Szio!!!
Elmo!!!
Szerencsés vagy hogy nincs rosszulléted
Ha baba-mama szobában vagy elvileg veled van éjjel-nappal, de éjjelre beadhatod hogy utóljára pihenhess!
Nappal is beadhatod csak szopira kapod meg ha úgy akarod, de estt fürdéskor jelen kell lennie. Akkor elviszik.
Én mivel mentővel mentem császárra annyi volt hogy bevittek, gyorsan kikérdeztek, borotváltak 5perc alatt és már műtőttek is, adminisztráció ment magától.
Ha simán besétálsz, mert szülni kell. Akkor a vizsgálóban vizsgál valószínűleg az ügyeletes ha pedig szóltál a dokinak jöjjön akkor ő, ha az ügyeletes úgy látja szülni fogsz, maradsz a szülőszobán és értesítitek a dokid ha nincs ott. Attól függően hogy mennyi idő múlva szülsz, mert nem mindegy ha bemész és még fél napod hátra van vagy 1óra alatt peregnek le az események. Akkor a szülésznő irkálja az adatokat, terheskönyvből, kartonra, kérdeznek mindenfélét, gyógyszerérzékenység, ilyen egészségügyi kérdések, minden, babáról, rólad, terhességről, persze csak azt ami nem derül ki a papírjaidból. Szükség esetén kapod a beöntést, borotválást, ha van rá idő. Ha hely akkor egyágyasban is szülhetsz alternatív módon. Amúgy pedig mindent kérdeznek és "irányitanak" tehát nem leszel elveszve, a párodat viszed be? Na mert akkor neki kell venni köppenyt és mehet. Nagyjából ennyi!
De nagyon kedvesek, ha bárkit megkérdezel, ha nem tudsz valamit segítenek.
Amúgy ez nem nevetséges, szerintem senki nem nevet ki és szerintemnincs az az anyuka aki szülés előtt ne kérdezte volna ugyanezeket!!! Mennyire fáj, meddig tart, hogy lesz, mint lesz, mit csinálnak, miért??? Millió kérdésem volt nekem is!!!
Akinél szültem az nem az orvosom volt hanem az ügyeletes de rendkívűl kedves, segítőkész.
A saját dokim cserbenhagyott. Ezért hezitálok hogy kihez menjek, mert újként keresek orvost.