Sziasztok!
Persze este már nem tudtam jönni,mert Dávid fél 11-kor még fent volt,aztán együtt elmentünk aludni,és én is elaludtam....rá kell jönnöm,hogy ez most már nem lesz olyan egyszerű,mint régen,na de sebaj,majd belerázódunk...
Most elmentek az apjával virágért,meg a pékségbe, a kisasszony meg aluszkál a mózesbe,így rögtön itt teremtem,pedig szalad a lakás
és mindjárt megyünk a sógórnőmékhez szülinapozni...
Ja és Mindenkinek nagyon köszönöm a szüléstörténetemhez fűzött mondanivalókat!Olyan édik vagytok!!!
Gyöngyi!
Most nézem,hogy mit írtál,hogy nekünk szabad hízni...
dehogy szabad,így is olyan vagyok,mint a jóllakott elefántbébi,mikor megszültem Zsolti megkérdezte,hogy lesz még egy baba??
akkora a hasam,mintha még lakna benne valaki....
Biztos szép lehet a sellő baba,amit Marietta kapott,olyan édesek,úgy tudnak még örülni
Betti!
Hova tűntél? Remélem Milcsike meggyógyult már.
Várjuk a karácsonyi fótókat,biztos megint kitettél magadért
Szandra!
Nagyon klassz a vonalzód!
Akkor benned még elevenen él a születésélménye,akkor is gyorsvonatként érkezett,(ez jó hír Andi,igaz?
)
miért ne akkor legyen apa éjszakás?De ott volt az a lényeg!
Andi!
Mikor is jöttök haza? Csak januárban?
A hó miatt is irigykedem ám,várom,hogy Dávid mit szól hozzá,és lehet,hogy ő is jobban kifáradna és nem délután 4 kor aludna el,mint mostanában szokott.
A kistesóhoz még mindig jól viszonyul,de ha itt van valaki akkor produkálja magát és rosszalkodik,ettől én a falra mászok (igaz Kriszti?
)máskor meg kisanygal,nem lehet rajta kiigazodni,új neki a helyzet.
Jaj de aranyos lehetett Lőri a Kukk-al
Nóra!
Be voltál sózva a havas vezetésre???
fú,én utálok vezetni,ha csúszik,vagy ha köd van,de hóba is katasztrófális...mondjuk a ti autótok 4 kerékmeghajtású nem?
Remélem te is csináltál sok sok képet.....
Szilvi!
Még mindig nagyon sajnálom apósodat,és őszinte együttérzésünket küldöm
remélem hamar sikerül túljutnotok rajta.
Anett!
Várunk téged is a karácsonyi beszámolóval..
Judi!
Nektek,hogy telt a karácsony?Hogy bírod a strapát?
Kár,hogy nem ismertelek meg a játszóházban,mert akkor tutti odamentem volna,de gyorsan el is mentetek aznap ti is,nem? Mi is akkor csak nagyon kevés ideig voltunk.
Kriszti!
Te is tegyél fel képeket!
Annyira jó a dobokocka,amit csináltál.....
Kati!
Annyira aranyos Levike!jó,hogy már nem sokáig kell hordania a "pellust"
olyan édes az a ruci rajta!!!
és igenis ki kell mozdulni,ne legyen lelkiismeretfurdalásod érte,mindkettőtöknek jót fog tenni,ezt garantálom!
Anyóspajti!!!
Merre vagy???
felébredt,mennem kell,pedig annyi mindent akartam még bepótolni,bocsesz
ildikó