Jóestét!
Fanka,
gyönyörűek a képek, azért látszik apátok profizmusa!:D
Na és a közös képek is nagyon tetszenek, olyan szépek vagytok együtt! Te sem unatkozol akkor mostanában, ennyi sütés-főzéssel!
Juc,
jelentem topiksüti kész, de csak natúr lett, mert Marci két tepsi után megunta és felébresztette Lilit, így örültem, hogy ki tudtam sütni őket, nemhogy díszítgetni!:D
Köszönöm a receptet, szerintem nagyon fincsi!:)
Ez a Thomas őrület, minden délelőtt meg kell most már néznünk, hihetetlen, na és a kedvenc a favonat, azzal bármennyit eljátszik mostanában!
Nyuszko,
sajnálom, hogy így jártál a csomagküldőkkel, nekem viszont ma pont kellemes meglepetést okoztak, mert Marci kedvence lett egy korong forgatós könyvsorozat, azt olvassa elalváskor, és mesél belőle hangosan, és a librin vasárnap este rendeltem meg és ma már hozni akarták, csak nem voltam itthon!
http://www.libri.hu/hu/book/gyermek_es_ ... _type=book
Csinálj egy pici sátrat papírból és majd beválthatja, ha megjön az igazi, de addig is már rákészülhet. három éve, apukáméktól a kerti szerszámosházhoz kaptunk egy kis hozzájárulást és annyira ötletes volt, mert egy kisház formájú mécsestartó volt becsomagolva, kerti szerszámosház felírattal.
Timka,
de nálunk is divat a petárdázás, meg a tüzijáték, gondolom ha nagyobbak lesznek a mi törpéink, ők is ki fogják majd harcolni!:D
De mi tavaly bulizni voltunk, és csak hajnalban jöttünk haza, így nem is tudom!
Ma délután bent voltunk a koliban Lilóva, hát nagoyn tetszett a kollégáimnak, mert őt még nem látták és jól is sikerült a karácsonyi ebéd. Kapott mind a két kölök egy-egy pólót a koli fotóival, meg a legutolsó emblémákkal, olyan rendesek voltak.
Andi,
hát igen, ez a becézgetés nem egyszerű, de én voltam a rossz, mert még a kórházban én mondtam, hogy Liló, meg Lilóca, majd átragadt a többiekre is, de még mindig jobb, mint a Lilike, Lilikécske, ....
Azért Mironnak se kutya a Mimi!:D
Na megyek gyorsan "bundizni, szép álmokat!