Hali!
Mancs!
Nem tudom
Akkor ezek szerint valamit félre olvastam... de hogy mikor és hol azt ne...
Bocsi:)
Coolasa!
Igen az a barátnőm NY-ben lakik.
Bubek!
Párom és a mosogatás? Jobb ha nem tudod...
De most őszintén, ha Marci rosszcsont gyerek lesz, lenne szíved ajéndékmentes karácsonyt rendezni neki? Vagy szenet adni, mint Télapu 2-ben az a csúnya gondosz műanyag áltélapó?
Bubek!
Nem olvastam a versikét, mert nem tudtam, hogy Te írtad személyesen... és főleg nem könyvből, netről, vagyis nem másolat. Azokból már több tucatot olvastam, valahogy senki nem elégszik meg azzal az egy mondatos köszöntéssel és még SMS-ben is regényeket írnak...
De így, hogy Te írtad, mindjárt vissza is keresem elolvasásra:)
Addig is képek:
Danci és a karácsonyfa
Már megjöttek a vendégek és a vacsora asztal is a helyén. Itt anyósommal a két kisebb.
Gabi meg velük szemben ül
Vacsizik a Gergi is. Az ünnepi levesből turmixoltam neki.
Dani is eszik... malacka módra
Örömteli futkorászás... az ajándékokra várunk... mikor jön már a jézuska/télapó/akárki!?
Ajtó becsuk, mert a Jézuska csak úgy jön, ha nem lát senkit, mert szégyellős.
Gergi Apukámmal
A jézuska megérkezett és a Danci bekakált, így meg kell várni az ajándékobontogatással... itt fogom az ajtóban, hogy ne rohamozzon
Danci kész, roham indul
Egy kis megilletődés... majd
Rohaaam!
Ajádékbontogatás a köbön, a legjobb, ha a csomagolópapír cafatokban:)
Anya is lent a földön a gyerekek között, tök jó bontogatni!
Már mindent kibontottak... vagy mégsem?
Nahát! A fa túloldalán még érintetlenek csomagok!
Nem az én nagy hátam az érdekes, hanem a Gabi arca az ajándék láttán! ezért megérte!!!!!!!!!!!!!!!!!
Még mindig bontogatunk... hát sose fogy el?
Na elfogyott, csomagolópapírok összeszedve, jöhet a játék!
Gabi anyukámmal a várat próbálja ki
Dani doktor megvizsgálja a torkomat!
Majd fenyegetőzik az injekciós tűvel... jó sok szurit kaptam aznap este! meg mindenki más is.
játék , süti, miegymás
A képek nem lettek olyan jók, és nem is mind tükrözi azt a jó hangulatot ami volt! Hiányoltam pl az olyan fotót amin rajta van a fa a még bontatlan ajándékokkal. De hát én nem fotóztam, inkább élveztem a helyzetet. Na ezért se akartam elmenni a sebészetre! Nem tudtam volna biztosítani, hogy a vége mégiscsak heppiend legyen! De az volt, egy szuperjó este, többször is könnyes lett majdnem a szemem, de jó is volt!
puszi