Új privát üzeneted érkezett!

Pandamaci! Mi is Krizsánál vagyunk. Csak nekem már megvoltak az inszemek. Januári ciklusommal kezdődik a fogigátló, aztán a következő ciklusban lesz a lombik. Február végén.

Szesztestvér! Bárszekrényre fel!

Kép
zölddisznó

Szia Zölddisznó!

Köszi a szuper infókat, válaszoltam is rá, de sztem nem ment át a levél.
Van msn-em:verak@freemail.hu

Vera
veramami4

gaby,nekem az a legcsucsabb mikor egy par par otthon bulizik.
nekunk mar evek ota ilyen a szilveszter.nem szeretek nagy buliba menni ahol senki nem ismer senkit es viselkedni kell.
tavly herom par volt(2 rajtunk kivul)nagyon jol ereztuk magunkat,sokat nevettunk.mikor mar mindenki belazult akkor jottek a vicces dolgok.
erdekes tortenetek,enek iszonyu hangon.az egyik fiu(orvosjelolt)tavaly a micimackot enekelte olyan hamisan hogy majd meghaltunk:)

panda.ugyanugy tervezem mint mar evek ota.hazibuli,ejfelkor kimenni a terre koccintani.azt nagyon imadom.olyan jo hogy a teren mindenfele ember ott van.szerb,magyar,katolikus,pravoszlav meg meg ki tudja mi.es akkor egy emberkent orulunk az ujevnek es nem szamit hogy ki milyen nemzetisegu es vallasu.
altalaban sirasal bucsuzunk az oevtol,mindenkinek kijon a fajdalom es aztan buli ezerrel.

Kép
monyoka

Mi tavaly egy rockkocsmában voltunk, idén is oda megyünk. Eszméletlenül jó volt, sajnos nagyon kicsi a hely, de rengeteget röhögtünk, ismerkedtünk, és a zene is ízlésünknek megfelelő... :twisted:
Vendég

Monyoka
Régebben egy összeszokott csapattal volt állandóan házibuli, olyan 15-20 fő, szép idők voltak :D Szétesett már a csapat, :( azért hébe-hóba beszélgetek velük és van akivel találkozok is, és majd valamikor tervezem, hogy csinálok egy bulit, ahova remélem mindenki el tud majd jönni

Kép
gaby25

Sziasztok lányok!

Futva átolvastam kb 7-8 oldalt, hogy lássam kivel mizu!
Sajnálattal olvastam, hogy Sziromnak, Katának nem hozott sikert ez a hónap!

Szirom!
Én is jan. végén kezdem a vérvételeket :)

Ceni!
A frász jött rám, mikor olvastam mi van! TESSÉK PIHENNI! Azt nem tudom persze hogyan csináld :oops:

Athiz!
Hű, ez tényleg nem kellemes karácsony, de jobbulást mindenkinek!

Bettike kérte a táblát, de most sem a saját gépemről írok, így még nem tudom átküldeni! Ha hazaérek küldöm!!!

Eliza!
Gratu a rugdosáshoz :)

A mensim elég rendesen megszivatott, ugyanis elkezdtem pecsételni múlt hét csüt. péntek, majd abbamaradt minden (szó se róla, reménykedtem 1000-el) aztán szombat délután mintha minden csapot kinyitottak volna és ez ment 3 napig, majd mintha elvágták volna! Mindezek mellett 2 ismerősöm is pozitívat tesztelt így az ünnepek előtt! Örültem, de azért az egyik szemem kicsit sírt! Egyébként minden ok!
(jól esett, hogy hiányoltatok :oops: )
sonjus

Szia Sonjus , jó hogy benéztél :D Érdekes menzid volt :shock:
2007-ben mindenki babás lesz, ez a mottó :D

Kép
gaby25

Sziasztok!

Sonjus, de kafa, hogy erre jártál! :lol:

Szilveszteri buli! Évek óta nálunk volt a házi buli, idén mi megyünk! Teljesen új társasággal, hisz idén lett sógornőm, lett a páromnak keresztszülei! Na meg még az ő ismerőseik! Várom, nagyon jó lesz! Amúgy is egy utcában lakunk és gyakran járkálunk egymáshoz!

Gaby! Most már én is úgy vagyok, hogy a testemet figyelem inkább, nem a hőmet, hogy mikor is volt pé! Szerintem a 18. napon, amit szerencsésen körbelőttünk. Olyan érdekes, hogy tudtam, hogy aznap van a pé,de egyáltalán nem kívántam a szexet! :shock: Bezzeg előtte levő napokon! :oops:

Este biztos történt bennem valami! :lol: Fél 2-kor arra ébredtem, hogy iszonyú hányinger, de olyan igazi! Furi!

Zöldi! Engem is nagyon megvisel a téli szünet! :lol: Valahogy muszály 12-14 órákat aludnom!
De az első nap szerintem jobban meg fog viselni! :cry:

Kép
bettike
Eger

Gaby! Ja arra akartam kilyukadni, hogy ha te érezted a pé-t, akkor úgy is van!

Kép
bettike
Eger

Bettike
konkrétan nem éreztem azt a nyilalást, amit előző ciklusban, de szerintem azt csak baloldalon szoktam érezni, nem figyeltem meg ezt előtte :? Görcsölést éreztem már előtte levő napokon is meg utána is, és éreztem a jobb oldalt picit. Ha nem megy feljebb a hőm, akkor viszont nem volt pé :( 1-2 nap és kiderül :roll:
jó mulatást nektek szilveszterre :D

Kép
gaby25

Lányok az ovulácios tesztet csak elsö vizeletböl lehet megcsinálni?
Vendég

Pandácska: épp ellenkezőleg! Inkább ne elsőből csináld. Én is azt hittem, hogy abból kell, aztán itt felvilágosítottak a lányok, hogy nem.

Gaby: nemrég olvastam valahol a hőmérséklet emelkedés és a peteérés kapcsolatáról. Valami kísérlet volt, és kiderült, hogy nem minden nőnek mutatja a hőgörbe a peteérést, akinek amúgy más módszerekkel igazolták, hogy volt!!

Én még mindig itt húzom az igát! És már nagyon fáradok, és álmos vagyok stb.

Sonjus: szuper, hogy benéztél. Mindjárt itt a január vége, és mehetsz csapoltatni :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Pandácska, pont abból tilos, mert fals eredményt ad!

Infrát nem próbáltam, mert a gőzőléssel "összevesz" állítólag, pont 2 ellentétes folyamatot indít be. Most antibiotikum következik, nincs baba így sajna jöhet! Utálom de most muszáj! :cry: Dalacint fogok szedni 2*1-et, ez van!

Kép
kata05

Szezso
de nekem az előző ciklusban nagyon szépen mutatta a hőm a peteérést, előtte is 37 fokig felmet, szerintem holnaptól melegedni fogok :wink:

Kép
gaby25

Gaby! Igaza van ám Szezsónak. Csak akkor megy le a hő, ha hajnalban van peteérés.

Kép
zölddisznó

Szezso, Kata köszi :lol:
Csináltam most egy tesztet mert ugy fáj a hasam mint tüszörepedéskor és pozítiv lett. Ezek szerint viszont az inszem tényleg nem sikerült mert különben nem ovulálhatnák nem? Mult honapban is ilyenkor volt tüszörepedésem az uh szerint csak akkor mégsem jó idöben csinálták az inszemet ami azért nem mindegy :?
És az is igaz hogy inszemnél nem nézték meg uh-val hogy megrepedtek e és a hasam se fájt fura is volt. Most eléggé megzavarodtam :roll:
Vendég

Hűha Pandácska, ez nagyon fura, hogy inszemnél nem néztek UH-val tüszőrepedést. Bár én nem nagyon értek hozzá, Coca biztos jobban tudja. De fura, hogy csak úgy vaktában csinálták az inszemet :shock:

Lehet, hogy hülyeséget mondok, de nincs idő még 1 inszemre?

...és egyforma erős a két csík az LH teszten?!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,
Amugy ez az én formám. Igen egyforma erös. A bizti kedvéért ma elkapom a párom :oops: csak én már nem nagyon hiszek ebbe az elkaposdiba sokáig csináltuk igy és semmi... Kellett volna az uh ezt már akkor sejtettem. Köszi a gyors segítséget :)

Zöldcoca a te véleményed nagyon érdekelne! Neked nézték uh-val inszem elött a tüszöket?
Vendég

Panda,
kaptál tüszőrepesztő injekciót? Mert ha igen akkor fix időben repednek a tüszők, a beadás után (remélem jól elékszem) 36-40 órával! A szuri viszont hormon, és bezavarhat az LH tesztbe...
Vendég

Áfonyaa,
kaptam szurit de már volt olyan hogy kaptam és nem repedt meg hanem ciszta lett belöle
Vendég

Vagy még Macikám?

Kép
zölddisznó

Zöldi! Hogy állsz pihenésileg! Én már megint bedobtam egy röpke 2 órás szunyát! :wink: :lol:

Szezso! Kitartást! Idén ez az utolsó munkanapod nem? :P

Kép
bettike
Eger

Déltől fél háromig szunyáltam egyet. Már érzem is, hogy álmosodom.

Kép
zölddisznó

Bettike: az utolsó, bizony, mindjárt indulok is haza, megyünk vacsizni a rég nem látott kollégákkal :D

Coca: szerintem vizsgáltasd ki magad!! :lol: Ennyit aludni!
Bár inkább most aludd ki magad, mert mindjárt itt lesz Kiscoca, aztán éjszakázhatsz! :lol:

Puszi, holnap jövök :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Coca
azt tudom hogy akkor megy le a hő pé napján ha hajnalban van pé, de bifázisosnak kell lennie a görbének, és az alapján rakja be a pé-t a ferty. Én úgy értettem azt amit a Szezso írt, hogy nem is volt bifázisos a görbe és máshogy kimatatták hogy volt pé :roll:

Kép
gaby25

[url=https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1167421757.6.doc
]1167421757.6.doc[/url]

Megpróbálok felrakni egy görbét, hát nem biztos, hogy sikerül

Veramama
veramami4

Veramama
veramami4

Így látjátok? megírnátok nekem, meg, hogy szerintetek milyen?
BOCSI, hogy ilyen béééééna vagyok!:)

még egy kérdés: itt hol találom a profilomat, hogy aláírást változtassak?
köszikösziköszi

Veramama
veramami4

Helló!
Profil a segédletekben van fent balra.

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lányok,

Áfi szia!!!!! Jó, hogy jöttél, gyere gyakrabban, örülök, hogy írtál. Majd irj egy pár sort magatokról is, mi újság.

Robcsi, most már értem :wink:

Kata, én is voltam Demjén koncerten, kb.10 éve, életem egyik legjobb koncertje volt, nagyon szuper lesz. Olvastam az újságban is, hogy a 2,5 órát végig akarja tombolni, szerintem úgy is lesz, jó formában van.

Zöldi, Monyóka, whiskey, vodka, ezt nevezem :D , igyatok helyettem is lszi!!!! Ma rámjött az alkohol ihatnék, de úgy vagyok vele, hogy sokat nem szabad, keveset minek..... :) Apa, ma elment italozni a barátokkal, majd iszik helyettem is........ :)

Szezso, jó szórakozást estére!

Gaby, érdekes a görbéd, jó lenne ha feljebb kúszna a hőd, szerintem most lesz majd pé.

Még írok.

puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Veramama, most már ok, én is tudtam nyitni.

Azt nézegetem, hogy nem tudtad a hődet ugyanabban az időpontban mérni? Gondolom igy dolgozol vagy ilyesmi, pedig az nagyon fontos lenne. Igy ezek alapján én úgy gondolom, hogy még nem volt pé.

Puszi

Kép
melcsi6

melcsi: köszi, igen, így tudtam megoldani, de most megpróbálom ugyanabban az időben. így nem ér semmit?:(

Veramama
veramami4

Sziasztok, most nem nagyon tudok olvasni mert nézem a TV-t :)
De elkezdtem pecsételni, úgyhogy holnap 1 cn lesz !!!

KépKép
Kép
csikken

Még nem biztos!
Amúgy vége a filmnek! :lol:

Kép
zölddisznó

csikken
:( no majd a 2007 szerencsét hoz neked is :)

Melcsi
kipróbáltam a ferty-ben, ha feljebb megy a hőm, berakja a pé-t a 16. napra

Kép
gaby25

Még le is fürödtem, :)
de már nincs itt senki. Egyébként meg biztos.
Múlt hónapban ugyanez volt. 11. dpo-n pecsételés másnap mensi...
Szóval ez se túl frankó, nem? 12 napos második rész.
De mostmár hajrá 2007 !!!!!

KépKép
Kép
csikken

Jó reggelt!

Mindenki hétalvó lett? Csak én vagyok talpon, a hős Szezso!!! :lol:

Görbét még mindig nem, mert csak 10. nap, de elmondom milyen: cikkcakk, aztán egyenes! :lol:

Most rohanok, mert szilveszteri bevásár lesz a hugicámmal, este családi vacsora, holnap családi ebéd, hétfőn lencsefőzelék, kedden irány gyár.

Coca, Gaby: a kísérletes hőgörbés dolgot úgy értettem, ahogy Gaby.

Gaby: most már nagyon kíváncsi vagyok, mit csinált a reggelre a görbéd!

Hú, de fel vagyok pörögve, pedig nem szoktam... :roll:
Mindenkinek szép napot!
Puszi!

SzezsoKép
KépKép
szezso

sziasztok.

sonjus.jo hogy beneztel,mar nagyon hianyoztal.kivanok neked is sikeresebb ujevet mint az idei.

csiken sajnalom a menzit:(

melci.neha ramjon hogy ihatnekom van,csak ez nem tul gazdasagos.altalaban itthon kettesben borozni szoktunk.egy egy pohar es annyi eleg a tobbi megy a lefolyoba:(

lanyok gondoltam hogy az oev meg tartogat valami rosszat de erre nem szamitottam.a parom fonoke idegosszeomlast kapott es begyogyszerezte magat.szerencsere meg el de allitolag tacsra vagta az agyat.ugyhogy jelenleg a paromnak nincs fonoke,remelem azert a munkahelye valahogy megmarad.ma elment a fonok helyett uzleti utra.
ettol mar csak jobb lehet.utalom ezt az evet.

Kép
monyoka

Sziasztok! Kellemes hétvégét mindenkinek, holnapra nagy bulizást! :lol:

Gaby! Görbéd?

Én szerintem vissza térek a brutál görbe tulajdonosi címemhez! Bár szerintem volt pé, de az utána lévő dolgokkal valami nagyon nincs rendben! :roll:

Kép

Kép
bettike
Eger

Monyoka! Remélem, hogy a sors úgy akarja neked, hogy idén minden rosszat letudott, hogy jövőre csak a szépek legyenek! :wink:
Szilveszterre még vissza ér a párod?

Kép
bettike
Eger

betti tenyleg fura a gorbed.azert ha felmenne az nem is lenne olyan rosz:)

persze visszaer,ma este mar itthon lesz.csak ez most nagyon gaz.
nem szeretnem ha a ferjemnek kellene atvenni az egeszet,nem akarom hogy o is a psichiatrian kosson ki.az biztos ahogy az ujev sem fog konnyen kezdodni,nem ugy ahogy terveztem.

Kép
monyoka

Bettike: tényleg érdekes a görbéd...szerintem is volt pé-d, különben miért ment volna le, meg fel a hőd?! Lehet, érdemes lenne elmenned egy hormonvizsgálatra, kíváncsi lennék, hogy a 21. napi progeszteronod mennyi lenne...

Monyoka: én is sajnálom, ami a férjed munkahelyén történt... Ti már sok mindenen keresztülmentetek, és túléltétek, erősek vagytok, ezt bizonyítottátok, úgyhogy jövőre mindenképpen meglesz a jutalom :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Azt az egyet nem értem, hogy ha a Clostyt szedem abban a hónapban egyértelmű a két fázis! Ha meg nem szedem, akkor a pé utáni szakasz valahogy eltűnik! :roll: :shock: Pedig a Closty nem arra, hanem a pé-re hat! Ha jól tudom!
Ezt a ciklust már végig várom! Aztán majd meglátom, hogy mi lesz! Lehet dokit váltok, meg apa is elmegy kivizsgálásra! Aztán jövök én! És végül a babó! :)

Kép
bettike
Eger

szezso.igen sok mindenen kleresztulmentunk.most az osszes regi emlek elojott mikor en voltam ebben a helyzetben.ugyanz volt nalam is.azzal a kulombseggel hogy en nem voltam bent ,mikor a ferjemnek megmutattak hogy hova tennenek sajat felelosegere kihozott a korhazbol es minden percben vigyazott ram.
szivem szerint anyira segitenek rajtuk,foleg a felesegnek tudnank tippeket adni hogy mit csinaljon,de az hogy velem mi volt hetpecsetes titok itt,csak a szuk csaladi kor tudja.igy nem tudok nekik segiteni.

Kép
monyoka

betti en azt kivanom hogy kivizsgalasok elott jojjon a babo:)
neked a hormonjaid okek?

Kép
monyoka

Te jó ég Monyoka! Nem tudok mit mondani...Én úgy hiszem, a sors kárpótol mindenért, és a sok rosszért cserébe nagyon sok jót fog adni!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Melcsi,
nagyjából semmi nincs velünk, nincs mit mesélni... várok várok, lassan ősz szakállam nő. Lombik februárban lesz, bár szerintem 2007ben nem lesz február, egyszerűen nem ér ide soha és január marad :? Az örökbebabáért is sorban állunk, de az is még nagyon odébb van.
Bettike,
ne haragudj hogy ezt kérdezem de biztos vagy abban hogy volt PÉed?
Monyóka,
:( hát biza ezek nem jó hírek, de biztos hazaér a párod és együtt ünnepelhettek!
Veramama,
a semminél így is több, de a 12. napon még korai volna bármit is mondani.
Vendég

afonya.ider februar hamarabb mint gondolnad.aztan ha megkapjatok plusz az oribabat akkor hatalmas boldog csalad lesztek.
kivanom hogy teljesuljenek az almaid:)

Kép
monyoka

jó reggelt
mai görbe
Kép

monyoka
urad akkor szilveszterre nem is ér haza? :(

Bettike
lehet closty nélkül nincs pé-d :? clostyval azért lesz kétfázisú a görbe, mert tuti van pé. én így látom, bocsi :oops:

Szezso
akkor jól értelmeztem a görbés infódat :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Bettike azért remélem most nem leszel brutál görbe tulaj. Elvileg a clostynak ki kellene még hatnia erre a hónapra.

Áfonya, dehogy nem lesz február, hamarabb eljön, mint gondolnád. Előre láthatólag február elején, vagy végén lesz?

Monyóka a baj mindig csőstöl jön. Aztán elmúlik és már csak jobb időszak következhet. :)

Hős Szezso :D , már akatam írni, hogy nagyon teccik a micimackód :D

Csikken mi van?

Gaby, görbe megindult már felfelé?

Kép
Kép
robcsi03

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?