Új privát üzeneted érkezett!

Babancs! De jó, grat a fiúhoz, szép és boldog karácsonyotok lesz!

Kép
kata05

Babancs, gratu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Köszi Csajszik!!!!!!!!!!!!!! :lol:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Babancs, gratula a kis tököshöz :D A férjed egy lovag :D

Snufi, gratula apának. Remélem, hogy januárban te is jó híreket kapsz :)

Szirom, holnapután tesztelsz. Jaj, de jó úgy izgulok! Már olyan régen volt, hogy tesztelt valaki. Drukkolok a zebráért, meg azért is, hogy ne kelljen Miksa manduláit kivenni.
Egyébként a múltkor kár volt "lemiskáznod" Miksát, mert én azóta állandóan úgy olvasom. Van egy ismerősöm akinek a fiát Mirkónak hívják, ő állandóan mikrót ír :D

Kata hogy érzed, reális ez a késői peteérés? Érdekes, mert most már vastag a vonalad is :shock: Kíváncsi vagyok ebből mi lesz :)

Kép
Kép
robcsi03

babancs oriasi gratula a kisfiadhoz:)

snufi.gratu apa eredmenyeihez.most hogyan tovabb;te mesz kivizsgalasokra?

Kép
monyoka

Igen Monyóka, január 12.-én megyek én is. :)

Szirom, mennek a drukkok!!!!

Sonjus, ne hagyj el minket kérlek!!!! :cry: :D

Csajok, Ti hogy tudjátok? Mennyi a normál érték kiskatona számnál? :?: millió / ml ???

snufi

Köszönöm a gratulációt! Aranyosak vagytok!

Kép
babancs

Snufi
Gratu a jó eredményhez, remélem én uramnak is jobb lesz majd januárban :wink: A normál érték > 20millió/ml szóval uradnak tök jó :) De a másik topikban az egyik lány terhes most, és 15mill/ml volt az ereménye az urának, szóval vannak még csodák :) ÉS egy lány már meg is szült, akinek a férjénél 8millió/*ml volt, aztán ők is vitaminkúráztak meg miegyéb, és nem kellett lombikozni, spontán terhes lett :) Szóval nálunk is összejöhez ez majd jövőre :)

Kép
gaby25

Babancs
Gratu a kis tököshöz :D Na majd apja taníthatja a férfi dolgokra :)

Kép
gaby25

Sziasztok!

BABANCS: hajrá fiúk!! :lol: Legyen szép, romantikus estétek!!

Snufi: nagyon szuper a férjed eredménye, gratulálok hozzá. Mikor az én pasim volt ilyen vizsgálaton, mi is iszonyatosan megkönnyebültünk, hogy jó lett az eredmény, és legalább az ő részéről nincs semmi gond.

Gaby: Nálatok 10 millió(jól emlékszem?) nem annyira nagyon kevés, a gyógyszer meg a leszokás a cigiről már szerintem 1 hónap alatt is jelentős javulást eredményezhet. Úgyhogy hajrá jövőre!!! :-D

Monyoka: gondolok Rád holnap a vérvétel miatt. :)

SONJUS: légyszi ne hagyj itt minket!!! Naggggyon hiányoznál! Egyetértek, lazíts kicsit, ha kell dugd el a hőmérőt, de azért gyere beszélgetni ide rendszeresen! Különben meg még nincs vége a ciklusodnak, úgyhogy engedd meg, hogy drukkoljak!

Szirom: 23-a a Te napod lesz, érzem! Nagyon szép karácsonyotok lesz!!! Addig szorítok ezerrel!!

Bettike: már végleg leléptél az ünnepek előtt??

Szezso: örülök, hogy nem vagy bánatos az mensi miatt. Remélem a január 3-ai UH-ra lesz egy szép érett tüsződ, amit jól meg tudnak repeszteni, és így 1000%, hogy jó lesz az időzítés!!! A hó végén meg befigyel egy pozitív teszt!

Enikő: hogy állsz a lakáshirdetésekkel?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szia csajok!

Sonjus, ne menj el lécciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!! :lol: léccilécciléccike, naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! :lol: :lol:

Szezso, hát nem tuook mit mondani az 1 cn-hez. Sajnálom. :(

Monyoka, örülök, hogy jobban érzed magad, tedd magad túl a dolgokon! A dokinál mit néznek majd? Hormonszintet? Kapsz egy-két bogyót és ripszropsz összejön a gyerkő!!! :lol:

Gaby, nektek mindjárt hajrá lesz, tessék ezerrel gyakorolni! 8)

Babancs, nagy gratula a kisfiúhoz!!! Hát igen, egy férfinak mégiscsak az a legnagyobb dicsőség, ha fia lesz! :wink:

Snufi, én nem tudok normál értéket, de sztem ez jól hangzik nagyon! Főleg így, hogy a mozgással sem volt gond! :lol: Fűzd meg apát, vigyen el megint wellness hétvégére pé-kor, és minden pé-kor, amíg csak nem sikerül! 8)

Robcsi, a mikrós sztori nagyon jó, itt röhögtem rajta! :lol:

Kata, irigyirigy vagyok!!! :lol: Nekem sehol semmi... Ráadásul apánk meg van róla győződve, hogy az E vitamintól fáradt és nyűgös állandóan, mert biztos ez a mellékhatása. Így közölte, hogy holnaptól nem szedi be. :roll: PASIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Kép

És íme békaseggealattjáró görbém. :cry:

Kép
szilcsi

Asszem, én már annak is örülni fogok, ha egyszer lesz egy olyan ciklusom, hogy lesz benne két fázis és egy piros vonal. :cry:

Kép
szilcsi

Szezso
jól emlékszel, 10millió volt. Hát a leszokás nem megy, csak a csökkentés, de az is valami :wink: sajnálom hogy 1 cn :( no majd az új év szerencsét hoz, és mindenki babás lesz :D

Szilcsi
hajráztunk ma, hátha... :wink: magyarázd el a férjednek, hogy a vitaminoktól fittebb az ember és nem fáradtabb :shock: :twisted: Amúgy neki volt már kiskatonavizsgálata? Az én uram mindent beszed amit a kezébe nyomok :lol: Mondja a magáét, hogy jaj már megint? :lol: :lol:

Kép
gaby25

Robcsi, én abszolút nem tartom reálisnak a 19. napi pé-t és szerintem nem is akkor volt, nekem nagyon egyértelmű jel a 15. napon volt! De utána meg a hőm nem indult el! Szóval nem tom mi van! Egy biztos legkésőbb hétfőn meg kell jönnie, mert nekem még nem volt hosszabb ciklusom! Ha nem akkor kezdhetek reménykedni, vagy most az egyszer 32-33 napos ciklus elé nézek!

Szilcsi, ne légy irigy, mert bizton állítom, hogy nem babás görbe, habár ki tudja! :lol: Lehet hogy már ott figyel vki a pocakomban, én meg itt leírom szegénykét!

Szezso irigylem a pozítív hozzáállásod a mensihez! Jó fej vagy!!! :lol: :lol:

Szilcs, minden pasi egyforma!!!! Csak az egyik papucs a másik nem!! Nekem a nem jutott így veszekedhetek vele néha! :lol: :lol:

Kép
kata05

Mizu Csajok, mindenki fürdik!fürdet? Vagy Fábryt néz??? :lol:

snufi

Sziasztok,
Babancs, gratula a kis tronörököshöz.
Kata, hát én annyira nem találom szépnek a görbémet :) De legalább felment a hőm...
Megyek megpróbálom elaltatni fiamat.
Csikken

KépKép
Kép
csikken

Jó reggelt!

Olvastamlak ám benneteket, aztán Barátok közt bealudtam. Most csak helyzetjelentek, válaszolni nincs időm, meg kómás is vagyok.
Kép
hülök rendesen!

Festők karácsonyfája? MIlyen?
Kép

Bettike, de irigyellek. Nekem még ma is suli :cry: Ha túlélem, Karácspnyig le sem szállok a Netről! :lol:

No, szép napot mindenkinek!

Kép
zölddisznó

Tessék felkelniiiiiiii!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Aranyosak vagytok nagyon, hogy így marasztaltok, de tényleg le kell állnom!
Tegnap a Táncoló Talpak című rajzfilmet szinte végigbőgtem a moziban :)
Azt azért írtam, hogy majd néha benézek!
És ezt vegyétek nyugodtan fenyegetésnek :lol:

Nem szeretnélek megfosztani benneteket a táblától (már ha szükségetek van rá egyáltalán) ezért jó lenne, ha valaki kezelgetné, mert ha nem jövök annyit, nem biztos, hogy követni tudom kivel mi a helyzet :)

Babancs!
Gratulálok a kisfiúhoz!!!!!!!!!!!!!!!!

Szirom!
Az S-betűsök közül, már csak te maradtál esélyes, úgyhogy hajrá :)

Nagyon boldog karácsonyt és sikeres még boldogabb új évet kívánok mindenkinek!!!!

Kép
sonjus

Jaj! A tickerem úgymaradt! :)
sonjus

Sziasztok!

Ma nem tudok lenni, csak este, mert karácsony lesz a munkahelyemen!

Dobok egy görbét!

Kép

Sonjus,
Neked is Boldog Békés Ünnepeket Kívánok! És megértem a döntésed, de időnként várunk!

Kép
kata05

Vettünk egy Hp notebook-ot sulinetre, megleptük magunkat karácsonyra :D Auchanban van az akció, hogy 12 hónapra hitel 0 thm és 10%-át kellett csak most kifizetni.
Az ajándékokat be is csomagoltam tegnap :) Elkezdtem a takarítást rendrakást, ma folyt. köv. :?

Kata
Az én férjem se papucs, de a bogyókat azért beszedi :wink:

Kép
gaby25

Hahó!

Görbe:

Kép

Mégis teszteltem :wink: Az uram szerint inkább teszteljek, mert ha sokáig várok, feltöltődök reménnyel és aztán nagyobb a pofára esés. Irtó halvány, látjátok? Soká kell nézni a képet, hogy látsszon :wink: Hát csak ebből ne legyen pofára esés :oops: Egy szót se akarok hallani, jó?

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom: én látom!!! Akkor 2 nap múlvára (amikor 2 erős csíkot teszel fel ide) kérek engedélyt örömujjongani, ha most nem akarsz egy szót sem hallani :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Szirom: tenyleg latszik valami kis piros csikocska, nagyon drukkolok hogy par nap mulva ket eros csik legyen!!!

Babancs: gratulalok a kisfiuhoz!!! Eleted nagy szerelme lesz! :lol:

Nalunk:
Kép
En nem hiszem hogy ilyen hama lenne pe-m de azert mindent beleadtunk Apaval. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Gabi, mennyi volt a gép, ha szabad ilyet kérdezni?

Szirom, én látom és remélem karácsonyra megerősödik a csík :D

Tontica, hajrá, hajrá :D

Sonjus, nagyon sajnálom :(

Megyek randim van a wc kagylóval :shock:

Kép
Kép
robcsi03

Halihó!

Szirom, akkor nem szólok egy szót sem, csak vigyorgok. :lol: :lol: :lol: Azt csak szabad?! :lol: :lol: :lol: :lol:
Istenem, bárcsak ilyen karácsonyom lehetne!!!

Tontica, nem vesztegettétek az időt! :wink:

Robcsi, küldhetsz nekem rókakomát, szívesen átvállalom helyetted! Persze csak ha az enyimpocakban is lesz majd valaki, csak lenne már...

Görbét nem is teszek, lehangoló így karácsony előtt. Inkább nézegessétek Szirom görbéjét!!! :lol: :lol: :lol:
Tuti, hogy szilveszterkor fog megjönni, mint eddig minden évben. :roll:

Kép
szilcsi

Sziasztok!

SZIROM!!!
Kép

Sonjus!
Sajnalom hogy igy erzed! :(
En is kivanok nektek NAGYON-NAGYON BOLDOG KARACSONYT!!!
Kép
(Pingvines :wink: :D )

Ne haragudjatok de nem tudok most mindenkinek kulon irni! :oops:
Gondolok MINDENKIRE!! ES
Drukkolok MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!
ancsa81

szirom
csak csenndben csak halkan hogy senki meg ne hallja ... hurrá :wink:

Robcsi
a gép 149.900 Ft volt :D

Kép
gaby25

Szirom, szólj majd, ha lehet nyilvánosan örülni!!!!! :D :wink: :D

snufi

Megint csak bekukk!
Kuldok nektek egy kis Karacsonyi meglepetest! :lol:
(csak a parotok ne lassa :wink: )

http://home.att.net/~hideaway_today/t041/xmas_santa.swf

Hatha kicsit megjon a kedvetek! :(
ancsa81

Szasztok!

Coca haza. Ma csak rövídített óráink voltak, úgyhogy már a piacot is megjártam.

Olvasok.
Van itt valaki?

Kép
zölddisznó

Sonjus! Kép akaratod előtt, és én is várlak, ha már nem bírod nélkülünk.

Kata! Remélem, jó lesz a buli!

Gaby! Én is sulinetre vettem, de már két évae. Jó takarítást! ...már amennyire az lehet jó!

Szirom! "papapapapapapapapa..."

Tonti! Azért lehetett ám ilyen korán is! Hogy vagytok pisibaj terén?

Robcsi! Én is üdvözlöm a "beszélgetőtársadat" (=fajansz). Mondd meg neki, hogy nemsokára nagyon sok dolga lesz a kollégáinak!

Szilcsi! Naaaa, rakjál görbéééét!

Ancsa! Köszönjük a drukkolást.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Most megint a munkahelyemről írok, mert már nagyon berágtam...
Egyes egyedül vagyok az irodaépületben, és a vonatom hazafelé negyed 6-kor indul és 6-ra fogok hazaérni :cry:
Persze ki szívja meg karácsonyi előtti utolsó munkanap: ÉN.
El is szállt minden karácsonyi hangulatom :(

És még 28-29-én is jönnöm kell, kivagyok teljesen :(

Bocsánat, de ezt ki kellett írnom magamból...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ancsa: ez haláli volt :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso! Hol kell ehhez dolgozni? legalább jól fizetik?

Kép
zölddisznó

Coca: állateledelgyárban!!! A fizetésről most nem tudok elfogulatlanul nyilatkozni, mert be vagyok rágva, és ilyenkor minden pénz kevés :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Rágjál ki gyorsan! Mindjárt vége!

Kép
zölddisznó

sziasztok.

tul vagyok a verveteleken.kibirtam nem estem ossze egyiknel se.nem volt agy igy ulve vettek de kitalalt a ferjem szamomra egy jo modszert amivel siman atveszeltem,csak a cukros loty volt nagyon gaz.

szirom......erted:)

sonjus,sajnalom a dontesed de amint ugy erzed gyere vissza.

szilcsi hormonokat neztek most.hetfovagy kedden kapom az eredmenyt.

Kép
monyoka

Miért kellett cukros izét is innod?

Kép
zölddisznó

ehgyomri es terheleses inzulint neztek a hormojaim mellet.
akkor kell inni ilyen nagyon tomeny szinte szirupszeru lottyott es semmi mast nem ehetem,ihatam .

9 kor volt az elso vervetel a masodik 11 kor.majd ehen haltam mar.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Megjöttem a buliból!Jó volt nagyon, de elég volt! Kezdek beteg lenni fáj a torkom és kezdek náthás lenni! Még algopyrint is bevettem egyet mert kezdtem úgy érezni, hogy lázasodok! :cry:

Szirom, nekem is kell egy halvány csík!!! Lesz az majd erősebb!

Monyó drukkolok az eredményhez!

Mindenki aki nem lesz már holnap vagy holnap után annak Áldott Békés Boldog Karácsonyt kívánok!!!!

Kép
kata05

Sziasztok!

Köszi, hogy megértettetek :wink:

Az az igazság, hogy eléggé fájdogál a pocim, úgyhogy aggódom. Nem merek örülni egyáltalán. Miksánál is fájt valamennyire, még mondtam is az uramnak, hogy meg fog jönni, de már nem emlékszem részletesen. Friss babások! Mennyire görcsölt a pocitok, ha görcsölt?

Bocsi, hogy most nem írok részletesen senkinek, de a saját nyavalygásommal vagyok elfoglalva :oops: :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,

Nem nagyon tudtam visszaolvasni, csak a hátramaradt pár hozzászólást, bocsi emiatt, de szalad a lakás, és már kezdek rosszul is lenni.

Szirom, nekem pontosan úgy fájt, mint mikor meg akart jönni, és még a mai napig van, hogy bele bele görcsöl. Pl, ha nagyon megijedek valamitől. A múltkor már aludtunk, és megszólalt a telefonom, iszonyatosan megijedtem, és utána igencsak elkezdett görcsölni a pocóm, de csak 1-2 percig, aztán abba hagyta. Szóval én biztos voltam, hogy meg fog jönni, apának mondtam is előtte. De azért hozzátettük, hogy ha nem jönne meg, akkor teszt, és akkor már volt halvány csíkom. A mostani görcsölések is pont mensi előtti jósló fájások, úgyhogy még mindig nem tudom elhinni, hogy 9 hónapig, ha a jó Isten is úgy akarja, nem lesz semmi.

Monyoka, izgulok, hogy rendben legyen az eredmény, vagy ha véletlenül találnak valamit, akkor könnyen orvosolható probléma legyen. Mennek a drukkok.

Szezso :cry: az 1 cn-hez, és tudod ne vidd túlzásba, lehet tettetni is a munkát :wink: Főleg kari előtt.

Mennem kell takarítani sajna :(

Pusssz, és mindenkinek hozzon a Jézuska, egy kis rosszullétet, hányással, és a mikit vigye afrancba :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Ja szirom elfelejtettem, hogy 2 nap múlva Chapter 2... :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Purc

Kép

Kép
purc

Köszi Purc, nagyon köszi :wink:

Ancsa! Te nem tesztelsz egyet? 35. napon vagy, jó a tábla? Már annyiszor akartam kérdezni!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ancsa! Te nem tesztelsz egyet? 35. napon vagy, jó a tábla? Már annyiszor akartam kérdezni!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hát ezt nem így akartam, döbbenet :shock: :shock: :roll: Bocsi :oops:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!

Halkan grat! :D Szurkolok, hogy a csík vastagodjon! A legszebb karácsonyi ajándékod lenne, ugye?

Kép
babancs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?