Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Elfelejtettem még mondani, hogy 19.én voltam vérvételen, megcsinálták az AFP-t, ellenanyaszűrést (mert én RH - vagyok), teljes vérképet, HCG-szintet néztek és minden tökéletes lett, pénteken tudtam meg. Tök örülök neki, hogy három nap alatt meglett az eredmény.Pénteken kettőkor hívtam a dokit, és nagyon boldogan mondta, tök ari volt! :)

Úgyhogy ez ez jó karácsony! :)

Dominik pedig egyre többet mocorog már, nem csak bizsergést érzek, hanem már "olyan buborék pukkanásokat", hogy csak na! :)

Babancs, üdv. a fiú táborban! :) Jó nevet választottatok! :)

Kép
elizabeth25

Sziasztok Lányok!

Először is NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT kívánok mindenkinek!

A segítségeteket szeretném kérni, "fertilityfriend"-del kapcsolatban! Negyedik hónapot rögzítettem és most valamiért az utolsó menstruáció időpontjában nem kezdett új ciklust, hanem az előbbit folytatja és ennek alapján írja a statisztikát is! Valaki meg tudná mondani, hogy mit bénáztam el?

Köszönöm előre is!
lafier

Üdv néked Lafier!
Őszintén szólva fogalmam sincs, miért nem kezd újat. Nekem is csinált ilyet! Itt lehet újat kreálni: circles/start a new circle

Kép
zölddisznó

Ime egy pocifotó! :)

Kép

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

"Békességet, boldogságot, csengőszót és gyertyalángot,ajándékot, szeretetet, s mindent, ami fontos Neked.
Békés, Boldog Szép Karácsonyt!"
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Kellemes karácsonyi ünnekepek kívánok mindenkinek!

Csak beugrottam, pár napja nem jártam erre, és még két napig biztos nem is fogok. utána lassan visszatérek aktívan remélem.

Előző hónapi késői pé után most végre helyre áll talán a ciklusom, fertilityfriend 13., circle 14. napi pét jelez :) el is kaptuk, éreztem is hogy akkor lehetett.
Kép
Most be vagyok zsongva, sok a hasonlóság az Eszteres terhes görbémmel. és a körülményekkel is :) szilveszterkor tesztelek, talán már egy halvány csíkocska lehet már a 10 dpo-n, és akkor tudom hogy a buliban csak óvatosan. Első ciklus, tele lelkesedéssel hogy elkaptuk, akkor biztos sikerült is :)) aztán majd jön a negatív teszt, de remélem nem. De sok még az az egy hét. Pedig eddig azt hittem, még csak akkor lesz pé. na jó befejezem, mert sok lesz belőlem, előző hozzászólásomra sem reagált senki :cry: De legkésőbb januártól már tudom követni a fórumot és ígérem aktív leszek, mert örülök hogy rátok találtam, csak a karácsony és szülinapozás elvett minden kis szabad időmet.

Ha addig nem jönnék, mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok! Na és persze babákat a pocakokba!

judis

Judis! Jó, hogy beugrottál!
Tök aranyos, hogy így be vagy sózva. Szurkolok Nektek nagyon, hogy Szilveszterkor már csak kölyök pezsgőt ihass! Kép
Boldog Ünnepet!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

A reménykedés folytatódik, de nem élem bele magam!

Kép

Remélem mindenkinek volt vmi meglepi a fa alatt, és kellemesen telt a tegnapi nap!

Kép
kata05

Kata
nagyon úgy néz ki, hogy karácsonyi ajándékként beágyazódásod volt :D drukk+++++++++++++++++++++++++++++

Kép
gaby25

Nem baj Kata! Mi majd beleéljük magunkat! És beléd a babát.

Nekem tegnap óta fáj a hasam, tojásozom, és temetem előre a hónapot, mert csak holnap este tudunk együtt lenni.

Kép
zölddisznó

kata! ez tuti beágyazódás :)) drukk!!!!!!!!!!

Coca! köszi. sajna nem ment ma feljebb a hőm, ferti ki is szedte a pé csíkot :( circle ugyan benne hagyta, de nem hiszem hogy így lett volna. de remény nincs veszve, csak továbbra is később lesz pé.
na indulun nagyizni, csak rossz kedvem lett a hőmtől :(

judis

Gaby! Veled mi van?

Mi nemsokára utazunk tovább rokonozni, holnap estig nem is leszek. Akkor meg más dolgom lesz :oops:

További gyünyörű Ünnepet! Puszi!

Kép
zölddisznó

Judis! Majd nagymami/papi jó kedvre derít!

Kép
zölddisznó

Coca, rosszul írtam. szülők :)) Eszternek nagymami nagypapi :) Csak még mindig alszik, pedig már indulni kellene, 2 óra az út. Lassan fel kell ébreszteni.

judis

Sziasztok!

Kata, nagyon drukkolok! :D Szilveszterkor pozitívat tesztelsz!

Mindenkinek drukkok, sok ajándékot, szép ünnepeket!

Kép
Kép
robcsi03

Köszi lányok a biztatást, kell! :lol: Én úgy örülnék ha igaz lenne!

Kép
kata05

Coca! Nagyon köszönöm az eligazítást új ciklus indítással kapcsolatban a ferti-n, nagy segítség volt!
lafier

Lafi! Nagyon szívesen. Sőt máskor is. Ide mindig jöhetsz, valaki tuti tud segíteni. Aztán majd ha ráérsz, mesélj kicsit magatokról - baba vonatkozásban - is.

Kép
zölddisznó

Örülök, hogy Rátok találtam!

Én 27 éves vagyok, a férjem 26. Április óta próbálkozunk a babával, de sajna eddig eredménytelenűl. Sajnos félelmeim vannak a pé-mel kapcsolatban, mert a múlt hónapban vettem ovulációs tesztet és nem mutatott semmit, illetve csak nagyon halvány 2. vonalat. Bár a fertility az elmúlt négy hónapban gyönyörűen keresztezett nekem, úgyhogy most nem tudom mit gondoljak.
Megvárom a következő mensit (kb. 01.03.), és mindenképpen elmegyek az orvoshoz, mert ha tényleg nincs rendes pé-m, akkor felesleges megvárni az 1 év elteltét.
Kicsit hosszú voltam, bocsi.

Lafi
lafier

Lafier, az, hogy az ov. teszt nem jelzett még nem biztos, hogy nem volt pé.
Itt is sok lány van, akinek bizonyított, hogy van pé-se, de az ov. teszt még sose volt pozitív.
Persze azért menj el dokihoz, mert egy precíz uh-s tüszőkövetés sose árt és te is megnyugszol. (rossz esetben fény derül a bibire) :shock:

Kép
Kép
robcsi03

Lafier!

Két ünnep között nagyon ráérek, mejd csokorba szedem az eddigi tapasztalataimat/inkat. Nagyon sok időt meg lehet spórolni, ha ismered a dolgok menetét, és a praktikáinkat.

Most búcsúzom, indulunk mamihoz és vele a tesóimhoz.

Cupp!

Kép
zölddisznó

Nagyon édik vagytok, hogy segítetek nekem! A praktikákat előre is nagyon köszönöm!!!!
Örülök, hogy találtam egy olyan fórumot, ahol tényleg az a téma, amire az ember számít, mikor elolvassa a címét....

Mindenkinek további jó pihizést kívánok!
lafier

Sziasztok!

Kinek mi volt a fa alatt?????????

Lafier! Üdv köztünk!

Kata! Már korábban is akartam kérdezni tesód?
Mondtuk mi azt, hogy beágyazódás, csak nem akarsz hinni! :lol:

Zöldi! Úgy látom, hogy mindenki akkor lesz babás, mikor előre temeti a hónapot! Lásd: Robcsi, Kata! :wink:

Judis! De legalább ott a remény, hogy még jobban el tudjátok kapni a pé-t! :wink:

Eliza! Hű de jó, hogy jó minden, meg mekkor pocid van már! :lol:

Szirom? Na! Ma mi van, volt?

Tontica! Édi a kicsi fiad! :lol:

Gaby, Robcsi! Rászóltatok a görbémre! :lol: :lol: Kép

Gaby! Így már nem is egyenletes pé előtt ugye!
Robcsi! Mégis inkább elkezdett lassan, de biztosan zuhanni! :lol:

Gaby! Neked, rég láttam a görbéd!?

Robcsi! Bírod még rókakomát? Vagy már tovább is állt!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Remélem, mindenkinek szépen telt az este!

Kata! Én is beágyazódási esésnek nézem! :wink:

Judis! megy a drukk!

Többieknek is puszi, most csak egy görbét dobok, mert vendégeink vannak. Reménykedem, mert még nem jött meg és a hőm is szép.

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Bettike, tesóm 11 hetes terhes 44 mm a babó, mozog ezerrel és jó lett Uh alapján az AFP-je!Mindig gyönyörködök ahányszor Uh képet látok! Én leszek a keresztmama! :lol:
Én még nem vagyok babás, majd pénteken tesztelek ha addig semmi!

Kép
kata05

Szirom, én nagyon, de nagyon drukkolok neked!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kata05

Szirom! Akkor még drukkok ezerrel!+++++++++++++++++++

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Segitséget szeretnék kérni töletek. Mi a véleményetek erről a görbéről? 5 napja késik a memsesem. A menstri elmaradása után első ill. a második napján csináltam tesztet, de az negatív lett. Amikor meg kellett volna jönnie akkor úgy görcsöltem, mintha menstruálnék, és ez négy napig tartott, addig amig a menstrinek tartania kellett volna. :?
Szerintetek ilyenkor mi a helyzet? 1167037852.67.doc

Éva74
eva74

Éva, szerintem 16-án volt peteérésed és még korán volt a teszt.

Bettike inkább erős émelygésem van, bár most igen kerülget. Néha jobb is lenne kitenni a taccsot, az megkönnyebbülés egy kis időre.
Bocs a részletezésért :D

Kata nem lesz korai a pénteki teszt?

Szirom további drukkok mennek! :D

Kép
Kép
robcsi03

Éva!
A mensi a pé. utáni 14. naon esedékes általában. Így én is Robcsival értek egyet, hogy később volt pé.-d (én is 16-ára tenném), és korai volt még a teszt. Szerintem szilveszterkor újabb teszt... :)

meri

Kata, Szirom mennek a drukkok.

Coca, holnapra jó apázást :lol:

eva, ugyanaz a véleményem, mint a csajoknak előttem.

Liza, gratula az eredméynekhez.

További Jó Karácsonyozást.

Pussz

Purc

Kép

Kép
purc

Robcsi, meri köszönöm a válaszotokat, akkor szilveszterkor újra tesztelek.
Évi
eva74

Lányok, ugye nem felejtettétek el: ma este a National G.-on 8-kor Élet az anyaméhben!

meri

Évi!
Így ismeretlenül is nagyon-nagyon drukkolok!!!!!! Én ugyan szilveszterkor nem leszek itthon, de majd utána visszaolvasom!!!

meri

Sziasztok!
Az LH teszt szerintetek hány napig 2 csíkos? Nekem a 14.15.16. napon is 2 csíkos volt, a ferty pedig a hőm alapján a 14. napra rakta a pé-t. Az LH nem a pé ELŐTT pozitív????

zsebi_baba

Zsebi!
Ezt én sem igazán tudom, és lehet, hogy rosszul emlékszem, de úgy rémlik, hogy az elsőpozitív a fontos. De ha dobsz egy görbéd, abból rögtön kiderül. :)

meri

Robcsi, ha nem jön meg addig akkor az a ferty szerint a 12 dpo lesz, sztem az nem korai, már egy halvány csíkocskának akkor lenni kell.

Kép
kata05

Meri!

Nagyon jó, hogy írtad,hogy a National G-on lesz a műsor, szupi volt!

Kép
nap12

Ki tudta megnézni?

Kép
nap12

Én csak felvettem! :)
Volt már december elején, akkor is szóltam. Te láttad már a honlapunkat: ott is vannak még hasonló kis okosságok. :)

meri

Honlapotokat? Hol van?

[/img]http://babafalva.hu/tickers/5t2.png
nap12

meri

Köszönöm! Megnézem! :D

Kép
nap12

Sziasztok!

Helyzetjelentés: mensi sehol, 17. dpo. Tényleg vacak volt a teszt, lányok, vagy mi lehet? Lufiérzés pocakban, néha van hányigerem is, melleim fájnak, elő kellett keresnem egy nagyobb melltartót is, mert a 80D-be nem férek bele, kicsit görcsölgetek, de ennyi. Szerintetek? Tesztem most nincs több, csak az ünnepek után tudok venni. De meg kell mondjam, hogy eléggé tönkrerakta 24-én reggel a lelkemet az a totális negatív... :oops:

Kaptok képet, jó? :wink:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!!
Én is bekukkantok ám :)
Szirom. Szerintem nem tudom mi lehet. De remélem baba, csak kicsit szégyenlős és várat magára :) :)
Nagyon jó a kép!!!
Üdv Lafier köztünk :) :)

Lányok, lenne egy kérdésem. Miért van az, hogy már 10 hónapja nem szoptatok és még mindig jön mindkét cicimből a tej? MErt most azt mondta egy barátnőm, hogy lehet ezért nem esek teherbe, mert valami gonodt jelent... Tényleg???? Lehet hogy időszerű lenne már egy hormonvizsgálat?

Kata, neked nagyon drukkolok!

Hőgörbét majd holnap dobok, egyébként semmi extra nincs rajta.

Karis kép, Roliról és kedvenc játékáról:
Kép

KépKép
Kép
csikken

Szirom,
Tuti ez a 16. napi pé? Nem lehet a 18. napon volt? Bár látom tojásfehérje a 16. napon volt. Különben lehetséges, hogy rossza teszt. Én majd másik fajtával próbálkoznék. Különben meg nagyon gyanús vagy te nekem :wink: De addig a legfontosabb, és persze legnehezebb betartani, próbálj ne idegeskedni...

Hát csajok nekem hiper szuper hányingerem van, alig tudok enni. Nem bizonyos ételektől van, hanem mindentől :( Bár nem bánom, ha ez az ár, legalább leadok pár kilót, mielőtt felszedném a többszörösét. :lol: Egyedül a hideg víz, ami jó.

Mindenkinek jó éjt.

Purc

Kép

Kép
purc

Majd elfelejtettem:

Csikken, Szirom, Tontica, Áfi tündérek a pockok :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok!

Purc tegnap én is nagyon sz@rul voltam, de arra már rájöttem, hogy a hideg levegő jótékony hatással van a hányingeremre. Kinn azonnal elmúlik, viszont amint meleg helyre megyek újra jön :shock:

Szirom, Csikken nagyon édesek a gyerkőcök.

Szirom, ha holnap veszel tesztet, akkor annak már elvileg napközben is ki kell mutatnia ha van valami. De tuti hogy van, neked nem szokott késni, biztos rossz volt az a teszt amit utoljára csináltál. Most másfajtát vegyél.

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Szirom, egyetértek Robcsival, már napközben is ki kell mutatnia a tesztenek a 2 csíkot!Tesómnak 16.dpo-n kimutatta du-ni vizeletből! Sztem terhes vagy! :lol:

Teszek görbét!

Kép

Kép
kata05

Kata szerintem te is (terhes vagy) :D :D :D

Kép
Kép
robcsi03

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?