Haladok szépen sorban!
Szilcsi! Gratula a vizsgához és a véglegesített munkahelyhez! Ügyi vagy! Görbéd, hogy alakul a vizsga óta? Jelölt már valamit?
Kata! Csak alakul az a görbe! Még pár nap és kezdem a babatünet gyártást! Neked gyors jobbulást! Nekem is nem papucs férjem van! Legalább lehet néha jókat vitázni! Kell az! Munkahelyi karácsony jó volt?
Babancs! De jó! Gratu a kis fütyishez!
Milyen lovagias a férjed! Romantikusra sikerült?
Snufi! Szupi, hogy apával minden rendben! Gondolom, most kihúzta magát!
Ügyes vagy, én bele sem kezdenék a süti gyártásba!
Zöldi! Bemelegettél már? Tanári karácsonyt túlélted? Hát ha te ennyit alszol, akkor fel sem fog tűnni, ha babásan elkap az álomkór majd!
Szezso! Kár ezért a hülye Mikiért!
Látom Murphy meglátogatott a munkahelyen!
Sonjus! Most tényleg?
Tábla ügyben van már valaki, vagy priviben elintézzük?
Amúgy szerintem hamar jelentkezni fognak nálad is az elvonási tünetek! Ennyi nap után már alig vártam, hogy gép közelébe kerüljek!
Gaby! Pé? Megvolt? Elkaptátok? Szép ajándék! Jól tettétek! Addig amíg nem a babóra költötök, mert akkor már másra úgy sem telik majd!
Robcsi! Gratula az első rókához!
Monyoka! Remélem a vérvétel eredményével minden jó lesz, bátor voltál ügyi vagy!
Szirom! Szerintem is majd megmondják az okos dokik, hogy mikor és melyik mandulát kell kivenni! A másik dologhoz meg +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Tontica! Jé! Úgy látom ez a 10. napi pé hasonlít az enyémhez! A fertycircle szerint nekem is 10 bár én is korainak tartom!
Purc! Inkább pihenj nem érdekes, ha nem lesz tökéletes takarítás meg ilyesmi!
Én is akarok tökéletes szaglást!
Jesszus mennyit írtatok! Meg még éjszakai műszak! Vagy 3. műszak is sokaknak!
Biztos jó hosszú lettem!
Ha még eszembe jut valami írom!