Sziasztok!
Végre van egy is időm!
Készen vagyok a takaróinkkal,már csak a patentokat kell rájuk varrnom,meg az ágytakarót kidiszíteni
Közben az összes üvegfelületet kidekoráltam üvegmatricával
Ma délután Viki olyan édesen segített a mézes sütiket megsütni,teszek fel róla képeket
Holnap délelött sütöm a beigliket magunkank és anyuéknak,mert csüt-pénteken elutazunk Nagykanizsára a barátainkhoz babanézőbe.
Rólunk röviden ennyi
Lívia
örülök,hogy a betegek jobban vannak!
A zeneovi karácsonyt megírja majd a Berci neked,megpróbáljuk kariig eljuttatni nektek.
Majd felhívlak és nyélbe ütjük az üzletet
szerintem szerdán estefelé,kb.17 órakor megyünk Vikivel dkertbe és a spar előtti téren talizhatunk,de majd még pontosítunk.
Cserébe jó lesz egy cd.
Hogy sikerült a szombati vizsgád?
Reni,Gangi
a bánhdai katolikus templomban mikor lesz a betlehemes műsor?
Ági
tényleg nagyon ügyes,bátor volt Dorka,hogy nem félt a Mikulástól.
Nagyon jó,hogy minden oké pisi ügyben,maradjon is így!
Én Vikinek hetente 1-szer mosom meg a haját samponal,hetente 1-2-szer pedig átöblítem a fürdővizével sé utána jól megtörlöm,majd hagyom megszáradni neki.
Hugi
remélem,hogy végre teljesült az álmotok és már a kis házikótokban töltitek napjaitokat!
Nem olyan nehéz ám az egyedül mindent én csinálok szitu,majd belejössz,meglátod!
Azért ha tudsz,gyere közénk mindig!
Viki sokat emlegeti Virágot
Minden kisbetegnek mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
küldök egy kis gyógyenergiát!
Édesek a lurkók a képeken!
Nem tudom,hogy karácsonyig tudok-e még jönni,így most kívánnánk mindenkinek áldott,békés karácsonyi ünnepeket és sok szépet a karácsonyfák alá!
Sziasztok:ERika