Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Hát azt hittem, hogy ha nem írok egy ideig megváltozik a nega hangulat, de sajnos még mindig itt van a dögje.
Ne legyetek ilyen pesszimisták!!!! Az inszem is sikerülhet, akár az 5. is. Tudom könnyű nekem, de én is végigjártam az utat és csak a 3. jött be.
Nagyon drukkolok mindenkinek!! Remélem a Jézuska elpottyant néhány porontyot, ne kelljen már megvárni a márciust a gólyáért.

Babszi :)
Szerintem a Te barátod nem is tudja, hogy miket írogat neked ez a csajszi. Szegénykém beteg, ne törődj vele.

Magamról annyit, hogy rengeteg a dolgom. Most próbálom behozni a karácsonyi lemaradást. Délelőtt takarítottam, utána ajándékvásárlás. Már csak anyukámnak kell vennem valamit. Büszke vagyok magamra.
Szerdán megyek vérvételre és uh-ra, már nagyon izgulok.

Mindenkinek jó készülődést a karácsonyra és pozitív gondolatokat!

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!

Éppen az elsö inszemem elött állok és szeretnék tanácsot kérni pontosabban tippeket hogy mivel lehet a siker esélyét növelni. pl.sok pihi vagy ilyesmi? Elöre is köszi :) Jo éjt!
Vendég

Szia pandácska, szívesen írnék, de még a sikeres inszem előtt állok. Remélem hamarosan jelentkezik orsika, vagy tiza, esetleg mágnes ők a profik ebben :)
bbilona

pandácska:
inszem után szerintem a legjobb, ha aznap pihensz, olvasol, tévézel. Én párnát tettem a fenekem alá, és azért néha elképzeltem, hogy éppen mi is történhet odabent.:) Azon a héten nem dolgoztam, nem tudom ez megoldható-e nálad. Na és emelgetni azután sem szabad!
Kívánom, hogy legyen a karácsonyi ajándékod egy zebrás tesztecske!! (még ha utókarácsonyi is:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Babszi, jól tetted,hogy felhívtad, így legalább minden világos, neked is, neki is. A szomorú az, hogy n em mondta, hogy ő akarja veled a kapcsolatot tartani. Tényleg, mit reagált ő egyáltalán? Erről nem nagyon írtrál.

Mágnes nagyon izgi a dolog. :wink: Gondolunk rád azt tudod!!

Néztek hormont, minden vackot nekem is, páromnak is, mindent rendben találtak. Én külföldön élek és itt 3 inszem után javasolják a lombikot. Nekem még pont belefér a 3. inszem karácsony előtt, ha minden igaz holnap reggel lesz.

Van valakinek új adata a táblázatba? Feltennék egyet, de jó lenne updatelnem.

Puszi
katata

zel, attól félek a férjem hátrál meg a lombik előtt. Már szoktatom azért a gondolathoz, őt is magam is.

tiza, nekem is a 3. inszem lesz holnap, szóval követlek a zebrával! (remélem) :wink:
katata

Kata :)
Megadrukkok mennek!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pandácska :)
Hát a kérdésedre elég nehéz válaszolni. Nekem inszemek napján pihenni kellett, de utána már nem mondta a doki. Amikor sikerült csütörtökön és pénteken volt az inszem, szombat-vasárnap még sokat pihentem, hétfőn pedig elutaztam Írországba egy tanulmányútra. Szerintem felesleges kivenni szabit, vagy táppénzre menni, de van aki erre esküszik.
Egyél fehérjében gazdag kajcsikat, igyál sokat, E vitamin, Elevit és még nem tudom mi segíthet.
Igazából akkor vigyáztam magamra a legkevésbé, amikor sikerült, úgyhogy nincs tuti recept.
Sok sikert az inszemhez!!![/u]

Kép
Kép
tiza

Inszemesek! Szurok, szurok, szurok!
Mi kezdjük a lombikot...

Kép
zölddisznó

coca:
mikor kezditek???
Akkor most nagy változás előtt álltok! Húúúú! Lehet, hogy ikreitek lesznek!!! :D

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági!

Két Ünnep között vizsgálat+UH, január elején apacucc-vizsgálat (mert már nem friss). Jan közepe felé indul a projekt.

Bírod még? Hogy vágsz körmöt a lábadról? Cipőbekötés? Izgulsz? Apa bent lesz? Meséééééllllljjjjj!

Kép
zölddisznó

Kata!Te hol elsz???
babszi

Sziasztok!

Mágnes! De szép vagy a nagy pocakoddal ! De szeretnék már én is ilyet!

Én akartam jönni már néhány napja, de vasárnap sikerült letudni a karácsonyi ajándékbeszerzést Mindenkinek találtunk valami jót. Meglepően könnyen ment. tegnap meg színházban voltunk. A Hair-t néztük meg. Eszméletlen jó volt. Mindkét este elég késő éjjel értünk haza. Erőm nem volt már a gépet bekapcsolni, pedig hiányoztatok, gondoltam rátok

Coca! De jó! Lesz nemsokára kiscocád!!!!

Kata! Pont autózás közben beszélgettünk párommal a lombikról. Hát egyelőre ő sem rajong az ötletért. Viszont azt mondta, ha máshogy nem megy, akkor legyen. A babáért bármit. Csak talán szoknia kell a gondolatot.
Én már megszoktam, ha lehetőségem lenne választani, biztosan a lombik mellett döntenék.

Csajok! Normális dolog az, hogy a mensim csak két napig tartott? Az a két nap viszont olyan volt, mint a disznóölés. Korábban is érkezett, mint vártam volna. Már félek, hátha van valami hormongondom is. Amikor a kivizsgálást elkezdtük, nem volt baj, csak a prolaktinnal, arra bromot szedek. Azóta meg volt klimaxom is és stimum is. Nem lehet, hogy ez a sok hormonos beavatkozás valamit felborított?

Puszika mindenkinek..
zel

katata, ezerrel szurkolok, de lesz neked jaj, nyáron nagy pocak, meleg, izzadás, augusztusban szülés hihihi de úgy kell neked :D

mágnes, hogy nektek milyen nagy örömötök lesz, jaj én úgy irigykedem, és naná örülük nektek :)

zel, nekem is teljesen megváltozott a menzeszem, hiszen hormonokat kapunk a szervezetünknek meg le kell valahogyan reagálnia. Azt mondják 3-4 nap a normális, te még ezt is megfelezted. Sajnos nem vagyok nagy szakavatott, csak okoskodom.

Pussz lányok!
bbilona

Sziasztok!
Rövid leszek, mert beteg vagyok :cry:
Sajna az egész családon végig ment én maradtam utoljára.
A barátnőmnek megcsinálták a vizsgálatot, tegnap vettek magzatvizet, és lecsíptek egy pici darabot a méhlepényből is.Mivel előrehaladot terhes jövő hét csütörtökre meglesz az eredmény.
Én már karácsonyig biztos nem netezek, így mindenkinek szeretnék Áldott, békés Karácsonyi ünnepeket kívánni.
Mindenkinek nagyon szorítok!
sapé

Coca :)
Hajrá lombik!!! Izgulsz már? Hamarosan ott lesz a bébi. Tényleg jövőre hányat támogat a tb? Már nem tudtam követni a variációkat.

Zel :)
Szerintem ne idegenkedjetek a lombiktól. Az ugyanolyan bébi, mint a spontán és sokkal biztosabb. A menzeszem nekem is volt hasonló, sztem a hormonoktól van.

Mágnes :)
Most már akármikor jöhet a babó. Azért ne karácsonykor, ha lehet, ugye?

Ma voltam uh-n és vérvételen. Minden rendben. 57 mm a baba, megint hallottam a szívverését, nagyon jó érzés volt.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!

Bbilona,

Hát akkor neked is sok sikert a következő inszemhez :lol:

Mágnes,

Köszönöm szépen :D a pihenés meglesz most jelenleg nem dolgozom tehát majd igyekszem sokat feküdni

Tiza,

Köszönöm neked is e segítséget :D

Sok sikert minden babára vágyonak :)
Vendég

Sziasztok Csajok!

Voltam tegnap a dokinál. megvizsgált. Sikerült elaltatni a petefészkeket, minden rendben, az előző havi vérvétel eredménye tuti, annyira, hogy a pajzsmirigygyógyszert el is hagyhatom. Eddig minden ok. 1-én kezdem szúrni a hormonokat, bár az még ennek a ciklusnak a 20. napja, de ezek itt összefognak. Mindegy mikor jön meg. Nekem jan 6. a ciklusom 1 napja. Nem biztos, hogy ott lesz mensi, de az az első nap és kész.

Tiza!
Te kérdezted, de mindenkit érint. Igyekszem szó szerint idézni a beszélgetésemet az orvossal.
- Gondolom hallott a változásokról.
-Igen, hogy csak kettőt fizetnek.
-Az igazság az, hogy még hivatalos, törvénybe foglalt döntés nincs, de a belső információnk az, hogy januártól kettőt fizetnek, de annak, aki még ebben az évben elkezdi a lombikot, annak a régi rendszer szerint támogatják, és a mai nappal Önnek ez megkezdődött!!! De hangsúlyozom, hivatalos iratokat még nem kaptunk, de nagy valószínüséggel így lesz.
- Hát az csodálatos lenne.
-Persze Önnek nem lesz szüksége ötre.
-Hát persze.
COCA KÉRDEZZ RÁ!!!! Bár ha most még laboroznak, félő, hogy nem férsz bele.
Szóval én megkezdtem. Az ünnepi időszak eseménytelenül tellik, aztán elkezdődik a nagyüzemi hasszúrkálás!

Pandácska!

Az én dokim insem után 3 nap pihenést javasol. Amit kimondottan hangsúlyozott, hogy a bevásárlás, nem pihenés!! Azt hiszed, hogy csak sétáltál egy kicsit közben meg nem is volt kicsi, mire 3x végigmentél a tescón. Utána én mindig kiirattam magam 2 hét táppénzre. Igaz otthon nem feküdtem, hanem tettem vettem, de én ha dolgozni járok, az úgy kezdődik, hogy 4-kor kelek megetetem az állatokat, lebiciklizem a komphoz...és ez ami insem után nem gondolom, hogy jót tett volna. Egyébként, ha nem megerőltető a munkád, akkor lehet dolgozni. 3 nap pihenő szerintem fontos, nálunk ajánlják.

Zel!

Nem stimus ciklust kezdtél? Nekem a Clostilbegit leállítja a mensim. Teljesen mindegy, hogy csendesen, vagy ömölve indul. Beveszem második nap a Clostit és onnantól vége, egy pici maszat marad csak. ( Volt egy megmaradt clostim, ezt be is vettem akkor, amikor augusztusban kenutúrára mentünk, és pont megjött. Ugyanúgy elértem vele ezt a hatást, és nem kellett a mensivel bajlódnom. Pont a 3. napra jött ki az indulás, és én elötte való nap bevettem. )

Nem tudom jelentkezem-e még Kari előtt. MIndenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt! Ti próbáljatok kikapcsolódni, és ráhangolódni az ünnnepekre. Nekem úgysem megy.

puszi Tamara[/b]
tamaranna

Sziasztok!

Én szerencsére ma dolgozok utoljára, úgyhogy pár napig nem fogom tudni követni a történéseket!

Viszont kihasználom az alkalmat, hogy mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt kívánjak!!!!
tücsökbogár

Sziasztok!

Tamaranna,
Köszönöm a választ délelött már meg is volt az inszem igyekszem sokat pihenni.

Békés Boldog Karácsonyt Mindenkinek És Babákban Gazdag Új Évet Kivánok :)
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Én azt tudom a "lombikmegszorítással" kapcsolatban - nagyon biztos forrásból - hogy kedden visszadobták a törvénytervezetet, mert rengeteg helyen hibás volt. Úgyhogy egyelőre nincs semmi változás. És jan 1-én sem lehet, hiszen most kezdik átdolgozni az egészet. Úgyhogy no para!

Tamaranna! Nekünk már vannak laboreredményeink, csak apa ad le friss cuccot vizsgálgatni. Januárban nekem is indul a gyógyszeres felkészítés. A programban pedig azóta vagyunk benne, amikor először konzultálni voltunk. Vagyis egy hete. Ez az időpont számít, nem az első beültetés!

Kép
zölddisznó

Zöldi!

Tudom, hogy nem az első beültetés számít, hiszen még én sem ott vagyok, hanem az első konzultáción voltunk. Csak amit eddig írtál abból nekem nem volt világos, hogy ti pontosan hol tartotok de az is lehet, hogy én olvastam figyelmetlenül, és abszolut segítő szándékkal írtam neked, hogy kérdezz rá. Valahogy úgy érzem komunikációs zavar van köztünk. Nekem semmilyen negatív érzelmem nincs egyáltalán, sem veled kapcsolatban, sem mással kapcsolatban. /Különben nem írnék, és nem olvasnám folyton, hogy mit írtok/ Viszont már másodszor érzem úgy, hogy te félreértettél, vagy mentegetőznöm kéne valami miatt, amit írtam. Én ha leírok valamit, ami szerintem új info azt azért teszem mert talán valakinek segít, aki még nem tudta. Bocsi, ha te vagy informáltabb... úgy érzem, mintha te bántásnak vetted volna, hogy tanácsot adok. Én azért írtam, mert az egészségügyben elég nagy a bizonytalanság, nem tudtam, hogy a te orvosod, mit mondott, vagy mit tudott, és ezért gondoltam, hogy szólok, hogy az enyém mit mondott, és ha mondjuk egy apró dolgon múlik, hogy a tiéd is ebben az évben kezdődjön, akkor le ne csúsz róla.

sziasztok
tamaranna

Kép
Sziasztok lányok!
Remélem sikerül a képpel együtt elküldenem.
MINDENKINEK KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK ÉS BABÁKBAN GAZDAG ÚJ ÉVET!!!
Puszi Gyöngyi és Anna baba
bgyöngyi

Tamaranna!
jajjjajjj! Szerintem Te értettél félre! :lol:
Nem éreztem kioktatásnak, tényleg bocsi, ha félreérthető volt.
Amúgy Ti hová jártok? És hol tartotok?

Köszönjük Gyöngyi, és gyönyörű Anna baba! Nektek is örömteli Ünnepet!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Jajj lányok olyan aranyosak vagytok!!! Megvan a magatok baja, és még nekem drukkoltok! Nagyon jól esik!
Coca:
A körömvágás még ment, bár egy-egy lábujj után 5 perc pihi..:)
A fazonigazítás már apa dolga volt....
Szerdán cukorprofilon voltam, már nem tudnak a nővérek honnan vért venni. A jobb karomon 4 nagy kék folt, a balon, amit szülésre tartogattam volna, kettő....Az egyik nővérke adott érregeneráló krémet, azt mondta, vigyem haza, nekem adja, mert szeret. Olyan jól esett! :D És használt is, a kék foltok közül 4 már el is múlt!
ma voltam dokinál, ctg, uh,magzatvíz vizsgálat szuper! Azt mondta, jövő héten szülni kéne, így, ha addig nem indul be, akkor szerdán befekszem!! Izgi!
Azt mondták, ne készüljek 4 kilós babára, olyan 3000 gramm körülire várható. Szerintem egy kislánynak az éppen jó.:)
Mostmár nagyon izgatott vagyok, pláne, hogy kilátásban a vége! Hiányozni fog a terhesség, ezt már most érzem..Eddig féltem kissé a szüléstől, dehát fájdalom nélkül nem lehet megúszni, és a végeredmény majd feledtet mindent! Apa bent lesz velem, a kis gyakorlatias kérdezte a szülésznőtől, hogy mennyi élelmet vegyen magához.... :D

Gyöngyi: Annátok gyönyörű baba!!!! Az Annák mindig nagyon szépek :wink:

Békés, boldog karácsonyt, kívánok!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Lanyok!

Boldog Karacsonyt Kivanok mindanyiotoknak!

Tamara, Zöldi!

Sok sikert Nektek a lombikhoz! Mi januar 8-an megyünk legközelebb a Kaaliba megbeszelesre, aztan remelem minel elöbb kezdünk is!

Ilona, Kicsiboris!

Remelem jol vagytok Ti is, es a karacsonyra keszülödtök!

Tiza!

Gratulalok a 3. honaphoz!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Zöldi, kicsit izgultam, hogy mit írtsz majd! Ezek szerint csak annyi volt igaz, hogy valami dekódolási zavar van köztünk. De lehet, hogy velem van gond.

A Nyírőbe járunk, konzultáción túl. Elsején szúrok előszőr suprefaktot, de az még ebben a ciklusban van. 6-ával fog indulni a nagybetűs ciklusom 90% hogy 19-én lesz punkció, és 22-én kapom őket vissza. Így legyen!!!! Itt max 3-at. Tudom, hogy van ahol 4-et szoktak, itt valamiért a 3 a preferált. Nem kérdeztem rá, hogy miért.

Látta valaki tegnap a lombikos híreket? Mert én nem, csak valaki reggel már küldött egy sms-t, de az egészen szűkszavú. Nem is igezán a tartalma érdekel, hanem a forrása. Ez a törvénytervezet, amit visszadogtak, vagy ez valamiféle végleges döntés. Miként vezették be?

Jucmuc!

Remélem hamarosan ti is belekezdtek. A 8-ai milyen konzultáció lesz? Már gyógyszerbeállítás, vagy még az odébb van?

Kép

Próbálok feltenni egy képet, amivel mindhárman boldog karácsonyt kívánunk. Csak nyári képet találtam, amin mindhárman rajta vagyunk.
tamaranna

Tamaranna!
Nem a Szabolcsba jartal korabban? A parom ravagta a fenykepetekre, hogy latott mar titeket - parodat is. Az is lehet, hogy nem a Szabolcsban, de abban biztos, hogy mar latott titeket valahol.
babszi

Sziasztok, mindenkinek nagyon -nagyon szép boldog karácsonyt kívánok!!! mindenkinek szurkolok :lol: inszemeseknek-lombikosoknak, fel a fejjel,
Jucmuc köszi az érdeklődésedet!! jól vagyok, az az igazság, hogy amíg nem jön meg a menzeszem addig teljesen fölöslegesen aggódom, így nem is foglalkozom most magammal, csak idegeskednék...ja meg a karácsony előtti szokásos hajsza....
te jól vagy azért?

tizu sok egészséget boldogságot az 'óriási babucidhoz:o) úgy örülök! vigyázz magadra a sítúrán!!
babszikám neked is szép ünnepet, írj:o)

kb
kicsiboris

Tamaranna!
A Nyírőben vagytok? Kinél? (Mi onnan szöktünk a tavasszal, most Kaáli)
A múlt hét keddi lombik-tervezet elutasítását koözvetlen forrásból tudom (ott volt a bizottságban az illető)

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINNDENKINEK!

Már becsomagoltam, holnap megyünk "nyaralni". Juhéjj!

Jó éjt...
zel

Jó nyralást Zelcsalád!

Kép
zölddisznó

Nagyon boldog, békés örömökben gazdag karácsonyt kívánok mindenkinek!

moni

Kép Kép
orsika0

Boldog Karácsonyt és még boldogabb új évet, sok-sok babát!

Kép
katata

Békességet,boldogságot,
Csengőszót és gyertyalángot,
Ajándékot, szeretet s minden jót mi fontos neked.
Ajtód elé fehér bársonyt, így kívánunk Szép Karácsonyt!
Áldott Karácsonyi Ünnepeket Kívánok mindenkinek!
sapé

Karácsonynak Szent estéjén
Fenyő alatt állok békén.
Ahogy áttör a tűleveleken a fény
Úgy gyúl ki szívemben az érzés:
A kis Jézus szeretetet hoz és békét.
Boldog Karácsonyt!

mielőbbi babásodást mindenkinek ! :D
m. reni

Sziasztok!

Babszi! Nem jártunk a Szabolcsban, azóta, hogy én ott 1974-ben megszülettem. Egyébként vele szemben dolgoztam, de nem is tudtam, hogy ott is foglalkoznak ilyesmivel. Ha ismerősek vagyunk, az lehet, hogy a férjem révén van, neki rettenetesen kiterjedt baráti és ismerettségi köre van. Én visszahúzódóbb vagyok. Ő szervez állandóan valamit, kenutúrát, kirándulást stb.

Nem tudom, ti hogy vagytok, de engem végül csak kibillentett a Karácsony a mindennapi kismalmomból. Ez a három nap úgy eltelt mint a pinty. Mindjárt szúrom a suprefaktot. Alig várom. Mint a kábszeres az adagját.

Cocc!

Azt hiszem, már egyszer írtad, hogy ti a Nyírőből jötettek el, és ha jól emlékszem a Vereczkeytől. Hát hozzá én sem mennék. Nekem elsőre negatív volt. Én a Fülöphöz járok, aki számomra nagyon pozitív. Én kritikus vagyok az orvosokkal, de rá tudok valamelyest felnézni. Sajnos semmilyen orvosban nem tudok vakon megbízni, annyi mindent basztak már el a családunkban, és a munkám miatt sokszor átlátok a szitán és ez szar. Én észre veszek dolgokat, amiket férjem nem.
Például. A férjem visszasírja az előző dokinkat, mert milyen figyelmes volt velünk, és bármikor fel lehetett hívni. Akkor hagytam ott, amikor elhalt bennem a baba, összehívták a fejem felett a konzíliumot 3 orvos analizált, aztán azt mondták, hogy szerintük elhalt, de várjunk egy hetet. Az a hét maga volt a pokol, nem tudni, hogy él-e, vagy talán csak valami nem stimmel, de ha biztosak lettek volna benne, miért nem vették ki. stb stb. És amikor eltelt egy hét a doki nem azt mondta, mikor felhívtam, hogy jöjjek ultrahangra, hanem azt, hogy jöjjek be reggel 7-re éhgyomorra betegfelvételre. És nekem egyértelmű volt abban a percben, hogy ő már egy héttel ezelőtt is tudta, hogy halott a baba, de ő akkor két korházban dolgozott, és abban a kórházban, ahol megvizsgált, csak hétfőn-kedden volt, és amikor én ultrahangon voltam akkor kedd délután volt. De eljátszották nekem 3-an, hogy nem tudják mi van, és hagytak egy hetet reménykedni, bőgni, és örlődni. A férjem ezt nem veszi észre. Ő mindent elhisz, amit egy orvos mond.
A Fülöp egyébként nagyon figyelmes, és ügyes. Minden amit csinál teljesen fájdalommentes, és valami isteni érzéke van ahhoz, hogy tudja mire vagy kíváncsi, és mivel kell bíztatni. Amikor a 3. insem méhen kívüli lett, akkor az ügyeletes orvos egyébként a Csepegő, aki szintén ott van a meddőségin, operált, mert hétvége volt, és a Fülöp nem volt Pesten. Ő normális volt velem, de teljesen érzéketlen volt a fájdalmam iránt. Rettenetesen bőgtem, mire azt mondta, hogy miért sírok, ne izguljak, szép lesz a vágás. Azt hiszem nektek nem kell magyaráznom, hogy mennyire érdekelt engem a vágás. Elvesztettem a babát, ami hosszú vágyakozás és kínlódás végén végre megfogant. Aztán, amikor hétfőn a Fülöp lejött hozzám, én ahogy megláttam megint csak bőgtem. Meg sem tudtam szólalni. És ő pontosan azt mondta el, amire kíváncsi voltam, az ő megnyugtató erőt adó hangján. Na mindegy ennyi a Nyírőről, amivel egyébként én sem vagyok megelégedve, mert úgy érzem magam néha ott, mint a futószallagon a csirke, de a Fülöp miatt, nem mennék el. Nem hiszem, hogy találnék másik, nekem megfelelő orvost.

Nem írtad még, hogy hol tartotok ti? Vagy el is felejtettem kérdezni, és a fel nem tett kérdésre várom a választ. Tényleg, most senkinek sem lesz eredménye? Minden kezelés szünetelt az ünnepekre és csak januárban folytatódik? Pandácska, neked volt indem? A te eredményedért kell drukkolni, jól emlékszem?

Mindenkinek szép napot: Tamar
tamaranna

Sziasztok!

Szerintem a karacsony minden evben egyre rohanosabb. Rohanva mindent meg kell csinalni, aztan rohanva tul is esunk rajta :(
A legszebb unnepunk, egy evet varunk ra, aztan olyan gyorsan elmulik. Es nem marad utana mas, mint a januar szurke hetkoznapjai, fagyos reggelei :(

Tamar!
Irtam neked pv-t

Odry!
Veled mizujs van, nagyon eltuntel :) Jol vagy?

KicsiBorcsam? Es te?
babszi

Sziasztok!

Kérdezni szeretnék tőletek. Nekem 21-én volt az 1. inszemem, s kb. hétfő óta néha feszül a pocim, s bekeményedik a hasam alja. Szerintetek ez normális? Mitől lehet? Miért van ez?

Köszi előre is a választ!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Sziasztok!

Kobzoszsu,
nekem is 21-én volt az elsö inszemem és nekem is feszül bekeményedik meg szurkálni is szokott de nem tudom mitöl csak gondoltam megosztom hogy ezzel nem vagy egyedül :)
Vendég

Pandácska :D

Köszi, kicsit megnyugodtam, hogy nem csak nekem van. :wink:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Mintha megfagyott volna ez az oldal. Hol vagytok?
tamaranna

Helló, én vagyok!

Te küldted nekem azt a francia oldalt E-mailen? Vagy Neked is csak továbbküldték?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Én már csak jövőre leszek itt, így mindenkinek küldöm ezt a pár sort:

2007-ben ezer áldás,
érjen öröm és szerencs örökké kísérjen.
Bú és bánat téged elkerüljön
gondolatod, vágyad, álmod, teljesüljön.
Boldog Új Évet MINDENKINEK!

Remélem mindenkinek teljesülni fog a kívánsága, vágya, álma!
Jövök 2007-ben!
sapé

Megcélozni a legszebb álmot,
Komolyan venni a világot,
Mindig szeretni és remélni
Így érdemes élni.
Kívánok minden szépet,
S csodás 2007-es évet!

Mindenkinek: Kép
orsika0

Sziasztok!

Sz.tem ma már nem jövök többet, így először is BUÉK mindenkinek!

Előre is bocs mindenkitől, hogy nem reagálok név szerint, és csak magamról írok, de csak bekukkantásnyi időm van. Tanulnom kellene, de majd vizsgák után bepótolom, lehet, hogy rám is fogtok únni!

Mi ma voltunk dr. bácsinál, minket hagyott utoljára, hogy legyen sok idő beszélgetni, meg megkuksizni, de a férjem be volt sózva, hogy menne ki a telekre, csinálni a csatornát, így nem díjazta, hogy utolsók lettünk. Megfogadtam, hogy többet nem is viszem magammal, mert csak engem is idegesített. Hiába a pasik nem szeretnek várni. ÍGy csak hasi UH-t csinált, de szépen látszott minden, és már 15+6 naposak vagyunk! AZt mondta nagyon szép baba, szépen fejlődik, mindene okés. És olyan aranyosan bújócskázott! Mindig bebújt a méhlepény mögé! Most be tudtunk kukkantani a lába közé, de ugye hasin még nem olyan jól látni. Nem láttunk semmit a lábikói között, de mondta a dr. bácsim, hogy az nem jelenti azt, hogy a köv. UH-ig nem nő neki ki! Mondtam neki, hogy ne nőjjön semmiképpen, mert nincs fiúnevünk, csak lány! Utána megmérte a vérnyomásomat. Nagy nehézségek árán rámaplikálta a vérnyomás mérőt, közben mondta, hogy lehet, hogy fel kellene menni a gyerekosztályra gyerek vérnyomásmérőért, mert olyan vékony a karom... A vérnomyásom szokás szerint a béka s... alatt... Nem hiába küzdök már lassan 2 napja fejfájással. Tegnap hajnalban kezdődött a migrénem, és most is fáj, de már teljesen elviselhető. Bocs, ha hosszúra nyúltam!

moni

Kedves Lanyok!

SIKEREKBEN GAZDAG BOLDOG UJ ESZTENDOT KIVANOK MINDENKINEK!

Puszi

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Boldog új évet kívánok mindenkinek!

2007 a mi babás évünk lesz!

Puszika!
zel

Sziasztok!
MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!!!
Gyöngyi és Anna
bgyöngyi

Coca!

Kitől kérdezted, hogy te küldted a... Ha tőlem akkor nem. Viszont én is akartam valamit mondani neked az E vitaminnal kapcsolatban, ami egy kis plusz infó, de engem teljesen elkötelezett E vitamin hívővé tett. Valamelyik Delta szerű tudományos műsorban volt, hogy Amerikai kutatások szerint a terhesség alatt E vitamint szedő nők gyermekei körében sokkal kevesebb a légúti megbetegedés, így az aszthma is. Mivel az én kislányom aszthmás (ez nálunk családi örökség, a hugom és a nagymamám is az volt)Én tuti, hogy végig szedni fogom. Ez csak egy kis plusz, téged biztos érdekel, de pontos forrásokat ne kérdezz, mert főzés közben hallottam.
Nem válaszóltál arra, hogy hol tartotok? Hátha egyszerre izgulhatunk. Én ma kezdtem szúrni a Suprefaktot. Te miket kapsz?

MIndenkinek sokkal boldogabb "pozitívabb" évet kívánok, mit az idei volt.
Üdv: Tamar
tamaranna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?