Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Holnap reggel 9 körül telefonálok a Kaáliba, hogy megtudjam, mikor lesz a fagyibabás transzferem, s hányan ébredtek fel a kicsik közül.
Drukkoljatok nekünk lécci!
Zsuzsival -aki volt ma UH-n, s majd délután remélem megírja nektek mit látott :lol: - majd megüzenem az eredményt, mert én csak szombaton leszek gépközelben :P

Angel :P
Remélem találkozunk!

Fanni
fanni73

FANNI!

Ügyesek legyetek! Hajrá! +++++++++

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok Lányok,

ma voltam az első terhességi UH-n :D
Láttam a kicsimet, 6 mm. (5+0)
Majd rakok fel képet, ha sikerül :D

Fanni, Angel, Pandácska,

holnap szorítok nektek :D

Zsuzsi
zsuzsi73

Sziasztok!

Jucmuc,
köszi! :)

Andrea,
remélem jó példával tudok elöl járni! :wink:

Fanni,
óriási szurk a fagyibabáidnak! ++++++++++++++
Remélem, holnap találkozunk! :D

Zsuzsi,
nagy gratuláció a kis 6mm-sedhez!!! :D

És köszi a szorítot! :)
angel37

Sziasztok

Angel37,
holnap drukkolok neked :D

Jucmuc,
Köszi a drukkot szükségem lesz rá :wink:

Andrea23,
Köszi :)

Lona1,
Hát pl. érdemes utánna sokat feküdni? Inszem elött még van uh? Köszi :)

Zsu73,
Köszi és nagy-nagy gratula a picuri babádhoz :lol:

Fanni73,
megy a szorítás neked is :)

Már nagyon izgulok a holnapi nap miatt :roll: Olyan jó lenne ha... persze nem akarom magam beleélni semmibe. A jobb petevezetékem teljesen elvan dugulva és policisztás volt a petefészkem rendszertelen a mensim és csak ritkán van peteérésem. A policiszta már elmúlt peteérés a szuriktól már van és a mensim is néha egész pontos azért ez már félsiker :)
Vendég

Fanni!
Mindent bele! Drukkolok!! :D

Pandácska!
Utána ott még fekszel 20 percet, többi ízlés szerint, ahogy érzed.
Szerintem nincs különösebb hatása a sikerességre a fekvés :roll:
Közvetlenül elötte már nincs UH. Ezen kicsit csodálkoztam, de ôk a profik, tudják mi kell mi nem :wink:
Ügyesen!! Szorítok!

Lona
lona1

Csajok!
Pénteken megyünk uh-ra és lenne egy kérdésem. Tudom, hogy nincs hálapénz, de ti vittetek vmi ajándékot? Olyan szívesen adnánk vmit úgy, hogy nekik ne legyen kellemetlen elfogadni...
Segítsétek!
emma1976

Emma

én úgy hallottam 1-2 ismerősömtől, hogy akkor vittek ajándék kosarat, amikor megszületett a baba.
Bevitték a babát megmutatni, és akkor.
Én biztosan így fogom csinálni.

Zsuzsi
zsuzsi73

Fanni :D
nagyon drukkolok holnapra :D

Beu :D
nekem folyamatosan feszül a hasam a punkció óta :D
ne aggódj, normális.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Lányok!

Nem tűntem el teljesen, csak kellett egy kis idő, míg összeszedtük magunkat teljesen a 3. lombik kudarca után. Azt hiszem nagyjából sikerült. :)

ZSUZSI!!!!!
Szívből gratulálok nektek!!!! Gondolom még fel sem fogtad!!!Vigyázz nagyon magatokra! Kívánok boldog, problémamentes hónapokat! :)

Minden akciózónak mennek a drukkok!

Borsi
borsókás

Zsuzsi!

Gratulálok pocaklakóhoz :lol: :lol: :lol: !
Fanniról nem tudsz nekünk hírt adni? Izgulok érte!

Puszi: Zsu

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Borsókás, Zsuzska,

köszönöm szépen a gratulációt. hát, még mindig nem fogtam fel.
pedig tegnap már az UH-n is láttam.

Zsuzska,

megnyugodtál már eg kicsit? írj magadról, hogy vagy?
Azonnal írok, ha Fanni küldi az sms-t.

Zsuzsi
zsuzsi73

Zsuzsi :) !
Majd felfogod ha rugdossa a hólyagodat a picike:)!
Hát azt nem mondhatnám hogy megnyugodtam mert folyamatosan vérzek, de úgy látszik a bzsuska-féle terheségek mind így kezdődnek. Tegnap voltunk UH-n és a lényeg hogy dobog a szívecskéje:)! Kép

Puszi, várom a híreket! Még emlékszem én mennyire izgultam a fagyikákért! Amikor közölték fölkeltek vagy egy órát bőgtem, mert tudtam innentől semmi nem állhat az utunkba:)! Fél évig küldtem nekik az energiát, minden nap:). Megérte:)!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Lányok

Fanni kis eszkimói felébredtek. 1 tökéletes, 1 majdnem az, 1 pedig szerényebb esélyekkel indul. most fogja visszakapni őket :D

Zsuzska

én is küldtem az energiát az embrióknak, naponta többször is.
Azért próbálj nyugodt lenni, az sokat számít. Tudom, könnyű ezt nmondani a Te kálváriád után.

Zsuzsi
zsuzsi73

Emma!
Mi úgy hallottuk, ha adakozni akarsz, akkor azt az alapítvány részére szívesen veszik, amúgy nem. Egy csokival/piával meg úgy sem tudjuk kifejezni, hogy mit érzünk, nem? :lol:
Tegnap voltam a doki bácsimnál, valszeg elkaptam vmi vírust, nagyon ment a hasam, meg fájt a pisilés. 3 kilót fogytam 3 nap alatt, aggódtam rendesen. Most meg azért aggódok, hogy a gyógyszer ne ártson neki. :? Megnéztük a kis drágámat, izgett-mozgott, mint egy sajtkukac, sőt még integetett is nekünk! :lol: 32 mm, minden okés, hú nagyon jó érzés!
Kíváncsi vagyok te mit mondasz majd pénteken! Hányra mész?

Zsuzsáknak gratu, a többieknek szorítok!

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok,

Egy kicsit félve írok.
Kedden voltam a 12. napon vérvételen, és hát igen, úgy tűnik valaki beköltözött hozzám. Ez volt a 3. lombikunk.
A HCG-m 65 volt, viszont a progi szintem az egekben.
Dokibácsi szerint nem lehet biokémiai, mert a progeszteron szintem nagyon magas. (Harci egyébként pont ugyanezt mondta)
De én kedd óta be vagyok tojva, kicsit sem merem beleélni magam, hogy tényleg sikerült. Sőt.
Tegnap is meg ma is csináltam tesztet itthon, mindegyik két csikos lett, de nagyon kis haloványan bár egyértelműen.
Szóval nem tudom mit gondoljak. :roll:
Felhívtam a dokit is, de hamar lerázott, szerinte nem baj, hogy halovány, a lényeg hogy ott van. Hát nem nyugtatott meg egy kicsit sem. :oops: :oops:
Szerintetek kérhetek még egy vérvételt? (Harci esetleg tudsz segíteni?) Azt hiszem az megnyugtatna így vagy úgy...

Mka
Vendég

Mka! :)
Gratulálok!
Szerintem ennyi jelnek már nyogodtam hihetsz!!! (Egyébként én is csináltam tesztet a vérvétel után pár nappal, és nekem is csak halvány volt, és mégis itt van Pocaklakó Kismókus a hasamban!)

Fanni! :) Angel! :)
Várunk Titeket a hírekkel!!!

Kép Kép
kismokus

Persze! gyere be holnap !
holnap vagyok utoljára az ünnepek előtt, meg egyébként is laborozok. Biztos nem 6 órán átt tartott pisiből csináltad. Csak ezért halvány. De gyere be. Pont a 14 nap körül leszel azt hiszem, úgyhogy egyértelmű lesz.
Reggel várlak!
szia
viki
harcimokus

Mka!
Örülök neked nagyon viszont tessék elhinni hogy ott van az a baba. :) Nekem a 11. napon 486 volt a HCG-m három babával és mégsem volt erős a tesztem. Szóval, drulkolok tovább, deszerintem a tiétek lesz a legszebb ajándék a fa alatt!

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Mka !
Nagyon nagy gratula ! Ez egy erős terhesség, meglátod hamarosan már látni is fogod a kis pulzáló szivecskéjét :wink:

Zsuzsi, Bzsuska, látom nektek is kijár a gratuláció ! :lol:

Sikerül mindig jó hírekre benéznem és annak kifejezetten örülök, hogy egy régi kedves topictársam örömében osztozhatok !!!

Fannikám, nagyon drukkolok a kis eszkimókáknak !!!!

(mi spontán próbálkozgatunk, aztán ha jövő év második feléig nem sikerül talán elgondolkozunk a 3.lombikon.... )
mniki

Mka

gratulálok :D
de jó ilyen hírekre benézni.
és szerintem hidd el, hogy ott van a baba!!!

Niki,

de rég hallottam felőled, bár látom, másik topikba szoktál irogatni. miért vártok olyan sokáig a 3. lombikkal, ha nem sikerül?

Zsuzsi
zsuzsi73

Mka :D
ezek jó hírek! Drukkolok nagyon!!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszönöm mindenkinek. Aranyosak vagytok, hogy biztattok.
Rajtam kívül szerintem mindenki elhiszi már, hogy sikerült, csak én nem :oops: :oops: :oops:
Holnap elmegyek még egy vérvételre.
Remélem ezzel végleg el tudom majd hessegetni a biokémiai rémét.

Köszi,
Mka
Vendég

Zsuzsi, csupán azért várunk, mert idén már bizonyított, hogy spontán is képes vagyok teherbe esni (amióta szedem az inzulinrezisztenciára a gyógyszert) Reménykedek, hogy nem lesz szükség lombikra és a következő spontán terhességem már "szép" véget fog érni :wink:

Mindenkinek a legjobbakat kívánom !!!
mniki

Sziasztok!

Bocsi, hogy ide pofátlankodom. Tanácsot szeretnék tőletek kérni. Párommal 9 hónapja próbálkozunk sikertelenül. Az andrológiai vizsgálat eredménye azoospermia. Katona egy szál sem. :cry:
A párom hormon eredménye is eltérést mutat rendkívül magas az LH és FSH hormonok szintje kb. 3 szoros a normálnál. Még sok vizsgálat előtt állunk, csak szeretném tudni, hogy valaki kűzködik e hasonlóproblémákkal. Miben reménykedhetünk? Milyen kezelés várható!

Köszönöm előre is a segítséget!
h-boglarka

Sziasztok!

Mka!

Nagyon drukkolok!

Fanni!

Nagyon szorítok a fagyis embrikéidnek!

Icsilya!

Köszi a választ, de ma már fájt is a hasam egy kicsit, kétségek között lenni nagyon nem egyszerű de nektek nem kell magyaráznom.Végtelen hosszunak tünik most két hét és nagyon kevés a türelmem minden apró jelet figyelek magamon.
beu9

Beu :D
nekem is fáj :D most is.
a fiúkkal a 22. hétig fájt.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Fanni!
Drukkolok!!!

Mka!
Neked pedig gratulálok!Tessék örülni és bízni a kis pöttömben!

H-boglarka!
Üdv. itt.Egyáltalán nem pofátlankodsz! :lol: Sajnos én nem tudok segíteni,de biztos lesz valaki aki igen.Addig is fel a fejjel és sok sikert kívánok a gyermekáldáshoz.
mereszt

Szia Boglárka!

Nekünk is hasonló volt az eredmény,meg néhányunknak a Lombikbaba-donorspermával topicban.Nézz be hozzánk is ,talán ha kicsit visszaolvasol,találsz érdekes dolgokat is .Például,hogy lett azoospermiából 3 millió.
Most rohanok dolgozni,de szívesen adunk tanácsot.
Vendég

Boglárka!
Üdv közöttünk! :)
Meg tudom érteni, hogy mit éreztek, mert mi is így kezdtük. Az első andrológiai vizsgálaton nekünk sem volt egy kiskatona sem (sem élő, sem elpusztult). Ezen jól elkenődtünk, főleg a párom bukott ki teljesen. DE!!! Elküldték a páromat urológiára, ahol is kiderült, hogy prosztata gyulladása van, aminek semmi tünete, előzménye nem volt. Kapott gyógyszert, majd kivártuk a javasolt 3 hónapot, és újra elmentünk az andológiára, ahol már 5 millió/ml volt!
Most pedig itt van egy baba a hasamban!!!
Nem tudom milyen vizsgálatokon vagytok túl, de hátha ez egy kicsit megnyugtat!

Kép Kép
kismokus

Csajok ma volt a legnagyobb élményem terheségem folymán :lol:
18,3 mm-es, dobogó szívű, gyönyürűséges, formás kis babánk van! :D
Kívánom mindenkinek, hogy mielőbb érezze azt, amit én most! :D
emma1976

Emma :D
szuper!!! gyönyörű babácskád lehet!!! :D

Fanni :D
drukkolok Nektek nagyon!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kismokus, Nyulasz, Mereszt

Köszi! Tényleg el vagyok kenődve! Párom látszólag jól van.

Kismokus
Volt hormonvizsgálat,ami az LH és FSH hormonok nagyon magas kb. 3 szoros értéket mutat. Genetika folyamatban. Fogalmam sincs, hogy ezekkel a hormonokkal mit lehet kezdeni.
:shock:
Gratulálok a pocaklakódhoz!

Nyulasz
Átmentem a másik topicba, és oda is írtam. Remélem hamarosan okosabb leszek. A bizonytalanságot nem jól viselem.
h-boglarka

Sziasztok!

Megvolt tegnap a punkció, 8 petesejtem lett, mára pedig 7 párosunk! :D Holnap transzfer! :D

Emma,
gratulálok a picidhez! :)

Fanni :) ,
drukkolok a fagyibabáidnak! :D

Mka,
vérvételen mi volt? :) Ugye, jó hír? +++++++++++++++
angel37

Fanni!

Gondoltam rad tegnap sokat, küldöm a babatapaszto drukkjaimat!

Zsuzsi!

Gratulalok a kis babohoz biztos csodalatos volt, hogy lathattad!

Angel! :))))))Drukkkkk!!!!

Pandacska!

Borsi!

Orülök, hogy jobban vagy lelkileg! Kell is az erö a következöhöz!

Szivvi!

Jobbulast Neked!

Mka!

Gratulalok a babahoz! Biztos, hogy ott van, de a mai vervetel megjobban megnyugtat!

Niki!

Szivböl kivanom, hogy spontan is összejöjjön!

Lanyok!

Bekes Boldog Karacsonyt Kivanok Mindanyiotoknak!

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc,
köszi! :wink:
angel37

Sziasztok!

Angel37,
Gratulálok a 8petesejthez, nagyon jó eredmény hogy 7 párosult :lol: szoritok a holnapi beültihez :D Mennyit kapsz vissza?
Vendég

Angel :D
szuper!!
nekünk is 8 volt most :D és 7 termékenyült meg :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Pandácska,
köszi! :)
3-at kérek vissza! :D

Tegnap nem voltunk egyszerre az őrzőben? :wink: Harcika, mintha ezt mondta volna, csak addigra már nem voltál ott :?

Icsilya :)
köszi!
Most jól elhúztad a mézesmadzagot! :lol:

Mondjuk nem blasztokat fogok visszakapni, de a biológus biztos tudja, miért 2 napra lesz a transzfer! :wink:
angel37

Angel :D
a fiúk sem blasztosok voltak :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok!
TISZTA SZÍVBŐL KÍVÁNOK MINDENKINEK BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT ÉS HOGY MINDENKINEK TELJESÜLJÖN LEGŐSZINTÉBB KÍVÁNSÁGA!!! NAGYON SOK KITARTÁST, ERŐT AZ ÚTHOZ AMIN JÁRTOK ÉS KÍVÁNOM HOGY EGYSZER MINDENKI KARJAIBA TARTHASSA MAGÁT A CSODÁT!!!
Kép Kép Kép
ZSU!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Angel! :)
Gratulálok! :)
Én is 2 naposan kaptam vissza 3-at!!! Szorítok, hogy nálatok is (legalább) olyan jól sikerüljön a folytatás, mint nálunk! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
kismokus

Angel37,
de amikor te még egyedül feküdtél az örzöben akkor jöttem én be és ott ültem a székeken aztán mentem inszemre. csak megvoltam illetődve :oops:
Sejtettem hogy te vagy az és akkor már tudtam a 8 petesejtecskédröl :lol:
Vendég

Angel

gratulálok a 8 petesejthez :D
kíváncsi vagyok, hány embriót kérsz vissza :D

Zsuzsi
zsuzsi73

Sziasztok!

Angel! :D

Nagyon nagy gratula a 7 embrikéhez!Nagyon ügyesek voltak, hogy már holnap visszakaphatod őket.

Icsilya!

Köszi kicsit megint megnyugtattál!

Emma!

Gratula neked!Nagyon írigy vagyok de csak pozitív értelemben :)
beu9

Fanni!
Babatapasztó drukkokat küldök Feléd, + csuri megy!
Angel!
Nagyon drukkolok hogy a visszaültetés sikeres legyen!
Mindenkinek nagyon boldog, békés Karácsonyt kivánok, és ha csenget az angyalka, teljesüljön a kivánságotok minél hamarabb!
Puszi

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Sziasztok Lányok,

Köszönöm a bíztatásokat mégegyszer.
A mai vérvétel megerősítette, hogy tényleg beköltözött valaki, ma már 391 volt a HCG-m. :lol: :lol:
Köszönet Harcinak, sokat segített. Megnyugodtam, de azért még el fog tartani egy darabig, míg felfogom a dolgot.

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Mka
Vendég

Mka! :)
Ugye-ugye, mi megmondtuk!!! :lol: :lol: :lol:
Most már betehetlek a táblázatba egy zebrával??? :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
kismokus

Mka :D

szívből gratulálok, ennél szebb karácsonyi ajándékot nem is kaphatnál :D

Angel

ma van a transzfer, ugye? gondolok rád :D