Új privát üzeneted érkezett!

Robcsi, most érzem a hasam, hol itt hol ott szúr. Tegnap estére úgy felpuffadtam, mintha lufi lett volna bennem. Nem élem bele magam így kisebbet fogok esni, ha nem!

Amúgy szerintetek ha megjön, akkor a hő alapján, találkoztak a sejtjeink, csak nem tudtak rendesen beágyazódni?

Kép
kata05

Köszi lányok, egyébként én is annak érzem magamat :wink: Katát is annak látom :wink:
Holnap veszek tesztet, és tényleg a nap közbeni marad vagy várok holnapután reggelig. Kezdek óvatos lenni :oops:

Valaki kérdezte, hogy nem volt-e később a pé, hááát, én inkább korábban éreztem. De az nem jelent semmit, mert láttam néhány hónapja az uh-s követésen, hogy hiába érzem én, ha még mindig ott a tüsző és növekszik. Visszatérve: ha viszont később volt a pé, akkor szinte megmagyarázhatatlan a 30. napi pozitív. Mindkét teszt 25-ös volt egyébként. Az első tán Pregimax a második One Step. Ez utóbbi, - ami kibaltázott velem - úgy tetszik nekem, olyan kis formás, és még örültem is, hogy ez mutatja majd a rendes két csíkot. Hát nem :evil:

Itt a mai görbém:

Kép

Most zúgok, mert nagy családi ebéd lesz ma nálunk és még kacsát köll sütnöm.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok.

Lányok a segítségeteket kérném. Olvasó üzemmódban eddig is mindig látogattalak benneteket, de most egy picit megrekedtem, így szükségem lenne rátok. A dokim hőgörbét kért tőlem, mivel voltam uh-n és egy 22 mm-es megrepedt Clostys kúra után. Na most énm mérem a hőmet csak nem tudom, hogy hol csináljam meg a hőgörbém. A feryre felmentem , de elvesztem, (sajnos nem túl jó az angolom), ha jól tudom van még egy német oldal is ahol lehet vezetni. Tudom, hogy nektek ez , hüje kérdés, de kérlek segítsetek ha tudtok valamilyen leírással , hogy feltaláljam magam.
Amúgy szerintetek lehet a görbém reális abban az esetben ha nem mindig egy ídőpontban fekszem le, de minden reggel 7 órakkkor mérem? Szigoróan ágyból nem kimászva hanem erre ébredve.
Ne haragudjatok ezért a sok kérdésért, de tényleg előszőr csinálom ezt.
Mindenkinek előre köszönöm a segítségét és további szép napot.

Moni
moni978

Szirom, pedig huginak One step mutatta ki du-ni pisiből a +-at! Én Medi labbal fogom csinálni majd!

Kép
kata05

Szép napot mindenkinek!

Szirom és Kata! Jó lesz az! :wink: Izgatottan várom az eredményeket! :lol:

Szirom! Kacsa! Hm fincsi!:lol: :lol:

Émelygős kismamák, azért egy kicsit rossz nem, hogy pont karácsonyi falások idején van itt rókakoma nem?

Moni! Az a lényeg, hogy ugyan abban az időben mérd minden reggel és előtte legyen kb 3-4 óra folyamatos alvás! A lefekvés ideje így nem nagyon számít!

Ide ért a hidegfront! :lol: Kép

Kép
bettike
Eger

Sziasztok Csajszik!

Lehet, hogy még emlékeztek rám.... :wink: csak olyan nehéz benneteket követni, hogy sokszor fel is adom...

Eddig nem voltam gépközelben, de most így utólag:
MINDENKINEK KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNOK! (annyira nem vagyok még elkésve, mert a mai nap még ünnep)...

Én ebből a topicból indultam és nagyon sok erőt kaptam itt Tőletek, amit szeretnék mindenkinek megköszönni.

Továbbra is mennek a szurkok a tesztelőknek +++++++++++++

Kismamik: nektek pedig problémamentes és nyugodt, békés gyerekvárást kívánok!

Melcsi: ti tudjátok már a nemét a kicsinek? Bocsi, ha figyelmetlen voltam, de azt hiszem még nem írtad... Benned van a remény, hátha kislányod lesz, mert itt mindenki fiús :)

Szirom: halkan gratulálok és szorítok a holnapi teszthez! :)

Puszi Mindenkinek!
szerika

sziasztok

tegnap pihi nap volt :)

Bettike kérésére görbe

Kép
Ez is elég érdekesen alakul :roll: :?

Bettike
egy szóval nem mondtam olyat, hogy hűlj ki :shock: :? :oops:
ezek szerint mégsem 12 cn a pé. Nekem talán tegnap volt :roll:

Kata, Szirom
tuti baba van a dologban :D Kata neked aztán a szépen lesett a hőd, és után meg fel a csillagos egekbe :wink:

Pocakosok
Hogy bírtátok a rengeteg karácsonyi finomságokat róka koma társaságában?

Coca
Azért még ne temesd a holnapot :wink:

Snufi ???

Kép
gaby25

Bettike,

Koszi, akkor e reszbol megnyugodtam, hogy ha nem alszok 8 orat( mert az ritka) aakor is okes lesz a gorbem,.
De meg midig benazok a gorbeszerkesztessel, segitsetek, pliiiiiz :(
moni978

Kata, szerintem is tuti babás vagy! :)

Szirom ezer drukk a holnapi teszthez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
elizabeth25

Sziasztok csajok!

Szerintetek akkor melyik a legjobb terhességi teszt?
Nehéz lesz szilveszterig kibirni, hogy ne teszteljek. Igaz semmi terhességre utaló tünetem sincs, a menses elmaradása az egyetlen meg tán kicsit érzem a melleimet, de amiről a többiek irtak olyanok nekem nincsenek :(
Megyek vendégségbe, majd csak este jövök.
Évi
eva74

Sziasztok Lányok,

Erika,
de jó, hogy benéztél :D, én is csak ritkán jövök. Ma is csak azért, mert egész nap ejtőzünk. Hol az enyém a laptop, hol apáé :D .

Én jövő héten csütörtökön megyek 5 hónpos UH-ra, holnap tudom meg az AFP-t de csak az eredményért megyek, a doki csütörtökön mond valamit.

A nemét nem akarjuk megkérdezni, de én már olyan kiváncsi vagyok, nem tudom, hogy tudok-e várni.

A pocakom most a negyedik hónaptól napról napra nől egy picit.

Eliza, neked nagyon nagy pocid van :D Azt mondják a magas széles nőkön nem látszik annyira, lehet, hogy nekem azért ilyen.Most már azért alakul.

Kiváncsi vagyok arra is, mennyit híztam, eddig 2kg-ot, de most tuti megint feljött legalább ennyi.

Babancs,Szerika,Eliza nálatok már megmozdult a pici? Nálam még semmi :( .

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Jajj, Kata neked akartam írni, hogy nagyon klassz a görbéd.

Tonti, nagyon cuki a kisfiad és persze többiek nektek is írtó édesek a csöppök, rakjatok mindig képeket, olyan jó nézegetni őket :D

Kép
melcsi6

Sziasztok!

Kata, Szirom: nektek extra drukkok, a gyanú miatt :) Meg egyébként is :wink:

És a többieknek is mennek a szurkok!+++++++++++++++++++++

Eléggé fáj a hasam, délután alvásidőbe lehet, h bemegyek a klinikára az ügyeletes dokihoz, megkérem nézzen meg, h megnyugodjak! :roll: Kb 3.-4. napja vannak olyan jellegű alhasi fájdalmaim amik eddig nem voltak. És nem emlékszem, hogy a csajokkal lettek volna! :shock: Velük minden más bajom volt :lol: :shock:

Nemsokára indulunk anyóshoz ebédre

További szép ünnepet nektek :)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Meri! Mutatom a görbét. Nekem nem tetszik:(
Csak a pé környéki akciókat jegyzem, de a 12. 13. napon nem volt semmi:((direkt ki akartunk hagyni 2 napot, de lehet, hogy így késtünk le:( Kép

zsebi_baba

Melcsi, nekem egy hete érzem, hogy mozog a babám! :)

Egyébként tényleg így van, amit írtál a magas, széles nőkről! :)

Remélem jól vagytok! Hogy viseled a terhességet?

Kilók: Én még nem híztam semmit, de gondolom ami késik nem múlik! :(

Kép
elizabeth25

Moni, van egy másik hőmérőzés topik, oda vannak leírva, hogy hol tudsz görbét szerkeszteni és hogyan.

Bettike te tényleg kihűlsz :D Egyébként nagyon jól bírom a karácsonyi kaják mellett, ugyanis rájuk se bírok nézni. Reggel kb. 2 falatot tudtam enni, majd nem sokkal utána visszajátszottam hogy mit is ettem :shock:

Enikő, remélem minden ok, azért jelentkezz, hogy mit mondott a doki.

Gabi, neked vagy jó késői peteérésed lesz, vagy lehet, hogy nem is lesz :shock:

Kép
Kép
robcsi03

Zsebi!
Ezt találtam neked egy másik fórumon:
akkor most lh témában:
lh teszt lehet több napon át pozitiv (a kis mértékü hormon-emelkedés kimutatására ugyebár nem alkalmas, csak jelzi, hogy magas a szint), a teszt ettől még nem hibás, de nem is jelent két peteérést.
a tüszörepedés akkor volt meg, amikor halványodni kezd.
amikor a legvastagabb, (vagy az utolsó erős kétcsik van rajta), az jelenti, hogy 24-48 órán belül tüszőrepedés várható.
ilyenkor szvsz naponta érdemes együttlenni 48+24 óráig (24ó: ameddig még életképes a petesejt).
remélem nem irtam hülyeséget, én igy tudom (és én is tapasztaltam a több napig erős csikokat, noha nem volt két pé).

Többet most én sem tudnék hozzáfűzni. KOrai még. Ez az első hónapod? Nincs előző görbéd az összehasonlítás végett?

meri

Meri: Ebből a véleményből az derül ki, hogy végülis bármikor lehet a PÉ-d az LH teszt a folyamatos magas hormonszintet mutatja, akár napokig.... Hmmmmm. Tanulság: Akinek összevissza ciklusa van, az használja az LH tesztet, mert KB behatárolja a PÉ-t! És akkor feszt szex..... Akinek meg pontos a ciklusa, annak sem mondja meg, hogy akkor most pont melyik nap van a PÉ, egyszerűen csak kb..... :?
Sztem ez az LH teszt egy hülyeség. Nemtom esett már ennek a segítségével valaki teherbe??? :shock: A lényeg, hogy ha valakinek pontos a ciklusa akkor ciklus közepén legyen minél többet együtt az urával és kész! Azaz mint a nyulak....! Bocs az enyhén vulgáris megfogalmazásért.... Meg figyelni kell a hasi fájdalmat az ovulációs szurkálós fájdalmat és a hüvelyváladékot.... + esetleg a hőt (de azt se mindenkinél, mert kb annyira megbízható mint az LH teszt.....)
Sztem ha minden klappol akkor kell belevágni a lecsóba....és extra soxor kell szexelni, amennyit csak lehet! És apának zuhanyozni, nem meleg vízben áztatni a sejhajt, hogy a kiskatonák kipurcanjanak! És nyomni az E vitamint, ami segíti az esetleges beágyazósát, termékenység serkentő stb!
Sztem kb így lehet teherbe esni.....
És ha fél év után így se jön össze, akkor hormonvizsgálat (3. és 21. napon) tüszőles UH-val és apának kiskatonavizsgálat, majd ezt követően átjárhatósági és utána a többi lehetséges megoldás....... :roll:

Na megyek lezuhanyozok, ha elalszanak a csajok lépek dokihoz.... Remélem nem küld el a búsba, mert ilyenkor zavarom.... :oops: :roll: Szarul vagyok.......

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Szerika! Naná, hogy emlékszünk és jó hogy jöttél!

Cenikő! Jelentkezz egyből, ha haza értél, hogy mi van!
Ahogy olvastalak, automatikusan pipáltam ki az agyamba, hogy igen ez meg volt, meg ez is, meg ezt is betartottuk! Már mint arra, amit felsoroltál, hogy miket kell figyelni, ha babót akarunk! :lol: :lol:

Robcsi! Akkor te elmondhatod magadról, hogy nem vitt kísértésbe a karácsonyi falás, nem szedél fel egy dekát se! :lol: :lol:

Gaby! Látod a hőm nem fogad szót, hogy nem is ezt mondtátok neki! Úgy, hogy nagyon nem 12 cn az a pé! De most megkerestem a júliusi hőmet! Az dettó ugyan ez! :lol: Closty utáni hónap volt, mint most, a hőmet át is másolhattam volna egy az egyben ide! :lol:
Csak akkor még én kis naív nem figyeltem egyéb jelekre és a 12-14 nap körül kekszeltünk sokat! Aztán meg ültünk a babérjainkon, nem úgy mint most! :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike a karácsonyi elhízás engem sose fenyegetett :)

És kép amivel adós voltam.

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Na, csak most tudtam visszaolvasni bar meg most se mindent, bocsi! :(

Szirom: Miksa nagyon edes ahogy gyonyorkodik a faban, latom nagyon tetszett Neki!
Tenyleg nem akarlak elkeseriteni vagy megijeszteni de ez lehet akar egy korai veteles is ami miatt kesik egy kicsit a menzi vagy tenyleg rossz volt a masodik teszt bar nekem az is furcsa hogy a 14. DPO-n ilyen halvany volt a csik akkor mar erosebbnek kellett volna lennie de oszinten remelem hogy nem lesz igazam es holnap egy eros ketcsikosat tesztelsz!!!

Csikken: igen, sajnos ez hormon"problemat" jelenthet megpedig valoszinu magas a prolaktinod.
"A prolaktin az agyalapi mirigy által termelt egyik hormon. Fő feladata az, hogy biztosítsa a tejelválasztást a szoptatás alatt. A szülés után gátolja a női nemi ciklus beindításáért felelős hormonok termelődését, így a tüszőérést. Magas prolaktin-szint következtében nőkben elmarad vagy rendszertelenné válik a menstruáció, megduzzadnak az emlők, tejcsorgás is kialakulhat."
Ezt ki kellene vizsgaltatnod!
Nagyon edes a kisfoad latom O is imadja a vonatokat az enyem is.

Purc: sajnalom a hanyingert de tudod hogy ez csak jot jelent! :lol:

Kata: nagyon szep a gorbed, irto babagyanus, ne gondolj olyanra hogy nem agyazodik be rendesen, sikerulni fog es kesz!!!

Bettike: erdekes egy gorbe ez de egyertelmu a PE. :lol:

Gaby: drukkolok hogy holnap folmenjen!!!

ZSebibaba: miert kestetek volna le, a PE. napjan egyutt voltatok az szuper. Igy nagyobb esely van egy kisfiura! :D

Tobbiek ne haragudjatok irtora faj a kezem, megyek megpihentetem.

KépKép
KépKép
tontica

Bettike
minden másnap is elég kekszelni ám, és kisakatonának is több ideje van termelődni :wink:

ha feljebb megy a hőm, akkor vagy mára vagy tegnapra fogja tenni a pé-t a ferty, most csak görcsölgetést éreztem szurkálás nyilalást nem, de lehet hogy azt csak baloldalt érzem :shock: de most annyira nem is bizakodom, nem tudom, hogy apa 2 hét alatt rendbejött e már. :roll:

Robcsi
szuper a sztárfotó :D azért remélem lesz pém :roll: :?

Kép
gaby25

Sziasztok Lányok!

Előre is bocs, ha nem írok Mindenkinek!

Szirom: szerintem ott a baba!!! :lol:

Kata: Te se vegyél piát szilveszterre!!

Csikken: magas a prolaktinom nekem is, egyszerű gyógyszeres kezeléssel helyreállítható. Valószínűleg Bromocriptint írnak Neked is. Vannak mellékhatásai (szédülés, alacsony vérnyomás pl.), de fokozatosan emelik az adagot így hozzá lehet szokni. 3. napi vérvételből megállapítható a prolaktin szint.

LÁnyok! Nagyon cukik a gyerekes-karácsonyos képek! Remélem a legtöbbünk innen a topikból jövő karácsonykor már tud képet feltenni a kisbabájáról! :lol:

Enikő: nekem sosem volt pé-kor alhasi fájdalmam, és tojásfehérje is csak nagy jóindulattal (hőgörbe szerinti pé előtt 2 nappal) és ritkán.
Nem tudom, hogy ez normális-e, miközben minden hormonom rendben, és a hőgörbe mutat pé-t. Meg van pozitív LH tesztem is...

Enikő: remélem semmi komolyabb bajod nincs...majd jelentkezz!

Bettike: végülis, Neked tök mindegy, mikor van pé, rendesen rágyúrtatok Apával :lol:

Gaby: a Te görbéd elég cikkcakkos, szerintem később pé-zel...Végülis hathatott a párodnál már a gyógyszer, ha nem is drasztikusan, de már jobbak lehetnek az eredményei...

Na, megyek, folytatom a semmittevést!!! Kár, hogy már szunyáltam délután 2 órát, mert most az következne megint :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Azért nehogy azt higgyétek, hogy csak a babó miatt kekszelünk!
Végre mind a ketten két hét szabin itthon, megy a nagy semmit tevés! Kb. 2. nászút! Az igazi nászúton úgy is ott volt Miki! :evil:
És így a nagy pihenés közepette, valahogy a pihenés és vágy között egyenes arányosság lett! :lol:
Majd nem lesz ez már így januártól!

Kép
bettike
Eger

Robcsi: de édes a kis Maszatka :D

Enikő: vigyázz magadra, nagyon kiváncsi vagyok mit mond a dokid, remélem semmi gond... megy a drukkkkkkk ++++++

Melcsi: én jan. 11-én megyek 20 hetes genetikai uh-ra. Mondjuk előtte megyek a dokimhoz jan. 4-én sima uh-ra, így egy hét különbséggel láthatom ismét a picúrt.
Én például egyértelműen láttam a legutóbbi uh-n, hogy fiunk van, annyira szépen kirajzolódott a fügyije :) Kiváncsi vagyok, hogy a ti Babócátok milyen nemű, úh. tudjátok mostmár meg! :)
Kb. dec. 18 óta érzek buborékolásokat a hasamban, állítólag ez már a mozgása volt, és két napja pedig már konkrétabban érzek bugyborékolást, csiklandozást, olyan fura érzéseim vannak belülről, meg mintha pillangócskák röpdösnének bennem :)
Ne aggódj, hogy te nem érzed, ez nem gond, sőt azt jelenti, hogy van helye még neki. Mindenesetre ha megmozdul, akkor feltétlenül számolj be róla :)
Az én pocim is már elég nagy és növekszik szépen... ja, és eddig 2 kg-ot híztam, ez állítólag teljesen normális.

Pusszzzz

E.
szerika

Sziasztok,

Kata, Szirom még mindig jók a görbék

Robcsi a hideg levegő nekem is jó, de amint bejövünk a meleg lakásba és ránézek a kajára rosszul vagyok. Igy nálam is kaja ránézéssel, és elfordulással teltek a "zabálások". Deeee, ami nagyon jól esett az Uram azt mondta iylen finom bejglit még nem evett, pedig itt mákosat nem is tudtam csinálni. Ő meg azt jobban szereti.

Gaby, tényleg érdekes a görbe, még bármi kisűlhet belőle, azért apáról még ne szálj le :lol:

Bettike, hajrá, napokban peteérsz, lehet épp ma :D

Szerika üdv, gyere gyakrabban.

Ceni, számolj be mi volt a dokinál.

További jó napot mindenkinek!

Purc

Kép

Kép
purc

Na megjöttem, nagyon rendes volt az ügyeletes doki, megnézett UH-val is, meg kézzel is meg mindenhogy. Azért görcsölök, mert fenyegető vetélés áll fent, mivel ez már a 3. babám és nem telt el az előző 2 szüléstől számítva sok idő, azaz a méhem és az izomzata nem tudott regenerálódni kellőképpen (5 év alatt jön rendbe szülés után és én mindkettőt 5 éven belül szültem). Na szal a méhem izomzata nem tud mit kezdeni a "teherrel" amit a magzat és az Őt körülvevő cuccok okoznak. Ezért görcsöltem és éreztem folyamatos fájdalmat, Duphasont írt fel, ami hormonpótlás mellett javítja a méhben és a lepényben a keringést!! "Erősíti a terhességet", ahogy a doki fogalmazott!

Na és láttam a kiscsávót az UH-án, olyan kis szabályos volt, buksija, keze lába, köldökzsinór, minden. Elbőgtem magam amikor meghallottam a szívhangot úgy megnyugodtam :D :wink: :oops: Azt mondta a doki, hogy nagyon szép erős szabályos a szívverése, és hogy jól van a baba, de azért biztos ami tuti szedjem be ezt a gyógyszert!
Hja és pihenjek :lol: :lol: Ez utóbbin jót mosolyogtam :lol: :lol: Na azt én nem tudok 2 csemete mellett! :shock: :lol:

Szezso: És UH-án néztek már PÉ-t??? Apával oké minden?

Robcsi: nagyon ééééééééééééééééédes :) :lol:

ceniko
Szeged

Ceni, azért próbálj meg pihenni egy picit, gondolom nem könnyű!

Robcsi, nagyon szép a babód! Gratulálok!

Szerika, persze, hogy emlékszünk, rád, nem baj hogy ritkán jössz csak gyere! :D

Gaby, késői pé lesz az bizti! Szerintem még le fog esni a hőd!

Betti, ilyen görbét még nem láttam, de biztosan haladsz a pé felé! Én a mai napot kihagynám, és holnap reggel rágyúrnék még!

Szezso a pezsgő meg van már szilveszterre, és bízz én iszok belőle így vagy úgy! :lol:

Kép
kata05

Enikő: azért nem túl megnyugtató ez a fenyegető vetélés :shock: Kiscsávó?!?! :lol: Vigyázz magatokra, amennyire lehet!

A férjemmel egyébként minden rendben, nagyon jók az eredményei, jóképű, fürge kiskatonák és sokan vannak :lol: Nálam a mostani ciklusban néznek UH-val pé-t, és adnak tüszőrepesztőt. Január 3-án kell majd mennem. Eddig ugye a hormonokat nézték, meg az átjárhatósági volt meg, anélkül nem lett volna értelme pé-t nézni UH-n, meg időt húzni, tekintve, hogy már ez a 16. védekezés nélküli ciklus. Azért várom az UH-t, mert eddig csak elméletileg van bizonyítva a pé...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok Lányok!

Most írok először, de már egy ideje követem az eseményeket. Nagyon drukkolok Nektek. :lol:
A segítségeteket szeretném kérni, mert vagy a ferty szórakozik velem, vagy az én érzékeim csalnak. :roll:
A ciklusaim 30-32 naposak három hónapja próbálkozunk. Még nem éreztem ebben a ciklusban, hogy lett volna pé-m de a ferty bejelölte. :? Ti mit gondoltok róla? Segítségeteket előre is köszönöm!

Enikő: Szerintem azért próbálj meg minél többet pihenni!

a görbém
Kép

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili szerintem ma peteérsz vagy később fogsz! Ferty nem mindig megbízható! Sok sikert hogy minél hamarabb babásodj! És ha van kedved szívesen láttunk itt!

Kép
kata05

Melcsi!

Én sem érzem, hogy mozogna. Néha inkább olyan összerándulás-szerű érzésem van itt-ott.

Szerika!

Akkor fiút vársz? :lol: Gratulálok!
Ja és én 9 kg-ot híztam eddig.. :oops:

Ceniko!

Örülök, hogy segítettek a problémán és kaptál gyógyszert! Remélem már nem görcsölsz. Nekem Magnesium Citriit írt por formájában 100 adagot az orvosom, mert a méhlepényem rálóg a méhszájamra és ez okoz keringési rendellenességet. Valószínű emiatt szédülök, sőt a vérnyomás-problémákat is ez okozhatja. Így "lazítani" kell a méhem, mert túl "kemény". :) .

Robcsi!

Jó az UH-felvétel!

Kép
babancs

Lili!
Bár én nem ebben a topikban lakom, de azért belekotyogok, ha nem baj. :) A ferti csak egy program, gondolkodni nem tud. A hőd alapján tette be, de látod, megszaggatta: ő sem biztos benne. Kevés infó alapján csinálta, véletlen csak. Szerintem át fogja tenni később. Előző havi görbéid is vannak?

meri

Lányok, lehet hogy hülyének fogtok titulálni, de legszívesebben 5 percenként rohangálnék klóra, hogy megnézzem nem jött e meg! Amellett erős folyásom lett, ami olyan mintha megjött volna, olyan zlutty érzés!( bocsi a taglalásért) A nátha miatt 4.éjszaka nem tudok aludni, már most kiakaszt, hogy este le kell feküdni! És fáradt vagyok!!! :evil:
Bocsi hogy kiadtam magamból a dühömet! :oops:

Kép
kata05

Kata, szerintem nyugodj meg! Pihengessél! Szerintem baba van a dologban. :) (Megnéztem a görbéd id :wink: )

meri

Kata! Köszi a tanácsot, de már elkéstél, mert apa már megint letámadott!!! :evil: :lol: :oops:
Amúgy én sem láttam a magamén kívül ilyen görbét! Azaz meredek sziklafalat! :lol:
Azt hiszem, hogy ha jól emlékszem az erősebb folyás is babás tünet!
Amúgy is hiányoltad a babás tüneteket tőlünk, ezért inkább úgy látom bebabásodtál! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lili! A ferty csak egy támpont, nem szabad rá hagyatkozni teljesen és a szaggatott vonal azt jelzi, hogy ő sem bizti benne!

Ceni! Legalább akkor pihenj, mikor a gyerkőcök pihennek! :wink:
Egészségileg most már mindannyian jól vagytok?

Szezso! Izgis lesz követni UH-n én már csak tudom! Mindig alig vártam, hogy mit mondanak mekkor, meg volt e már pé! Meg a napi folyadékmennyiségem meg volt! :wink:

Kép
bettike
Eger

sziasztok visszaolvasni nem tudok,ma jottunk haza.

meglettek a hormoneredmenyeim.a tesztosteronom majdnem duplaja a megengedettnek a tobbi nagyjabol stimmel.

Kép
monyoka

Monyoka! És azzal mit lehet tenni, vagy ez a baj, a babó megtartásánál? Nem értek hozzá bocsi! :oops:

Kép
bettike
Eger

Zöldi! Még nem értél haza, vagy apázol? :lol: :wink:

Kép
bettike
Eger

bettike nem tudom mit lehet vele csinalni :( szerintem gyogyi.

Kép
monyoka

Köszi mindenkinek a gratulákat :D

Monyoka remélem hamar rendbe tudják tenni ezt a hormonproblémát.

Lili, ha holnap felugrik a hőd, akkor ma volt peteérés.

Bettike enyém férj kérdezte, hogy lesz-e valami, amíg Réka a délutáni szunyáját nyomja, erre ő is elaludt vele :D Este meg már én vagyok k.o.

Enikő azért pihenj csak amennyit tudsz! A gyógyszer segít, de nem szabad mindent csak rábízni.

Kata hogy fogod te teszt nélkül péntekig kibírni? :D

Kép
Kép
robcsi03

Hahó Lányok!

Van egy nagy-nagy kérdésem!!
Szóval, én tudom, hogy túlaggódós vagyok meg minden, de szerintetek biztos nem lehet semmi baja a babónak, ha együtt vagyunk a férjemmel?
Szegényt mindig hesegetem. :(

Kép
nap12

Robcsi, nehezen,de majd csak valahogy kibírom! :lol:

Kép
kata05

Sziasztok!

Csak egy pillanatra jöttem, mert 9 vendég (meg mi) után pakolok el éppen. Az uram persze elaludt a tévé előtt... Én meg tartok időnként egy kis szünetet :wink:

Nálam 18. dpo, a helyzet változatlan. Hosszabb ciklusaim szoktak lenni, de a luteális fázis mindig 14, legfeljebb 15 nap. Továbbra is lufiszerű pocak, néha émelygés, de csak villanásokra, mellfeszülés, hát nemtom. Reggel elugrunk a patikába. Muszáj most már tudnom. Ráadásul 24-én a negatív teszt után még el is borozgattunk eléggé, remélem, nem csináltam baj, ha mégis baba. Kicsit idegesít ez is.

Tonti! nem ijesztettél meg, minden benne van a pakliban, tisztában vagyok vele.

Enikő! Próbálj azért pihenni! Tudom, hogy nem könnyű, de mégis!

Monyó! Biztosan lehet kezelni, a tesztoszteront azért eléggé ismerik a dokik! Tudod, a doppingszerek.

Húú, muszáj mennem vissza, mert sose végzek és Miksát is vinni kéne fürdeni.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Köszi csajok igyekszem minél többet pihizni! :wink:

Nap12: Ha nincs görcsölés, vérzés és nem nyílik a méhszáj akkor naná, hogy lehet szexelni!!! Sőőőőőőt! Ha kívánod a párod és ő is Téged, (és nincs egyéb baj) akkor nem szabad ilyen rossz gondolatok miatt nem engedni a vágyaknak! Sztem! Úgyhogy ha Neked jól esik, akkor hajrá! Ha az elején ennyire "óvatos" vagy, mi lesz később nagy pocakkal??? A baba egy jó meleg hermetikusan zárt "burokban" csücsükél, neki ott bent bántódása szextől nem fog esni! Sőt, örülni fog hogy anyának örömet okoztak :wink: :lol:
És még a lepényi vérkeringés is jobb lesz :wink:

Szirom: Sztem egy kis borocskától baja nem lesz :P Nagyon drukkolok a holnapi teszthez!++++++++++++ Én a reggeli első pisiből fognék fel és beraknám a hűtőbe a tesztelésig :wink:

Monyoka: De legalább megvan a "baj" oka! Ezzel már előrrébb vagy! Sztem is gyógyszert fognak rá adni! majd írd a fejleményeket!! Nagyon drukkolok +++++++++++++++++++
Hja tegnap eszembe jutottál, mert Hajdújáráson vettünk burekot meg perecet, nagyon fincsi volt, a Zuram meg van őrülve a sonkás sajtos burekért :lol: :lol:

Robcsi: Naná, hogy vigyázok :wink:

Bettike: Igen köszi jól vagyunk, hál Istennek!

megyek gyors letus, most mentek el a vendégek....

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Visszaolvastam míg Eszter fürdik apával. Még van két percem fogmosásig :)

Szirom! Szerintem hibás volt a teszt. drukk a holnapi erős két csíkért!

Kata! Szeritnem is babás vagy :)

Görbém fura. tegnapi hő után kivette a 13. napi pét, a mai után visszatette a 14.napra :) ez még jobb, mert akkor telibe kaptuk :) mondjuk csak szaggatott a vonal, és nem vagyok 37 felett, pedig ott szokott lenni. Kíváncsi vagyok mi lesz ebből.

gyorsan rakok még egy görbét, aztán mennem kell, hisztis a lány :) kifárasztotta a karácsony. de nagyon tetszett neki hogy mindenhol van karácsonyfa, meg ajándékok.
Kép

judis

Ceniko, köszönöm, a páromnak felolvastam, nagyon megörült! Rögtön mondta, hogy hát Ő is ezt bizonygatta! :)

Kép
nap12

Lányok, ezt találtam: http://www.pirula.net/diakok/szuleszet/ ... galatt.htm

Nagyon érdekes, mert nem feltétlenül kell a 25-ös koncentrációt elérnie a hcg-szintnek még az 5. héten sem. Utána van nagy ugrás. Érdekes, nem? Bár ez se magyarázat az első pozitívra, csak a negatívot indokolhatja. Más fajtájú volt a két teszt, az tény, de elvileg azonos erősségűek.

Bocsi, hogy én meg csak ezzel bírok foglalkozni :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Még Enikőnek akartam, hogy jó ötlet a hűtő :wink:

Judis! mennek a drukkjaim!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,
Köszönöm a válaszokat, januárban TÉNYLEG elmegyek dokihoz. Csak még nem tudom kihez :)
Robcsi, nagyon szép a kép :) Olyan jóóóó nektek pocaklakósoknak.
Cenikő, hát azért próbálj meg kicsit többet pihenni.
Na egy mai görbe:
Kép
Jó éjt!
Én ilyenkor még kukorékolok. Férjem Playstationozik Roli hála elaludt 11-kor...

KépKép
Kép
csikken

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?