Új privát üzeneted érkezett!

Marietta nem vagy egyedül a fejfájással. A vasalással is épp így vagyok, már magamat is lefárasztom mire belekezdek, de ha már vasalok akkor megy minden szépen.

Egyébként már az én férjem is megállapította, hogy babanet függő vagyok. De nálam is így van, hogy ha van egy percem rohanok a géphez, ha hazajövök első dolgom ide vezet. Szóval nem csoda.

Ajándékcsomagolással még nem vagyok készen persze. :) De este még befejezem.

Délután aludtam egyet és olyan, de olyan nyűgösen ébredtem, hogy magamat is elég nehezemre esik elviselni. Hogy mi a fene bajom lett???!!
Megyek kutyizok egy kicsit, mert ők mindig jókedvre derítenek.

meriann

Ja, és fáj a hasam és derekam. Nem elviselhetetlen, de fáj.

Ha megjön kirúgok a hámból, az egyszer biztos.

meriann

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek BOLDOG KARÁCSONYT!!!!!!!!!!!!!!!!!! Holnap én valószínű nem jövök mert dolgozom, úgyhogy nálunk már ma Szenteste van, már a fát feldíszítettük, most viszon megyünk bulizni egy kicsit. Jó erőt, boldogságot mindenkinek!!!!!!!!!!!! Üdv Nikó

Kép
nikóska

Nikó jó szórakozást Nektek! És boldog karácsonyt!

meriann

sziasztok!

ma kicsit lazultunk R.-el és a tesójával most értem haza :oops:
viszont igy elsőként én kivánhatok mindenkinek:
NAGYON KELLEMES KARÁCSONYT ,SOK SZÉP AJÁNDÉKOT ,ZEBRÁS TESZTET!!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy idáig nem jöttem, de mikor végre kilábaltam a 2,5 hetes náthából utána minden munka ott várt rám a munkahelyemen. Mire este hazaértem olyan fáradt voltam, hogy csak bedőltem az ágyba. Próbáltam visszaolvasni, de rengeteget írtatok. Próbálom pótolni, de szükségem van egy kis időre. Na majd a két ünnep között. :oops:

Marietta: részvétem :cry:

Bodzi: sajnálom nagyon

Meri: nagyon drukkolok

A többiektől elnézést kérek, igérem pótolok mindent.

Közben tegnap nagy ijedtség volt, mert este elkezdtem vérezni! Gyorsan mentünk a kórházba, ahol a dokim volt szerencsére az ügyeletes. Megnyugtatott, hogy minden tökéletesen rendben van és biztos a stressz vagy hogy túlerőltettem magam fizikailag. :roll: Azért jól megijedtünk. Megnézte UH-n is és megkérdezte, hogy akarjuk-e tudni a nemét, mert most jól látszik. Persze, hogy akartuk :lol: KISFIÚ :lol:

MINDENKINEK NAGYON BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KíVÁNOK!!!

Kép
Kép
adrienna

Jó reggelt!

Adrienna tessék vigyázni Magatokra!
Örülök, hogy jelentkeztél. Remélem nem ijesztget többet a FIATOK.

A bajban is hatalmas szerencséd volt, hogy pont a dokid legyen az ügyeletes és "csak" túlterheltség. Annyira örülök.
Már javítottam is a táblát:

Kép Kép

meriann

Esztora most nézem csak az időt. Ma biztos sokáig fogtok aludni, gondolom kimerültél rendesen. De nem árt próbálgatni, mert nemsokára a baba miatt is ébren leszel/tek ilyenkor.

Magamról annyit, hogy fájdogál továbbra is a hasam és derekam. A melleim is. Minden ugyanaz, mint mensikor.

Kíváncsi leszek a fiú-lány arányokra, mert eddig csak fiúk vannak. De az is lehet, hogy fiúk kevésbé szégyenlősek és ők hamarabb megmutatják a nemüket. :)

meriann

Meri sajnos időben kellett kellni ma ráadásul R. beteg lesz ugy néz ki.
főzünk Anyuval...porszivózok és fát diszitünk.Mary Poppinsra kész akarok lenni!

Bridzsi

Kép
esztora

Jobbulást R-nek!
Azt egyébként én is nézni szeretném.

meriann

Sziasztok, kukkkk

Merike:
drukkkolok nagyon.

Esztora:
Jobbulást R-nek.

Adri:
gratulálok a kisfiúhoz, örülök, hogy jól avgytok Mindketten.
:wink:

Kép
Békés,meghitt karácsonyt kívánok mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Kép

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok mindenkinek!

Adri gratula kisfiúhoz! Úgy látszik fiús topik leszünk! :)
Meri drukk!

KépKép
KépKép
fioona

Fioona: köszi.
Arra gondoltam, hogy reggel ha minden jól megy és addig semmi vérzésem nem lesz ellövök egy tesztet. Vagy még hiába is csinálom? Mi a véleményetek?

Ilyenkor úgy érzem, hogy az is jobb, ha tudom, hogy nem, mint kétségek között lenni.

meriann

Boldog karácsonyt!

meriann

Meri sztem csak akkor tesztelj, ha az esetleges negatív tesztet, tudod úgy kezelni, ahogy kell. Arra gondolok, hogy ne adj túl sokat az eredmény hitelességére.

KépKép
KépKép
fioona

Eléggé fáj a hasam, derakam. Valószínűleg nem kell a teszt.
Reggelre még megálmodom. Re

meriann

Még annyit akartam, de elbénáztam valamit, hogy reggel korán indulunk, de előtte benézek és megírom, hogy teszteltem-e, vagy más fejlemény történt-e.
Elég bizonytalan vagyok a teszteléssel. Ha kibírom, akkor nem fogok.

meriann

Hajnalban kijöttem nagy kómásan és sipp-supp pisiltem, persze tesztelés nélkül. Nem is tudom, hogy most örüljek, vagy sírjak. Bár legközelebb csak szerdán tudok tesztelni, de legalább nagyobb az esélye, hogy valós tényeket lássak. Na, mindegy két nap már nem a világ.

meriann

Indulunk.
Holnap jövök.

Fioona lélekben Veletek leszek, ha valami csoda folytán nethez jutok, írok.

Szép napot Mindenkinek!

A hasim fájdogál, morcos hangulatban is vagyok, de egyenlőre vérzés semmi. Hát ezek nem túl biztató jelek.
Tesztet nem csináltam.

Puszi

meriann

Kép Kép

meriann

Sziasztok!

Merike legalább nem kisért a tesz. Én is sokat gondolok rád, köszönöm a kedvességed!
Remélem mindenkinek szépen telnek az ünnepek!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

remélem, mindenkinek jól telt a Szenteste :)
Nekünk nagyon jól sikerült. Képzeljétek, úgy néz ki, a kiscica marad nálunk, hiába próbáljuk meg bárhova elküldeni, olyan mint a bumeráng, folyton visszajön. Mondtam is a családnak, hogy valamit félreérthetett a Jézuska, mert én nem kiscicát, hanem kisbabát kértem :lol:

Marietta,
részvétem :(

Adrienna,
tessék pihenni, a baba a legfontosabb, minden más nem számít!

Merike,
Nagyon izgulok érted, mindenképp írj, ha tudsz valamit!!

Na megyek, megjöttek a vendégek. Majd később még próbálok benézni.

Kép
bodzi

Ezt találtam. Gondoltam megosztom veletek, mert nekem nagyon tetszik!

"Te vagy a csoda...
Életünk minden másodperce az univerzum új és egyedülálló pillanata, egy pillanat, mely soha többé nem tér vissza.
Ezzel szemben mire tanítjuk a gyermekeinket? Arra, hogy kettő meg kettő az négy, és Párizs Franciaország fővárosa.
Mikor tanítjuk meg őket arra, hogy mik valójában? Mindegyikünknek azt kellene mondanunk: - Tudod, mi vagy te? Csoda. Páratlan a magad nemében. Soha ezelőtt nem született hozzád fogható. Csodálatos a lábad, a karod, az ügyes ujjad, a mozgásod. Lehet belőled Shakespeare, Michelangelo vagy Beethoven.
Képes vagy bármire. Igen, te vagy a csoda. Vajon, ha felnősz, tudsz-e majd ártani valakinek, aki éppolyan csoda, akárcsak te magad?
Mindannyiunknak azon kell fáradoznunk, hogy a világot gyermekeihez méltóvá tegyük. "

-Pablo Casals-

KépKép
KépKép
fioona

Lányok!
Akit érdekel: ma este 8-kor a National G.-on Élet az anyaméhben

meri

Bocsi lányok, de most nem tudok visszaolvasni, mert egy betárcsázós netet szereztem. De holnap pótolom.

Köszi a drukkokat, de nem kell tesztelnem. Megjött.

Picit elkenődtem és pityeregtem, de mostanra jobban vagyok.
A párom tündéri volt és hamar megvigasztalt.
Na, szép álmokat!

Fioona remélem, hogy nem érzed egyedül Magad. Sokat gondolok ám Rátok. Holnap ebéd után jelentkezem, addig is puszi Mindenkinek.

meriann

Meri nagyon sajnálom :(

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Remélem mindenkinek kellemesen teltek/telnek a napjai.

Meri remélem te sem vagy elkenődve, úúúúúgy sajnálom. Mostmár az angyalaimban se bízhatok úgy látszik :(

Adri: :D fiú, nagyon jóóóóó :D Nevetek van már? :wink:

Fioona: Férjed dolgozik? Azért remélem jól bírjátok Lillával...

Képzeljétek, mostmár egyre erősebben érzem a gyerkőc mozgását, legalábbis buborékol a hasam rendesen :) Kismamik! Ti mit éreztek?

Puszi Mindenkinek!
szerika

Sziasztok!!!

BOLDOG KARACSONYT ismet! :lol:

Meri,en ugy drukkoltam,direkt ezert neztem fel ide...
Sajnalom....de a 2007 es ev nagyon gazdag lesz babakban,tudtatok??? :wink: :wink: :wink:
Ugyhogy tovabbra is menneka drukkok ezerrel!!!!

Adrienn,grtaula a kisfiadhoz!!!Sajnalom a verzest,gondolom,hoyg megijedtetek!!!!

Nalunk gynyorusegese telik az unnep,itthon a ferjem,es olyan jo egyutt lenni allandoan!!!
Viszont mi eddig alig voltunk itthon.
23an mar este ajandekoztuk egymast,fat diszitettunk stb,mert 24en delbne mar anyoseknal,majd este Anyueknal voltunk.Ejfelkor ertunk haza.
Tegnap szinten este 8ra,anyoseknal voltunk sogornoekkel karacsonyoztunk.Ma pedig ismet a szuleimhez megyunk,mert a fel csaladunk Istvan :lol: :lol: :lol: :lol: Ugyhogy nagy csaladi buli lesz :wink:
Ugyhogy kettesben ejjel vagyunk csak..vagyis 3asban :lol: :lol:

De ez a Karacsoyn a legszebb mind kozul eddig,az biztos! :wink:

Fiona,nagyon jo az Uh kep,amit betettel a vonalzo melle :lol: Es latom delfinjeid is lettek
:wink:
Hogy birjatok Apa nelkul?

Keszult 3Ds kep a mi kis manonkrol,majd azt teszem be,ha lesz kis idom. :lol:

Tovabbi szep unnepet,jo pihenest!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Szeri,hello!! :wink:
De jo,hogy erzed a manot!!!!!Azt mar en is ugy varom!!!!Mi nagyon nagy bajban vagyunk am a fiunevekkel...... :oops:
Van par jelolt,de nehez...
Lanynev sokkal tobb tetszik mindkettonknek!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Meri nagyon sajnálom. :( De az biztos, hogy minden sikertelen hónap után, közelebb juttok 1-el a babához. :P

Szeri tök jó, hogy a te babád is ficánka! Párod is érzi már? Nekem néha akkorákat rúg, hogy csak na! :shock: Hol fenn, hol lentebb, így mindig tudom merre jár! :wink: :D
[quote]M írta:i nagyon nagy bajban vagyunk am a fiunevekkel......

Nálunk ugyan ez a helyzet! Most az Uh-ig le is áltam, hátha mi is megtudunk valami közelebbit, és akkor nem is kell keresgélni tovább. Ha csüt-péntekig megjön az AFP eredmény, ezen a héten látjuk a babit!
A delfint azért tettem be, mert az egyik kedvenc állatkám! Nagy álmom lenne, egyszer együtt uszkálni velük! Kép

Köszönöm kérdéseteket, hát lassan telnek a napok. De tegnap legalább kaptam érdekes könyveket, így most azokat olvasgatjuk. Ilyenkor mindig közelharcot kell vívnom Lillával az olvasásért. :roll:
Főzni nem kell, a mosást elintézi Lilla meg a gép, most pihizünk ezerrel. Csak api sajnálom nagyon, mert ő meg 4 órákat alszik!
Bár egyik munkatársának rosszabb, ő a Balcsitól pár km-re lakik, de hazamegy ő is a kis családjához esténként. Amúgy ilyenkor itt szokott lenni a városba, albérletbe. De legalább most rendes éttermi kaját kapnak bent! :D
Na ennyit rólunk! Őrülök, hogy szépen teltek az ünnepek nektek!

KépKép
KépKép
fioona

Na, hazaértünk.

Fioona ez a kép Lilláról. Nagyon meg tudnám gyomrozni. A pici baba is tündéri.

Érdekes egyébként, hogy ez a delfines kép nekem is megvan. Nagy kedvenceim.

Nagyon édesek vagytok, hogy velem éreztek. Szerencsére, no meg a gyönyörű időnek köszönhetően már a jó kedvem.
Tetszik Fionna írása, hogy egy hónappal közelebb kerültem a babámhoz. Így fogok hozzáállni ezentúl.

Ahogy jöttünk haza, nagyon tiszta az idő és a közeli Kárpátok vonulata havas. Kék az ég, süt a nap, a távoli hegyek zöldek és a hegytetők havasak. Idillikus kép. Ilyenkor akkor lelki lökést kapok, hogy most imádom a világot.

meriann

Bodzi, hogy én hogy örülök, hogy új cicátok van. Nagyon drukkoltam ám neki. Tudod az állatok megérzik aki szereti őket, és neki valószínűleg Nálatok a helye, csak még Ti nem tudtátok. :lol:
Milyen nevet adtatok neki? Bumeráng??? :lol:

meriann

Sziasztok!

Gyors kukk, mert szétesek...
3 napja úton vagyunk, fáradt vagyok, másnapos, álmos és nyűgös. :oops:
De jól telnek az ünnepek.

Marci nagyon boldog a fának örül a legjobban, lehasal és nézi. :)
Annyira édes.... :lol: :lol:
Viszont arra a kérdésre, hogy ki hozta Neked? A jézuska?
Közli: nem, nem. Apus. :)
És ezt elmondja mindenkinek.... Hmmmm... :roll: :wink: :wink:

Merike:
sajnálom, de új év......

Szerike:
de jóóóó, h érzed már a babót. :)

Na lépek. :)

puszik
Vendég

Méri, már többször kartam mondani, hogy esetleg lehetne vezetni a táblázatban, hogy kinek, hanyadik próbálkozásra jött össze a baba. Talán tanulságos lenne. Többiek? Vélemény? :shock:

Amúgy a havas táj nagyon szép lehetett. Én is annyira várom már a havat. Olyan jó lenne szánkózni. Meg az egész hangulat más olyankor. Van valami mélységes csöndje, ami hihetetlen nyugtató tud lenni. Még a ház elött dübörgő autók hangja is más olyankor. Annyira vágyom rá! De persze ahogy nézem az előrejelzést, nem sok esély van rá. :(

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Fioona nekem tetszik az ötlet, ha megírjátok a próbahókat, berakom a táblába.

Egyébként eddig még nem vérzek túlzottan, de mostanában így szokott lenni. Szóval vajmi pici a lehetősége, hogy ez nem lesz norma mensi. A múltkor is kb. 2 napig szívatott, mire teljes erőből bedobta magát.

Iszonyúan fáj a fejem, elég nehezen viselem.

Olyan klassz lett volna lefotózni a Kárpátokat, de persze ilyenkor nem volt nálunk gép.

Egy kicsit belefáradtam már a várakozásba. És ha még pesszimistább akarok lenni, akkor nekünk ez nem is az 5. próbahó lesz, mert egyszer próbálkoztunk kb. 1,5 évet, aztán pihi következett, mert akkor is beleuntam a várakozásba, utána 2 hónapot, és azóta a kényszerpihivel együtt 1 évet.
Lehet pihentetjük egy kicsit ezt az egészet egy darabig, mert úgy látom, hogy mindkettőnknek minden újabb hónap csak a saját kudarcunk érzését erősíti.

meriann

Meri visszaolvastalak a topik elején.
Azt megtaláltam, hogy téged kivizsgáltak a téves diagnózis miatt, de meddőségi is volt? És a párod vizsgálták?
Másrészt azt is olvastam, hogy neked az első babánál is megjött, annak ellenére, hogy megfogant. Talán most is ez van. Kép

Persze, ha úgy érzed, jobb, ha szünetet tartotok. De azért jössz hozzánk ugye!?

(Nekünk 2.hóban jött össze a babi.)

KépKép
KépKép
fioona

Arwen: te olvasod még a Lelki köldökzsinórt? Én megkaptam karácsonyra és már a felénél tartok, szerintem nagyon jó könyv. Azt hiszem sikerült rávilágítania pár dologra. Én például eddig nem beszélgettem a kisbabámmal, mert valahogy nem éreztem, hogy kellene, de most ez a könyv kihozta belőlem az érzést, meg azt is hogy annak a kis lénynek ott bent szüksége van arra, hogy beszélgessenek vele és persze éreznie kell, hogy várjuk és szeretjük.
Várjuk az uh képet, remélem minél hamarabb fel tudod tenni.

Fioona: valóban rúgdos a pici? Sajna nálam még csak én érzem (de ez még nem igazi rúgdosás, csak bugyborékolás), illetve nem sajna, mert ez is nagyon jó érzés, csak a férjem is szeretné már érezni :) Jó kis aktív manód lehet, ha már ilyen korán és ilyen intenzíven érzed :)
Lilla képe zabálnivaló és gyönyörű kislány még mindig, nem tudok vele betelni :)

Nekünk is a 2. hónapban jött össze a bébi.

Meri: ti tudjátok, gondolom hogy min mehettetek eddig keresztül, de én azért a helyetekben hébe-hóba próbálkoznék, illetve nem védekeznék. Igazából úgy, ahogy és akkor ahogy jól esik és kész. Gondolatban pedig próbálnám tudatosítani magamban, hogy mi most épp szünetet tartunk és nem élesben csináljuk és éljük az életünket úgy ahogy eddig is. Hátha ez a módszer hozná meg a várva várt eredményt. Mit szólsz? :wink:

Kismamik: nektek nem szokott viszketni a hasatok? Meg néha a melletek? Nekem az utóbbi egy-két hétben van, hogy borzasztóan elkezd viszketni a bőröm, hiába kenem be, nem segít, már sokszor majd megőrülök... vagy nem tudjátok, hogy ez mitől lehet? talán a tágulástól? A bőröm nincs kiszáradva, mivel kenem, tehát tutira nem szárazság az oka.

Na lépek aludni.
Jó éjt Mindenkinek!
szerika

Szeri, én se tudok betelni Lillával, de ez érthető! :wink:
Nem próbáltad ki a mandula olajat? Vagy jojóba. Végszükségben oliva. :D Olyan furi fiszketés van nekem is, de az nem rossz, és ritka. Nem tudom körül írni milyen is. Inkább a tágulástól lehet az.
Szerintem is eléggé kora ilyen aktivitás. Mindig rá is akarok kérdezni, de persze minden kimegy a fejemből. :roll: Talán legközelebb. :twisted: A párom már megjegyezte, hogy nem lehet e, hogy idősebb baba. :? De ahoz meg az UH méret nem stimmelne. Remélem nem lesz hiperaktív. Mi inkább olyan nyugisabbak vagyunk. Lilla is. :roll:
Megyek én is, sziasztok!

KépKép
KépKép
fioona

MEri, én Szerikának adok igazat. Lélekben tartsatok szünetet, ne gondolj arra, hogy éppen mikor van/lesz pé-d, de ne védekezzetek.

Szerika: Igen van nevünk, Gábor lesz a babóca. A férjem ragaszkodik egy második névhez, most azon agyalunk :roll: de a lényeg megvan.

Arwen: bizony borzasztóan megijedtünk, egy percre teljesen összeomlottam. A 23. héten már nagyon nem jellemzőek az ilyen dolgok. Szerencsére azóta semmi, de mostanában pihenek is sokat. Gyakran lefekszem egy 20 percre. Remélem, ez csak figyelmeztetés volt, hogy jó lenne, ha figyelnék többet a "mi" kényelmünkre. Sőt kezdem átgondolni, hogy meddig is akarok dolgozni. Apa azt mondja, hogy igazán nem fogunk éhen halni, ha szülésig csak a fizum 70%-át hozom haza, az a fontos, hogy minden rendben legyen. Tulajdonképpen igaza van.

Fioona: tündéri zabálnivaló a kislányod. Majd én is szeretnék egy ilyen kislányt :lol:

Meri: nekünk a 4. hónapban jött össze a babóca

Kép
Kép
adrienna

sziasztok!

előkerültem én is,szinte minden nap olvastalak benneteket.
azt hittem mára végeztünk a karácsonnyal de á dehogy!megyünk ebédre R.-hez aztán meg az 1-ik bátyjáékhoz fanézőbe.este pedig doki!
Meri jó ötlet a próbálkozásokat beirni a táblába.hát nekünk elsőre sikerült :oops:
igy nem tudom mennyi?0-a
nevek is megvannak az a baj hogy több is mint kéne.
ha előbb nem este a doki után jövök még.

Bridzsi

Kép
esztora

csináltam szilveszteri vonalzót!

Bridzsi

Kép
esztora

Köszönöm mindenkinek a bíztató szavakat.
Aranyosak vagytok.

Fioona nem voltunk még meddőségi vizsgálaton. Őszintén szólva először úgy gondoltuk, hogy ha januárban is még megjön (2007), akkor elmegyünk, de másképp döntöttünk. Az éjjel egyébként elöntött, de nagyon. 1000 %, hogy nincs baba.

Azt látom a páromon, hogy kezd nagyon belefáradni. A környzetünk is folyton nyaggat, hogy mikor akarunk már gyereket és biztos ez meg az a baj. És itt most nem Rátok gondolok.

Mindketten úgy gondoljuk, hogy úgy is jön a baba, ha jönnie kell és ha meg nem kell szülőknek lennünk, úgy is jó. Ezt átrágtuk alaposan nemrég.
Megpróbáljuk eltenni napirendről a témát, és talán ez jó taktika lesz.

Jövök hozzátok, mert jó olvasni, hogy már rugdos, vagy bugyborékol a babátok, vagy nem jött meg és lett egy újabb zebrás. Meg a táblát is "frissen" illik tartani, ha már elvállaltam.

Ágota már rég nem jelentkezett. Mi lehet vele?

meriann

Kép Kép

meriann

Helló Lányok!

Én is újra ittvagyok. Visszaolvastalak benneteket ahogy tudtam. Hát elég mozgalmasan teletek a napjaink. DE jó volt.

Ma dután 5-re megyünk orvoshoz uhra,hogy van-e pésem!? Kiváncsian várom az eredményt. Igazából nem tudom hogy mi lesz. Ugyanis egy pár napja mind a 2 oldalon fáj a hasam a petefészeknél. :roll: A melleim is napról napra jobban feszülnek. Lehetséges hogy a pést érzem??? Mit gondoltok? Vagy ez már a mensinek az előjele?? De hát az még odébb kéne hogy legyen?!

Meri.

Sajnálom hogy megjött. :cry: És nagyon de nagyon megtudom érteni az érzéseidet,sokszor estem már át ilyenen én is. Hogy azt mondtam most elég és nemcsinálom tovább. De aztán végül addig mindig összeszedtem magam és ment tovább a dolog. Mostmeg már úgy vagyok ha akarnám se hagyhatnám abba a próbálkozást az egészségem miatt. Ugyanis akkor visszajöhet az endóm.

Ja és képzeljétek lányok. Ugye írtam a párom unokatesójáról akiknek most baba lesz. Majdnem 4 hónapos már Lívi. Semmi rossz érzés nem volt bennem még csak nem is irigykedtem egyszerűen csak csodaszéőnek láttam őt. Ja és mondta hogy majdnem 3 éve hagyta abba a gyógyszert és még csak most jött össze nekik. Ugyhogy Meri fel a fejjel,én is jó nagy reményt kaptam megint ezáltal. :wink:

Szorítsatok hogy minden oké legyen a dokinál. Majd még jelentkezem. Lehet hogy ma már nem majd meglátom hogy alakul az estém!? :wink: :oops:

Puszi mindenkinek!!
csipcsab

Bocsi a csodaszéőnek helyett csodaszépnek!! :oops:
csipcsab

Drukk Neked Marietta! Örülök, hogy így éreztél.

Köszi a támogatást.
Szerintem pé simán csinálhat ilyen szúrkálást. Ez jó jel.

Jó hancúrozást!!!!
meriann

Halihó Lányok!!!!!!!!!!!! :lol:

Nagyon röstellem magam, hogy még egy jókívánság erejéig sem tudtam bejönni, de még mindig nincs netünk, csak a tesómnál, és az utolsó napok elég húzósak voltak. Így utólagosan remélem mindenkinek szépen telt a Karácsony, és annál szebben fog a Szilveszter!!!

Mi itthon maradunk Szilveszterkor. Apa nem egedi, hogy így bárhová is menjünk!
Nagyon szép volt a Karácsony, egy kicsit mozgalmasabb az előző évekhez képest, de a tesóm miatt nálunk, és nem Anyuéknál töltöttük a Karit!
Este rámjött a bőgés...miközben egyedül az autóban mentem Apuékhoz Szenteste, mert Apa Szekszárdon volt, a családjánál. Hívtam is...utána persze sosem értem magam, mert ennél szebb Kari nem is lehetne kívánni, dehát a hormonok...

Tesóm még bírja, jan. 2-át kellene megvárnia, mert akkor jön vissza a dokink a szabiról. Meghát nem mellesleg egy új év, így a TGYÁS-nál az előző év átlagkeresetét nézik...direkte felvitte, hogy a max segélyt kapják.

MI nagyon jól vagyunk! Úgy mocorog Csongi, hogy csak na. Apját nagyon felismeri, úgy elkezd fickándozni, ha odateszi a kezét!!!
Ha én teszem oda, semmi különösebb változás... :-) Már megvan, hogy mikor van fent. Éjjel aktív, és reggel, nap közben meg pihi...
Jajj, ez csoda!
Esténként most már mesét is olvasunk Neki. Egyik nap Apukája, másik nap én. No és z elmaradhatattlan zene. Szoktam Vele beszélgetni, de most én is kölcsön kaptam a köldökzsinórt, kíváncsi vagyok.
Mindenesetre a tanfolyam ( a nővérem volt) nagy lehúzás, borzasztóan nem szimpatikus a Raffai, a pénzre megy az egész. Fujj. No mindegy.

A pocakom hatalmas. Mindenki el van ájulva, hogy ekkora, kérdezik, nem ketten vannak -e odabent.

No és a másik: akkora sonkáim vannak. Brühühühühü. Nem tudom, hogy bírjátok, de én ZABÁLOK! Ennek meg is van a látszatja. No mindegy, ez van.

Voltunk auraelemzésen, ez volt a céges ajándék (én szerveztem mindenkinek). Szép ajándék volt, a kolléganőm pl. sírva jött ki...de amúgy jó volt nagyon! Az enyém ritka jó, azt mondta, hogy 100 emberből 3-nak van ilyen jó eredménye. A baba szempontjából is megnézett mindent, úgy is tökéletes minden :-)
De ez persze azért van, mondtam a többieknek, mert ennél boldogabb nem is lehetnék, hát ez gondolom az aurámban is megjelenik :-)

Jajj, Meri, úgy sajnálom! Tényyleg az lenne a legjobb, ha nem foglalkoznátok vele mostmár!!!!

Adrienna: ismerős az ijedtség...szerencse, hogy nincs baj. GRATULA a kisfiúhoz! Kezdek izgulni, mert mostanság csak fiúk születnek. Komolyan, a környezetemben nincsenek csajok!!! Hát hogy fognak párt választani maguknak a drága fiaink???
Na jó, ezen még nem görcsölök, ez még odébb van :-)

Bodzi, gratula Bumeránghoz :wink:

Örülök, hogy mindenki jól van...viszonylag!

Nekünk is a 2. hónapban jött össze a Csongor! :-)

KépKép
KépKép
ragota

Kép Kép

Így rendben van a kismamik próbálkozási ideje, ugye?
meriann

lemondtunk minden programot,azt hiszem lemerültünk mára.
25.-én 18-an voltunk,26.-án pedig 17-en ha jól számolom.gondolhatjátok mekkora volt a nyüzsgés.
nagyon várom már az estét remélem minden ok lesz.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!!!

Huuu csajok,olyan karacsonyunk volt..en total lemerultem..
a 3 napbol egyet sem voltunk itthon...es minidg egyutt votl a nagy csalad,ahogy Esztora is irta,mi sem adtuk alabb 15-17 fonel....
Nagyon imadom,mikor igy osszejovunk,csak hat elfaradtunk,na :lol:
Tegnap is este 10 utan ertunk haza,szenteset meg ejfelkor :oops:
25en monjduk mar 8kor itthon voltunk :lol:

Meri,szerintem is jo otlet,ha ahgyjatok egy kicsit magatokat "sodrodni"..persze hozzateszem,biztosan nehez lesz ezt is elkezdeni....athangolodni..de menni fog!Sokaknak igy jott ossze,amikor mar nem is igazan gondoltak ra!nekem sok ilyen van a kornyezetemben!!!!

Ragota,orulok,hoyg jol vagytok!!!!A hormonok nalam is okoznak neha bogesi rohamokat......olynakor magamra sem ismerek :roll:
Tegyel be pocikepet!!!!!!!De jo,hoyg igy no!

Kismamik,nektek is nagyon no mar?
nekem nem igazan..monjduk bugyiban mi latjuk,hogy olyan,mintha telezabiztam ovlna magam,de ennyi.....
Anyu szerint,mit aggodok,kb a felidonel kezd igazan noni.....

Esztora,drukkolok!!Neked mar no a pocid??
marietta Neked is,majd gyertek beszamolni!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fiona,orulok,hoyg jol vagytok!En is olvasgatnek,csak tegnap ota nagyon faj a fejem. :(

Tegnap este annyira,hoyg nem szegyellem,elsirtam magam....hatul a tarkomnal...es allatira...szerintem ez lehet amigren vagy nem tudom..ugye nem vettem be semmit....
ma reggel sem lett 100%os,de azert sokkal jobb..
Most azon gondolodom,hoyg bujkal bennem vmi..es raadasul elkezdtem kohogcselni is :( :(
Sajna itt a nagy karacsoyni joves-menesben lehet elkaptam vmit,pedig nagyon vigyaztunk,nem puszizkodtunk,de volt tobb beteg is a csaladban :shock:
Kohogesre mit lehet kismamiknak?van vmi olyan kanalas?mert en arra eskuszom kohogesre.....tudtok segiteni???
Ha nagyon gaz lesz,persz elemegyek dokihoz....de ha nem muszaj nem...nem fogok antibiotikumot enni,mert o tuti azt irna... :evil:

Meri,szerintem jo otlet a tablaban ez az uj rovat :lol:
Nekunk is a 2. honapban jott ossze.

A lelki koldokzsinort olvasom meg,de mar a vegefele vagyok,nagyon tetszik a konyv!Nagyon erdekes dolgokat ir le,es szamomra olyasmiket si,amirol fogalmam nem volt eddig!Szoval en ajanlom :wink: :wink:

Puszi Nektek!!!!

Kép

Kép
arwen07

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?