Hát sziasztok,
Gabi,
most én nem tudom hogy mit is mondjak.
Vagy 5x elolvastam amit írtál, és egyfolytában azon gondolkodom, hogy "atyaég, hová, mire tartotok engem???!!!" Nem vagyok én alappillér!!! Ezzel az erővel mindenki alappillér, mert mindenki ott van a talikon, meg ír ide. És a szülinap. Hát ne csináld már, hát ha Livinek tartottunk volna szülinapot, akkor te is izgatott lettél volna az fix. Akkor te meg Zoli olyan GabiZolis-ak lettetek volna...
mint ahogy azok is vagytok alappillérként, amikor feltesztek ilyen egyszerűen ennivaló képeket és besz.rás videókat Liviről. Ilyenkor meg én vagyok úgy, hogy de jó, hogy van köztünk valaki (na jó Zoli is mostanában
), aki ennyi képet, videót tesz fel, mert annyira jó nézegetni.
Én csak írtam egy verset, és gondoltam megkérdezlek benneteket, milyen...
Nem számítottam én itt alappillérezésre, meg tyúkanyózásra.
A klub meg anno adta magát, mert a lehetőséget már kerestük, és alkalmasnak találtam a helyet erre, amit megosztottam veletek, és a döntés is közös volt. És persze hogy én voltam a szervezője, ha már egyszer én kezdtem vele foglalkozni....
Max van egy kis szervezési és végrehajtási vénám. Max. és a KIS-en van a hangsúly...
De nem miattam van ez a banda együtt most már több mint egy éve! Hanem mert mindenki - ismétlem MINDENKI összetartja. Ha valaki nem lenne összetartó erő, akkor az nem is írna ide. Na jól van, kicsit nekem is össze kellett szednem, hogy mit is akarok, mert tényleg először kissé megrémültem, hogy most engem magasztalnak...(Ha Jedi szavaival élnék: Valamiért hevesen tiltakozom a dícséret ellen
)
De azért nagyon szépen köszönöm a dícséreteket mindőtöktől - jól esik.
Zsódajumam,
a te képeid is besz.rásosak!!!
A nagyobbakról és akarok képeket. Ne csak mindig Julcsiról. Azért Julcsiról is jöhet még, mert én őt is imádom, és akkora hatalmas szemei vannak, hogy csak na!!!
Amúgy a hangulatos képek ösztönzőleg hatottak, és csináltam én is pár vaku nélülit még. De most nem teszek fel, mert sok idő, mire áttöltöm, kicsinyítem felrakom. MAjd holnap - csak hogy holnap is legyen mit nézegetni...
Zoli,
igen szoktam volt irogatni, de csak úgy magamban, és mivel évek óta nem nagyon volt magányos pillanatom, így egy kicsit elmaradoztak az irományok. Publikálni azért nem szeretném őket. Annyira azért nem vagyok exibicionista...(egy percig írtam le ezt a szót...
)
És hol ez a nevezetes Régió játékbirodalom, ahova nem szabad menni sok pénzel?
Ilba, nekem is tetszik az a gurulós-pakolós izé. Abban kiskockák vannak? Nagyon vagány! (Látom, a békesség kedvéért ti is feltettétek a fát!
)
Timi,
jobbulást a csajoknak!
Jedi,
azt az ülést nem kéne Nokival együtt cipelned. Annál azért nehezebb, mert fémvázas, nem öntött műanyag. Igazából amikor kézben vittem, akkor két kézzel kellett fogjam, mert egy kézzel azért sok lett volna a súly. Nemtom mennyi lehet, de ha Noki rajtad van, akkor ezt nem tudod cipelni, sztem. Olyat nem lehet, hogy Nokipapával egyszer amikor épp nem dolgozik eljöttök érte kocsival?
Jut eszembe megkaptátok a képeket? A szülinaposakat.
Nálunk csendben telnek a napok most, nem is nagyon vittem ki most MArcit, mert még egy kicsit szörcsög az orra, és én is fújom még az orromat.
Marcival most már mi is sokat fogócskázunk, és bújócskázunk, nagyon élvezi. Meg szereti az új játékait is. JA neki is van olyan szines-huzogatósa, mint Livinek. Akkor Zoli is szerelt karácsonykor...
Na jól van, akkor mára búcsút intek nektek, jó éjt, legyetek jók, ééééééééééééééés hurrá éjféltől leadják megint a Springsteen koncertet az M1-en!!!!