Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Angel,
megy a drukk neked :D

Mka,
Gratulálok a pocaklakohoz :lol:

Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok És Egészséges Babákban Gazdag Új Évet :D
Vendég

Én is gratulálok, szurkolok, és örülök nagyon a sikereknek!

Kép
zölddisznó

sziasztok

minden új és régi babához gratulálok.nekem is holnap kell tesztet csinálnom nagyon kiváncsi vagyok
egy dolog van ami talán valaminek a kezdetét :D jelentheti,elég érzékenyek és fájósak lettek a melleim.
nem tudom ti hogy voltatok ezzel??????

válaszoljatok legyszi
puszi
6972

6972

Ha érzékenyek a melleid, az nagyon jó jel :D
nekem is nagyon fájtak, aludni is alig tudtam.

egyéb tüneted nincs?

Zsuzsi
zsuzsi73

6972 :D
a mellérzékenység szerintem nem indikátor. Menstruáció előtt is jelentkezhet ill. a stimuláció hatására elve érzékenyebbé válnak, mert megnőnek a szervezetedben a női hormonok (amiatt akár nőhet is a mell a stimu alatt).
drukkolok!

Orsi
KépKépKép
icsilya

6972,

Az jó ha fájnak a cicik de Icsilyának abban igaza van hogy a stimulációtol vagy mensi elött is fájhatnak. Nekem borzalmasan fájnak a sok hormontol éjszaka nem tudok hason aludni vagy ha hasra fekszem álmomba felkelek a fájdalomra. Azért megy a szorítás neked a holnapi teszthez :D Remélem berakhatod majd a karifa alá a pozitiv tesztet :lol:
Vendég

Nekem soha nem fájt a mellem, csak a mostani lombiknál, és ez sikerült is :D

Zsuzsi
zsuzsi73

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm, hogy ennyien drukkoltatok/drukkoltok nekem! Igazán jó volt olvasni!
Jól vagyunk mind a 4-en :)
Úgy van, ahogy Zsuzsi írta -köszönöm, Zsuzsi!- az egyik 100%-osan felébredt, a másik kettő nem teljesen, de nem gond, mert ilyenkor a fel nem ébredt részeket eltávolítják, s attól még teljes értékű az embrió. (De ehhez legalább az 50%-ának épnek kell lenni!)

Visszaolvasok majd és ahogy tudok, írok!

Puszi mindenkinek!
Fanni
fanni73

Mka :P
GRATULÁLOK!!!
Puszi,
Fanni
fanni73

Mka
Ez nagyon jó hír!!! De szép lesz a karácsonyotok!

Fanni, Angel :D
Pihengessetek és biztassátok a kicsiket, hogy kapaszkodjanak!

6972
Nekem igazán az 5. héten kezdett el naggggyon feszülni, nőni, meg a mellbimbók is megnőttek... de előtte is érzékeny volt

Mindenkinek nagyon boldog ünnepeket kívánok!

Kép
Kép
emma1976

Lányok!!
Boldog Karácsonyt kívánok MIndannyiótoknak!!! Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a rengeteg drukkot! :D

Megvolt a transzfer, 3 pici van a pocakomban! :D :D :D

Fagyiba sajnos, úgy tűnik, nem maradt, de nagyon bízom benne, hogy nem is lesz rá szükség! :oops:

Ma kaptam egy Choragont, és holnap megismerkedem a progiszurival! :shock:

Pandácska,
pedig arra gondoltam, biztos te voltál a sarokban az ágyon... :)
A drukkok mennek! :wink:

Mka,
gratulálok! :) :)

Cicifájás témához:
már most eléggé érzem őket, a múltkor is végig éreztem :?
angel37

Sziasztok!

Harcimókus! Képzeld,úgy szedem a fogigátlót,ahogy mondtad.Mert már eléggé kellemetlen ez a barnázgatás.Napi másfelet szedek egy pár napja,de sajnos ugyanúgy barnázok.Semmi sem változott.Szerdán kell bevennem az utolsót kibírom addig nem arról van szó.Csak lehet akkor más miatt barnázok,lehet valami baj van?Most elkezdtem ezen agyalni!Mindig van valami nyomorom... :o

Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!
andrea23

Kedves Lányok!

Mindenkinek nagyon-nagyon boldog Karácsonyt kívánok!

KépKép

KépKép
szivvi

Fanni,
akkor tovább mennek nektek a drukkok :D pihenj sokat és egyél finomakat igy karácsony környékén erre lesz alkalmad :lol:

Angel37,
Igen én voltam a megszeppent saroklakó :oops:
Vigyázz magatokra neked is mennek a drukkok :) :wink:
Kitartást a progi szurikhoz :?
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok!

Kép

Kép Kép
kismokus

Angel! :)
Az elején még nem vészes a progi-szuri, a vége felé rosszabb, de azért ki lehet bírni!!! Eldőlt már, hogy ki adja be???

Kép Kép
kismokus

Sziasztok!

Mindenkinek kívánok Békés Karácsonyt és Boldog,babákban gazdag Új Esztendőt!

Andrea!

Én amikor szedtem a fogigátlót,nem lombik elött,hanem amikor még védekezés miatt,az egyiktől(yadine) nekem is volt barnás váladék.Nekem akkor a doki azt mondta,hogy túl alacsony a bogyó hormontartalma,és írt hozzá még hormonpótlót.Sajna a nevére nem emlékszem,csak arra,hogy napi egyet vettem be belőle,amíg tartott az a ciklus,meg is szűnt a probléma,és köv.viklusban másmilyen fogigátlót írt fel,amitől nem volt már barnázgatás.Lehet,hogy nálad is csak ez a probléma.
Azt viszont nem tudom,hogy kellemetlen dolgonb kívül ez probléma-e.Reméljük nem.
Vendég

BÉKÉS ÉS BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!
zsofian

Kép [/img] Kép
beu9

Sziasztok!

Bocsi lányok de elsőre a üzentem írott fele lemaradt!

Angel, Fanni!

Pihenjetek sokat(én is azt teszem) megy a drukk ezerrel!

Szeretben teljes békés karácsonyt kívánok mindenkinek!
beu9

Sziasztok! :)

Pandácska,
akkor te voltál! :wink: :D
Na akkor láttad, velem meg csak a probléma volt :oops: :oops: :lol:

Kismókus :)
Ma bementem, beadattam a Kaáliban, hááát, még most is érzem, képzelem mi lesz mondjuk 10 után! :roll:
Holnaptól párom fog szúrni! Tegnap megnézte, hogy adják be a Choragont, azt mondta, nem lesz gond! :D Meglátjuk! :shock:

Beu,
neked is megy a drukk!!! :D

Andrea :) ,
pecsételtem én is a fogigátló mellett, de nem jelentett semmi gondot! :wink:

:D :D :D BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK, ÉS SOKSOKCSÍKOS ÚJ ÉVET!!! :D :D :D
angel37

Beu :P Angel :P Pandácska :P
Nektek is mennek ám a drukkok :)

Szép karácsonyt mindenkinek!

Fanni
fanni73

Én is nagyon boldog karácsonyt kívánok mindenkinek :D

Fanni Angel Pandácska, Beu nektek drukkolok :D

6972

teszteltél már?

Zsuzsi
zsuzsi73

Kedves Lányok!!

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK!
Kívánom, hogy egy év múlva mindenkinél legyen legalább egy bébi vagy a fa alatt vagy a pocakban!

Lona
lona1

Sziasztok

Mindenkinek Nagyon Boldog Békés Karácsonyt Kívánok!!!!!!!!!!
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1166993033.5.gif[/img]

Minden új pocaklakónka is Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok, Főleg az Újdonsült szüleiknek!
A többieknek pedig ++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!

Sziasztok

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13

Békés Boldog Karácsonyt kívánok Mindenkinek!

Mka!
Gratula!!! Nagyon örülök a sikereteknek!

Angel, Beu, Fanni, Pandácska!
Nagyon drukkolok Nektek!!! :wink:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok!

Angel37,
Milyen probléma? Erröl lemaradtam... Nem lehetett veled nagy probléma mert még cukrot is kaptál :wink: Neked mikor kell tesztelni?

Fanni73, Zsuzsi73, Bols70,
Köszi a drukkokat szükségem lesz rájuk :wink: :D

Mindenkinek további jó beiglizést :lol:
Vendég

Békés,szeretetben gazdag ünnepeket kívánok mindenkinek!!!!

Angel!
Még mindig nagyon drukkolunk neked a férjecskémmel együtt!!! :P :P :P

Fanni!
Természetesen neked is. :P :P

Andrea!
Nekem is végig volt barnázgatás (Marvelont kaptam),de nem mondták,hogy probléma lenne!Úgyhogy nyugi,minden rendben lesz!!
mereszt

Sziasztok.Mi Győrbe járunk a Boga doktorhoz.Az alapvető vizsgálatokon túl vagyunk,és ezek negatívak lettek.Most a laparoscopiát javasolták,amit mi egyenlőre nem vállaltunk,februárba az inseminációt probáljuk meg.Kérem olyan párok hozzászólását,akik már túl vannak ezen a vizsgálaton,vagy az insemináción.A tükrözés milyen volt,és mit találtak? Tudtok e olyanról,akinek az insemináció elsőre eredményes volt? Én nagy reményekkel indulok neki. Köszönettel:Edus76
edus76

Kedves Edus!
Nekem van 1 barátnőm, akinek az első inszemre 3 baba sikeredett (2 él belőle, de ők megvannak!)
És van 1 másik is, Neki is az első összejött, januárban szüli meg.
Miért javasolták a lapart? Talán petevezeték-átjárhatóságot akarnak nézni vele? Mert arra elég lenne az a feltöltéses röntgen is, nem tudom mi a neve pontosan.

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Sziasztok!

Melcsi
HSG a neve az RTG-s feltöltésnek

Edus
HSG: 1 napos (a II-es klinikán legalábbis), elviselhető, utána erős mensis görcsök (főleg azoknak akiknek gond van a petevezetőivel)
Laparoszkópia: nálam 3 pici vágás (2 éve volt, már alig látszik), nekem a lapar után (petevezetékeket megoldották) az 1-ső lombik sikeresen végződőtt és a ma 11 hónapos babókám már édesen alszik,
miért zárkóztatok el a lapartól? Ha szabad megkérdezni?
Nekem a Kaális dokim mondta, hogy ha a 2. lombik sem sikerül akkor tuti a műtét, de miután megnézett hüvelyi UH-al, javasolta hogy már az első előtt legyen meg, és bejött, mert utána mint írtam sikerült a lombik,
insemről nem tudok mit írni mert nekem az nem volt.
De én is tudok olyat akinek sikerült az 1-ső inszeme.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Nagyon köszönöm a válaszokat!!Nekem a Káliba megvolt az átjárhatósági vizsgálat,de UH-val.Az is negatív lett.Volt hormon vizsgálat,a férjemnek spermavizsg,ellenanyagvizsg,megnézték,hogy a méhszájon feljutnak e a spermák.Minden negatív eddig.Azért javasolta a doktor a lapart,hogy kizárjuk a endometriózist.Főleg a férjem volt ellene,mert a doki elmondta,hogy nem kockázatmentes.100-ból 1 embernél vérzést idézhet elő a hasüregben..... Most stimuláció nélkül lesz az inszem februárba.Ezek a válaszok biztatják az embert,ezért is köszönöm.
edus76

Edus!
A lapar egyáltalán nem szörnyűség, és sokkal többet megtudni vele, mint uh-val. Nekem is akkor derült ki az endóm, és sokaknak másoknak is. Ha engem tavaly novemberben nem tisztítanak ki, most nem lenne a babó a pocimban. Szóval azért gondoljátok meg, én fél évig halasztgattam, de mikor megcsináltattam, arra gondoltam, korábban kellett volna venni a bátorságot.
Sok sikert kívánok neked, bárhogy döntötök!

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!

Remélem mindenkinél békésen teltek az ünnepek :)

Beu :P
Mikor tesztelsz? Vagy vérvételre mész? Mikor?

Kismókus :P
Ha frissíted a táblát, légy szíves írd be nekem, hogy vérvétel: 07.01.02.

Köszönöm!
Puszi,

Fanni
fanni73

Edus 76

Amikor nekem a laparom volt, meg se fordult a fejemben, hogy valami történhet velem, csak az, hogy végre fény derül arra, hogy mi lehet a baj. elég minimális a kockázat, úgyhogy szerintem ettől ne félj.

Zsuzsi
zsuzsi73

Sziasztok!

Edus76,

Nekem hsg vizsgálatom volt röntgenes. Multhét csütörtökön volt az elsö inszemem. Én ismerek olyat akinek az elsö sikerült. De pl. a barátnömnek mult ciklusban volt inszeme nem sikerült. Ebben a ciklusban is elkezdtéka a stimulálást de mivel csak a jobb oldalon értek tüszök (balpetevezetéke sajnos nincs meg) nem csinálták meg neki az inszemet. Ma kaptam az smst hogy teherbe esett spontán valahogy átvándoroltak a tüszök :lol: pedig ö még olyan anyagot is termel ami elpusztitja a spermiumokat. Remélem nem jutsz el az inszemig mert addigra teherbe esel :wink:
Vendég

Sziasztok!

Fanni!

Nekem ugyanakkor kell vérvételre menni mint neked, az lesz a 15.nap a beülti után.A tesztet már előtte megfogom csinálni vasárnap vagy hétfőn.Nagyon nagyon remélem, hogy nem fogok addig vérezni, mert mensis tüneteim vannak de rendesen el is vagyok keseredve. Te, hogy bírod?

Pandácska, Angel!
Veletek mi ujság, hogy viselitek?

Megy a drukk mindenkinek!

Edus!

Csak annyi, hogy nekem is van egy ismerősöm akinek inszemmel ikrei születtek kb két hónapja.Egy inszem után.
beu9

Sziasztok.Ennyi bíztató szó után már elgondolkodtató a lapar.Talán azért is félünk már ettől a kisebb műtéttől,mert tavaly szeptemberbe volt egy méhszájműtétem+egészségügyi kaparásom,és utánna 5 hétig véreztem.A mensesem ami addig óramű pontos volt,a mai napig sem olyan mint volt.Menses előtt már egy héttel barnás vérezgetés jelentkezik,és a ciklusom sem mindig pontos,hol 25 napos,hol 30,hol 28....A doki azt mondta,hogy egy insem után is átgondolhatjuk a lapart.Valószínű,hogy ezt választjuk. Erika! Látom te is kom.-eszt. megyei vagy kinél szültél,ha megkérdezhetem?Hova jártál előtte?
Köszönöm lányok a segítséget,nem is gondoltam,hogy ennyi hozzászólás lesz!!
edus76

Pandácska! Az insem után mikor kell tesztelned? Légyszi írd majd meg,hogy mi újság. Téged is stimulálnak? Nekem stimuláció nélkül lesz.
edus76

Jó reggelt!

Jön ma valaki Kaáliba? Szegény K. dokit ma is dolgoztatjuk.

Kép
zölddisznó

Sziasztok! :)

Remélem mindenkinek nagyon jól telt a karácsony!
Régen tettem fel táblát, úgyhogy most megteszem.
Ha valami javítanivaló van, szóljatok!
Ha esetleg valaki még szeretne bekerülni, az is jelentkezzen (pl. Mka-t szívesen betenném a sárgába egy zebrával, ha megengedi... :D ).

Rólunk annyit, hogy egyre jobban vagyunk, minden kellemetlen tünetem elmúlt (bár nem szeretném elkiabálni), és kezd nőni a pocakom is :lol: !

Beu! :) Fanni! :) Angel! :)
Mennek a drukkok!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép Kép
kismokus

Kismókus :P
Persze hogy jobban vagy, hiszen szépen csendben a 2. harmadba értél :lol:
Köszönjük a táblát!

Beu :P
Valójában a 11. naptól van már mérhető hcg, de a 12. napi már teljesen pontos és biztos diagnózist mutat. Miért kell 2-áig várni? Úgy tudom, a Bp-i Kaáli nem zár be! Vagy Te nem a Bp-i Kaáliba jársz? Én a helyedben 30-án felmennék vérvételre!
A mensis tünet lehet jó előjel is. Zsuzsinak is volt, sőt, barnázott is és mikor terhes voltam (9 hétig), nekem is volt rendes, hasgörcsös mensis tünetem!

Én a legnehezebb időszakban vagyok, ahogy Te is. Próbálok bizakodó maradni :P

Fanni
fanni73

coca, 38, Kaáli Krizsa, ismeretlen eredetű, 3 inszem másutt, februárban első lombik

Köszi Mókus, ha beteszel!

Most indulok vizsgálatra. Mindenkinek szép napot!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt mindenkinek!

Beu,
Én megvagyok még 8 nap van a tesztig :roll:
Nagyon fáj a cicim és az alhasam felvan puffadva, feszit a méhem ha mozgok de más amugy nincs ez a hormonoktol lehet.
Most láttam hogy neked már csak 5 nap van a tesztig szoritok ezerrel :wink:

Edus76,
A dokim azt mondta hogy 15 nappal ami nekem január 4-e lesz. Igen stimuláltak Gonal-F szurit kaptam meg tüszörepesztöt és most progi hormont szedek meg MagneB6 vitamint na meg az elevitet de azt már több mint egy éve.

LÁNYOK!
A progreszteron hormon okozhat erösebb folyást?
Vendég

Beu

igen, én a teszt előtti napon nagyon görcsöltem, és azt gondoltam, hogy reggelre meg fog jönni, mivel barnáztam is ráadásul. és mégis pozitív lett a teszt, úgyhogy ez lehet jó jel is :D

Zsuzsi
zsuzsi73

Sziasztok!

Pandácska :)
ja, semmi komoly :wink: , csak nem bírtam nyugton maradni, úgy mozdultam, hogy nem folyt az infúzió, lerúgtam a lábzsákokat, ilyesmik! :lol: A második cukrot pedig pofátlanul én kértem! :oops:

Drukkolok, hogy 8 nap múlva két csíkot láss! ++++++++++++

Mereszt,
köszönöm nektek!! :D
Nagy puszi Dóri babának! Legyen benne nagyon sok örömötök! :D

Fanni,
óriási drukk jan 2-re! :P :P

Beu,
neked is hatalmas szurk! :D

Én egész jól viselem! Vannak furaságok, amik a múltkor nem, de ráfogom a progiszurira! :roll: Például most is elkezdtem szédülni :shock:

6-án lenne az ET utáni 14.nap, de azt hiszem 4-én elmegyek vérvételre, nem akarom fölösen szúrogatni a progikat! :oops:
angel37

Angel! :)
Ha megnézed a progi-szuri papírját (bár magyarul nincs rajta) nagyon-nagyon sok mellékhatás/tünet olvasható. Simán belefér a szédülés is. De idővel majd hozzászoksz, a 60. körül pedig nem is érzed már.... (csak a fenekedet :lol: ).

Kép Kép
kismokus

Kismókus :)
A papírt kivettem, láttam, hogy magyarul nincs, innentől nem erőltettem magam! :roll: De igazad van, biztos sokminden belefér, ezért nem merek másra következteteni... Tartanék már 60-nál! :lol: Bár a fenekemet már most érzem... magától még nem fáj, csak ha hozzáér vmi...
angel37

Drukk drukk drukk Mindenkinek!

Kismókus! Nekem annyit módosíthatsz a táblidban,hogy januárban beülti. 8.-án tüszőleső...

Jajjj,annyira szorítok ám egytől-egyik Mindenkinek!

HAJRÁ!!!
andrea23

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?