Sziasztok,
Csilla,
Édes a kép
Ne izgulj, nekem sem mozog azért annyiszor.Akkor éreztem először én is intenzíven azóta meg héba-hóba.De ez így van az elején.A legvégén meg fájni is fog mert már akkora lesz
Manka,
Gratula a mozgáshoz
ez tényleg megható lehetett!
Én meg Esztivel júni 25-re
majdnem ugyanúgy.
De ő 5 nappal később jött.
Nelli,
Köszi, és gratula a kispasihoz
Csajok, de jóóó, itt majdnem mindenkinek fia lesz??Énisaztakaroooook!!!!!!!!
De nekem még min. 2 hét, mert ugye hétfő még csak az AFP-m.
Dóri,
Neked is gratula a fiúcskához
Nem tudom láttad-e de én a Mávban fogok szülni, és ott is szültem először is.
Ha bármi kérdésed van a kórházzal, orvosokkal kapcsolatban csak nyugodtan, szívesen válaszolok amire kiváncsi vagy.
De azért ha nem baj arra reagálnék amit írtál.
Most félreértés ne essék, de ugyebár mindenkinek az a kórház a legjobb amivel meg van elégedve, ahol a megbízható orvosa van.De nekem a kolléganőm ott szült az Uzsokiban, és szerintem nagyon sok dolog van amit ott nem jól csinálnak.
A szülőszoba se nyerte el a kolléganőm tetszését.Én nem voltam még az Uzsokiéba, de a MÁV-ot láttad.Azt hiszem magáért beszél.Kulturáltságban, felszereltségileg, tisztaságban.Nekem pl. az is fontos volt, hogy egy ágyas szülőszobák legyenek, és ha baj lenne akkor azonnal ott a műtő is.
A kórtermekről meg, azért kellemesebb háromágyasban lenni mint 4-6-8 nem?Amúgy megy nyáron nincs akkora dömping, én pl. egy lánnyal voltam, és a második napomon haza is ment.Utána 2 napig egyedül voltam, INGYEN!!!
Jó, nem biztos, hogy ez így lesz most is, de azt mondták a szülészeteken a tavasz, és a karácsony körüli időszakban sokkal több gyerek születik.Az, hogy a baba veled van, abban teljesen igazad van, hoy az a 4 napod az utolsó pihi.De le lehet adni!
Én is leadtam éjszakára!Nemtom ki mondta, hogy nem.
Amúgy ez meg azért van így, mert ez bababarát szemléletű kórház, és az azt jelenti, hogy azt csinálhatsz a babáddal, és akkor lehetsz vele amit, és amikor akarsz.És nagyon fontos, (bár ez minket már nem annyira érint)hogy a szoptatásban tök türelmesen, és felellősségteljesen segítenek, nem csak oda.....ák, és oldd meg.Mint sok kórházban.Ezért bababarát.
A folyosórend, meg hát igen.De nekem ezzel sem volt bajom, mert úgy gondolom, hogy jobb mintha a gyerekem elkapna már pár naposan valami rühet a látogatóktól!Meg azért is van így, hogy a szobatársad ne zavarja más.Pl. ha hozzád jönnének én meg épp szoptatok, akkor ne a babámnak kelljen már várni amíg kilátogatózza magát a szobatárs.Szerintem ez így nem rossz.Azt a 4 napot meg ki lehet bírni.
Az egyágyas szoba pedig naggyon jó.Én megmondom őszíntén, hogy oda mennék, szívem szerint, de egy kicsit drága lenne, így sajna maradok a közösködésnél.
Ha jól tudom 8e Ft/nap.
Amikor én szültem mindhárom szabad volt
Szóval gondold át a dolgokat, és ha bármit szeretnél még valamiről, vagy esetleg valakiről tudni kérdezz csak. Akár privibe is, hogy ne untassuk a többieket!
Szerintem nem járnál rosszul a kórházzal, mert tényleg jól felszerelt, és itt mindenféle fájdalomcsillapítót kérhetsz bármikor, van NIC, ha neagyisten valami lenne a babával, nem vinnék el agy másik kórházba.Stb.stb.
Viszont azért azt is le kell szögeznem, hogy kicsit segítsek dönteni, hogy én ha meg lennék elégedve egy orvossal, akkor nem a kórház alapján döntenék, hanem oda mennék ahol ő van!
Mert azért az a legeslegfontosabb, hogy annál szülöd a babád akiben 100%-ig megbízol!
/nekem szercsém van, mert a doki is ilyen, és a kórházzal meg minden téren tökre meg voltam elégedve/Nem szívesen mennék máshova.
Fú, most így visszaolvasva, remélem tudtam valami támpontot adni, és nem bántottalak meg semmivel, ez csak az én véleményem semmi több.Segítségnek írtam, hogy objektíven tudj dönteni