Sziasztok!
Irok par sort, amig varom, hogy a levesem megfojjon. Igen, meg fozok, es mar ejfel is elmult. Ma Apucink Debrecenbe ment munkaugyileg, igy egyedul voltunk Attival, es hat nem tudtam mellette fozni. No mindegy. Nagyon szeretnek belole enni,de tudom, hogy ugy is kar belem
A csalad mostanabn meg veletlenul sem adja nekem az utolso falatokat
Gondolom ertitek mire celzok.
Ma betoltottem a 28.hetet, igy elkezdtem a 3.trimesztert. Egesz jol viselem. Nem kellett haskoto, nem kemenyedik annyit a pocakom. Viszont a derekam nagyon faj, es hat a hanyas. Dehat mindennek van elonye hatranya. Most sokkal pozitivabban latom a dolgokat, nem parazom annyit.
Atti nagyon jo gyerek. De nem akarok irni semmit, mert megint el fogom kiabalni
Jo anyukanak lenni, ennyi a lenyeg.
Egy edes sztori. Festettuk Atti falat (mert megint keszul egy falfestmeny, mint annak idejen a micimaciek) odajott Atti, meghuzta a kezem, hogy hajoljak le. Aztan felhuzta a pulcsim, kipakolta a pocakom, es megolelte, megpuszilta. Aztan felallt es ment tovabb a dolgara. Hihetetlen. Naponta megolelgeti a hasamat magatol, megpuszilja. Ha kerdezem hol a kisteso rogton mosolyog es a hasamra mutat. Pedig mi nem is mondogattuk neki, csak neha.
Mikulas is szupi volt. Nagyon varta
Nalunk is este jott, mint Babuseknal (ha jol vettem ki, mert nem volt alvas, ebredes
)
Babus!
Kozlekedes. Hat en meg par hete probalkoztam, de katasztrofalis. Mar meg sem birom emelni a kocsit, es tolunk csak villamossal lehet metrohoz jutni. No a metronal meg pont lepcso van, ketszer is
Igy el vagyunk szigetelve
Meg a keruletbe sem tudunk elmenni setalni, mert a foutca (pont ma voltunk) tolunk 45perc setara van, es oda vissza nekem ez mar sok. Kezdek depisedni. Lenne ismeros akit meglatogatnank, de csak autoval lehetne megkozeliteni azt meg nem vallalom. Szoval gaz az egesz kozlekedes, az tuti. Hat meg majd ket gyerekkel
Na lepek, befogom mar. Ja, es a levesem meg mindig nincs kesz
Gyerekek tunderiek!!!!
Kellemes Unnepeket Kivanunk!
Csajok!
A masfel eves oltastol lazasodhat a gyerek? Mi oltas utan egy hettel Pecsre utazunk. Remelem nem lesz lazas tole, mert az elozotol egy hettel kesobb lazasodott be
puszi
Judit+Pocaklako, aki
Andris Almos lesz es nem Gergo