Sziasztok!
Olvasgattam amiket a témában írtatok és gondoltam megosztom Veletek a tapasztalataimat.
Én is letöltöttem az angol nyelvű oldalról a "Jónás módszert" és elkészítettem a táblázatot. Ezek után elmentem Dr. Pánszky Gyulához és megcsináltattam Vele a 2. gyermek nemére vonatkozó táblázatot és persze a kettő nem egyezik. Egyébként is elég gyanús volt az interneten lévő, mert gyakorlatilag felváltva ígért lányt és fiút.
Dr. P.Gy. kedves volt és 21 ezer forintot kért a gyermek nemére vonatkozó táblázatért.
A fogamzáskontroll című könyv, szerintem nincs elég egyértelműen megfogalmazva. pl. az a rész, amikor a gyermek neméről ír. Először én is azt hittem, ha az első gyermekem fiú volt, akkor a 2. is az lesz!? Ez nem mindenkinél van így, úgy tűnik nálam sem!
Azt viszont nem értem és segíthetnétek az értelmezésben
Hogyan lehetséges, hogy minden hónapban pontosan érzem a peteérésemet, fizikai tűnetei vannak és mégis egyes hónapoknál a termékeny napjaim a mensi utáni napokra esnek a Jónás módszer alapján!? Tehát a petém abban az időpontban még nem lehet elég nagy méretű, hisz nőorvosnál már többször láttam, amikor ultrahangos vizsgálattal megnéztük, hogy a pete mekkora és egészséges-e stb.
Szóval ez ugye elméletileg a hónap közepe, akkor hogyan lehetek termékeny a mensit követő napokban!? Két petém érik!? Nem értem! Segítsetek léci értelmezni!