Új privát üzeneted érkezett!

jó reggelt

ma is 36,75 volt a hőm, mikor lesz már pé? :roll: :? Lehet nem is lesz? :shock: Pár napja görcsölgetek :roll: Az előző 30 napos ciklus a leghosszabb volt idén a mikor 16. cn volt pé. Lehet változtatnak valamit a vitaminok? :roll: Pedig most nem is szedem minden nap, mint előző ciklusban. A hőmérőzés előtti ciklusban is felment 37-re mikor menzi előtt kezdtem mérni, és 27. napon jött meg. Ha most ilyen későn lesz a pé, akkor szerintem a luteális fázisom rövidebb lesz.

Kép
gaby25

Sziasztok!

Egy picit el vagyok keseredve, érzem hogy kezd megjönni! Ennyit a görbéről!
A hőm 37,1 volt reggel, de görbét már nem tudok rakni, mert nem tudom hogy kell kicsinyíteni!

Szirom, neked megy a drukk!!!!!

Kép
kata05

Kata, amég nem jön meg, ne tessék elkeseredni! :) Én is annó úgy éreztem, hogy bármelyik pillanatban megjöhet, ráadásul nekem aznap reggel fél hatkor a hőm le is esett, nem is kicsit, de fél hétre visszament és nem jött meg! :) Úgyhogy azért egy kicsi pozitív hozzállást tessék tanusítani!!!!!

SZIROM HATALMAS DRUKK, GYERE HA MEGCSINÁLTAD A TESZTET!

Gaby, türelem, rózsát vagyis, :), babát terem! :) (bár tudom ez sovány vigasz!)

Enikő, nagyon vigyázz magadra! Tessék sokat pihenni! Tudod a babó most nagyon-nagyon fontos! :)

Csikken, szerintem nem rossz a görbéd! Ti mióta próbálkoztok? Milyen dokihoz szeretnél menni, és merre felé laktok?

Kép
elizabeth25

Képzeljétek kb. 5 perce rúgott először a fiam! :))))))))))))))))))))

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Szirom siess! nagyon drukkolok! :D

Kata, remélem úgy jársz mint én mikor Rékával terhes lettem :D Én is éreztem, hogy meg fog jönni, vártam, vártam aztán teszteltem :D

Gabi, remélem, hogy lesz peteérés, de fura, hogy így kezdenek megnyúlni a ciklusaid. Szerintem, ha meglesz apa felülvizsgálata te is menj dokihoz.

Eliza, gratula az első rúgáshoz. :D

Kép
Kép
robcsi03

És megvan lányok az első felszedett kg-m is! :(

Kép
elizabeth25

Köszi Robcsi! :) Ti hogy vagytok?

Kép
elizabeth25

sziasztok.

kata;megjott?az erzed hogy megjon,az jo jel,csak ne jojjon meggggggg.

eli.nagyon jo erzes lehet erezni ahogy rugdos a picio.

szirom.szoritok.

gaby.lesz ott pe,csak ki kell varni.)

ceni.nalunk tenyleg nagyon finom a burek:)

hu mindjart itt a 2007 es ev,mar anyira varom:)

Kép
monyoka

Monyo, tiszta szívből kívánom, hogy most már te/ti is tapasztaljátok meg! Nagyon megérdemelnétek már! :)

Kép
elizabeth25

Jó reggelt! Nagyon köszi lányok, de nem tudok ma tesztelni. Délután van nyitva a faluban a gyógyszertár, előbb nem jutok teszthez semmiképp, úgyhogy nem játszottam a hűtővel, mert nem tudtam, meddig tartható el a pisi. Még valahogy Miksa alvásába is be kell ezt a délutáni vásárlást illeszteni. Azért megoldom. Muszáj nekem intézni, mert az uram éjszakás, ő nem jön haza idejében. A hőm egyébként esett 1 tizedet, de nem jött meg és a tüneteim is megvannak.

Kata! Én is azt mondom, nem baj, ha görcsölget egy picit!

Eliza! Az jó érzés, gratula a rugdosáshoz :lol: Illetve az érzéshez :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Monyoka áruljátok már el mi az a burek? :D

Kép
Kép
robcsi03

Szirom, de holnap reggel akkor tesztelsz, ugye? És jössz is mesélni! :) Drukk a +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++hoz!

Kép
elizabeth25

Szirom, nagyon várjuk a holnapi eredményt!!!!!!

Köszönöm a biztatásokat!

Kép
kata05

És a görbe: :(

Kép

Kép
kata05

ROBCSI. a burek az egy kaja.olyan hajtogatott tesztaszeru valami,eleg olajos es van nagyon sok izben.szerb kaja.mikor osszekerultem a ferjemmel akkor szinte minden nap ezt ettuk,nem tudtam fozni ez pedig nagyon taplalo.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Itt vok ám, minden nap jöttem elolvasni a termést, csak írni nem volt időm.
Hőmérés nincs minden nap, ünnepek bekavartak ezügyben, de úgy érzem nem is baj.

Kata, Szirom, mennek a szurkok!!! ********************-

Robcsi, édes pocaklakó!!!

Ceni, próbálj pihenni!!!

Többieknek is mennek a drukkok, este jövök már rendesen!

Addig is pussssssssz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok! Nos, nálam teljes a zűrzavar "görbéileg". Ma reggel áttette a ferty a pé-t a 16. napra. (Eddig a 14. napra tette) Tegnap(?) éreztem egy kis szúkálást a hasamban. A másik program (f.c.) a 14. napon hagyta. Szerintetek? Kép

zsebi_baba

Sziasztok!

Ceniko: fenyegeto veteles? Hu, akkor tenyleg probalj meg pihenni es vedd ra Apat hogy tobbet segitsen a gyerekekkel!

Lily: egeszen biztosan tevedett a ferty egy par nap mulva szerintem at is fogja tenni a csikot vagy mara vagy holnapra.

Kata: a "zlutty" erzes nagyon jo, tisztan emlekszem ra amikor terhes voltam bar nekem egy kicsit kesobb jott! :D

Bettike: csak igy tovabb, en Apam is ilyen, most megigertettem Vele hogy beken hagy par napig de meglatjuk mi lesz belole. :lol:

Monyoka: en sem tudom hogy ez a hormonproblema milyen galibat okoz, legyszi vilagosits fel bennunket.

Nap: ha egeszseges vagy es minden rendben van akkor nem lehet baj de azert vigyazva, ovatosan csinaljatok ne olyan vadul! :lol: Az utolso honapokban kell majd nagyon vigyazni mert beindithatja a szulest!

Szirom: oszinten nagyon drukkolok, kivanok Neked egy eros ketcsikosat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Judis: szerintem ez az ertek jo, tehat a 14. napon volt pe-d es tok jo hogy telibekaptatok ha kisfiut akartok! :lol:

Csikken: ez a gorbe szuper, nem ugy nez ki mint ahol problema van es el is kaptatok a frakkjat ugyhogy drukk!!!

Elizabet: gratulalok a rugashoz!!! :lol:

Gorbem:
Kép
Ugye milyen szupi? Ugy orulok neki! Mar 3 napos a babam! /csak optimistan hi-hi!/
Meg egy gondolat: pont szenteste hoztuk ossze a babot! :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Ceniko: fenyegeto veteles? Hu, akkor tenyleg probalj meg pihenni es vedd ra Apat hogy tobbet segitsen a gyerekekkel!

Lily: egeszen biztosan tevedett a ferty egy par nap mulva szerintem at is fogja tenni a csikot vagy mara vagy holnapra.

Kata: a "zlutty" erzes nagyon jo, tisztan emlekszem ra amikor terhes voltam bar nekem egy kicsit kesobb jott! :D

Bettike: csak igy tovabb, en Apam is ilyen, most megigertettem Vele hogy beken hagy par napig de meglatjuk mi lesz belole. :lol:

Monyoka: en sem tudom hogy ez a hormonproblema milyen galibat okoz, legyszi vilagosits fel bennunket.

Nap: ha egeszseges vagy es minden rendben van akkor nem lehet baj de azert vigyazva, ovatosan csinaljatok ne olyan vadul! :lol: Az utolso honapokban kell majd nagyon vigyazni mert beindithatja a szulest!

Szirom: oszinten nagyon drukkolok, kivanok Neked egy eros ketcsikosat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Judis: szerintem ez az ertek jo, tehat a 14. napon volt pe-d es tok jo hogy telibekaptatok ha kisfiut akartok! :lol:

Csikken: ez a gorbe szuper, nem ugy nez ki mint ahol problema van es el is kaptatok a frakkjat ugyhogy drukk!!!

Elizabet: gratulalok a rugashoz!!! :lol:

Gorbem:
Kép
Ugye milyen szupi? Ugy orulok neki! Mar 3 napos a babam! /csak optimistan hi-hi!/
Meg egy gondola: pont szenteste hoztuk ossze a babot! :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Összehasonlításul a múlt havi. Szerintem ez sokkal egyértelműbb volt. Kép

zsebi_baba

bocsi, vetelten volt

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok, vettem egy pár ruhadarabot, teszek fel egy pár képet! :)

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
elizabeth25

Beiglitől dagadó moccanni nem bíró szép jó "reggelt"! Most másztam ki az ágyból - a mór megtette kötelességét, és nem engedett felkelni.
Ne aggódjatok nemhízóbabáslányok! Én helyettetek is gyarapszom. :cry: Biztos célzás volt Jézuska részéről, hogy hozott túrabakancsot ajándékba. Mozogni kéne!!!

...hát, én mindent elolvastam ám, de válaszolni lusta vagyok.

Puszilok mindenkit!

Garfield

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Nekem sajna megjött, pedig reménykedtem. Ennek ellenére optimistán látom a jövőt. Januárba kivizsgáltatom magam, csak nem tudom, hogy az I-es Nőire vagy Kósa dokihoz mennyek-e.
Évi
eva74

Csináltam egy 20-as érzékenységűt délutániból, totál negatív :( . Ez van. Csak akkor meg miért nem jön már meg :roll: :cry:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom miatt rohantam a géphez!

Szirom! Szerintem még akkor is reggeli pisi kellene! :roll: :wink:

Zöldi! Pihenj rá egy kicsit még, ha már úgy is benne vagy! :lol:

Eliza! Nagyon vagány cuccok, főleg a kockás gatyó!

Kata! Addig amíg nem jön meg ........ :wink:

Én is alakulok! :lol:

Kép

Snufi! Jó rég jártál erre te is! :roll:

Tontica! Akkor úgy vagytok mint mi, hogy mindegy mikor van pé! :lol: :lol: :lol: Ti megtettétek, amit megkövetelt a természet, ahhoz, hogy legyen babó! :wink:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Sajna nem tudok nagyon jönni mostanában, nincs netem, melózni nem kell már az idén, otthon meg nincsen net.

Görbém szép, nagyon büszke vagyok rá, most először tett be szép piros vonalat. :lol:
Semmit nem érzek egyébként, maximum a karácsonyi nagy zabálástól van hányingerem és gyomorsavam. :D

Szirom, sajnálom, pedig olyan szépen alakultál! Nem értem, akkor miért nem jön meg... :shock: Nem tudsz elmenni dokihoz? Vagy csak januárban?

Kata, hajrá, nagyon tecc a görbéd! :lol: Reméljük, szép szilveszteretek lesz!

Tontica, gyönyörű kisfiad van!

Enikő, bakker, nem is szóltál, hogy nem vagy jól. :? Sajnálom. Tudom, hogy a csajok mellett nem könnyű pihenni, de azért próbálkozz. Elég ijesztően hangzik ez a fenyegető vetélés. De nem lesz semmi baj, tudom, érzem!!! :lol:

Elizabeth, tök jók a rucik, olyan jó lehet ilyesmiket vásárolgatni!!! :lol:

Kép
szilcsi

Szirom! Hányadik dpo?
Évi! Írtam privit!

Kép
zölddisznó

Szirom, szerintem is reggeliből tesztelj, holnap! :)

Bettike, szerintem is az a legvagányabb, nagyon komoly! :lol:

Szilcsi, tényleg jó, de nagyon furi érzés! :shock:

Kép
elizabeth25

Tényleg Kata, mikor tesztelsz?

Kép
elizabeth25

Lányok, annyira aranyosak vagytok, ahogy izgultok értem. Köszönöm :wink:

Zöldi! 19. dpo. Nem szép a görbémben ez a mai egy tizedes esés, de azért vonal fölött van még. Azért lehet, hogy arra utal, hogy meg fog jönni. Ha holnapig nem jön meg, akkor reggel csinálok egy másik fajta 20-ast, és ha az is negatív, akkor lehet, hogy délután megpróbálok dokihoz menni. Ezt most már nehezen viselem. Megpróbálom kideríteni, hogy a két ünnep között dolgozik-e a doktor.

Egy lányt ismerek különben, akinek semmilyen teszt nem mutatta ki a babát, aki azóta már 2 éves. És egy másik topikban mesélt egy lány egy hasonló esetet. De nem hiszem, hogy ez rám érvényes lenne, hiszen Miksát viszont kimutatta annak idején. Lehet, hogy a betegségem kavart be.

Itt a görbém:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ilcsi: Írtam privit :wink:

Szirom: Sztem is elsőből tesztelj holnap :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bettikém: te mikor fogsz peteérni pici szivem??????? :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceniko! Úgy tervezem, hogy tegnap vagy ma! És holnaptól jó magasra megy a hőm! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vagy nem jól látom?

Kép
bettike
Eger

Lizi, ha nem jön meg rendesen ( ma volt barnázás kb.2 maszat 10-kor) görcs semmi,akkor vasárnap! De nem bízom! Viszont ha meg akar jönni akkor minél hamarabb tegye.

Szirom, megértelek rossz helyzetben vagy! De hátha van baba a pocódban!!!!!!+++++++++++++

Én nem is ettem sokat most karikor, nem is kívántam a kaját! Jószerivel csak sütit ettem meg narancsot!

Kép
kata05

Kata, én azért drukkolok! :)

Kép
elizabeth25

Szirmi! Én is a holnap reggeli pisire szavazok!

Liza! Jók a kispasi cuccai!

Betti! ma még akkor Kép ugye? :wink:

Kata! Kitartáááááás! Tök izgi.

Kép
zölddisznó

Persze lányok, csinálok holnap reggel (ha még érdemes lesz), de most elvesztettem egy kicsit a reményt. Sírtam is, mi tagadás.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirmocska! Ér sírni...

Kép
zölddisznó

Szirom, akkor szerintem egyszerre sírtunk! :oops:

Ilyen az élet van akinek minden összejön tök simán, van akinek,- mint mi itt mindannyian- küzdünk! Ez jutott osztályrészül! :evil:

Kép
kata05

Szia zöldi már nagyon rég voltam itt . :oops: De multkor igérted hogy tudsz segíteni hogyan csináljak hő diaggrammot ugyan most nincs adatom hozzá de jövő héttől már lesznek adatok.

Szioka
tibu

Tibu!
Addig gyakoroljuk be hasraütős adatokkal! Van MSN-ed?

Kép
zölddisznó

Van elküdöm privibe ha sikerül :roll:

Szioka
tibu

Hello Lányok!

Fárasztó napon vagyok túl...Délelőtt karácsony utáni levezető shopping a tesómmal, délután nőgyógyász, ahonnan sikerült fizetés nélkül távoznom :lol: Nem baj, max 1000 Ft-tal lógok a leletemért, úgyis megyek szinte minden 2 hétben, majd jövő héten megkapja...

Szirom: én még mindig bízok Bennetek!!! Először arra gondoltam, hogy talán később volt pé-d, de visszaszámolva a dpo-kat, nem hiszem...Más ötletem egyáltalán nincs, mármint a babán kívül :-D Teát iszol?

Liza: ha nem baj, nekem a kék mackós együttes jön be!!! :lol: Abban lehet majd igazán jókat rugdosni :wink:

Kata: annyira szép a beágyazódási esésed, hogy csak na!! Az sem baj, ha ma egy kicsit visszacsúszott. Úgyhogy ez a kis mensis érzés a baba miatt van...

Bettike: az UH-s pé követésed hüvelyi vagy hasi ultrahangos volt? Különben a görbéd tök jó, a völgy után most hegy jön!! :lol:

Zsebi: szerintem a ferty-t a pozitív LH tesztjeid zavarták meg. A hőd alapján én 13-14. napra tenném a pé-t.

Szirom és Kata: ez felétek repül! :-D Meg persze mindenkinek!

Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

Elküdtem priviben talán sikerült :roll:

Szioka
tibu

Tibu! El kell szomorítsalak - nem sikerült. :cry: Hívjál meg, ott van lent az MSN címen! ...ha ráérsz.

Kép
zölddisznó

Szezso, miért is lenne baj? :lol:

Kép
elizabeth25

Sziasztok Lányok!

Kata, Meri, Robcsi, Bettike, Tontika!
Köszönöm szépen a véleményeteket, még igazán kezdő vagyok a hőmérőzésben. :oops:

Gabi!
Amióta elkezdtem szedni az Elevitet én sem tudom követni a ciklusaimat. Ráadásul hízok is tőle. :( Te milyen vitamint szedsz?

Meri!
Vannak még görbéim az elmúlt két hónapról is, de akkor nem jelöltem be mindent csak a hőmet. Megnézed?

Elizabeth!
Nagyon aranyosak a rucik! :lol: Már alig várom, hogy én is vásároljak ilyen kis holmikat. :D

Azt gondoltam ma reggelre felmegy a hőm, de tévedtem még lentebb ment 36,2-re. Na de talán holnap! :lol: :lol:
Jelenleg így néz ki.
Kép

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Ez vicces, a mai akciónkat holnapra jelöltem be! :oops:
Na mindegy a hőm a lényeg :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili: ha 30-32 naposak a ciklusaid, akkor még a 18. napi pé is belefér :D Pé-kor meddig szokott lemenni a hőd? Esetleg tehetnél egy előző havi görbét...

:lol: Hát nincs mese, holnap is hancúroznotok kell :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso!
Ilyen lent még nem volt. De felteszem a múlt havit.

Óóóóóó! Nem tudom feltenni mert túl nagy a mérete, és nem tudom lekicsinyíteni. A lényeg, hogy a hőm 36,5-ről felugrott 36,9-re, és itt jelölte be a ferti a pé-t ez volt a 16. napon. Innen folyamatosan ment fel 37,1-ig és az 6. DPO-n leesett 36,7-re. Majd ismét felugrott és szép lassan lement míg piroska beköszöntött. :(

Remélem nem voltam túl sok. Köszi a segítséget! :lol:
Ha valaki esetleg tudja, hogy kell kicsinyíteni legyen szíves leírni nekem. :lol:
előre is köszönöm!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?