Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Dóri
nagy-nagy gratula nektek!!!
Gerdának pedig sok-sok tejcsit kívánunk!

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!
Gratulálnunk Gerdának s Takidonak sok boldogságot kívánunk nekik gyönyörű ajándék lehet, s az újévet már otthon töltik.
sok erőt gyors felépülést Takido.
sok tejet a picinek.

Candi!
Köszi a híreket!

Bea!
Gyönyörű Ádi Boldog névnapot. Irigyellek.

Nálunk is elkészült a bölcső. Mindenki örült az ajándékoknak jó volt meglepetés szerezni mindenkinek.

Egy két képet felrakok a bölcsőről s rólunk a kicsi családról.

Én már egyre nyugatalanabul alszom, kezdek félni.
Elkezdem a málna levél teát holnaptól úgyahogy anyusziszi javasolta.

Puszi Mindenkinek. Kép
Kép

Kép
nika04

Sziasztok,

Nika, nagyon csinos kis bölcsőtök van ! Hol lehet ilyet csináltatni ? Gondolom, asztalosnál, vagy valami spéci helyen ?

Mi itthon vagyunk, Eszterrel, kis nyugis itthoni napunk lesz, nemsokára bevásárolunk, postára megyünk, lustálkodunk, meg ilyenek. Remélem, mindenki tud egy kicsit pihenni ezekben a napokban !
zsizsik

Nika, most hogy nézegettem a fotótokat, a férjed eszméletlenül hasonlít egy volt kollégámra..... nem Zolinak hívják véletlenül a férjed ?? Hubertus ???
zsizsik

Sziasztok,
Bocsánat, hogy szó (és jókívánságok) nélkül eltűntem,
szóval így utólag mindenkinek tiszta szívből
Kép

Vikinek és Ádinak nagyon boldog névnapot!

Dóriéknak pedig sok boldogságot kívánok, ennél csodálatosabb karácsonyi ajándékot nem is lehetne elképzelni.

Mi az ünnepeket kellemes semmittevéssel töltöttük, sikerült minden nap vendégségbe menni, így a főzést is megúsztam :lol: .
Egy hatalmas adag mézes puszedlit sikerült össz-vissz fabrikálnom, meg az öcsém kedvencét, csokis muffint, ezúttal naranccsal megbolondítva.

Az időnként felbukkanó gyomorégést, és légszomjat leszámítva jól vagyok, a két ünnep között dolgoz(gat)ok, január első hetében pedig Győrbe megyünk pihenni és kirándulni. Eredetileg Bécsbe is átugrottunk volna, de időközben sikerült ordító egérnek már majdnem mindent felhalmoznom, így feleslegessé vált a bécsi kiruccanás.

Szóval mostanában viszonylag ritkábban leszek, ez az otthoni net hiánya, viszont ha elég ügyesek vagyunk, nemsokára hozzánk is kerülhet internet, és apa cége kifizeti, és akkor semmi sem ment meg benneteket tőlem :lol:

Puszi mindenkinek
Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!!!!

Nika,nagyon szép a bölcső és te is nagyon csini kismama vagy!!!!

Még mindig nem vagyunk valami sokan,gondolom az ünnepeket inkább mindenki a szeretteivel töltötte!!!!!
Én ma nem dolgozom és egész nap henyéltem és filmet néztem....jó is a semmittevés!!!!
Holnap megyek afp-s vérvételre,pénteken pedig végre láthatjuk a kis mazsolánkat!!!!!!!!!!!!!!!Már több,mint egy hónapja voltam utoljára UH-n!!!!!

Mindenkinek,aki nem dolgozik a két ünnep között jó pihenést,a többieknek pedig jó munkát!!!!!

Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!!Nagyon szépen köszönjük a návnapi üdvözlést,de majd csak szeptemberben fogjuk tartani!!DIREKT!!!! :wink:
Nika!!Most meg téged irigyellek!!Nagyon-nagyon!!A málnalevél teát meg már elkezdhetted volna előbb is!!Már a 35.héttől!!
A szüléstől ne legyenek szorongásaid,és ne félj!Minden rendben lesz!!Viszont ha csak most kezded el a teát inni,akkor ajánlatos a napi egy liter!! :) Én semmivel sem izesitettem DIREKT!!
A Dóriék jól vannak elvileg szombaton jöhetnek haza!!Aztmondta,hogy megkéri a férjét,hogy tegyen fel a babácskáról képet,de MÉG NEM KAPTUNK SEMMIT!!
Mindegy!Majd a Dóri,ha hazajön!!
Nemtudok valami sokat jönni az elkövetkezendő napokban mert ma jönnek a tesómék!!Tudjátok a két gyerekkel!!Tudjátok:Dominic.Eric!!Most látják először az unokatesójukat:Ádit!Izgi!!Meg az is,hogy majd Ádi mit szól az itthoni "felforduláshoz"!Zjongáshoz,ordibáláshoz,stb..............!Bár direkt hozzá van szoktatva a tvhez,meg a zenéhez!!Na,majd meglátjuk! :shock:
Málna!!Hol vagy??
Képzeljétek!!Ma voltunk elször (10 percre) kettesben Ádival kinnt a levegőn!!Szoptatás után (tiszta popsival)Meg sem nyekkent!!Sőt!!Az én arcom kipirosodott a hidegre,neki meg nem!! :shock: Szóval bija!!Békésen alukált a kicsike!
Még mindig van olyan érzésem,hogy HIÁNYZIK A TERHESSÉG!!!! :oops: Nemtudom miért!!Valakinek volt ilyen a szülése után??
Na mennem kell!!Majd azért még benézek!!
Mindenkinek ezer puszi! :lol:

Kép
bea27

DÓRI, GRATULÁLOK!!!! Gerda biztosan egy tündérke, remélem csak jó élményed van a szülésről, már nagyon várjuk a képeket!

Mamen
mamen

jó estét Mindenkinek !!!

Nika
nagyon szép a bölcső !
olyan szép pár vagytok !! :D

Meli
jó pihenést !!!!! az ultrahangért irigyellek !

Bea
annak idején csodálkoztam a kéthónapos unokatesómon, aki békésen aludt a kocsijában míg nekem lefagyott az orrom is. :shock:
az exem nővére a kicsit hozzászoktatta a teljes csendhez, se tévé, se porszívó, mindenki lábujjhegyen, így a kislány még arra is felébredt ha valaki köhögött egyet és ilyenkor nagyon nehéz volt megvígasztalni szegénykét

Musz
nyúlgyerek mit kapott a Jézuskától ?
örülök, hogy a körülményeket leszámítva jól vagy !!!
mi egy rakás kajának valót vettünk,de mind a két nap vendégségbe hívtak minket, így most tele a hűtő :)

én ma reggel egy kicsit elszontyolodtam, mert babagyártásban ez nem az én évem volt. :cry: :cry: :cry:
de aztán megint jókedvű lettem, mert egyre több baba van már itt a topikban
és hátha 2007 már a mi évünk lesz, akik még nem babásak !!!
vvviki

szorítsatok nekem, hogy január 2-ig megjöjjön a pirim
vvviki

Sziasztok!!!
Nem mondom,ma sem tolongunk!!!!!!Ébresztő!!!!Én már megjártam a Máv kórházat,levették a vért az AFP-hez.....holnap pedig UH!!!!!!!Már nagyon várom!!!!

Mindenkinek szép napot!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

hellóóó !

na, megérkezett a tél ide is !
tiszta dér minden, az út csúszik, napsütés semmi, és nagyon hideg van !
vigyázzatok az utakon !!!!!

nyugis, melegedős napot mindenkinek !!!!
vvviki

Ma már irtam egyszer,de úgylátszik nem érkezett meg!! :cry:
Na mindegy!!Ha minden igaz a Dóri már otthon van a babyjével!!
És ha minden igaz,akkor rak fel nekünk fel képet a kis Gerdáról!!
Ha nem is ma talán majd holnap!!
Én megyek is,mert ittvannak a Tesómék!!
Holnap jövök!
És remélem,hogy már gyönyörködhetek az újszülöttkén!! :lol:
Mindenkinek szép ESTÉT!!
Jó hideg van!! :?

Kép
bea27

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkolát,aggódást Gerda nevében is,és persze a gratulációkat jókívánságokat i köszönjük.
Majd remélhetőleg tudok jönni több időre is,hogy meséljek,de most csak képeket tudok felrakni.
Szóval íme néhány kép a karácsonyi ajándékunkról :D :
születés után:
Kép

Kép
Kép
első nap :D
Kép
második nap
Kép

Mennem kell,mert a kisasszony megéhezett.

KépKép
takido

Sziasztok!

Na csak ide jutottam még ma :lol: Egész nap játékokat szelektáltunk-pakoltunk, h hely legyen az ujaknak :lol:

Dóri
Még egyszer gratulálok! Nagyon szép karácsonyi ajándékot kaptatok Gerda személyében :lol: Pihizzetek sokat, aztán várjuk a szüléstörténetet is :wink:

Kép
Kép
mókuska

Dóri
Gerda gyönyörű !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
igazi kis hercegnő !!!!

ma melózom este 6-ig :twisted: :twisted:

jók legyetek !

ja, itt a hó !
vvviki

Szia Dóri!
Örülök,hogy minden rendben ment s minden oké veletek Gratulálok mégegyszer a kis karácsonyi csodához.
Jó otthon lenni.
Én ezt várom már az egészben a legjobban.

Meli!
várjuk az UH-ról a képeket.

Bea!
Köszönjük az infokat Gerdáról s Takidóról.
akkor iszok többet a málnalevélteából.
Nekem is hiányozni fog a pocak s a rúgdosás stb.

Musz!
ügyesek voltatok a vásárlással. Jó telelést Győrben.

Zsizsik!
a bölcsőt édesapám csinálta hobbija az asztalosság. Már izgultam,hogy nem lesz kész de most ott volt a karácsonyfa alatt.
A páromat Tóth Bálintnak hívják.
Anyóséktól megkaptuk a kiságyat. Ezt a kényeztetést.!

Puszi Mindenkinek!

Kép
nika04

Sziasztok,

Dóri, nagyon édes a kis Gerda. Gratulálok nektek mégegyszer!!!

Nika, neked sincs már sok hátra! Kitartás!

Magamról annyit, hogy szerdán voltam dokinál, mivel 43 napra jött meg. Nem tudom, emlékszik-e rá valaki, de írtam, hogy ebben a ciklusban nem vlt pé-m. Hát ezt jól is gondoltam, mivel a tüszőcském nem repedt meg (tehát pé nyista), és kialakult belőle egy 4.5 cm-es ciszta!!! Két hét múlva kell mennem kontrollra. Ha 3 hónap alatt nem múlik el, laparoszkópiás műtéttel kell leszívni, eltávolítani. Úgyhogy nem vagyok túl boldog.
Ma pedig egy imádott kolléganőm-barátnőm (tényleg szeretem) felhívott, hogy mi a dokink telszáma.... Szóval kiderült, hogy terhes. Tényleg nagyon örülök neki, már a második baba lesz. Az első augusztusban volt egy éves. Csak annyit, hogy 4 hónap különbséggel volt az esküvőnk, és szinte egyszerre kezdtünk a babaprojectbe....

Na jó éjt. Puszi mindenkinek.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Jaj, mielőtt elfelejtem: Málna?? :roll: Mesélj, piri nem látogat meg, ugye?
Estleg még valaki, akinek aktuális a teszt???

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!!!!

Kata,nagyon sajnálom,de biztosan minden rendben lesz és jövő karácsonyra ti is a fa alá tehetitek a kisbabátokat!!!!!!!

Nika,apukád nagyon ügyes!UH fotóm nincs sajna,de videókazin megvan.....bár ez benneteket ugye nem elégít ki... :lol:

Dóri,Gerda tényleg nagyon kis édes és szép kiscsaj....ahogy ráncolja a kis homlokát.....imádnivaló...jól látom,hogy fekete a szeme????Imádom a fekete szemet....otthoni fotókat is kérünk!!!!!!!

Málna????

Andi?????

És persze a többiek?????

Mi tegnap voltunk UH-n,sajna nem látszott még a babánk neme,pedig már majd kifúrja a kíváncsiság az oldalam...
de minden nagyon rendben van,nagyon mozgékony,sokat kecmergett és már olyan nagy baba...képzeljétek,a crl 11cm,a teljes hossza pedig közel 20cm!!!!!!!!!!az már nem semmi....csak persze még vékonka.....apa mondta,hogy van egy kis barbink.....kb.1,5 hét múlva megyünk genetikai uh-ra,akkor már remélem megmutatja,hogy mi van a lábai között :lol:

Tényleg Gabi,te voltál azóta?????Esztike biztosan Esztike???????

Na megyek,mert este jönnek a tesómék és a barátnőmék Activity-zni és hamburgert és hot-dogot sütünk.......készülök!!!!Mindenkinek jó pihenést,bulizást,vagy bármit,ami a kikapcsolódást jelenti!!!!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

jó estét Mindenkinek !

Kata
jövőre úgyis babásak leszünk !!!!!!!!!!!!
remélem, hogy január 2-ig még megjön a pirim, mert ha nem, akkor kapok gyógyszert hogy megjöjjön és utána kell mennem megint UH-ra :shock:

bocsi, de mennem kell mert a párom takonykóros és ápolgatni kell
vvviki

ja, nem KELL ápolgatni, hanem ápolgatom
vvviki

Sziasztok!

Itt vagyok ám nem tűntem el, folyamatosan olvastalak benneteket csak nem írtam, szégyellem is :oops: , mert még a Beának nem is gratuláltam.

Bea és persze most már Dóri is NAGYON GRATULÁLOK NEKTEK!!!! Gyönyörűek a bébik! Irigyellek benneteket, hogy már túl vagytok rajta, de talán nemsokára én is túl leszek rajta és végre láthatom az én drága Leventémet. Kicsit én is tartok, hogy majd hiányozni fog a terhesség, fura lesz majd ha már nem hullámzik a pocim.

Nika most már mi vagyunk soron, kezdek én is kicsit izgulni, hogy hogy fogom bírni a fájdalmat, de talán majd sokat segít, hogy apa is ott lesz velem. Az én pocakom már elég leereszkedett a védőnőm is mondta. Mikor voltam dokinál megvizsgált és mondta, hogy szép nagy fejecskéje van Levikémnek(hát mit mondjak, tartok is tőle, hogy hogy fog majd menni a szülés). Azt is mondta, hogy pihenjek mert a fejecskéje lejjebb van mint kéne, de a méhszáj nincs nyitva, úgyhogy nincs gond.

Lányok ti is éreztetek terhesen szúrkálásokat a hüvelyben? Mondtam a dokinak mikor kérdezte, hogy van e panaszom, de azt mondta ez nem gond. Gondolom tágulnak a szövetek nem? Járok már NST-re is, meg adtak papírt amin jelölni kell, hogy mikor éreztem meg a babóca tizedik mozgását.
Majd elfelejtettem:köszönöm a névnapi üdvözleteket, vvviki neked is így utólag boldog névnapot és kívánom, hogy jöjj rendbe minél hamarabb!
Csak azt nem tudom, hogy hogy foglak értesíteni benneteket ha megszületett a kis drágám, majd ha hazaértünk a kórházból?

Kép
vikike_

Sziasztok,

Nika, bocsánat, annyira hasonlított a férjed egy volt kollégámra, akit Zolinak hívnak, ráadásul a feleségét Hajninak hívják (tehát Nika éppenséggel lehetne ), és hirtelen úgy megörültem, hátha ők vagytok ti.... szóval érted. De így is örülök ám neked...!! :lol:
Nagyon szép a bölcső, és így, hogy apukád keze munkája, még sokkal szebb ám !!! Gyönyörű ajándékot kaptatok tőle !

Dóri, Gerda gyönyörű kislány !! Komolyan, egészen különlegesen szép ! Gratulálok !! :lol: :lol: :lol:

Hoppá, fura ez az elhúzódó, pé nélküli ciklus, plusz a cisztád. Nekem pcos-em van, ennek többek között ilyen jelegű jelei is vannak, mint amit te írtál. Ha gondolod, tájékozódásképpen nézz fel a www.pcos.hu lapra. Sajnos sokkal több nőt érint ez a nyavalyás betegség,mint gondolnánk.
A tünetek nem mindenkinek egyformán jönnek elő, de minden ilyen esetben gyanakodni kell, mert ezek az eltérések a szervezetben meggátolják a pé-t, és e nélkül nem jöhet össze a babó. Szóval nem akarok lyukat beszélni a hasadba, csak érdemes erre is gondolni, mikor orvos után nézel.
Ha nekem annak idején szólt volna valaki, hogy ilyen vonalon nézzek orvos után, akkor most nem lenne ennyire súlyos a pcos-em, hogy hósszú hónapokig kell kezelni, hogy egyáltalán mozduljon valami a szervezetemben. :cry: Na, szóval érted. Ha gondolod, nézz szét ezen a honlapon.

Meli, örülök, hogy minden rendben a picivel !! Még talán picit korán van, hogy megmutassa a nemét, nem ?

Vikike, jó, hogy jelentkeztél !! Már te is a finisben vagy, te jó ég !!! Már tényleg alig van hátra egyk is időd, ha a pocakod szépen leszállt. Ne félj, minden rendben lesz a szüléssel, meglátod ! Légy bátor, és csak magatokra figyelj !!! :wink:
zsizsik

Köszi Zsizsik a bíztatást, csak kibírom igaz? Mindíg abból indulok ki, hogy más is túlélte, majd a babára koncentrálok, legalábbis megpróbálom. Remélem nem lesz nehéz szülésem

Kép
vikike_

Jó reggelt!

Nem vagyok ám elveszve, csak nem kell reggel kelni, és így nem jut időm írni, csak olvasni :wink: :wink: :wink:
Szerdától majd többet leszek.

Meli
még azóta nem voltam dokinál
:cry: :cry: :cry: csütörtökön volt rendelés, de. a rendelőben, du. magán. Az asszintenssel beszéltem, délelőtt nem volt uh, du. pedig nem volt jó a számítógépes rendszer. Szóval így nem mentem, mert csak vizsgálni tudott volna, és csütörtökön mindenképp mennem kellene, így akkor megyek :wink: , de már nagyon várom.

Vikike
örülök, hogy jelentkeztél :D
Szülés, ez olyan érdekes, Adrival nem féltem, ügyesen meg is lett, olyan szépen gondoltam vissza rá.
Mégis mikor Krisztikével voltam nagyidős terhes rendesen halálfélelmem volt :oops: :oops:
Most nem félek,hanem nagyon várom inkább :D :D
Tulajdonképp a fájástól ne félj, tud nagyon fájni, viszont minnél erősebb annál jobb legalábbis abból a szempontból, hogy annál közelebb az idő, hogy Leventét a karodban tartsd!!!!
Viszont hiába több órás "szenvedés" nekem mihelyt kibújtak minden elmúlt. :D

Pocihiány: ezen olyan jót mosolyogtam. Nálam a kíváncsiság, meg az, hogy végre láthatom őket sokkal erősebb volt mint az, hogy én "visszasírjam" a pocakos idószakot, pedig szerettem, szeretek terhes lenni, de az már egy új fejezet :wink:
Eleinte órákat elnéztem őket ahogy aludtak, annyira szépek, és olyan energiát adnak az embernek :D

Dóri
még egyszer gratulálok ehhez a szép kis tündérhez :D :D
És, hogy, hogy tudott ilyen ügyesen időzíteni :?:

Zsizsik
remélem mielőbb túl leszel már ezen a pco-s dolgon, és visszatérsz közénk teljesen :wink: :wink:

Hoppá
remélhetőleg a pé. nélküli hónap egyedi volt :roll: A cystára pedig jó hatással van a terhesség :wink: :wink: Nekem is volt amikor Krisztikét vártuk, elég nagy, jó kellett gyógyszeres segítség (hormonpótlás) de 11. terhességi hétre elmúlt :wink:

Nika
nagyon szép a bölcső :wink: :wink:
Szépen kigömbölyödtél Te is :D

Rólunk még egy kicsit :wink: Jól vagyunk, szerencsére a gyerekek is. Nálunk a héten nagyon pici hó volt, még a pala tetőt sem fedte be, viszont úgy örültek neki :D :D :D A teresz az meg jól csúszott ott játszottak, úgy, hogy a korlátba kapaszkodva csúszkáltak :roll: :roll: :roll:
Tegnap vettünk járókát a picinek :wink:
Majd jan. végére tervezem, hogy mindent megveszünk, biztos ami biztos alapon. A ruhákat már rendbe tettem, ennyi van kész :D

Na megyek visszabújok még egy kicsit apa mellé :D :D

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok!!!

Gabi
Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

ˇHozzon az Újév örömből végtelent, szeretetből önzetlent,, sikerekből amennyit csak lehet!ˇ
Boldog új évet kívánok Mindenkinek!
Kriszta

málna2162

Mindenkinek NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!

Kép
vikike_

Sziasztok!!!!!

Vikike,annyira örülök,hogy jöttél és jók a híreid!!!!!!!!Levike hamarosan megérkezik,ha lenn van már,akkor csak egy-két hét!!!!!!!!Még te is rakj fel lécci fotót magatokról,pláne ha már most azon gondolkodsz,hogy mennyire hiányzik majd a terhesség :wink:

Gabi :shock: :shock: tökjó,hogy ilyen dolgok miatt nem láthatod a babádat....én már tuti becsavarodnék.....örülök,hogy a gyerkőceid élvezik ezt az időt...hát mit mondjak,én kevésbé!Az a bajom,hogy minden évben estem-keltem ilyenkor...még nem csúszós cipőben is....nagyon félek,hogy mi lesz velem ezen a télen....2 napja kimerészkedtem és a házak előtt az emberek szépen eltakarítják a járdáról,de a középületek előtt :evil: :evil: annyira csúszott,én meg totyogtam a kezemben a bevásárlókosárral,mint egy pingvin...meg is fogadtam,hogy nem megyek egyedül sehová....

Málna,köszönjük az üdvözletet!!!!!!!Jöhetnél valamikor egy kicsit bővebb beszámolóval is!!!Máté jól van?Remélem nem vagytok betegek!!!

Zsizsi!!!!!!És nálatok minden rendben???Írtad,hogy ez az új gyógyszer valszeg beválik!!!Remélem így is lesz!!!!Puszillak

Bea?Dóri?????Hogy telnek a napjaitok,ifjú anyukák????Gondolom nem tudtok betelni a kis csomaggal.....

Ha ma már nem jönnék,akkor mindenkinek kívánok nagyon jó szórakozást,vagy pihenést ma estére!!!!!!!És persze nagyon boldog új évet kívánok,sok egészséges babával és minél több kismamával!!!!!!!!!!!!

Sziasztok

Kép Kép
meli1118

Sziasztok,

Boldog Új Évet kívánok mindenkinek !!! Pocakosoknak könnyű szülést, anyuciknak sok örömet a kicsiben, várakozóknak (tehát magamnak is 8) ) 2007-re pocakot, kisbabát, boldogságot hozzá !!

És aki bulizni megy,annak pedig nagyon jó szórakozást !!!!

Puszi mindenkinek ! :lol: :lol: :lol:
zsizsik

Múlik a nap, s múlik az év, ami rossz volt elmúlt már rég. Holnap egy új évre ébredtek, és ehhez kíván sok szépet nektek!
BUÉK!
Kép
Kép
Kép
Nagyon jó szórakozást mindenkinek!

Andi
candi

Megjavult elvileg a gépem, de mégsincs folyamatos netem sajna!

Dóri gyönyörű kislány Gerda, remélem jól telnek a napjaitok és lassacskán összeszoktok, ha lesz időd gyere mesélj nekünk!
Bea: gondolom Te is le vagy foglalva most rendesen, mit szóltak a gyerekek az Unokaöcsihez? Hogy vagytok?
Vikike, Nika: most értetek szorítunk lassan, ma még ünnepeljetek szabadon, élvezzétek ki a perceket.
Hoppá: remélem felszívódik magától az a ciszta és nem kell műteni, és remélem az új év szerencsésebb lesz ezerszer!
Viki? szurok neked is a mensiért.
Gabi: várjuk majd a híreket csütörtökön, jó mulatást nektek mára.
Meli:remélem jól vagy és túl a rókás korszakon, vigyázz a közlekedéssel. Itt épp hétágra süt a nap.
Málna: vonalzó jól működik? :shock: Milyen volt a kirándulás?
Rólam: ma első napon vagyok, hiába 2006 még tudott nekem meglepit tartogatni, de juszt is hiszem, hogy 2007 csak jót hozhat!
Képzeljétek riasztónk is betojt egyfolytában szól a kürt, elégettem a vendégekne szánt kaját, a kocsiban tegnap kilyukadt az akksi,
nekem már mozdulnom sem szabad ma, nehogy valamit elbaltázzak.
Ha nem jönnék, jók legyetek mulassatok, egyetek, igyatok, táncoljatok!
Sok pusza mindenkinek!

Andi
candi

Hello,

nagyon boldog új évet kívánok mindegyőtöknek. Írtam iwiwen is, az eddig be nem jelölteket pedig bejelöltem ismerősnek.

Jó bulizást estére!

Candi, látom már a vonalzód szerint már a tavaszra készülsz.

Málna, látom te is a második napon tartasz, úgyhogy nem kérdezem mi újság...

Zsizsi, 2 évig minden hónapban néztek uh-val, meg most júniustól szeptemberig, és eddig nem volt cisztám, se pco-ra utaló jel (eltekintve a mensim össze-visszaságára, ami a magasabb prolaktinszintemtől van).

Kata

Kép

Kép

hoppá

Kép

Kép
bea27

Sziasztok!!!

Egészségben gazdag, boldog és legfőképpen SIKERES (babagyártásban :wink: ) uj évet kivánok mindenkinek!!!

Kép

Kép
Kép
mókuska

Helllóó !

Mindenkinek nagyon nagyon boldog új esztendőt !!!

2007 a bébi bumm éve lesz itt a topikon !!!!!!!!!!! rengeteg zebracsíkos teszt lesz !!!!!!!!!!!!

köszönöm mindenkinek a támogatást a nehéz és szomorú napokon !!!!!!

sok sok babát hozzon nekünk az új év!!!!!!!!
vvviki

Sziasztok!
Még egyben pedig már kiegyeznék egy új évi babával.
Mindenkinek nagyon Boldog Új Évet kívánunk.
2007-re babaesőt.

Hoppá!
unoktesómnak is volt cisztája mikor terhes lett, meg előtte is. S ő is azt hitte, hogy terhes nem ciszta.rá 3 hónapra babás lett.

Köszönjük apukám nevében is a gratulációkat.

Vikike jó, hogy jötttél.

Kép
nika04

Nika,

ha a mai éjjelen szeretnél szülni, "kérd meg" apát, kicsit szeretgessen meg :wink: , állítólag megindulhat tőle a szülés....

Kép

Kép

hoppá

Látom páran maradunk itthon így szilveszterkor.

Kép

Kép

hoppá

Ma este 11-kor lesz Bagi-Nacsa az ATV-n, állítólag jó lesz.

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!
Én is itthon vagyok :wink: :wink: Leszek is előreláthatólag, már ha lesz kivel beszélgetni.

Nika
most nézem mennyire a végén tartasz Te is :shock: :shock:

Candi
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: de remélem jövő ilyenkor egy huncut kismanó képét fogod Te is mutogatni :wink: :wink:

Ez mindenki másra is vonatkozik, akinek nem sikerült ebben az évben a pocaklakó :wink: :wink:

Itt már folyamatosan karácsony óta durrognak :evil: :evil: még a tüzijáték az elmegy, mert az legalább szép :wink: :wink: Szerencsétlen kutyánk meg van zakkanva a hangtól.

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Halihó!
Én vendégeim most léptek le, de lesz utánpótlás, köztük azért benézegetek!
Itt már megy a tüzijáték, macsekok bemenekítve a szobába, Apa már jól érzi magát, most én jövök :wink: .
Kata: igen én már tavaszodom, és egy csomóval haladok előre, remélem ez a vonalzó már beválik!
Na megnézem mit lehet enni, inni.

Andi
candi

Most jöttünk meg a tesóméktól: megnéztük a kutyát, szegény eléggé kivan, durrogtatnak ott is.

Én is itt leszek netközelben. Bár elhatároztam, izgalmas dolgot szeretnék csinálni éjfélkor :lol: Még soha nem tettem, itt az ideje..... Ha addig el nem alszunk :lol:

Kép

Kép

hoppá

Candi, azért remélem piri nem veszi el a ma esti jókedvedet. Ezt a dátumot könnyű megjegyezni :wink: , ha netán majd kérdezik a dokibácsinál.... Nekem is könnyű: december 24. Gerda szülinapján.

Kép

Kép

hoppá

NA megyek, eszem egy kis szilveszteri szalonkát, jó kis lilllahagymávó, bicskávó...

Kép

Kép

hoppá

Akivel nem találkoznánk itt már ma, annak

B U É K

Kép

Kép

hoppá

Van itt valaki?

Kép

Kép

hoppá

én itt!
Én is betermeltem kis malacpecsenyével.
Kata hajrá mindjárt éjfél!

Andi
candi

Sziasztok, jó reggelt

B.Ú.É.K.

A sarokban ül a húsvéti nyúl, mert ma a Malac az Úr!
Táncolnak a kurvák, szikráznak a fények,
kívánom legyen egy kurva jó éved!!!

Takido
Nagyon aranyos a kislányod, tényleg az angyalka hozta :wink:
Nagyon sok örömet és békességet kívánok Nektek 2007-re.

Babásoknak könnyű szülést és sok tejecskét, hétalvó csecsemőt.

Sorstársaimnak pedig pocaklakót, mert nekünk még ez a legfontosabb :D
Vendég

hello,

BUÉK immár 2007-ben.

Látom sokan még pihengetik a tegnap este fáradalmait.

Sziszi, hol a vonalzód? Nem látni hol taratsz.

Kép

Kép

hoppá

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?