Új privát üzeneted érkezett!

Girland: a progeszteronos vérvétel a 21-24. napon van. Ha hosszabb a ciklusod, akkor jó a 24.-en is. Nekem 28 napos ciklusnál 23. napon elég magas volt a progeszteronom.
A másik vérvétel a 3. napon van, ott mindenféle hormont néznek, ami befolyásolhatja a peteérést (tesztoszteron, FSH, LH stb.)
A két vérvételnek nem kell 1 ciklusba esnie.

Csikken: a görbéd nagyon jó, csak így tovább!! Nemsokára tesztelhetsz! :D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szerintetek ha nem jön meg akkor hétfőn már tesztelhetek? Múlt hónapban 12 napos volt csak a lut. fázisom. Akkor meg két nap múlva meg fog jönni. Vagy nem... :)

KépKép
Kép
csikken

Szerintetek ha nem jön meg akkor hétfőn már tesztelhetek? Múlt hónapban 12 napos volt csak a lut. fázisom. Akkor meg két nap múlva meg fog jönni. Vagy nem... :)

KépKép
Kép
csikken

Csikken: szerintem hétfőn már ki kell mutatni a tesztnek a babát :lol: De ha erős csíkokra hajtasz, akkor az eddigi leghosszabb luteális fázisodat vedd alapul a teszteléshez!! :D
Drukkolok!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bettike! Tényleg úgy néz ki a görbéd, mint egy karikás ostor munka közben. De azért had éljen még szegény higany húgó! Ne dobd el magadtól!!!

Tontika! Szerintem ágyazol. :wink:

Snufi! Privi ment.

Szia Girland! Üdv néked! Jó, hogy csatlakoztál. :lol:
21. napon menjél. A kivizsgálási protokollban is 3. ill. 21. napon nézik a mormonokat. Mint ahogy Szezsó is írja.

Pipike! Készítsd a tesztet!

Kép
zölddisznó

Coca, te már megjöttél a dokitól, vagy csak most fogsz menni?

Csikken szerintem is jó a görbéd, a legrosszabb utolsó napok következnek :D

Kép
Kép
robcsi03

Tündérkék vagytok .. és vérprofik :wink:
Akkor holnap reggel vérvétel.. Komolyan mondom, úgy izgulok mintha legalábbis az első randevúra készülnék..:)
Pár hónap múlva (remélem nem lesz sok) már a kellő rutinnal fogom én is nézegetni a görbémet, asszem... :)
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, és igyekszem gyakran meglátogatni Benneteket:)
girland

Ja, arról nem írtam. Ennek hajlott koromnak betudható szenilisségem az oka.
Szóval UH-n minden rendben, következő mensikor indul az előkészítés, február végén petri csésze!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Hónapok óta feljárok ide és olvasgatlak Titeket, amikor van egy kis időm. Most úgy döntöttem, hogy regisztrálom magam.

Minenkit üdvözlök.

babaimádó
Kép
babaimado

babaimado
Kép

Kép
gaby25

Üdv néked Babaimádó!
Mesélj nekünk magatokról! Vagy kérdezz, ha tudunk segíteni!

Kép
zölddisznó

Girland, babaimado üdv köztünk.

Kata, :cry: sajnálom

Szezso ilynere gondolni sem merj!! Irgum Burgum :evil:

Coca, hajrá lombik, mert ugye az lesz most februárban, vagy még inszem, arra is drukk...

Át tudtam rakatni az időpontot január 3-ra a dokihoz, így az Uram is jön :) A kérdésem az lenne, hogy 7 hetes 5 naposan lesz már szívhang? Lehet már esetleg az UH-n látni jó kis babaformát? Sajna nem tudom, nem volt ebben még részem, és az Uram annyira készül, remélem nem fog csalódni :lol:

Tonti, köszi a tanácsot, van itthon 100% narancs azt iszogatom. Igazából a jéghideg italból bármi jó nekem, csak a baj, hogy ideig óráig, azaz pár pillanatig, de ma már sokkal jobban vagyok. Vagy csak kezdem megszokni. :lol: Végülis mindegy. Azt gondolom különben, hogy valami nagy fejlődési szakasz indulhatott meg azon a napon, azért voltam annyira rosszul, mert nem csak hányingerem volt, hanem iszonyatosan rosszul voltam, mint mikor elkap az ember egy hülye vírus fertőzést, és mindene fáj, és meg akar pusztulni. De lehet tökre nincs igazam :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

na a tickerem behülyült, egy nappal mögöttem jár!

Purc

Kép

Kép
purc

Purci! Lombik.
De jó, akkor jövő héten találkoztok a kispurccal! Kép

Kép
zölddisznó

Kedves zölddisznó!
Neked is köszönöm az üdvözlést. Írtam egy hosszú bemutatkozást, de nem sikerült beletennem a hőgörbém, s közben véletlenül kitöröltem mindent, így mégegyszer nekigyűrkőzöm.
Szóval. Én most vagyok 31 éves. 21-27-ig férjnél voltam. Próbálkoztunk a kisbabával, de sajnos nem sikerült. Egyik orvostól jártunk a másikhoz. Ki azt mondta, semmi bajom, ki azt, hogy "Önnek spontán soha nem lesz gyereke"
Próbálkoztak Clostilbegyttel, Injekciókúrával (Puregon és még valami), Bromocriptin tablettával, de nem sikerült sehogy. Vérvétel, UH, laparoszkópia. Ez utóbbinál minden ok. volt, de nem sikerült.
Fel is hagytam a dologgal (közbejött válás, stb..)
Tavaly ilyenkor abba kellett hagynom a fogigátlót, mert a májamban egy foltot találtak. Gondoltam, ha akar, most jöhet a baba. Ez az új kapcsolatom már megérett rá..
De nem jött..
Elmentem az éppp aktuális nőgyógyászomhoz, aki Clost.írt fel. Semmi pozitív eredmény.
Orvost váltottam. Most egy olyen orvoshoz járok, akinek ez a szakterülete. Menézte a régi papírjaimat(5-10 évesek) , se vérvétel, se semmi, de felírt Clostilbegytet (a cikl. 2-6. napján)napi 3x1, Bromocriptint, napi 1x1 és Utrogestant (a cikl. 16-27.napján).
Hőmérőzök, hüvelyben, pontosan 5 percig. Szerinte a görbm jó, de nem akar sikerülni. MInden hónapban sírva nézem a neg.tesztet, majd sírok és el vagyok keseredve, amikor megjön.
Röviden ennyi.
Hogy tudnám nektek megmutatni a hőgörbém?
Nektek mi a véleményetek az egészről?
Ki mióta próbálkozik?
Segítségeteket köszönöm.

babaimádó
Kép
babaimado

Üdv babaimádó! Tickerem is jelzi nekem ez az 5. hónapom!
Nem tudok még mit mondani arról amit írtál hisz ezek szerint minden oké! És a pároddal mert azt nem írtad?! Lehet, hogy vele van a probléma, nem? Vagy rendes van peteérésed? Azt nézték már?

Purc, kell lennie már szívhangnak, de nem lesz még baba formája! Sok sikert 3-ához, de addig még gyere! :lol:

Kép
kata05

Sziasztok!
Mindenkinek a legjobbakat.
CSak a poén kedvéért, felteszem a görbém :lol: :lol:
Kép
byby

Kedves kata05!

A mostani párom anyagát a jelenlegi orvosom megvizsgálta mikroszkóppal és azt mondta, hogy jó. Nekem is megmutatta...nagyon jópofa dolog volt...
A hőgörbémre azt mondta jó, akkor bizonyára. De semmi vizsgálat nem történt.

babaimádó
Kép
babaimado

szép ugye? :shock:
byby

Kata: még nem is írtam (csak gondoltam), hogy sajnálom, hogy megjött...közben az is eszembe jutott, hogy nem jött egy kicsit korán? Ferty szerint csak 11. DPO-n voltál...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Byby: hát, eléggé anovulációsnak néz ki ez a görbe...szoktak ilyen maratoni ciklusaid lenni?

Babaimádó! Üdv köztünk! Végigolvastam a történetedet, és meg kell mondjam, nem semmi, amin átmentél. Ha jól vettem ki, már eltelt 1 év, mióta próbálkoztok, és elmentél egy dokihoz, akinek a meddőség a szakterülete. Bocs, de szerintem valami nem stimmel vele, ha 1 év után úgy ír fel Closty-t, meg hormont, hogy még vérvételre sem küld el. Ez lenne a minimum, meg egy átjárhatósági. A férjed kapott leletet a kiskatonákról? Mármint mennyiség, spermaszám, mozgékonyság, morphológia? Ne haragudj, ha nem akartalak lerohanni, de így első körben ezek jutottak eszembe...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jaj, hülye vagyok:
Babaimádó:
Ne haragudj, ha nem akartalak lerohanni = nem akartalak lerohanni

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kedves szezso!

Hát nekem is ezek a doldog piszkálják a csőröm.
(nem kell javítanod, értettem a lerohannit..én is mindig gyorsan írok és mellégépelek :) :) )
Nem kaptunk papírt. Tudod, mikor évekkel ezelőtt az exférjemet vizsgálta az Urológus, akkor részletes leírást kaptunk. Most ez a Nőgyógyász-humángenetikus nem adott ilyet. Megnézte mikroszkóp alatt, mozogtak és mondta, hogy oké. Megjegyzem: Mivel ugye már a 2. partner, akitől nem esek teherbe, így nyilvánvaló, hogy nálam a bibi. A peteérésemmel valószínűleg problémák vannak az orvos szerint, ezért kapom a fent említett gyógyszereket.
Ugye jól gondolom, hogy amikor leesik a legmélyebbre a hőm, akkor kell együttlennünk?
Vagy utána??
Írogatás közben végeztemegy ovulációs tesztet. A neve:CORAX Be sure. Nekem nem egyértelmű az eredménye soha. Kb. egyforma a csík, de lehet, hogy egy icipici árnyalattal halványabb. Már eldönteni sem vagyok képes!
Nekem is van PG/53, de én azon sem látok soha páfrányt, bármikor is nézem. MOst a 13.napnál tartok. Az előző ciklusom 31 napos volt, a 13. napon ment le a hőm legmélyebbre, ez 36,5 volt, aztán másnap 36,6, utána nap is, majd a 16.napon 36,8, 17.nap 36,9 stb...

Előtte hónapban a 16. nap volt a legmélyebb, az 36,6 volt, másnap 36,8, utána nap pedig 36,9.

Most elég össze-visszának tűnik nekem:
1-3 nap: 36,8
4.nap:36,6
5.nap:36,7
6-7.nap:36,8
8.nap:36,9
9.nap:36,8
10.nap:36,9
11.nap:36,6
12.nap:36,7
13.nap:36,8

Szerintetek???

babaimádó
Kép
babaimado

Purc!
Írtam neked a +/- ba. Megnéznéd? Köszi. :)

meri

Sziasztok!

Szeretnék hozzátok csatlakozni. Elolvasgattam amiket irtatok és egy nagyon jó társaság vagytok :D
Igaz én már nem hömérözöm de régen csináltacsak aztán feladtam :roll:

Babaimádó,
Neked nem sikerült peteérést csinálni a sok hormonszurival vagy mi volt a baj? Inszem, lombik még nem jött szoba? Sok év áll már mögötted...
Vendég

Üdvözlet pandácska!

Eddig senki nem említette ezeket a lehetőségeket. 2-3 hete egy injekciót említett a dokim, hogy kapni fogok 1-2 hónap múlva , de nem nagyon hiszek már az egészben....
Nem tudom, mit csináljak.
ÉS ráadásul én tényleg egy babaimádó vagyok.:-)
Egy kolleganőm nemrég azt mondta nekem, hogy ő még nem látott embert így bnni más gyerekével. Nem látott senkit, aki egy idegen gyereket ennyire babusgatott volna, mint én teszem...
Csak tudjátok az a baj, hogy belül mindig hatalmas űrt érzek és fizikai fájdalmat, amikor meglátok egy kis manócskát. Nem tudok úgy ülni akár a metrón sem, hogy rá ne mosolyogjak, ha látok egyet.

babaimádó
Kép
babaimado

Üdvözlet pandácska!

Eddig senki nem említette ezeket a lehetőségeket. 2-3 hete egy injekciót említett a dokim, hogy kapni fogok 1-2 hónap múlva , de nem nagyon hiszek már az egészben....
Nem tudom, mit csináljak.
ÉS ráadásul én tényleg egy babaimádó vagyok.:-)
Egy kolleganőm nemrég azt mondta nekem, hogy ő még nem látott embert így bnni más gyerekével. Nem látott senkit, aki egy idegen gyereket ennyire babusgatott volna, mint én teszem...
Csak tudjátok az a baj, hogy belül mindig hatalmas űrt érzek és fizikai fájdalmat, amikor meglátok egy kis manócskát. Nem tudok úgy ülni akár a metrón sem, hogy rá ne mosolyogjak, ha látok egyet.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádo,

Hát ez hihetetlen hogy ennyi probálkozás után minimum az inszemet nem ajánlották fel mert lehet hogy az segítene. Tudom mit érzel már mi is egy jó ideje probálkozunk. Szerintem nyugodtan kérdezz rá a dokidnál az inszemináció lehetöségére. Gondolom tudod mi ez hátha igy hamarabb sikerülne a pocaklakó! Puregon szurit én is kaptam meg a clostit is ezeket ismerem.
Vendég

Babaimádó: legelőször is kellene szereznetek egy urológust, a többiek talán tudnak segíteni (Gaby, Snufi), én nem vagyok pesti.
Másrészt 3. és 21. napi vérvétel kellene és egy petevezető átjárhatósági (HSG). Ezek alapján eldönthető, hogy érdemes-e egyáltalán spontán próbálkozni. Pl. ha mindkét petevezető el van záródva, csak lombik jöhet szóba, de ha mondjuk nálad oké minden, de a férjed spermaszáma alacsony, akkor még az inszeminációval esélyesek vagytok. Lehet, hogy egyenesen egy meddőségi központba kellene mennetek.

Üdv Pandácska!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!
Látom gyarapszunk, ha már nem is babailag, legalább társaságilag!

Üdv Pandácska, Babaimado, Girland!

Zöldi! És az UH-n kiderült, hogy volt-e most pé, vagy csak előtte állsz és még elkaphatjátok?
Jó a hasonlat a görbémhez! Elő is veszek egy másik ostort és azzal meghajtom egy kicsit a mostanit!

Gaby! Ezt mind írtad???? Nem vitted túlzásba! :lol:

Byby, Meri! Ti is erre jártatok? :D

Byby! Nekem is úgy tűnik, hogy nincs pé-d!

Babaimado! Szerintem keress új dokit, mert ez így nem normális, Szezsoval értek egyet!

Purc! Ha tudtok csináljatok, vagy kérjetek képet és tegyétek fel!

Kép
bettike
Eger

Kedves Bettike!

Téged is üdvözöllek!

Most azt ígérte az orvosom, hogy az antibiotikumok után, amiket szednem kellett rendbeteszi a hüv.flórám és a köv.ő hónapban ad egy szurit és rögtön terhes leszek, de nem hiszek már senkinek.

babaimádó
Kép
babaimado

Jelenléti ív!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Névsor

Ha valaki kimaradt szóljon! :lol:

Kép
bettike
Eger

36-os jelen.

Bettike. Volt már pe. Úgyhogy hűtöm be a pezsit!

Babaimádó!
Én ezentúl a Kaálit fogom mindenkinek ajánlani! Szuper!

Kép
zölddisznó

Zöldi! Mekkora lenne, ha közben meg bebabásodnál? Nagyon bírnám!
Én akár mi lesz, fogok pezsgőzni, megyünk házibuliba! :lol:

Kép
bettike
Eger

Kata köszi a választ.

Betti, ha lesz UH, akkor mindeképpen kérünk képet. Sajna itt ez nem egyértelmű.

Meri írtam a +/- ba.

Coca, én is bírnám hihi :lol:

26-os jelen

Purc

Kép

Kép
purc

Zölddisznó!
Köszike. Oda csak úgy oda kell menni, vagy egy orvos kell, hogy küldjön, vagy hogy van ez???

babaimádó
Kép
babaimado

Akkor 4 naposan fog kapni egy kis pezsit. Mi is házibulizunk.

Kép
zölddisznó

Üdv Bettike és Szezso :)

Babaimádo,
Pl a Kaáliba nem kell beutalo de ez nem államilag támogatott itt fizetni kell pl. konzultácioért,vérvétel,inszem,spermavizsgálat bár hozhatsz máshonnan is leleteket magaddal. De tényleg jó hely!

Zölddisznó,
Neked ki a dokid?
Vendég

Sziasztok!

Elnézést, hogy nem tudom követni a topicéletet, de sajnos 25-én éjjeltől kórházban voltunk Szilárd fiammal, mert bekrupposodott, vagyis befulladt. Ma délután jöttünk haza, bár még nem akarták hazaengedni a dokik, de elhoztuk, mert itthon talán hamarabb meggyógyul, hiszen szegény még a karácsonyi játékait sem nagyon használta, benn pedig nagyon unatkozott, és csak a betegségére figyelt. Nagyon hulla vagyok, úgyhogy ennyi telt tőlem!

Pusz

U.i.: szegény dédipapa még mindig kórházban, azt mondták, valószínűleg kezd leállni a vérkeringése, és nincs esélye a felépülésre. Úgyhogy ez a karácsony sem volt egy sétagalopp!
Vendég

15-ös jelen!

Szezso, így utólag mégis csak 15. nap volt pé-m, mikor éreztem is, és így kijön a 14 dpo. Amúgy a 19. napot elképzelhetetlennek tartottam pé szempontjából, mert semmilyen érzésem nem volt, ami arra utalt volna!

Pandácska üdv köztünk!

Byby, hát sztem nem volt pé-d.

Kép
kata05

Athiz! Jobbulást mindenkinek!

Pandácska! K.F. a dokim.

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lányok, 20-as jelen :)

Túlestem az utolsó munkanapon az idén, úgyhogy próbálom összeszedni magam és visszakapcsolódni hozzátok.

Cocácska, egészségedre és egy kalappal februárra.

Tontica, én úgy tudom, hogy a beágyazódás a 7-10. dpon lehetséges, de nem tudom, hogy ez mindig így van-e vagy csak a nagykönyv szerint.

Purc, en a 6.heten voltam ultrahangon, de nem sok mindent lattunk, akkor csak egy fekete foltocskat, de menjetek egyutt, ha tehetitek, ez is nagy élmény. Az érdekes a 12.heti UH lesz, bár nem tudom, hogy nálatok mikor ultrahangoznak. Akkor mar latod kezét lábát, fejecskejet, látod úszkálni is, nagyon jó :D

Athiz, jobbulást Szilinek, vigyázzatok magatokra. Te jól vagy?

Üdv az újaknak Pandácska, Babaimado, Girland!!!

Csikken, szerintem is halvány csikoskákat látnál hétfőn, de úgy legyen :) , max megismétled kedden egy erősebbért. :)

Byby, igy elég nehéz görbét elemezni, tessék rendesen hőmérőzni :) :) :) . A benne lévő adatok szerint én sem látok pé-t :shock: .

Kata sajnalom, hogy megjött, Szirom, neked is vigasztaló ölelés. Pedig nagyon szépek voltak a görbék. Szirom szerintem is mindenképpen menj orvoshoz, fontos, hogy elmond neki is mi volt.

Többiek akiket kihagytam bocsi, majd legközelebb. :) .

Puszi nektek.
Melcsi

Ui:Azt hiszem a kisember elkezdett bentről jeleket küldözgetni nekem, néha néha apróbb rugácska féléket érzek :D

Kép
melcsi6

sziasztok, én is csatlakoznék Hozzátok ha lehet. ebben a hónapban írom először a hőgörbém. hogyan lehet ide feltenni a fertility.comról?
segítenéte? olyan profiknak tüntök már:)

zölddisznó: nagyon drága a Káli? mert sajnos nem vagyok túl jó anyagi helyzteben, de már mások is ezt ajánlották...

Veramama
veramami4

Veramami!
Van MSN-ed?
Írtam privit!

Kép
zölddisznó

10es jelen :)

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

Csak beköszönök, nem leszek hosszú. Nyávogni nem akarok, mást meg nem nagyon tudok :? Köszi, hogy marasztaltok, köszönöm a kedves szavakat mindenkinek, nagyon-nagyon aranyosak vagytok! Vívódom, mert a hőmérőzés nekem nagyon jó támpont, de lehet, hogy tényleg hagyni kéne, és nem ennyire rajta lenni a dolgon. Más oldalról nézve viszont nem vagyok benne biztos, hogy kevesebbet jutna eszembe a téma, ha azt se tudnám, hol tartok. Szóval valszeg marad a mérés. Meg különben is szeretlek benneteket :wink:

Ma beszéltem a doktorommal, mert reménykedtem egy holnapi vérvételben, de azt mondta, hogy a fű sem nő az ünnepek miatt, és ez most nem fog menni. Januárban megyek hozzá, akkor kidolgozzuk a taktikát. Örültem volna, ha most elkezdjük, de ez van.

Athiz! Jobbulást a kicsi fiadnak!

Üdv az újaknak!

Puszka!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

28-as jelen!

Fél napot nem vok és mekkora mozgás!!! Üdv. az újaknak!

Lh teszt ma is negatív, de biztos, ami biztos, azért huncutkodtunk Apával... :oops: :lol:

Holnap reggel elutazunk 2 napra Debrecenbe, úgyhogy csak 31-én jövök ismét!

Addig is legyetek jók! Na jó, inkább ne legyetek jók!!! :lol:

Üdv. Mindenkinek!!!!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi, nagyon jó pihenést kívánok nektek, biztos nagyon jól fogjátok érezni magatokat! :)

Szirom, hála az égnek, hogy maradsz, és beláttad, hogy azzal nem lesz jobb, ha itthagyod azokat akik úgy szeretnek és aggódnak mindig érted! :) Helyes döntés volt! :lol: :lol:

Veramami ti mióta próbálkoztok?

Melcsi, kisembernek már ideje volt jelentkezni! :) Nekem fél 1-től fél 3-ig úgy rugkapált, hogy nem tudtam aludni, úgyhogy jó szar éjszakám volt, de majd napközben megpróbálom bepótolni! :)

Athiz, nagyon sajnálom, hogy ilyenek történtek nálatok Karácsonykor! :( Reméljük a jövő Karácsony jobban fog sikerülni! :)

Purc éljen a harmadika! :) Tutkó, hogy lesz már akkor szívhang, nekem is volt, és meglátod csodás érzés lesz! :) Készítsd a zsebit! :lol:

Kép
elizabeth25

Sziasztok Lányok,

gyorsan jövök megint, mert ma van az öcsikém 17.születésnapja és mivel már nagyfiú bulizni megy este, így családi reggelivel köszöntjük :) . Habos kakaó, házi fonott kalács, túrótorta......nyami!!!!!! Ezt tudja meg a védőnő. :) .

Snufi, jó utat, érezzétek jól magatokat és egymást :D :D .

Szirom, de jó, hogy jöttél.

Eliza, általában a szakirodalmak a ténylegesen mozgásnak itélhető rugásokat, jeleket a 19.héttől írják. Amit előtte érzünk azok is azok, de nagyon nehéz megkülönböztetni a mindenféle bélmozgásoktól, meg mindentől, hiszen olyan pici a babóca. Nem aggódtam, hogy csak most kezdtem el érezni, mindent a maga idejében.

Puszi nektek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Melcsi a szakirodalom egy dolog...meg egy dolog a természet, az ember milyensége, és a baba fejlődésének folyamata! :) Cserélhetünk egy picit ha gondolod, aztán majd meglátod, hogy miket érzek! :D :D :D

Kép
elizabeth25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?