Sziasztok!
Köszi lányok, de most tényleg nagyon-nagyon el vagyok keseredve. Simán elbőgöm magam bármelyik pillanatban, azért ez nem jellemző rám.
Tudom, hogy nem tudtok mit írni, én se tudnék, ha más lenne ilyen helyzetben, csak kérlek, hogy azt ne mondjátok, hogy ne stresszeljek, meg ne akarjam annyira, és hasonlók. Van egy pont, ahonnét nem tud az ember ezzel foglalkozni, és most mi már túl vagyunk azon a ponton.
Beszéltem ma a doktorommal különben, mert én azt szeretném, ha vizsgálódnánk, és azt tudom, hogy a ciklus 3. napján és a 21.-en kellene vért venni. És az első holnap van. De szerinte ezt most ünnepek alatt nem lehet megoldani, menjek el hozzá januárban, és akkor kidolgozzuk a taktikát. És nyugi, rendben vagyunk és lesz gyerekünk. De az a baj, hogy én most már tudni szeretném, hogy tényleg rendben vagyunk-e, mert tele vagyok kétségekkel ennyi idő után. Elcsúszhattak hormonok, lehet elzáródás, lehet baj az urammal, akármi lehet. És most sötétben tapogatózunk, várjuk a csodát és minden hónapban borulok lelkileg egy akkorát, mint egy ház. Közben meg elmúltam 37 éves. És most a vérvételre újabb egy hónapot kell várni. Így is el voltam keseredve, de ettől még jobban. Most többen mondjátok majd, hogy keressek másik dokit, de én nagyon bírom ezt az orvost és bízom is benne, nem szeretnék máshoz menni. Viszont így csúszunk az idővel, ez is tény. Szóval egy nagy homályt érzek és végtelen szomorúságot. Ez van.
Márti! Köszi, aranyos vagy. Meglátjuk, mit mond a doktor januárban, most úgysincs más választásom, mint várni.
Érezd jól magad a bulin! Jól fogsz kinézni, a videjón is jól néztél ki!
Ildi! Gondolkodtam én is, hogy leteszem a hőmérőt. De azt hiszem, hogy azt is újabb bizonytalanságforrásként élném meg. Újabb homály lenne... Az a baj, hogy ha egyformák lennének a ciklusaim, akkor nem kellene hőmérőzni. De így, hogy 28 és 37 nap közütt van a ciklusom és 14 és 23 nap között a peteérés, azért sokat segít. És a végén is, mert tényleg mindig 14, esetleg 15 napos a pé utáni szakasz. Ez most kivétel volt, és a dokim is azt mondta, hogy végülis a teszt alapján lehetett egy elhalt koraterhesség. Naszóval befejezve a gondolatot, a ciklus végén egy hétig izgulhatnék, mert azt se tudnám, mikor kellene megjönnie. És egy nagyon hosszú ciklusnál az őrült sok idő is lehet.
Még mindig gyönyörűek a srácaid és jók a képek is nagyon! És a szülőkről is vannak fotók
Mi nem a Berchet parkolóházat vettük, hanem Majorette-et, mert a Berchet elfogyott. Ezt ajánlották helyette. De állítólag majdnem ugyanaz, meg az ára is hasonló. Itt van:
Rita! Köszi neked is, tényleg próbálok nem elkeseredni, de most nem nagyon megy. Összekapom magam úgyis azért
Tegyél képeket lécci, és te is Motiot, jó?
Motiot! Biztosan tudom, hogy nem akartál megbántani, de muszáj leírnom, hogy én nem csak elcsevegtem a babadologról. Hiszen voltam ultrahangos tüszőkövetésen és ha rajtam múlott volna, akkor már túl lennénk egy halom vizsgálaton. Az uram is aranyos, nem mondja, hogy nincs kedve vizsgálatra menni, és végülis megoldotta a munkahelyproblémáimat is, mert bejelentett a cégbe, méghozzá olyan fizut számoltak ki, hogy jól jöjjön majd ki a gyedem, szóval komolyan gondolja az egészet. És inkább amellett van, hogy maradjak itthon Miksa miatt is (amíg 2 nap ovi-egy hét itthon, addig hová mehetnék dolgozni?), és egyébként is, amíg bejön a baba. Mondjuk én azért dolgozom itthon. Szóval a háttér adott, és nincs szó arról sem, hogy én nem akarnám kivizsgáltatni magunkat.
Hú, még azt akartam, hogy Mártikám, biztos neked is írt Gabi privit! A képernyőn a legfelső sorban keresd a babanetes privit! Katt rá és ott lesznek a leveleid!
És még azt nem írtam, hogy megyünk szilveszterezni
Igaz, hogy visszük a kölket is, de ide megyünk a közelbe egy kis hotelbe (ahol az esküvőnk volt
), helyi szervezés, 20-30 fős vacsora. Ha Miksa elfárad, akkor majd hazajövök vele, de ahogy ismerem, éjfélig szerintem kibírja. Majdnem mindenkit ismer, aki ott lesznek, és jó nagy hely van rohangálni. Az uram meg legfeljebb hazajön a szomszédokkal, bár gyalog sincs messze. De inkább így, mint sehogy, nekem most az a néhány órás kimozdulás, meg persze a felöltözés, smink is jót fog tenni. Remélem
Puszi!