Sziasztok!
Nem maradhattam meg a gép előtt lapulva, mikor Piros ilyen dolgokat ír.
Mindjárt bőgök
De tényleg.
Piros, aki egy életvidám, energikus, intelligens, az én szememben szupernő és szuperanya... szóval én akkora hatalmas megtiszteltetésnek érzem, amikor így ír, vagy amikor inget akar vásárolni, és felhív, hogy hol a csudában tudna, vagy amikor a diabetikus tortát kereste, szóval én a kisebbségi érzéseimmel ilyenkor kicsit megnyugszom, hogy azért van még remény.
Piros!
Miért diétázol?
És milyen diétát csinálsz? Csak mert van garantáltan hosszú távú, ha önként vállalod kibírható, és orvosilag támogatott diétám. Úgyis tudod melyikre gondolok
De nekem tényleg látványosan bevált, és 9 hónap alatt 16 kilót leadni szerintem nem semmi úgy, hogy közben egészséges maradsz, és láthattad, hogy nem is híztam vissza pár kilónál többet, pedig rendesen eszem azóta!!!
Vea!
Én még a tojáson lévő aszpikra gyanakszom. Ha egyáltalán tettél rá. Más ötletem nincs, de az ételallergia valóban ilyen gyorsan kijön.
Sőt biztos láttál már filmet amiben volt mogyoróra, vagy rákra allergiás egyén. Ami a nyálkahártyára is hatással van, az még gyorsabb is lehet.
Kriszi!
Jó lehetett az ünnep Nálatok. Bensőséges, és vidám.
A képek is jók lettek!
Beával már megbeszéltem msn-en
A mi szilveszterünk is csodás volt. Mi a barátnőmnél voltunk itt Győrújbaráton. Volt 3 pasi a 3 kislányra, és úgy lekötötték őket, hogy mi a barátnőmmel dumáltunk a konyhába és saját készítésű Bailey's-t iszogattunk. Aztán Ati barátja, Zolika, ahogy Lili hívja, másnap délután 5-kor ment haza, addig nekem megint Hawaii volt, mert Ati meg Zoli úgy eljátszottak a csajokkal, hogy jó volt nézni.
Zoli még azt is engedte Lilinek, hogy csipkedje a kezét, így aztán minden szép volt.
Ti amúgy ilyenkor engeditek a kisgyerekeket is bulizni?
Mert nekem a lányok úgy bírták, mintha mindig éjszakáznának. Fél 2 körül felmásztak az ölembe, és elaludtak minden balhé nélkül. Barátnőm meg látta a kislányán, hogy fáradt, nyügi volt, bement altatni, és 20 perc intenzív üvöltés lett belőle, és a sírástól aludt el.
Én hagytam őket.
Másnap meg aludtak kétszer is nap közben, és este mégis a szokott időben ágyban voltak, és aludtak.
Lili olyan okosakat tud mondani.
Ma reggel pl. ajnározta Katicát. Parízeres kenyeret ettünk reggelire. Katica leette róla a parízert, kért még, Lili meg felpattant, és hozta neki a parízert, rásimogatta a kenyérre, és kiszolgálta a kistesóját.
Vagy ha vendégségben vagyunk, szó nélkül, amikor búcsúzunk, elköszön és megköszöni a vendéglátást.
Én csak abból szűröm le, hogy ezt nem minden gyerek csinálja, hogyha hozzánk jön valaki, általában nem szokták a gyerekek ezt mondani.
Na dugulok.
Jó éjt, puszi: Bogi