Sziasztok!
Kaszás doki témához nem tudok nagyon hozzászólni, én 5 éve járok a Jánosba, 3x szültem, de az elmített dokival nem találkoztam.
Orvosválasztás témában, szerintem csak az öszöneire hagyatkozhat az ember, mindenki máshogy él meg dolgokat. Nekem volt egy dokim a Jánosban de sajnos meghalt, ezután voltam másik két Jánosos és egy Istvános dokinál, de nem teszettek, majd véletlenszerűen kinéztem magamnak egy dokit a Jánosban, és abszolúte elégedett vagyok vele. Igazából senkitől nem kértem véleményt vele kapcsolatban, a stílusa bejött, szakmailag rendbenlevőnek találtam, és most hogy 2 és fél hete szültem nála, teljesen igazoltak az ösztöneim.
Ha már régóta jársz hozzá, és eddig nem volt vele problémád, szerintem ne izgulj, ha mégis aggályaid vannak, leginkább a dokival próbáld megbszélni. Az ő reakciója alapján tudod eldönteni h mit gondolj, nem mások véleményére kell alapozni.
Azt mondjuk értem h a fenti történet elbizonytalanított, de mivel tapasztalatod van már a dokival ne ebből indulj ki.
Übi!
Bocsi hogy eltüntem, jól vagyunk, voltunk levegőzni, csak sajna az éjszakáink most elég ramatyul alakulnak. Liza nappal baromira alszik, éjjel meg esetleges a dolog, ami nem lenne nagy baj, csak a másik két örökmozgómhoz nincs meg a kellő energiám. Apa ma elkezdett dolgozni, a lányoknak meg megkezdődött az ovi, talán majd napközben tudok kicsit szunyálni. Idővel meg majd csak átáll a kisasszony az éjszakai alvásokra. Szerencsére tej téma nálunk rendben van, nekem a homeopátia teljesen bejött.
Van tapasztalatom h milyen ha nem elég a tej, mert a többi lányoknál bazira kínlódtunk, és soha nem volt elég. Teljesen ki voltam borulva, ami szintén nem segített. Most nagyon nyugis vagyok, és rettenetes álmos.
A pocakfájós időszak idővel elmúlik, de kérdezd meg a gyerekorvosodat nem lehet e h másik tápszer kellene. Nekem Emmával volt ilyen gond, és mikor tápszert váltottunk sokkal jobb lett.
Majd jelentkezem máskor is, de ha priviben megírod a telefonszámodat szívesen felhívlak.
Minden pocakosnak drukk, és nagyon irigyellek titeket, én szeretek terhes lenni, de most ugye nem aktuális a dolog.
Puszi Nektek, és BUÉK!
Nóra