Sziasztok,
Szerencsére éjjel Lili nem hányt, de ma fele annyit sem evett, mint tegnap, annyira aggódok, vasárnap óta alig eszik, komolyan szinte csak 1-2 falatokat. Már azt mondtam, bármit megehet, csak egyen, de nem, még a kedvenceit is elutasítja. Pocija egyébként rendben, rengeteget iszik szerencsére, de a kaja nem megy. Nem tudom mit csináljak, ma a homlokát fájlalta egész nap, valszeg oda húzódott a gyulladás. Szegénykém olyan rosszul néz ki, tiszta karikásak a szemei, és az arcszíne is olyan más
. Ma du rendel a doki, alig várom, hogy beszéljek vele, mindenképp valami sos segítség kell szegénykémnek, mert ha így haladunk a kórházba fogunk kikötni. Brrrr ebbe alig merek belegondolni. Bala éjjel lázas volt, aztán amikor lement a láza elkapta valami remegőgörcs, de végül elaludt, na attól is rendesen megijedtem. Lili is szegénykém vagy 20x felkelt, hogy köhög, meg folyik az orra. Annyira aggódok miattuk, régen voltak ennyire betegek. Részemről elmúlt az arcfájás, így valszeg megmaradok, hat a gyógyszer. Apa már úton van hazafelé, nemrég beszéltünk, mondtam neki, mi a helyzet. Aztán rá nemsokra felhívott, hogy nem érdekli semmi, jön haza hozzánk, nagyon féltjük Lilit
.
Ági,
De ügyi vagy, hogy takarítasz, 1-2 hete még nekem is szerepeltek ilyenek a terveimben
.
Nagyon durva az autós eset.
A mézeskalácsot én be szoktam kenni tojással ha díszítem ha nem.
Hű, ha nekem ennyi segítségem lenne, tutira élnék vele, szerintem nyugodtan te is kihasználhatnád néha
. Főleg ha szívesen és örömmel segítenek a rokonok.
Sasha,
De jó, hogy kigyógyultál az arcüreggyusziból, sajnos mióta nekem tavaly szövődménye lett egy ki nem kezelt ilyen gyulladásnak, azóta nagyon félek.
Kataa,
Aranyos vagy, köszi! Igen a tesómat több mint 3 éve nem láttam, amit nagyon sajnálok, de azok után, hogy nemrég megtudtam, hogy a nagymamámat, aki miatt összevesztünk, bedugták egy öregek otthonába, már nem annyira. Mélységesen csalódtam bennük sajnos
.
Hát jól elvagyok itthon
, de már azért pár hónapja dolgozgatok is. Lassacskán szeretnék kiépíteni egy-két olyan munkát amit itthonról is csinálhatok és talán nem kell visszamennem dolgozni fix munkahelyre. Jövőre majd kiderül, sikerül-e
.
Nyuszi,
Igen ezt már párszor megkaptam
, néha én is bánom, hogy mi a túróért kellett nekünk mindenkitől távol költöznünk.
A 8 gyerek egy felnőtt azért nem semmi!
Magánovin már én is gondolkoztam, néha-néha alkalmanként, Vecsésen tuti van egy, állítólag jó is, jövőre majd ráfekszem a témára. Na meg a sportra, nyílt itt a közelben egy nagy sportcentrum, januárban majd fel akarom keresni, hogy hátha tudnak ajánlani valami nem aerobicot nekem
. Dannyvel nem volt gond amikor ott hagytad az elején? Pont így vagyok én is, hogy a hivatalos ügyekhez szívesebben mennék már egyedül, néha elég vicces Balával a munka is, ha jövőre komolyabban akarom venni, akkor ez így már nem fog működni, hogy mindig utána szaladgálok mindenhol.
Na megyek, apa elment a gyógyszertárba, beszéltem közben a dokival, eredmény menjen mindkettőnek az AB. Doki nem aggódik annyira a kaja miatt mint én, addig míg sokat iszik Lili, szerinte holnapra lesz hatása az AB-nak, hát majd meglátjuk.
Pusz,
Ilke