Új privát üzeneted érkezett!

Szia!

Nagyon sajnálom. Majd a következő hóban.
A férjem megtiltotta, hogy beszéljek róla. Annyira szar így. Szóval úgy néz ki, van miért örülnöm.

Puszi!

Kép
Kép
Kép
bebi

Sziasztok!

Bocsi, hogy bepofátlankodok, csak véletlenül kerültem ide, és úgy gondoltam, hogy muszály Erzsinek leírnom valamit!
Erzsi! Az, hogy barnázol nem jelent semmit!!!! Én is barnáztam, csak aztán nem jött meg úgy igazából, és a 29. napon teszteltem, és pozitív lett! Szóval még ne add fel!

Hugi
Vendég

hugica 1 köszi nagyon aranyos vagy ti mennyi ideig próbaálkoztatok még összejött? bebi szívből kívánom hogy ott legyen a pocidba a kis poronty majd írj ha teszteltél
erzsebet0312

Erzsi! Mi nagyon szerencsések voltunk, mert első próbálkozásra összejött a kisfiam. Most a december végi mensi után megpróbálkozunk egy kistesóval is, remélem ugyanilyen szerencsével. Ti mióta próbálkoztok?
Vendég

Sziasztok!

Erzsi! köszi, zebrás lett. De titok!

Hugica! csatlakozol hozzánk? Olyan kevesen vagyunk itt. Írj magatokról ezt-azt.

Kép
Kép
Kép
bebi

Bebi!
Már a múltkor is írtam nektek? Nem jöttök át hozzánk??? Már Hugi is tagja a csapatnak: 2006 végén kezdünk próbálkozni... Már van egy kismamánk is :) Ott többen vagyunk! :)

meri

Kedves Bebi!

Gratulálok!!!!! :lol: De miért titok? Ki előtt?
Tényleg átjöhetnétek a másik topikba, amit Meri írt! Csinált nekünk egy saját oldalt is: www.babanet.mindenkilapja.hu. Itt találsz rólam is bemutatkoztást.
Persze ha nincs kedved/kedvetek átjönni oda, akkor én szívesen csatlakozom itt hozzátok, és szívesen írok ide is magamról. Mire vagy kíváncsi? :lol:

Erzsi! Mi újság? Mi van veled?

Hugi
Vendég

bebi nagyon nagy gratula el sem hiszed mennyire örülök :lol: mennyi idő utánn is????? hőmérőztél vagy spontán volt? mikor mész dokihoz mindent írj meg puszi
erzsebet0312

Szia!

Köszi! Ha őszínte akarok lenni akkor azonnal összejött. Éreztem, hogy peteérésem van és aznap este és másnap este is akcióztunk és ennyi. Kb négy öt hónapja figyelem a peteérést és nem éreztem minden hónapban. Most viszont nagyon fájt. Tudtam, hogy ezt kell elcsípni. Még nem megyek orvoshoz, szerintem minden rendben eddig. Tünetek vannak, teszt +. Szerencsés vagyok és kész. A többi gyereknél is hasonlóképpen volt. Bocsi azoktól a kik hónapok vagy évek óta próbálkoznak. És veled mi van? Megjött már? Tünetek rendben? Tesztet csináltál már? Nagyon szurkolok, hogy együtt pocakosodhassunk.

Szia!

Kép
Kép
Kép
bebi

Sziasztok!

Csatlakozhatok hozzátok?Mi is nagyon szeretném,ha 2007-ben kisbabánk születne.
Ancsa
ancsa03

Szia!

Én nagyon örülnék ha csatlakoznál. Nem vagyunk túl sokan. Most mintha Erzsi is eltűnt volna. Mesélj magadról/magatokról.

Kép
Kép
Kép
bebi

Szia bebi!

Ilyen régen irtál,vagy rosszul van beállitva a dátumod? :D

Ancsa
ancsa03

Szia!
Bocsi mostmár jó.Rólunk annyit,hogy novemberben elvesztettük a babánkat 22 hetesen elfolyt a magzatviz,és meg kellett szülni.De ha minden jól megy, akkor talán jövő karácsonykor már babázhatunk.Reméljük,hogy hamar összejön.Az első 7 hónapra sikeredett.Nagyon drukkolunk mindenkinek.Tudjuk milyen minden hónapban a tesztet figyelni.

Ancsa
ancsa03

Szia!

Ancsa! Mennire sajnálom. Mi volt a baj? Hogy történhet ilyen? Akkor most neked nem túl felemelő a sok babás anyukával beszélgetni. Vagy épp elenkezőleg? Az előző üzimet is ma írtam. Amúgy dolgozól vagy betegálcsiban vagy? Majd szurkolok neked is, hogy minden rendben legyen.

Szia!

Kép
Kép
Kép
bebi

Szia!

Ancsa! Mennyire sajnálom. Mi volt a baj? Hogy történhet ilyen? Akkor most neked nem túl felemelő a sok babás anyukával beszélgetni. Vagy épp elenkezőleg? Az előző üzimet is ma írtam. Amúgy dolgozól vagy betegálcsiban vagy? Majd szurkolok neked is, hogy minden rendben legyen.

Szia!

Kép
Kép
Kép
bebi

Szia!

Azt mondják valami fertőzést kaphattam,de igazán konkrét dolgot nem mondtak.Most lessz 15-én kontroll,meg szövettan eredmény.Amugy nagyon szivesen beszélgetek boldog kismamákkal,és január végén már mi is próbálkozhatunk.Eddig betegácsiban voltam,most meg visszamegyek egy kicsit dolgozni,hogy ne golyózzak be teljesen.Ti mennyi idősek vagytok?Mikorra vagy kiirva?

Szia!
ancsa03

Szia!

Hú!!!! akkor még nagyon friss az élmény. A munka biztosan jót fog tenni. Én még nagyon az elején vagyuk az ötödik hét körül. Mivel foglakozol?

Üdv!

Kép
Kép
Kép
bebi

sziasztok hát nekem megjött ez volt a 4. havi próbálkozás hát ez van de neked nagyon nagyon gratula hányinger már van?
erzsebet0312

Sziasztok!

Erzsi! Sajnálom, de ne keseregj. Hamarosan össze jön majd. A kilencedik nap után próbálkozzatok minden másnap minimum a 15,17 napig.

Kép
Kép
Kép
bebi

rajta leszünk aztán csak összejön és kislányt vagy kisfiút szeretnél? nevek már vannak ???????????
erzsebet0312

Szia!

Nekem mindegy mi lesz. Nevek akadtak már, de nincs konkrét. Még nem nagyon foglakoztunk vele. A férjemmel már az előzőnél is nehéz volt megállapodni. Időnk még van rengeteg.

Kép
Kép
Kép
bebi

hát az már igaz képzeld vettem tengeri sót amit a fürdővízbe kell beletenni azt mondják hogy nagyon hatékony tud lenni hát remélem és milyen a közérzeted?
erzsebet0312

Szia!

És mire jó ez a tengeri só? Még nem halottam. Jól vagyok. Semmi tünet. Január elején megyek dokihoz. Nagyon várom, mert van ultrahangja is. Láthatom a kicsikémet. A férjem Botondnak szólítja. Bár szerintem lány lesz. Lány név az még nincs. Különben akart már neki Bendegúzt meg talán Benőt is adni. Azok nekem nem tetszenek a Botond, az jó lesz. Bár ez még sokat változhat. Ez a hónap lesz a tietek? Te nem szoktad érezni a peteérést? Én igen ez ezt az utolsót kimondottan is éreztem.

Pusz!

Kép
Kép
Kép
bebi

Sziasztok!

Remélem nem baj, hogy írok nektek! Én egy másik topikba írogatok, de láttam, hogy itt olyan kevesen vagytok, hogy gondoltam csatlakoznék hozzátok is, ha lehet!
Nekem már van egy kisfiam, és az új évet kistesó "gyártással" szeretnénk kezdeni, és remélem jövő karácsonyra már négyen leszünk!

Bebi! Gratulálok neked a pocaklakóhoz!!! Van már gyereked? Bocsi, de nem olvastam vissza az elejére.

Ancsa! Sajnálom ami veled történt! De ne szomorkodj, mert a következő baba majd kárpótol mindenért!

Erzsi! Fel a fejjel! Idén még nem, de jövőre már ti is babával együtt fogtok ünnepelni!!!

Remélem azért mért írogattok ide és nem pártoltatok át máshová!

Írjatok!!!
Vendég

sziasztok bebikém hogy vagy? remélem jól vagytok! little köszi a biztatást nektek mennyi időre jött össze az első baby?
erzsebet0312

Erzsi! Nagyon szűkszavú voltál! :lol:
Az az igazság, hogy én sikeresnek mondhatom magam, mert a kisfiam első próbálkozára összejött. Amikor már terveztük, hogy majd szeretnénk egy babát, mert kilátásban volt egy saját kertes ház építése, akkor abbahagytam a fogamzásgátló szedését. Eltelt kb 1 év, amire felépült a házunk, és a felavatás annyira jól sikerült, hogy egyből teherbe estem!
Ti mióta próbálkoztok? Bocsi, biztosan írtad már valahol, csak én lusta voltam visszaolvasni.
Írhatsz ám gyakrabban is, és többet magadról nem fogok megsértődni! :lol:
Vendég

Szia Little!
Nagy ráérős idődben nem írnál a lapra egy bemutatkozást? :wink: :)

meri

Szia Meri!

Hú, de kis élelemes vagy, egyből lecsaptál! :lol:
Már kérdeztem, hogy mehet priviben is, mert nem tudok emailt küldeni valami miatt!
Ha neked így jó, akkor igérem, hogy még karácsony előtt megkapod! Mármint idén karácsony előtt! :lol:
Vendég

Ugye milyen kis szemfüles vagyok? Láttam a neved, és azt hittem, elhagytál minket, azért kukkantottam be. :)

meri

Most már csak úgy kapkodom a fejem és a kezem, mert mindenhol csak téged látlak! :lol: Megírtam a privit, és írtam néhány sor bemutatkozást is! Pufffff, a vonalzó kódakat meg elfelejtettem! Küldöm azt is!
Vendég

szia little! nekünk ez volt a 4.hónap szerinted ez még nem sok idő? mi Vácszentlászlón lakunk az idén nyáron volt az esküvőnk Dányban mert én dányi vagyok tavasszal kezdünk el építkezni és már nagyon várjuk a babyt
erzsebet0312

Szerintem egyáltalán nem vészes, hogy 4 hónap alatt nem jött még össze! Egyébként szedsz valamit, vagy hőmérőzöl?
Hol fogtok építkezni?
Nekem is van illetve csak volt Dányban rokonunk mert azóta már Gödöllőn lakik. Mi Erdőkerrtesen építkeztünk
Vendég

nem még semmit nem csinálok magunkra bízom meg a jóistenre de minden hónap egy csalódás ha megjön :cry:
erzsebet0312

Szerintem ne aggódj! Lehet, hogy azért nem jött még össze, mert nem minden hónapban van peteérésed. Szerintem még próbálkozzatok 2-3 hónapot, és ha nincs eredmény, akkor menj el nőgyógyászhoz. Ő ultrahanggal megtudja nézni, hogy van e peteérésed, és ha nincs, akkor gyógyszerrel tud ezen segíteni. De remélem erre nem fog sorkerülni, és hamarosan azzal jössz, hogy van egy pozitív teszted! :lol: Én nagyon drukkolok neked!
Most éppen hol tartasz? Hányadik napon vagy? Nem akarsz esetleg egy vonalzót csinálni amin látszik?
Vendég

jó lenne a vonalzó csak nem tudom hogy kell csinálni ha tudsz segíts egyébként most vagyok a 14. napon és fájogat is a pocikám ott lennt tegnap előtt apát becsaltam az ágyikóba meg ma is becsalom aztán már csak lesz valami :shock: te szoktad érezni a termékeny napokat? én most úgy görcsölök mint amikor megkéne jönnie azt hiszem most kell együtt lenni éjjel-nappal. és te hol is tartasz?
erzsebet0312

Segítek csináűni neked egy vonalzót, ha akarod. Szerintem várjuk meg, hogy ez a hónap sikeres volt e, mert akkor egyből lehet egy várandós vonalzót csinálni! :lol:
Én is szoktam érezni, nekem olyan érzés, mint amikor egy kicsit felfázol, és úgy fáj!
Jól tetted, hogy becsaltad az ágyikóba apát, és a mai napot se hagyjátok ki!!!!!! :lol:
Én most vagyok a 23-dik napon, vagyis az ünnepek után kell megjönnie. Már alig várom, mert utána mi is elkezdünk élesbe babát gyártani.
Vendég

Most a karácsonyi ünnepekre elköszönök, mert nem lesz időm leülni a géphez, de utána jövök, és addig is nagyon drukkolok!

KELLEMES, BÉKÉS ÉS NAGYON BOLDOK KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!

Little
Vendég

köszi little!remélem sikeresek leszün neked is nagyon kellemes boldog áldott ünnepeket kívánok én is dolgolzom úgy hogy majd csak vasárnap jutok géphez akkor is jövök dolgozni puszi írj ha tudsz
erzsebet0312

bebikém hol vagy ugye nem felejtettél el minket aggódó nete barátokat? írj mi van veled hogy vagytok?
erzsebet0312

Sziasztok!

Itt vagyok! Nem felejtettelek el. Üdv az új lakóknak. Karácsony az nekem is húzos, ritkábban leszek, de utánna beindulunk ezerrel. Igaz??? Ti meg csak gyársatok babákat. Szorítok!!!!

Kellemes ünnepeket nektek és a családnak.

Kép
Kép
Kép
bebi

Hahó Lányok! Merre vagytok?
Vendég

én itt vagyok de bebi el van tűnve na little te hogy állsz mikor kéne megjönnie? nekem a jövőhét végefelé de nem szeretném már nem is bízom benne. már a férjem is olyan csalódott és tudom hogy csak ezzel tudnám boldoggá tenni de látod eddig nem jött a kis lurkó. Ráadásu ott lakunk a pároméknál és az apósom enyhén szólva bolond. Már az idegeimre megy úgy érzem ha még egy napot ott kell töltenem akkor bele fogok őrülni tényleg nem normális. nem hiába nincs munkahelye lusta elmenni dolgozni inkább otthon henyél már kikészülök ha ott kell lennem.lehet hogy ez is stresszel. tavasszal elkezdünk építkezni és oda nem lesz nekik átjárkálás
erzsebet0312

Erzsi! Nekem a Jézuska meghozta az ajándékot, és 25-én reggel megjött. Nagyon örültem, mert most már élesben mehet a dolog!
Nem lehet, hogy az apósod miatt, vagyis a stressz miatt nem tudsz teherbe esni? Ez is baromi sokat számít. Szerintem ha nagyon akarjátok azt a babát, menjetek el egy hétvégére kettesben valahová, ahol pihenhetek /lehetőleg a peteérési napokban/ és próbálkozatok ott "gyártani" egy kis lurkót! Azt hiszem egy kis anyagi ráfordítást megér,hogy esélyt adjatok magatoknak!
Mi is azért vártunk addig, amíg beköltözhettünk az új házba, mert albérletbe nem akartam szülni, meg a lakóteleptől már megőrültem! És ahogy már írtam, olyan jól sikerült felavatni az új házat, hogy egyből össze is jött a bébi!

Bebi! Mi van veletek? Jól vagytok? Jelentkezz!
Vendég

igazad lehet úgyis van üdülési csekkünk lehet elmegyünk valahova
erzsebet0312

Na ez tök jó, akkor használjátok ki! keressetek valami szép vagyis inkább valami nyugodt helyet! És ne hagyjatok sok időt a "városnézésre"! :lol:

Bebi, Ancsa nagyon eltűntetek! Mi van Veletek, már nem jártok erre?
Legalább adjatok jelet magatokról, hogy jól vagytok!!!!
Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok,az "Élet a vetélés után" topikba is elkezdtem irogatni,és ottragadtam,de mindig benéztem hozzátok,csak nem irtam.Mostmár kezd helyreállni a vérnyomásom,és január végén mi is nekiláthatunk a próbálkozásnak,és remélem ugy alakul,hogy beleillünk ebbe a topikba. :D

Erzsi:Ne keseredj el nekünk hat hónapra jött össze az első.Nagyon sokat fog számitani ha már kettesben lesztek.Tudom,hogy nehéz,de kitartás....

Ancsa
ancsa03

köszi ancsa és éreztél valamit amikor terhes lettél vagy nem jött meg? barnáztál? vagy feszült a melled? én a 13-14. nap éreztem menstruációs fájdalomra emlékeztető görcsöket akkor este együtt voltam apával meg reggel is :lol: de én már most nem élem bele magam semmibe. :oops: lányok össze fog jönni és figyeljétek meg ha a jóisten is úgy akarja akkor mind a 3-an 2007-ben fogunk szülni.
erzsebet0312

Szia Erzsi!

Nem éreztem semmit,csak nem jött meg,de ugyanugy fájt a hasam mintha meg kellett voolna jönnie.7 hetesen kezdett feszülni a mellem,és 8 hetesen kezdődtek a rosszullétek.Én megszenvedtem,mert a 15.hétig tartott.
Azt mondják,hogy a legpontosabb,hogy a menzi első napjától számitott 12,14,és 16.napon vagy a legtermékenyebb.Az a lényeg,hogy ne mindennap próbálkozzatok.Nekem tuti,hogy abban a három napban jött össze.

Na de ez csak az én tapasztalatom........

Ancsa
ancsa03

SZiasztok!

Ancsa! De jó, hogy újra itt vagy! Gondolom a másik topikban a "sorstársakkal" több közös témátok volt. Ugyanazon mentetek keresztül és így jobban tudtátok egymásba a lelket önteni!
De nagyon remélem, hogy hamarosan ebbe a topikba fogsz jobban beletartozni, és velünk lesz közös témád! :lol: Ki mikor megy ultrahangra, fiú lesz vagy lány.....

Erzsi! Bár engem nem kérdeztél, de azért elmondom az én tapasztalatomat is /vagy lehet, hogy már elmondtam/. Én tudtam, hogy nem fog megjönni, és lehet, hogy hülyén hangzik, de szinte a fogantatástól tudtam, hogy sikerült. Ebben az is megerősített, hogy a melleim teljesen mások lettek. Feszültek, mint amikor meg kell jönnie, de mégis valahogy más volt! AZtán el kezdtem barnázni, mint minden mensi előtt, ami egy kicsit elbizonytalanított, de amikor nem jött meg, már másnap megcsináltam a tesztet és pozitív lett.

Szóval szerintem ez teljesen egyéntől függ, hogy ki mikortól érzi! De ha nagyon figyelsz, és ismered magad, akkor szerintem lehet érezni. Bár be is lehet képzelni a dolgokat.......
Én most elkezdtem mérni a hőmet, de csak úgy kíváncsiságból. Nem nagyon értek hozzá, de azért kíváncsi lettem. Állítólag amikor emelkedik a hőd, akkor van peteérésed, és ha fennmarad akkor sikerült a baba. Hát majd meglátjuk, végül is csak annyit kell tennem, hogy minden reggel első dolgom lázmérőzni!
Vendég

köszi csajok szóval lehet még barnázni nem jelent semmit. hát én félek tőle de ha sikerülne én én nem is tudom hogy mondanám meg a férjemnek de mi lennénk a földön a legboldogabbak. jó szóval ha elkezd fájogatni a hasam mintha megjönni azért még ne essek kétségbe és ha barnázok se de hát én már nem hinném el hogy igaz lehet
erzsebet0312

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?