Kedves Unique!
Persze hogy olvastam a tavalyi üzit is, meg a képeket is láttam! De nem irtál sokat Te sem!
Gondoltam a depit... Nem tudod kimozditani a helyzetet? Akár hirdetést is feladhatnál, vagy körülnézhetnél a neten, biztos van Bián is aki vállal ilyesmit. Annál is inkább, mert Laura kezd veszélyes korba jutni, tulságosan fog ragaszkodni Hozzád lassan, kellene néha 1 kis elszakadás... Neked pedig különösen, attól hogy anya vagy, jogos az igényed 1 kis saját szabadidőre. Mondom ezt én, aki Pöri születése óta holnap megyek először fodrászhoz
De ez más téma, engem teljesen boldoggá tesz az itthoni tötyögés Vele.
Eljöhetnétek megint! Édes lehet Laura, olyan gyönyörü, ki sem nézni Belőle a betyárságot. De ismerem jól az angyali arc mögé bujt boszorkányt, nekem is van 1 belőle
Az, hogy "nem mászkálsz" azt ugy kell érteni, hogy folyton otthon vagytok? De azért kiviszed levegőre a hölgyet, nem? Az mindkettőtöknek kéne!
Kicsit filóztam ezen az orrfolyáson... Szerintem nem kéne lennie ennek. Mit mond a gyerekorvos? Pláne hogy szoptatsz, az állitólag adja a védelmet... De sok mamitól hallottam ilyesmit, a szopi ellenére. Én ne kiabáljam el, de Pöri egyáltalán nem beteges, a náthák kivétel nélkül fogjövés idején fordultak eddig elő, pedig nekünk nem jutott sok tejecske.
Ivásról: meg kéne próbálni a cumisüveget, mostmár nem lesz belőle probléma
Aztán ha ugy sem kell, akkor biztos elég Neki, amit szopik. A peluson ugyis látod, hogyha mindig van pisi, akkor nem fog kiszáradni.
Beállitották a pajzsmirigyedet? Akkor lehet hogy jön a következő bébi? Bár lehet hogy egyelőre nem lenne tul jó ötlet, a rossz érzéseid miatt... Még kevesebbet tudnál kimozdulni...
Ámde Laura lassan abba a korba ér, hogy lehetne vinni társaságba, zenebölcsi, vagy akár játszóház pár hónap mulva.
Nálunk pont a baba miatt sajnos ez kimarad egyelőre. Dezső nem szivesen enged mászkálni, merthogy ki-be pakolni Emesét, cipelni, meg hasonlók, szóval csak kisérettel megyek emberi helyekre, illetve babakocsival gyalogolunk amig birom. Mindig szólnom kell, ha el akarok indulni, mert akkor feljön Pöriért, meg hazajövetelkor is felcipeli, ami azért már sokkal könnyebb, mert a hölgy a fenti lépcsősort felmosva, egyedül mászik fel, közben biztatja Magát: egy-tettő. Lefelé mindig megállnak a boltba Apával, egy kis hintalovazásra, mert árulunk azt is, egyből veszi be a boltba a kanyart és klaffog már előre
Amikor hazaérünk, hangosan elekzd kiabálni Apának: Atta-Atta! Tegnap senki nem volt itthon, egyedül másztunk haza, akkor is mondta a magáét, elégedetlenkedett, hogy nincs kiszolgálás, kézenfogva másztunk fel a boltig, mert csak felül engedem önállóan.
Nagyon nagykislány lett, folyton csacsog, elképesztően betyár, mindenből viccet csinál, és bizony hiszti is van nálunk, ha Ő akar valamit, én meg nem... Két dudás egy csárdában. Mindent megért, szoktam tesztelni, pl. hozzon ide valamit, vagy adja oda Apának, ilyesmi, és szépen meg is csinálja, ha akarja! A földre mindig leküldöm, ha leesik valami, azt imádja felszedni, végülis Ő van közelebb
Észrevette a TV-t is, Máté az ünnepekben sokszor bekapcsolta napközben ( egyébként csak este nézzük), és ha hiszed ha nem, az egyévest is el lehet büvölni a reklámmal
A Pom-ber maci ment, Ő meg teljesen beindult, vadul mutogatta a TV-t, brummogott, táncolt a zenére, láthatóan elbüvölte a látvány. A multkor meg természetfilm ment sirályokkal, annak meg elkezdte, kogy kaka (ez a kacsa jelentése Pöriül),meg hápogott
Állandóan pakol, inkább ki mint be, ugyhogy a lakás folyton olyan mintha bomba robbant volna, Dezső szokta esténként összeszedegetni, hogy ne hajolgassak annyit.
A kutyával kergetőznek, odanyujt valamit Freddynek 1 szagolásra, és már fut is el vele, a kutya meg utána
Ő meg visitva menekül. Kabaré.
Szóval zajlik nálunk rendesen az élet, estére ki is purcanok. Délután szoktam Vele aludni, igy győzöm az iramot egyelőre, bár már a félidő felé haladok.
Képzeld csak Magad elé ezeket a fent vázolt életképeket, mert hamarosan Nálatok is a feje tetejére áll minden
Teszek majd fel képeket is, csak Máté uj gépet kapott, és persze még nincs feltöltve rá az én fényképezős programom, nem ér rá a drága
Semmi baj az elmaradt kép miatt, igy is mindig Te segitesz, amit külön köszönök! Majd meglesz 1x az is.
Na most én is jó hosszu lettem.
Puszi