Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Cat :)
Nekünk fenn volt az Ulead 6.0 tavaly, idén pedig a 4.0 mindkettö a 30 napos shareware és semmi gond nem volt az uninstallal :roll: Igaz, én a 4-es még okt. közepén töltöttem le, és ahogy lejárt, uninstalltam (beállitások/vezérlöpult/programok telepitése-eltávolitása) tehát lehet, hogy még korábbi cucc volt. Sajnálom, hogy igy jártatok :evil: Enyémapa biztos kitekerte volna a nyakam, hogy töltögetek mindenféle progit, aztán meg szétzuzom a gépet. (amugy se szereti, ha windózt használok 8) )
Viszont ha egész éves naptárt szeretnél, akkor megcsinálom neked, mert van egy pár alapom, csak be kell passzintani a fiuk képét. Vagy elküldöm neked és pl photoshoppal beteszed te.

Kép
Kép

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

jah, természetesen az "alapokon" amire gondoltam nincsen Nándi-kép 8) :lol:

Kép
Kép
Kép
minyu

Cat nekem most jart le, meg nem toroltem a geprol (ez a leinstallalas?) majd akkor apara bizom. megkerdeztem amugy tole tegnap (ez a szakmaja ugye), aszonta elvileg ez a program nem tud ilyet csinalni....de akkor inkabb rabizom a torleset.
orsoly

Minyu :)

Kedves vagy, hogy felajánlod, de már összedobtam a Tkexe Kalendarral egy 12 hóst. Engem sem érintett olyan mélyen az rendszer összeomlás, de Zolit annál inkább. Nagyon pipa volt rám, hogy ellenorizetlen forrásból töltögetek le programot, nekem meg sogalmam sem volt, hogy így nem lehet. :D

Te meg le vagy kapva a két lábadról, hogy ezt a jóképq fiút csak ilyen ritkán mutogatod. Mesélj magatokról egy picit! :D

Orsoly :)
Valami registry kódot kell leszedni a uleadrol a leinstalláláshoz, Zoli azt mondta. Szerintem ez volt a hiba, hogy elore nem olvasta el a neten az instrukciókat, és csak simán akarta leinstallálni mint ahogy Minyu is írja.

Cat
Kép
cateye

Lányok, akkor most segítsetek légyszi!!!
Pár napja mielőtt Cat feltette az ő progiját, letöltöttem az uleadet. Semmit nem csináltam vele, csak letöltöttem és most itt van a képernyőn egy ikonként. Most akkor simán töröljem le vagy mi legyen? Help!!!!!!!!

Edit
Kép

Kép
reditke

sziasztok
akkor pénteken talizunk. hazajött a nagylány, sejthetitek mennyi időm van. ezt is csak lopva sikerült:)
gyertek sokan
addig is
pusz

Bogár
Kép
Kép
bogár

Cat :)

Teljesen jogos a fenékbebillentés, vagyis a lábról lekapás :lol: , mert csak olvasgatlak titeket, de nem nagyon szóltam hozzá. Pedig szoritottam ám az összes kismaminak, meg sokat gondoltam rád is munkakezdés miatt stb. Kacérkodtam a tali gondolatával is, de sajna nem jó a mostani péntek :(
Képzeld, nyáron geocachingeltünk. Vagy irtam? Igaz, csak 2 helyszinen, de én nagyon élveztem. (apája kevésbé, pedig nagyon sik terepet választottam, de ö kijelentette, hogy csak akkor vigyem öt legközelebb ilyenre, ha kocsiból lehet kincset keresni :lol: , de azért idomitom, mert 2 éve csak a Kopasz hegyet volt hajlandó megmászni, mostmeg minden nap mentünk valahova kirándulni) A Tokaj-fesztivál 3 napja alatt kirándulgattunk Herceghalom, Sátoraljaújhely, Sárospatak környékén.

Hát mi megvolnánk, Nándi okosodik, de sajna nem nagyon beszél. Csak nagyritkán az anya, apa és a gomb (GO) és a kutya (vau) bár mostanság minden négylábu kutya neki. :mrgreen: Összes többi szó: "ehhhe". Heti 2x járunk korai fejlesztös "ovis" tornára. Nagyon klassz, és rengeteget fejlödött Móki, és nem csak a mozgása, hanem pl sokkal türelmesebb lett. Na, ettöl függetlenül vannak néha nagy hisztik, nem is tudom, mi lesz a dackorszakban :roll:
Ránézésre mindenki azt mondja, milyen nagy baba, pedig a topicunkban (2005. nyári babák) sztem ö a legkisebb, leggizdább, pedig ö ugye májusi. Bár biztos rám ütött ebben a tekintetben, mert engem is Cérna-Cecilnek hivtak annó.

Hát ennyi. Jó talizást. Aztán egyszer remélem, én is eljutok egy talira :)

és egy mikulásvárós kép:
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Írtam pü-t. A geocachinget nálunk már a fiúk is nagyon élvezik. Igaz sokat nem hajlandóak sétálni, mint a párod, így drive in cache-eket látogatunk mostanság mi is. Van ám sok ilyen is. A fiúk már nyakig turkálnak a ládában, kirámolják az összes játékot, persze nem értik, hogy miért kell beletenni helyette mást, és nem is engednek el egy játékot sem. :D De szerintem ez életreszóló hobbi lesz náluk is. :)

Reditke :)
Zoli azt mondja, hogy a ulead oldalról kell valami registry kódot leszedni, és azzal lehet leinstallálni a programot. De lehet jobb ha megvárod míg lejár, és utána szeded le.

Csajok :)
Sajna Virág sem tud jönni a talira. :( Hányan leszünk végül?

Cat
Kép
cateye

Boldog December 6.-t mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
pkagi

Cat :D
én tudok menni.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Kaptam ma kiskönyvet. :lol: Orsi Neked már van?

Minyu! Péter akkor kezdett el beszélni, miután betöltötte a 3 évet,de most már mondókázik, énekel, néhány hét alatt behozta a lemaradását, persze azért nem beszél kristálytisztán, de majd javulgat.
Védőnénivel megbeszéltem, hogy áprilistól megy oviba.

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Teljes sötétésg!!!!!
A program files-ok alá mentette a gép automatikusan az ulead systems-et és azon belül az uleadvideostudio7 nevezetű programot.
Egyáltalán erről van szó? Ki sem merem nyitni, le sem merem törölni. Kerülöm, mint a tüzet.

Minyu :) nagyon jóképű a legényed.
Homályosítsatok már fel erről a geocachingről lszi! Cat :) neked is szól :)

Bogár :) nekem is megjött nagyfiú, azóta áll a bál. most épp még du-i alvást nyomják, azért tudtam beugrani.

Andi :) kiskönyv :) :) :) micsoda boldogság is az.

Edit
Kép

Kép
reditke

Még Alena :) feketeszemű szívtipróit akartam én is megdícsérni. Nagyon jóképű pasijaid vannak.

Tényleg Sorayaról tud valaki. nekem emailre sem válaszol.

Edit
Kép

Kép
reditke

Andi :)
Most már hivatalosan is kismami vagy! Gratula hozzá!

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Sziasztok!

Csajok nálunk gáz van, mert nem tudok ma este menni a talira. Zolinak ugyanis este 7-tol céges hokimeccse van, amire ki kell mennie. :( Pipa vagyok rá, mert most jelentette be reggel, hogy ez ki is ment a fejébol. :evil: :twisted: A bébiszitter meg nem ér rá maradni, mert nem szóltunk idoben. :? Nagyon sajnálom! Mégiscsak hétvégi Edi tali lenne a nyero. :D

Gratulálok a hivatalos kismamasághoz!

Nem is tudod mennyire megnyugtattál, hogy Péter csak 3 éves korában kezdett el beszélni. Az én fiaim is alig beszélnek, a kötelezo anya, apa, papa, mama szavakon túl szinte semmit. Akkor még van remény. :D

A geocaching egy szabadidos tevékenység. Kézi GPS-el kell megkeresni az országban elrejtett konyhai dobozokat, amikben apró ajándékok vannak. Regisztrálni kell a megtalálást, és lehet cserélni ajándékot a ládákban. A www.geocaching.hu oldalon találsz ládaleírásokat, és játékszabályokat. A ládarejtések nehézségi fok szerint vannak osztályozva, de gyerekekkel az 1-es, 2-es terepnél nem szabad nehezebbet bevállalni. Sokszor 2 hisztizo gyerekkel még ez is sok. :D De a ládafosztást már nagyon élvezik.

Cat
Kép
cateye

Edit: en tudok Sorayarol, majd rapiritok hogy nezzen be:) jol vannak, fiuk nonek, elkoltoztek, es lassan visszamegy dolgozni:) roviden ennyi:)
orsoly

Cateye :)
Domcsi lány létére nem mondott semmit 2 éves koráig, na utána beindult. Viszont az apja 3 éves koráig nem beszélt. De hallanád most :lol: A fiúk kicsit lustábbak, de bizti nincs baj!

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Cat :) geocaching infot köszi. Ti fiúk előtt is nyomattátok vagy csak miattuk kezdtétek el?

Orsoly :) köszi, piríts rá légyszi!!!!

Milyen volt a tali lányok?

Edit
Kép

Kép
reditke

Hali,

Edit, nem kaptam toled mailt :( De jogos a rámpirítás, ezer éve nem jártam a babaneten. Hogy vagytok, minden oke? Fiúk?
Nálunk minden rendben, ahogy Orsoly :) írja, mennem kell vissza dolgozni, most ez tölti ki a napokat, a készulodés, a fiúk rendezése, izgulás, bölcsibe szokás...nagyon jó helyen lesznek, én meg 6 órás, emiatt nem parázok, de sajnálom azért, hogy máris vége a gyednek :( Na meg mégiscsak eltelt 3 év, mióta utoljára dolgoztam.

Megnézegettem a fotókat, Alana, Minyu, nagyon szépek a gyerekek :)

Eccsi neked meg gratula :D
soraya

Sziasztok!

Mi főleg a fiúk előtt űztük megszállottként a geocachinget, mondhatni a teljes szabadidőnket ezzel töltöttük régen. A fiúkkal már ritkábban jártunk, nehézkesebb, mert ugye nekik vannak szükségleteik, de azért szeretnénk ha Ők is ebbe nőnének bele. Vittük őket kenguruban, háti hordozóban, és mostmár rövidebb utakra gyalog jönnek, vagy kismotorral.

Soraya :)
Milyen munkád lesz ? Lesz segítséged mellette, ha betegek vagy bármi van?

Nelli :)
Mi már 2 hónappal elmúltunk 2 évesek, és így se nagyon beszélnek. :( De kézzel-lábbal mindent megértetnek. :D

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

De nagy itt a pangás! Mindenki készülődik a karácsonyra? Remélem inkább ez az oka a csendnek,mint a betegeskedés.

Mi ma voltunk búcsú UH-n a Káliban. Babócával szerencsére minden rendben , az utóbbi napokban már nagyon sokat idegeskedtem, talán most sikerül egy kicsit megnyugodnom. :)
Már 61 mm, nyakiredő, végtagok, sziv, vese, gerinc, minden tökéletesnek tűnt.
Pénteken megyek terheléses vércukorra, na ettől nagyon rettegek, mert én pocak nélkül sem birom az éhezést. :cry: Párom nem ér rá munkahelyi auditból kifolyólag, igy apukám jön velem, mert egyedül nem merek elmenni.

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

UH :D Már most csinálnak terheléses cukrot? Berciel még csak 1X nézték, valamikor a 2O-onvalahányadik héten....

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Alena :)
Köszi az infót. :) Ez a két kis lurkó mennyire hasonlít egymásra. :)

Noémi :)
Domi jól elnyomkodta a telcsimet és kitörölt belőle mindent. (nem tudom hogy csinálta) Megcsörgetnél?

Kép

Kép
pkagi

Egcsi! Én Péternél megúsztuk, most meg állítólag 2-szer is van. :(

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

hello csajok :)
voltam tegnap uhn a pesti dokimnál :D megbeszéltük, hogy majd szülök valahol.
(am igaz is, mert akár pesten is lehetek amikor elindulnak az események)
Picúr 5.2 cm, 2 cm a feje, tarkóredő 1.2 mm, 2-2 láb és kezecske, izgett-mozgott forgolódott. a gép 1 héttel írta nagyobbnak a hiv. koránál, ami elég vicces azért :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Lányok!
Hű de régen voltam itt, és visszaolvasni is csak célirányosan, hogy vannak-e új babák esetleg. Meg a naptár. Tegnap nekiálltam letölteni az egész programot de hamvába hullt ötlet volt. Minyu azt hiszem Te ajánlottad fel Catnek, hogy vannak már sablonjaid amikkel ügyködtél és csak be kell szúrogatni a képeket. Ha nem nagy kérés lküldenéd, hogy beteszegessem a képeket? Köszönöm szépen.
Úgy szeretnék kicsit lelassulva mézeskalácsot sütögélni Balázzsal de eddig sajna nincs idő semmire. Szerencsére a karácsonyi ajándékokkal jól állok, de becsomizva mikor lesz...
Nu szaladok megint, mert ébred Balázs. Néha úgy sajnálom, hogy kiesek a topik napi körforgásából...de azért remélem csak nehezen felejtetek el... Sziasztok Erika
hurki

Hurki :)
dobj egy mailcimet és küldöm
De ezek éves naptárak, az nem baj, ugye? (nem havi lapozgatós)

pusz mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
minyu

Nem havi hanem éves? Olyan mintha egy kép lenne? Az is jó lesz :)
mihaescue@freemail.hu
köszi szépen. Erika
hurki

Sziasztok
Én is jó régen jártam erre de sajnos a gyerkőcöktől nem nagyon lehetséges. Most kivételes alkalom már 7 órakkor elaludtak amúgy csak 9 körül utánna pedig én is bezuhanok az ágyba. Eszti márciusban lesz 3 éves, Gyurika pedig ma volt 7 hónapos, továbbra is utálja a cumit úgyhogy már rég lemondtam róla hogy rászoktatom. Tündérek mind a ketten a nagyobbnál megy a nagy hisztis dacos korszak a pici pedig ha kinyitja a száját a hatodik szomszéd is hallja én meg a hajamat tépem :)
Tudnátok nekem segítani hogy a Pampersnek van egy játéka és nekem mégy hiányzik két vonalkódom. Játékokra lehet beváltani. Nekem két db midi vagy maxi óriáscsomagosnak kellene a vonalkódja ha van valakinek felesleg légyszi írjon küldök bélyeges borítékot, ha nincs szükségetek rá szívesen venném mert én már nem veszek Pamperst lényegében az ára miatt de a régieknek elraktam a csomagolását és így beküldeném ha lenne még hozzá. Előre is köszi mindenkinek jó egészséget
cinci

Sziasztok!

Voltam tegnap dokinál...Kellemesen csalódtam. Normális a csávó, kicsit hadar, de ez legyen a legnagyobb baj. Egyenlőre csak vért vettek és pisiminta kellett. Egy hónap múlva lesz turkálás, rákszűrés és egyebek. :wink:
Az UH-n láttam a picurt, integetett a kis kezével. Minden rendben vele, 3,18 cm, a gép 1O hetesnek írta, jul.13 a szülés várható időpontja. :D

Mindenkinek üdv:Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi :D
szuper :D :D ca. 2 hét lesz a kölkök között :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Egcsi! De jó, hogy nálatok is minden rendben. :lol:
Én megküzdöttem a terheléses vércukorral. Szerencsére azért sikerült levenni a vért, csak ebéd után látogatott meg róka koma. :( Nem rajongok azért az emberért, aki ezt kitalálta.

És vettem magamnak karácsonyra csini kismama ruhát. :lol: Már csak egy nadrágomba férek bele. Péterrel ilyenkor még semmi pocakom nem volt. :roll:

Többi pocakos, Leone, Karmen, Ti, hogy vagytok?

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Sziasztok
lombikos tiltakozás az 5-ről 2 alkalomra való csökkentés ügyében. Ha gondoljátok....
Erika

Lombik Programban Résztvevőkért Alapítvány (LORA)
és a
Támogatást születendő gyermekeinkért! civil kezdeményezés
KÖZÖS SAJTÓKÖZLEMÉNYE
A két szervezet a magyar népességfogyás közepette gyermeket
vállalni szándékozó, de egészségügyileg akadályoztatott párok
érdekében kíván közösen fellépni, mivel az Egészségügyi Minisztérium
az állam által támogatott embrió-beültetések számát - a már
kidolgozott, előkészített jogszabálymódosítás-tervezet szerint - a
jelenlegi 5-ről 2-re kívánja csökkenteni.
A LORA és a Támogatást születendő gyermekeinkért! civil szervezet
aggodalommal kíséri figyelemmel a meddőségkezelésekre vonatkozó,
tervezett rendeletszintű jogszabály-módosítást célzó kormányzati
lépéseket. A megszorító intézkedéscsomag részeként az állami
szerepvállalás ilyen drasztikus mértékű csökkentése kiváltságos
rétegek „luxuscikkévé”, ezzel pedig a meddőségben szenvedők
számára elérhetetlen vágyálommá tenné a gyermeket.
A LORA felháborodással vegyes megdöbbenésének hangot adva ismét
síkra száll a lombik programban résztvevő olyan nők és férfiak jogaiért,
akik rajtuk kívülálló okok miatt természetes módon nem válhatnak
szülővé. A Támogatást születendő gyermekeinkért! civil szervezet
novemberben megfogalmazott, Kormányhoz címzett nyílt levelével
aláírásgyűjtésbe is kezdett.
Eddigi eredményeik
• A LORA volt az első jog- és érdekvédő szervezet, amely 2003-
ban elsőként hívta fel a figyelmet az egyedülálló, meddő nők lombik
programban való részvételének jogi akadályaira.
• A LORA elnöke volt az első Magyarországon, aki névvel,
arccal vállalva nyilvánosságra hozta ikerterhessége történetét;
elmondva, hogy lombik programban egyedülálló, meddő nőként – sok-
sok műtét után – törvényen kívüli eszközökkel vett részt.
• A LORA figyelemfelkeltő akcióival jelentős szerepet játszott
abban, hogy más civil szervezetek, illetve magánszemélyek
összefogásának eredményeképp 2005 végén módosult az
Egészségügyről szóló törvény. Ennek hatására a 2006. július 15-től
hatályos rendelet szerint egyedülálló nő is részt vehet lombik
programban, ha életkora, illetve egészségügyi állapota (meddőség)
indokolja azt.
• Másfél évvel ezelőtt a Támogatást születendő
gyermekeinkért! civil szerveződés által indított aláírásgyűjtés
eredményeként sikerült deklarálni, hogy a meddőségi kezelések miatt
senkit ne lehessen elbocsátani a munkahelyéről.
• A Támogatást születendő gyermekeinkért! civil
kezdeményezés tavalyi petíciója hatására az Országgyűlés azt is
megszavazta, hogy kapjon nagyobb figyelmet és legfőképp szélesebb,
hathatósabb támogatást a terméketlenségi probléma.
• A Támogatást születendő gyermekeinkért! civil szerveződés
által idén november elején közzétett, Kormányhoz címzett nyílt
levelüket már több ezren írták alá (a nyílt levél és az aláírásgyűjtő ív a
következő linkről letölthető: http://nyiltlevel2006.iweb.hu).
Jelenlegi cél
Az 5 támogatott beavatkozás megtartásával a mesterséges
megtermékenyítésben való részvétel biztosítása a meddőségben
szenvedő személyek számára a gyermekáldáshoz elengedhetetlen,
- mert számuk egyre nő, jelenleg hazánkban kb. 300.000,
- mert évente kb. 2000 gyermek születik lombik program
segítségével,
- mert állami támogatás nélkül egy beavatkozás a
hormonkészítményekkel együtt 700 000,- Ft körüli összegbe kerülne!
A tervezett módosításokkal hátrányosan érintettek véleményét,
észrevételeit, javaslatait, valamint a sajtóanyaggal és a nyílt levéllel
kapcsolatos kérdéseket az alábbi telefonszámokon és e-mail címen
várják:
Lombik Programban Résztvevőkért Alapítvány (LORA)
Támogatást születendő gyermekeinkért! civil kezdeményezés
Kiss Marianna elnök Laborczy Éva
telefonszám: (1) 344 64 35, (30) 511 01 11 telefonszám: (20)
425 61 21
mariannakiss@freemail.hu
evalaborczy@gmail.com

honlap: www.lombikbaba.hu
hurki

Sziasztok!

Bocs a zavarásért! Egy kérdéssel fordulnék hozzátok: reggel pisiléskor vmi tojásfehérjeszerű dolog volt a WC-papíron, olyan mint peteéréskor szokott- bocs,hogy ilyen naturalisztikus vagyok-, de picit megijedtem, mert először sárga volt,aztán már átlátszó, de elég sok jött ki. Azóta a papíron kétszer volt egy kicsi. Ugye ez még nem a nyákdugó? A dokimat hívtam, azt mondta belefér, amíg nem sok és nem sötétedik a színe. Persze ezerrel aggódom. Gondoltam, hátha volt vmelyikőtöknek ilyen és tud mondani erről vmit.

Előre is köszi!

Kép
nolina 25

Nolina :D
de lehet az, de sokat nem jelent, van aki aznap megszül, van aki 3 hétre rá :D

nyákdugó: fehér v. rózsaszínes, kocsonyás állagú, nagyibb mennyiségű általában, de van akinél 1 hét alatt és kis adagokban távozik.
nekem 2 alkalomra és nagy mennyiséggel ment el.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Pocakosok :)
Jó olvasni a jó híreket. Uh-k meg kismama ruha :lol:
Milán is elműlt már 9 hónapos, Bálint ennyi idős korában abszolút nyitott voltam a kistesó érkezésére (aztán 1 hónap múlva terhes is lettem). Most úgy vagyok vele, hogy érzelmileg még simán bevállalnék 5-t is, idegileg viszont néhe pont kettővel van több, mint amennyit bírok.
Szóval mama hiány miatt egyelőre tuti nem lesz 3.

Jó karácsonyi készülődést mindenkinek, már nagyon a nyakunkon.
Enyém tökösök megint betegek.
Bálint vírusos hólygos-sebes magas lázas torok cuccot csípett be valahol.
Milán meg ismét hörghurutol (9 hónap alatt a 4. :( ) Csodálni fogom, ha a vírusos cuccot nem csípi be.
Szóval kúrálom őket ezerrel, mert jó lenne ha karira nem lenn két lázban fetrengő gyerekem (nem mintha máskor jó lenne).

Na patt. Pusz

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok Anyucik!
Jó rég nem jelentkeztem, most meg alig mertem, mert már úgy szégyenlem. Tényleg nem gondoltam volna, hogy ennyire nem lesz időm egy szem gyermekem mellett, de legalább van mire ráfogni (nappal keveset alszik+ott a munka is).
Ádám lassan 1 éves lesz és még mindig nem dobálja bele a csillagokat és háromszögeket a formabedobóba :twisted:
Mondja viszont hogy mamma és úgy nevet, hogy hahaha meg hehehe - kissé mesterkélt és irtó vicces. Újabban folyton a nadrágszáramon csimpaszkodik, mint egy maki - csak tippelni tudok, mitől lett ilyen anyás. :shock:
Azt a talit januárban feltétlenül pótolni kellene!!
A srácaitok továbbra is gyönyörűek, az új mamiknak pedig most már bátran gratulálhatok!!!
Az ünnepek előtt még szeretnék bejelentkezni - ha mégsem sikerülne mindannyiotoknak meghitt, szép ünnepeket kívánok!
Virág

KépKép
virág33

Virág :) Nahát, hogy Ádám még nem tudja a formabedobót, és még csak azt mondja, hogy mama? Kivizsgáltattátok? :lol: :lol: :lol:
Nagyon cuki a képen, még mindig tiszta anyukája.

Edit :) Sajnálom, hogy megint betegek a srácok. Most Zéti is benyelt valamit, köhög és lázas. Remélem, karácsonyra elmúlik.

Én is kívánok nagyon békés karácsonyt mindenkinek!

Puszi, Alena
alena9

Sziasztok!

No én aztán tényleg rég jelentkeztem be!

Sajnos az idő az ami a legkevesebb mostanában.......

És lényegében azért jöttem,hogy mondjam:
mindenkinek Kívánok Boldog KArácsonyt és boldogan mosolygó gyerekarcokat!!!!!!
imolyozs

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!

Kép

Cat
Kép
cateye

Békés Ünnepet kívánok mindenkienk.

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Végre van megint internetünk és túl vagyunk a költözésen is, nagyon szeretünk itt lakni. Féltem töle hogy Orsi nem fog külön aludni, mert a másfél év alatt sajnos egy szobában voltunk, és mellette is kellett maradnom amig elaludt, de az új saját szoba (amire azt mondja, hogy nagyon csodálatos:)) csodákat tett, 5 percet vagyok mellette majd elköszönök és egyedül elalszik. Szoval gondunk szinte semmi, bár még van mit befejezni a házon, szinte készen vagyunk. Lakhatásit is megkaptuk tegnap!

A cukorterhelésem 7,1 lett, de majd mondom a doktornönek hogy nem 2 ora mulva vették le, hanem másfél mert zárt a labor:(
Remélem nem fognak diétára! És sikerült már 13 kg hiznom, jo lenne nem fognának most vissza. AMugy jol vagyok, most problémamentesen, a baba nagyokat rug, mivel nem fér igazán el (csak a jobb üregben van) igy igen erösen érzem, néha kellemetlen is. De legalább tudatja velünk hogy jol van.:)

Kellemes karácsonyt kivánunk mindenkinek!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!

Van 2db jegyem eladó az Örkény Színházba december 29.-re 19 órára a Piszkavas című előadásra. 9. sorba
Eredeti ára a jegyeknek 2000 Ft/db
Én 750 Ft/db-t adom.

Ha valakit érdekel írjon p.k.agi@interware.hu e-mail címre.

Kép

Kép
pkagi

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!!

Néhány kép az én szülinaposomról! :lol:
Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Először is szeretnék mindenkinek Békés Karácsonyi Ünnepeket és örömökben gazdag Boldog Új Esztendőt kívánni!

Tuti férfi találta ki a terheléses cukorvizsgálatot! :roll: Itt is lesz a 26 hét körül. Nekem is van már pocakom. :D

Edit :)
Remélem már meggyógyultatok! Tavaly Berci volt beteg karácsonykor, nem volt túl lélekemelő. :(

Virág :)
Formabedobó :D Berci is csak pár hónapja profi. :)

Ági :)
Kép :D

Zitus :)
Boldog Szülinapot nektek utólag is! Nagyon édesek a képek! :D

Ünnepek után teszek fel képeket, sajna mióta anyuék itt vannak eléggé ellustultam. :roll:

Puszi Mindenkinek!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyi ünnepket kivánunk!
Barbi, Ádám és Dani
Kép

Kép
Kép
barbi

Nagyon boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

Nekünk megvolt a kis ajándékunk a fa alá, mert
2006.12.18-án 20.51-kor, 3650 g-mal és 56 cm-rel megszületett
Simon.
Mindannyian jól vagyunk, a karácsonyt már 6-an ünnepeltük itthon.

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti :D
NAGYON GRATULÁLUNK NEKTEK!
képek? :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Beszti :)
Gratulálok! :D

Gyorsan felteszek néhány képet. Nagyon jól sikerült a karácsony, az idén Berci már igazán élvezte a fát, az ajándékbontást. A fa meglepi volt neki, Apa elvitte kocsikázni míg díszítettük. Mikor meglátta csak nézte, aztán megjegyezte, hogy "Tényleg szép!" :D
Mindenkinek nagyon boldog új esztendőt!

Egcsi Kép Kép Kép

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?