Új privát üzeneted érkezett!

Ja, tegnap voltunk amúgy uh-on, és a 19 hét végén vagyok....úgyhogy ez a hőmérőzős cucc, hülyeség, mert a dokim azt mondta, hogy a 18+4, az még nem a 18 hét, hanem már a 19...amit négy napja megkezdtem! :D Na mindegy, igazából nem is ez érdekel. Mondta, hogy minden ok a babóval, és egy fejlett 19 hetes babának felel meg! Nálatok mizújság uh-ng ügyben? Tényleg választottatok már nevet/neveket? :)

Kép
elizabeth25

Ja méreteink: 21,5 cm-esek vagyunk, és 245 grammosak! :) Hihetetlen milyen méretek, nem? :D :D

Kép
elizabeth25

Ja méreteink: 21,5 cm-esek vagyunk, és 245 grammosak! :) Hihetetlen milyen méretek, nem? :D :D

Kép
elizabeth25

Szép jó reggelet, napot!

A hőmhöz képest a lajhár kapkodó idegbeteg! :D
Kép

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Purc, tuti lesz már szívhang, én 6+3-nál voltam és már volt szívhang. Babaformát azt még nagyon ne várjatok, de attól még egy élmény lesz. Ja, és készítsed fel apát, hogy hüvelyi uh lesz :D

Üdv az "új generációnak", remélem hamar bebabásodtok!

Coca drukk már így előre a lombikhoz :D

Bettike görbusz?

Gabi, tegnap nagyon szószátyár voltál :D

Szirom, örülök, hogy nem hagysz el minket!

Kép
Kép
robcsi03

Bettike a CP sorban mik azok a bejegyzések?
Hát a görbéd az jól meggondolja, hogy mi is legyen :shock:

Kép
Kép
robcsi03

Szirom! De jó, hogy így döntöttél! HURRRRRÁ! És na azért! :lol:

Úgy rohan az idő! Robcsi még csak most teszteltél aztán már 8. hét! Vagy ahogy Elizának mondta a doki, akkor már 9. hét! Vagy hogy is van ez! :lol:

Snufi! Úgy látom nektek KisSnufi utazás alatt fog sikerülni! :lol:

Athiz! Akkor boldogabb évvégét és új évet!

Kép
bettike
Eger

Jó reggelt mindenkinek.
Láttam egy kérdést zölddisznóhoz címezve..Nos, mi is eléggé a padlón vagyunk anyagilag, ezért engem is érdekelne, hogy mire és mennyit kell fizetni a Kaáli intézetben?
Mindenkinek szép napot!

babaimádó
Kép
babaimado

Bettike, ez aztán a megfejtendő görbusz.....hány napos ciklusaid szoktak lenni? A tickered alapján 28., de lehet, hogy több?

Robcsi, nektek hányadik hónapban jött össze? Sonjus, gyere mert nagyon hiányzol!!!!!!!! A szép táblácska sincs :( :(

Eliza, a világ minden kincséért sem cserélnék egy pillanatra sem :) , teljesen elégedett vagyok azzal amit én érzek. A hőmérőzés pedig tuti jó dolog, az orvosoknak is jobban kellene erőltetni, mert igy sokkal hamarabb teherbe esnének a mamák.......

Na már tényleg csak délután jövök, puszi mindenkinek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Robcsi! Az a méhszáj állapota! :)
Egyébként kipróbltam és a 17. vagy 18. napra be fogja rakni holnap, vagy holnapután a pé-t! Ami a 33 napos ciklusnál még pont belefér!
A múltkori Clostys hónap utáni hónapban is így volt, hogy 33 napra jött meg!
És a 17. pé-ben szinte biztos is vagyok a görcsök, szúrkálások miatt!

Kép
bettike
Eger

Igen Bettike, ma vagyok 8+0, csak a ticker meg van gajdulva. Úgy mondják, ha már miint mondjuk most én betöltöttem a 8. hetet, akkor már a 9. hétben van. Úgy mint amikor valaki 20 :shock: éves lesz, az már a 21.-ben van.

Egyébként azt mondják a dokik meg a nagykönyvek is, hogy az első uh tudja meghatározmi legpontosabban a baba korát, az utána lévők már nem teljesen adnak pontos adatot. Én pl. pont aznap szültem, mint amit a 12. hetes uh-n kidobott a gép. :D

Kép
Kép
robcsi03

Szép jó reggelt mindenkinek és magas hőket :lol:

Sajna nekem ebben a honapban sem sikerült egy pici pandát összehoznom picit elszontyolódtam...na jó nem picit :(
Ugy reméltem hogy sikerülni fog az inszem bár még csak az elsö volt de akkor is bíztam benne.
Eliza,
Gratula a 21 cm babóhoz ez már igazán szép méret :D
Vendég

Bettike nekem anno ez a méhszájvizsi nem jött be. Először amikor megnéztem akkor totál zártnak éreztem (ez a 9. vagy 10. dpo-n volt, ha jól emlékszem), aztán megnéztem a 12. -en és teljesen úgy éreztem, mintha nyitva lenne, aztán mégse jött meg.

Babaimádó, írjál Cocának privit, biztos segít.

Melcsi, nekem aug 3-án volt a vetélésem, 3 hónap (elvileg) szünet után az utolsó mensim nov. 3-án volt. Azt azért hozzá kell tennem, hogy ugyan nem védekeztünk, de az első hónapban azt sem tudom, volt-e peteérés, a következőben meg a jó napon apa nem volt itthon.

Kép
Kép
robcsi03

Pandácska nagyon sajnálom. :( Most ebben a hónapban újra lesz inszem?

Kép
Kép
robcsi03

Melcsi,
én is a 19. hétben kezdtem érezni anno a magzatmozgásokat! :wink:
Bettike,
vicces görbe! :P
Babaimádó,
addig is míg nem jön Coca leírom amit én hallottam a Kaáli díjazásáról, aztán majd Coca javít/kiegészít. Első konzultációért kell fizetni úgy tudom 10ezer ft körüli összeget, az inszeminációra 40 ezret hallottam, az ott végzett vizsgálatokért is kell fizetni, de elfogadnak máshonnan hozott eredményeket is, úgyhogy ha én oda mennék elötte megcsináltatnám máshol az alapvizsgálatokat (3. 21. napi vérvétel, átjárhatósági, spermiogramm)
Vendég

Melcsi, félreértettél, nem arra a hőmérőre gondoltam, amivel mérünk, hanem arra, csak hülyén fogalmaztam meg, amit csinálunk, tickert :), és kiírja, hogy hány hetesek vagyunk! :)
A többiek levágták, bár én fogalmaztam hülyén! :(

Robcsi akkor szerinted is úgy van ahogy írtam ezt a hét ügyet?

Kép
elizabeth25

Áfonyaaaa, hogy halad nálatok az örökbefogadás? Hogy vagytok?

Kép
elizabeth25

Pandácska..nagyon sajnálom, de már legalább jó úton vagy, amely útnak a végén a kisbabád fog rádmosolyogni:-).Én drukkolok!

Kedves áfonyaaa!
Köszönöm szépen a segítségedet!Ha visszaolvasod amiket tegnap írtam, akkor kiderül, hogy semmilyen friss eredményem nincs. Épp emiatt panaszkodtam...

ÜDV MINDENKINEK!

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó,
Hát elsö konzultáció 12 ezer de ezen kivül a többi dolgot pl. vérvétel,spermiogramm leleteket hsg-t azt hozhatsz máshonnan és igy nem kell itt fizetned érte. az inszem ára 40ezer a lombikot nem tudom az a gyogyszerektöl függ. Azért annyit még hozzá tennék hogy én elöször a Budai meddöségibe jártam ahonnan gyorsan elmenekültem(elnézést azoktol akiknek esetleg a Budai vált be) a Kaáliba és ez volt életem legjobb döntése. Tényleg profi itt mindenki.
Vendég

Pandácska !
Köszike a tájékoztatást!
A budaiban mi volt a gond (én nem ismerem, csak érdekelnek a jó és a rossz tapasztalatok is, mert ugye abból tanul az ember!:-) )
Örülök, hogy regisztráltam hozzátok! Nagyon aranyosak és segítőkészek vagytok. Kár, hogy én nem tudok senkinek még segíteni..

babaimádó
Kép
babaimado

Pandácska !
Köszike a tájékoztatást!
A budaiban mi volt a gond (én nem ismerem, csak érdekelnek a jó és a rossz tapasztalatok is, mert ugye abból tanul az ember!:-) )
Örülök, hogy regisztráltam hozzátok! Nagyon aranyosak és segítőkészek vagytok. Kár, hogy én nem tudok senkinek még segíteni..

babaimádó
Kép
babaimado

Robcsi,
Jövöhét csütörtökön csinálok tesztet és utánna már nem szedem a progi gyogyit akkor elvileg megjön.Még nem tudom hogy lesz e inszem a kövi honapban ez nálam sok mindentöl függ. Onnan tudom hogy nem sikerült hogy teljesen elmult a cicifájásom és be is puhult ami nekem mindig azt jelzi hogy készülödik a mensi.
Vendég

Babaimádó,
A dokim nem vizsgált se hsg se hormon se semmi csak elkezdett tömni a szurikkal eredménytelenül. Mindig a jobb fészkembe lett töle 5-6 tüszö aztán kaptam tüszörepesztöt és probálkoznunk kellett. Volt hogy 19 napos lett töle a ciklusom :( Igen ám csak amikor a Kaáliba kerültem megcsináltattam a hsg-t és kiderült hogy nekem a jobb petevezetékem teljesen elvan zárodva igy hiába voltak azon az oldalon tüszök.
Vendég

Hát az szép...:-(

babaimádó
Kép
babaimado

Jó Reggelt!

De sokat írtatok! :lol:

Áfi, de jó te is vagy ! Rég voltál!

Bettike, úgy látszik ebben a hónapban a lassan jársz tovább érsz taktikát követed! :lol:

Sok kismamánk közül kettő, látom elbeszélt egymás mellett! Én is akarom már érezni a gyerek rugdosását!!!!!! :lol:

Melcsi, gartula a baba rugdosásához!

Szirom, de jó maradsz! Most aztán tényleg együtt fogunk haladni!

Hát a Kaális dologhoz nem tudok hozzászólni, de mindenkinek sok szerencsét, aki odamegy!!!!

Na megyek az arcüregemet meggőzöltettem egy kis kamillával!

Képzeljétek holnap megyek Demjén koncertre!!! Nagyon szeretem!!

Kép
kata05

sziasztok
Hát tegnap tényleg nem volt szófosásom :lol: bocsi :lol:
hőjelentés
Kép
tuti 16. napon volt pé, majd csak bejelöli. Már feszül a cicim, és az pé után szokott jelentkezni, ami a progeszterontól van.

Bettike
érdekes a görbéd, az enyém sem olyan szép mint előző ciklusban :lol: Hát nekem ez a méhszáj vizsgálat nem megy, előző ciklusban próbáltam :?
neked szerintem 18 v. 19. cn lesz a pé.

Szirom
jó döntés, hogy velünk maradsz :D mégis csak jó megosztani velünk mi bánt, és persze majd 2007-ben te is babás leszel mint mindenki, és együtt örülhetünk :wink:

Pandácska
hát nem semmi, hogy egy doki minden vizsgálat nélkül injekciókat ad :twisted: szégyen és gyalázat Kép nem is értem mi alapján döntött a szurik mellet :shock:

Liza
örülök hogy minden rendben, és szépen fejlődik Dominik :D

Robcsi
Akkor Réka is pontos volt mint én, aznap érkeztem mikor anyuci ki volt írva :D

Kép
gaby25

szijjjjasztok.HUuuu de jo kedvem van :P

elinteztem az idei dolgaimat.befizettem a szamlakat,ma visszaadom anyueknak az adosagunkat,voltam fodrasznal,levagattam a hajamat es megveszuk a wiskyt(nem tudom igy irjak-e)szilveszterre.hu de nagyon be fogunk lazulni,vegulis az utolso evunk kettesben :P

szirom.jo hogy itt maradsz.szerintem tedd felre a homerot es csak szeresetek egymast.a homero engem is nagyon frusztral.

eli,szezso.nagyon jo hogy erzitek mar a babotok mozgasat.

gaby ha 16 ik napon volt ped akkor majdcsak beteszi az a program.

betti,itt is volt pe.

purc.kicsit irigyelek az uh miatt.bizti nagyon jo erzes lesz.

babaimado,pandacska.udv koztunk:)

kata en is szeretem demjent:)

Kép
monyoka

Koránkelős szép jó reggelt! Hinnye, de jót aludtam!

Liza! Ha a 18+4 az a 19. hét (ami logikus) akkor miért is hülyeség a hőmérőzés?

Bettike! Győzelem...lesz egyszer majd - a görbéd is ezt sugallja :lol:

Szirmi! Én is örülök, hogy maradsz!

Robcsi! Rámfér majd a drukk, úgyhogy tartalékoljatok nekem.

Babaimado! MSN?

Melcsi! Kép a hőmérőzős hozzászólásod

Pandácska! :cry: Hol csinálták az inszemet?

Áfonya! Helllllóóóóóóó! Jól beszélsz. 12.00.- az első konzultáció, és az első UH 7.500.- A többi leletet tényleg elfogadják, sőt, rábeszélnek, mert úgyis lesz elég költséged a gyógyszerekkel kapcsolatban. És nagyon jó a légkör. Ezt eddig csak egy helyen tapasztaltam, de az drágább állami intézmény volt és gusztustalanabb.

Kata! Én is szeretem Rózsi nénit! Irigyellek ám!

Kép
zölddisznó

Gaby! Akkor ha a sormintát jól értelmezem, ma pihi? :oops:

Monyóka! Csak nehogy előbb megbontsátok azt a whiskeyt a nagy jókedvben! ...vagyis miért ne?

Kép
zölddisznó

Melcsi! Kép akart lenni, csak beletöröltem.

Kép
zölddisznó

Sziasztok, a 13-aska jelentkezik :)
Mint újonc egyenlőre még kérdéssel bombáználak Benneteket:
az ovulációt követő 7 nap magasságában, amikor a beágyazódás megtörténik (hátha :wink: ), szóval ezen a napon a néhány tized fokos hőmérséklet esés normális szerintetek?
Nekem még az sem tiszta, hogy a DPO az ovulációt követő napot jelenti? :oops:
girland

coca hat ha rajtam mulna meg sem bontanank :P en nem nagyon szeretem.a ferjem szereti es mivel eleg huzos az ara nemigen szokta inni.na de most nem szamit.

en vodkas vagyok :P vodka meg energiaital....hmm.isteni :oops:

Kép
monyoka

Sziasztok!

Ismét a gyárból jelentkezem :lol:

Gaby: érdekes cikkcakkjaid vannak, de ha Te 16. napon érezted a pé-t, akkor az úgy van! Tuti nem romlott el a hőmérőd?

Bettike: a görbéd Veled ellentétben nem nagyon pörög :lol: lassan, de biztosan megy felfelé, egyszer csak felér oda, ahova igyekszik :lol:

Monyokó: örülök, hogy virágos jókedved van! :lol: különben én még igen messze vagyok a babamozgástól :lol: de jelnek veszem, amit írtál! :lol:

Szirom: jaj de jó!!! hogy velünk maradsz!! Különben én is erősen fontolgatom a hőmérőzés beszüntetését a következő ciklustól...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Babaimádó,
ha semmilyen friss eredményed nincs, hát csináltass! Ha pesti vagy én nem tudok neked orvost ajánlani, de sokan igen (gondolom). Elég ha elmész egy normális nőgyógyászhoz, és elmondod búdat bánatodat, és az általam felsorolt vizsgálatokkal fogja kezdeni! És ha ezek megvannak söprés a Kaáliba (ha oda szeretnél). Vagy mindezeknél még egyszerűbb (amennyiben nem ragaszkodsz a Kaálihoz) hogy olyan intézménybe mész ahol a vizsgálatokért meg első ezért-azért nem kell fizetni. :)
Pandácska,
milyen szurikat használtál?

Pusza mindenkinek aki örül nekem, megpróbálok jövögetni...
Vendég

Monyóka: bocs, japánosítottam a nevedet Monyokó-ra az előző hsz-ben :lol:

Girland: DPO= days past ovulation, pé után eltelt napok (száma)
Beágyazódáskor lehet hőesés, mert akkor leesik a progeszteron szint, majd visszamászik a hő, ahogy a progeszteron emelkedik.

SzezsoKép
KépKép
szezso

hu szezso.akkor kevertelek valakivel,pedig meg nem is ittam :oops:
bocsi.
na de ha mar igy elore elkiabaltam akkor tessek mostmar teherbeesni es mozgasokat erezni. :P

girland.pe utani napok a dpok nem baj az eses a hoben,majd visszamegy:)

Kép
monyoka

Sziasztok!

Bocs csak gyorsan, én Boginál 21-22 hetesen éreztem először a magzatmozgásokat, Violával 16 hetesen :wink: :lol: Másodszorra már tudtam mit kell éreznem mire kell figyelnem!

Nem tudok visszaolvasni ezer bocs meg egy anyamedve!
Megyek főzni!
Pusz

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Zöldi, azért, mert tudatlan vagyok :(, mert azt hittem, a 18+4 az még a 18 hét, ez az én hülyeségem! :) Úgy látszik a hülyülés a korral jár! :)

Monyo, ez az, a pozitív hozzállás, tessék csak igy tovább csinálni, helyes, nagyon jól teszitek! :) Jövőre már hármasba fogtok a Karifánál állni vagy ülni! :D

Gaby, aranyos vagy, köszönöm! Kívánok nektek is most már mihamarabbi babásodást, irgum-burgum, mert ideje van! :)

Kata, hogy vagy? :shock:

Kép
elizabeth25

zölddiszno
Van MSN, de majd csak délután, mert addig a munkahelyemne vagyok.
köszike

babaimádó
Kép
babaimado

Monyóka! Én Neked vodkát vettetek? Átkozott férfiuralom!

Szezsó!
Jajj, szegény tanárok! Képzeld, 9-kor már kidobott az ágy! És lassan álmosodom, úgyhogy nem ártana lepihennem. Úgy megvisel ez a téli szünet!!! :wink:

Kép
zölddisznó

szezso gond egy szal se.

ferjem uj nevet adott nekem tegnap-cocakupec. :x
teveben hallota es nagyon megtetszett neki,azota igy hiv en meg csak morgok ra :P

eli,koszi.ugy lesz :P

Kép
monyoka

Oké, Babaimádó! Kattanj majd rám!

Kép
zölddisznó

Lizi, köszi kérdésed de szarul, még mindig! :cry: Az arcüregem szarakodik. Már minden praktikát kipróbáltam, de minden csődöt mond, így marad a doki! Tisztulni tisztul, de fáj!

Kép
kata05

Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Tanácsotokat megfogadván voltam ma vérvételen (21. nap), 2 hét múlva eredmény.. kíváncsi vagyok..
Érdekes, amit a hőmérőzésről való leállásról írtok..
Azt sajnos nem tudom, hogy ki hány hónapja méricskéli napról napra, nekem ez az első hónap, de máris "túlpörgöm" a dolgot szerintem.. :?
Görcsösen koncentrálok, hogy kússzon felfelé még néhány tized fokot az a fránya hőmérő, és beparázok, amint néhány fokot esett a hőm.. gyors böngészés a neten, tanácskérés Tőletek.. ami nem is gond, de jelenleg minden percemet ez tölti ki.. reggel-este..
Komolyan mondom, nem tudok semmi másra figyelni, csak agyalok a dolgokon..
Abban bízom, hogy 1-2 hónap és "rutinná" válik majd a dolog, és "egyszerűen konstatálom majd", hogy na, volt/nem volt PÉ.
Nyilván izgalommal figyelem majd a dolgok alakulását, de remélem, nem leszek ennyire görcsös... :?
girland

Zölddisznó,
Kaáliba Krizsa doki csinálta. Lehet még reménykednem kellenne a tesztig de sajna már ismerem a testem. Majd legközelebb... Neked mikorra várható az lombik? Megkérdezhetem hogy nálatok mi a probléma?

Gaby25,
Lassan de biztosan megy felvelé azért görbéd :wink:

Áfonyaaa,
Kaptam már puregont attól lett sok tüszöm csak nem jó oldalon és volt hogy 19 napos ciklust csinált. Akkor ovitrelle tüszörepesztöt. Most Gonal-f szurit kaptam és ovitrelle tüszörepesztöt meg szedek duphastont az inszem ota. Régen kaptam clostit is de nem hatott és rosszul voltam töle.

Babaimádó,
A neten sok meddöséginek van oldala nézegesd meg öket. Azért biztos van jó államilag támogatott meddöségi is bár én a Kaáliba az eredmények miatt mentem mert azt mondták hogy ott a legjobb a statisztika. Ha államiba mész akkor oda kell beutaló legalábbis nekem kellett a nödokidtól kérjél.

Ugy döntöttem holnaptol ujra elkezdek hömérözni bár lehet nincs értelme mert nekem stimuláltak a ciklusaim és progit is kapok... :roll: Szerintetek?
Vendég

Kata
jobbulást! Az infralámpát is próbáltad? Anyukámnak az szokott segíteni.

Kép
gaby25

coca nekem mindig van itthon vodka :oops: nekem nem kell venni most:)

lanyok mindenkio hallgat :roll: ti merre mentek szilveszterezni,hazibuli,otthon?stb?tervek.?
vagy csak en vagyok besozva? :shock:

amugy nem vagyok alkoholista :oops:

Kép
monyoka

Kata05!Jobbulást neked!

babaimádó
Kép
babaimado

Girland,
Szerintem az elején sokan görcsösen koncentrálnak én is igy voltam nem csak a hömérözésre hanem a jelekre is de ez természetes, majd idövel lazábbra veszed bár lehet addigra már bebabásodsz :wink: reméljük :) Mióta probálkoztok? Irigylem azokat akik végig lazák tudnak lenni :)

Monyoka,
sajna én otthon maradok bár szivesen elmennék kirugnia házoldalát :lol: Te mit tervezel?
Vendég

Monyoka
mi itthon leszünk, uram huga jön át a férjével, meg még két házaspár ismerős. Szóval nem olyan házibuli lesz, mint amiket régen rendeztem, hogy ereszd el a hajamat :lol: öregszünk :lol:
mellesleg imádok táncolni, bulizni, nem is öregszem annyira :wink:
Régebben nálam egy évben kb. 4-5 házibuli volt, és évek előrehaladtával egyre lájtosabb lett :lol: Diplomaosztómon mindenki ült mint az iszap, én meg mondtam, hogy bulizni akarok, és megyek is valami dizsibe, aki akar tartson velem :D

Kép
gaby25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?