Sziasztok Lányok!
Szörnyen szégyenkezem, hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem! Mentségem meg nincs...
Olvastalak ám azért benneteket!
Lola! Nem is tudok mit írni, ha csak azt nem, hogy ugyanezt éltem át tavaly áprilisban. Hát, legközelebb kihagynám...
Hajnóca! Megáll az eszem!! Gratulálok sok-sok szeretettel! Így kell ezt csinálni! Azért kicsit bővebben is elmesélhetnéd, mi történT4 Akár priviben is! Imádok sikersztorikat olvasgatni! Vigyázz nagyon magatokra!!!
Vizkrisz!
Fejlemény??? Nagyon izgulok ám!!!
Wandrea!
Úgy tudom, beágyazódáskor előfordulhat némi vérezgetés!!! Remélem az volt!!
Inzulinod továbbra is oké?? Szerintem az enyém ezer lehet!
A lombikot még nem fogadták el!!! Úgyhogy reménykedjünk!!!
Lillus!
Sajna tuti tippem nekem sincs. Egy valamit tehetsz : csak előre nézni...Mikor lesz a következő?
Petra!
Hát, Neked se könnyű! Sajna nem tudok segíteni, de biztos, hogy megtalálod, akit keresel! Sajna én túl rozoga vagyok ilyesmihez!
Azért jelentkezz, mi van!
Andrea 23! Hol tartasz, mi van veled???
Dezsina! Spontánozol??? Mikor kezdesz végülis???
Jucmuc! Hozzád olyan jó írni, most, hogy már láttalak!! Jössz januárban Győrbe?
Rólam: ma 6. cn. Volt egy 44 napos (!) ciklusom! A 3. nap természetesen dec. 25-re esett
A házidokim oltári rendi volt, levette a vért. Én meg tegnap bevittem a laborba. Hát, remélem értékelhető lesz így is, hogy két napig a hűtőmben volt!
Olyan már volt, hogy 1 napig őrizgettem, akkor sikerült , nagyon bízom benne most is. Jövő hét közepe felé lesz eredmény, ha lesz...Ha oké, akkor 17-én Kaáli. viszem az eredményeket és lesz egy cisztakizáró uh. Ha minden öszejön, talán a következő ciklusban kezdhetem is. Van egy kis várólista, kb 1 hónapos, de remélem még beleférek.
Megkérdeztem az új törvényt is, még semmi új, a régi van érvényben. Azt sem tudni, hogy az új visszamenőleg fog-e számítani. Ezek rohadt tetvek!
(Még jó, hogy nincs moderátor, mert ezekért a megjegyzésekért engem már rég kiraktak volna!
)
Ja! És mivel egy éves a hiv és a hepatitis eredményünk, az is kell új...Hát persze, hogy azért is fizetni kell!!! A csaj szerint kb 10 ezer fejenként!!!
Csak az anonim hiv-szűrés ingyenes, de nekünk az nem jó, név szerinti igazolás kell. Szóval szivatnak, ahol csak tudnak...
Nagyon várom, hogy jelentkezzetek! Megígérem, hogy én is szorgosabb leszek!