Mancs:
most jól elszégyelltem magam. Mi bizony szoktuk ölben vinni Görgőcit a kocsiban. Nem azért mert nincs ülésünk, nagyon jó kis ülésünk van, nem is felelőtlenségből, hanem mert a kölök az esetek kb. felében szó szerint őrjöng az ülésben. Én még ilyen gyereket nem láttam, és nem kamuzok, Bubek látta, hiszen volt már mindkét ülésünk az ő kocsijukban. És ha arról van szó, bírja akár 2 óra hosszan is. Nem is tudom mit csináljak vele, ilyenkor mindig jól magamba szállok, de hát sokszor azt gondolom mindjárt elájul a gyerek, elgyengülök, kiveszem az ülésből egyből megnyugszik, és bealszik az ölemben.
Próbálunk úgy időzíteni, hogy nyugodt legyen, meg álmos, de hát nem mindig jön össze. És mindkét üléssel ezt csinálta, tehát nem azzal van baj. De hozzáteszem, nem bírja az etetőszéket, az előkét
és semmit, amit ici-picit is korlátozná őt a szabad akaratgyakorlásban.
Cool:
te annyira jó vagy, túlteljesítetted a feladatot
köszönöm a képeket. Igen valami hasonlóra gondoltunk mi is, a roldor hirdetéseit már láttam, de aztán lehet, hogy úgy beindulunk, hogy Bubekférjnek adunk jó sok munkát
(Bubek meg majd elátkozza a napot, hogy megismert engem, mert az urát alig látja majd )
csak azt akartam még mondani, hogy nagyon kafa a falvédőtök
már láttam más képeken is, akkor is akartam mondani.
Ja amúgy a párom abszolút nem úr
max a hölgyekkel
néha kicsit idegesítő is , hogy minden eladónak udvarol, de amúgy inkább kiffiú
, de azért elmondom neki, biztos jólesik neki, szerintem titokban mindig szeretett volna kicsit fajsúlyosabb lenni
Bubek gyógyuljál meg léci, gondolok rád.
Natasa:
gondolj arra, hogy szerencsétek, hogy csak ablakot cseréltetek, képzeld mi lett volna ha teljes felújítást csináltok. Átmentél volna sorozatgyilkosnak. Egy vörös démon, aki csak építőipari szakikat gyilkol