Sziasztok!
Jelentem, én is itt vagyok!
A Karácsony nagyon jól telt összességében, sokat zabáltunk mi is, főleg rokonlátogatások idején, itthon csak a szokásos lájtos rántott husi volt a bűnözés tárgya...
Lányok, mákos beiglitől lehet, hogy nem ízlik Gesztinek a tejem? 25-én ettem 3 szeletet, nem volt nagyon mákos, csak átlagosan. Este pár korty cici után Geszti kiverte a hisztit, üvöltött 8-tól 11-ig, nem volt hajlandó a cicit elfogadni, sírógörcsöt kapott ha meglátta.
Ilyen eddig még nem fordult elő. Aztán úgy aludt el, hogy alig evett valamit. Nagyon ideges voltam, de reggelig aludt.
Vajon mi lehetett, lehet hogy a mák?... Ezek szerint én sem ehetek mákot? Mert amúgy imádom, de mióta Geszti megszületett, nem ettem semmi mákosat. Még a terhesség alatt is kábé 2 mákos kiflit. Mert tudom, a mák nem túl jó és babának nem is adható 2 éves korig. De a tejbe is átmegy?...
Na egyébként ma itthon pihiztünk, Geszti szinte egész nap alszik, most piheni ki a 2 nap "fáradalmait". Kicsit túlpörgött szegénykém. De ma kipihente magát, este 9-től ma reggel fél 9-ig aludt, aztán cicizés után 10-től 1-ig, aztán ismét kaja, majd 2-től 4-ig. Most megint evett, de most játszik és fél szemmel nézi a tévét... aminek persze nem örülök, de jó távol van tőle legalább.
Sajnos Apa ma dolgozik, így most egyedül vagyunk itthon. Olyan szar így ünnep után hirtelen hogy megint hétköznap van... bár nekem minden nap egyforma itthon, de olyan jó, amikor a férjem itthon van!
Teszek fel pár képet a Karácsonyunk pillanataiból.
Gesztike rácsapott nagymamája ajándékcsomagjára, és csak úgy lehetett elvenni tőle, hogy elvágtuk a szalagot...
Gesztike első kalandja a fával, "juj kicsit szúrós!"
Gesztike megmutatja, hogy milyen szépen tud "ülni"