Noémi!
Persze, porszívózom a kis nóziját, sajnos muszály. Ilyenkor a kézi pumpás teljesen hatástalan. Ezzel meg jó sok trutyi kijön. Előtte fújok be Sterimart, az jól fellazítja. Egyébként ettől üvölt a legjobban, biztos nagyon szar lehet amikor befújom. A porszívózásnál is üvölt, de már lájtosabban.
Hülye kérdés: vajon mikor tanulnak meg a gyerekek orrot fújni? Tegnap már ezen morfondíroztam... Biztos jó sokára...
Bárány!
Herpesz:
És most mi lesz veled?...
Karácsonyi készülődés: jaj én már nagyon be vagyok sózva, imádom a Karit!!! Tegnap már elővettük a dekorációkat, elkezdtük a lakást díszíteni, de nem csicsázzuk fel nagyon, csak imitt-amott egy kis műfenyőág-füzér, rajta arany harangok, stb.
Kaja ügyben nálunk valószínűleg sült libamáj lesz, tudom hogy drága, de nem érdekel mert egyszer ettem egy szendvicsen, és olyan isteni finom, hogy csorog utána a nyálam, Apa már evett és ő is mondja hogy isteni, úgyhogy eldöntöttük, az lesz. Kettőnknek úgysem kell sok. Már megvettük a libazsírt, amiben sütjük. De hogy hogyan kell pontosan, azt nem tudom... Esetleg van receptetek? Ha nem kapunk szép libamájat, akkor a szokásos rántott husi, krumplisaláta lesz a menü, előtte vadkacsa húsleves. Fácánból akartuk, de nem kaptunk... A vadkacsa is isteni ám!
Sütni én nem sütök, hanem kis desszerteket csinálok (raffaello, meg rumos-csokis-kávés-mandulás golyók). Beiglit az apósom süt, mert isteni finomat tud ám, másnap megyünk hozzájuk (25-én), ott is lesz családi ebéd meg minden.
Ajándékozás terén nagyon szerény lesz az idei Kari, megbeszéltük a férjemmel, mert anyagilag nem állunk valami fényesen, a lakás miatt. De ennek ellenére én nem bírtam ki, és vettem neki egy Azzaro Chrome parfümöt, háááát valami isteni illata van...... fúúúú.... lehet hogy tulajdonképpen kicsit önző módon "magamnak" vettem? Úgyis én szagolom!..
Gesztikénknek pedig egy jó nagy plüss macit vettünk, kb. akkora mint ő maga, és nem szőrös, hanem finom puha, jó odabújós macika, remélem ez hosszú ideig a haverja lesz! Később még aludni is tud vele. Meg pár ruhaféleséget kap még tőlünk, de hát neki még praktikus dolgokat érdemes venni. Na majd jövőre, ha majd együtt megyünk vásárolgatni! Ott fog tipegni mellettünk és néz majd nagy csillogó szemekkel a karácsonyi forgatagban! Idén is voltunk, de hát persze még nem tudja értékelni a hangulatot. Mindenesetre vettünk egy csomag 70 cm-es csillagszórót, remlélem az tetszeni fog neki!