Új privát üzeneted érkezett!

Monyoka :( ma ilyen nincs kedvünk nap van
sonjus

HAZA AKAROK MENNI!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

sonjus csak az a gaz.hogy tegnap kellet volna hogy megjojjon es mar beleeltem magam.reggel teszteltem egy halvany zebrat.
aztan 2 orara ra megjon.
teherbe tudok esni csak nem tudom megtartani.ez gaz.
azt hittem ebben a honapban nem johetett ossze,de mint mar valamelyik nap irtam hogy elszamoltam egy napot,igy 2 nappal pe elott egyutt voltunk .abbol meg siman osszejohetett.

Kép
monyoka

na meg a ferjem felvetese kiakasztott.

bizti olyan hormonbajom van amitol pozitiv lesz a teszt :evil: :evil:
na ja.
mar legalabb 100 tesztet csinaltam es csak akkor lett pozitiv amikor terhes is voltam.

Kép
monyoka

Halihó!

Délután 3-ra tessék nekem küldeni a drukkokat!!! Ezerrel!!!!! Az állásom a tét... :shock:
Be vagyok tojva mint állat... :?
Utána jövök és megmutizom a förtelmesen ronda görbémet. Asszem, ebben a hónapban nem volt/van/lesz pé-m. :cry:

Kép
szilcsi

Monyóka,...nem is tudok mit mondani,... sajnálom nagyon! Virtuálisan ölellek éppen, érzed?

Szilcsi, gondolunk Rád!!!

snufi

Jajj Monyoka!Nagyon sajnalom!!!! :cry: :cry: :cry:
Penteken mesz vervetelre?

Afi!
SOK BOLDOG SZULINAPOT KIVANOK ENIKONEK!!!
ancsa81

Sziasztok,
megjöttem. Ma Roli hagyott 11-ig aludni és utána meg lementünk mert gyönyörűen süt a nap.
Én se mondtam, de még belefér, hogy Boldog névnapot Violának!!!
Kép

Miksának milyen gyünyürű szép szeme van!!! Édes a kis maszatos képe.

Horoszkóp: Én Ikrek vagyok és férjem is. Mi nagyon jól megvagyunk, de én nem vagyok könnyű eset. (Na ő sem azért...)

Monyoka sajnálom... :(

Csikken

KépKép
Kép
csikken

görbe:
Kép

KépKép
Kép
csikken

Áfi: Isten éltesse Enikőt! Ma 3 barátnőm-ismerősöm gyerekének van a szülinapja. Ez a dec 20 egy forgalmas nap volt a szülőszobán úgy láccik :lol: :lol:

Monyó: Nagyon nagyon sajnálom :cry: !!! Akkor most hormonokat kell nézetned, mert ha a baba megfogan de nem marad meg, akkor ott hormonprobléma van :( Nővéremnek is ilyen baja van! neki elég drasztikus! :(
De az esetek nagy %-ban azonban hormonpótlással kezelhető :wink:

Szilcsi: Mennek a szurkok +++++++++++++++++++++
Küldtem mélt neked :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok,

Monyóka, sajnálom tényleg nagyon nagyon :cry: És tényleg remélem kiderül az ok, és tudják orvosolni.

Áfi, Boldog Szülinapot a kis Ünnepeltnek!

Bettike, az Uram felvetette évekkel ezelőtt a munkahelyén, hogy külföldön keres munkát, na nem azért mert nem szeret ott dologozni, csak pénzt akar keresni. Erre azt mondták, miért nem jön ki a cég keretein belül. Erre ő: JÓ Ennyi történt. MIndent a cég állt, hozzáteszem annyira sokba került volna, hogy nekünk nem ment volna.

Gaby, hát igazából nem tudom, hogy megoldódott-e a biztosítós probléma. Megnézettem sokmindekivel. Azt mondták ne aggódjak, nem kell fizetni, csak valahogy más kódba kerültünk. És lehet a kórház szúrt el valamit. Azért annyira nem vagyok nyugodt, de kicsit nyugodtabb. Ez csak értesítő volt, nem számla, remélem számlát soha nem kapunk ekkora összegről.

Ceni, tök megértem, hogy miért nem akartok ki költözni a városból. Mi azért falura megyünk haza, igaz 5 km Tbánya, így azért könnyű :wink: Ha egyszer felépül a csoda házunk :lol:

Csillagjegyek, hát engem nem igazán érdekel, hogy mi lesz a gyerekem csillagjegye, nem hiszek benne, és nem godnolom hogy bármit is meghatározna, személyiséget, egyéniséget stb... De tisztelem azokat az embereket, akik ebben hisznek. Én rák vagyok, az Uram bak, és mindketten makacsok, jaaaaaa és nekem jó a természetem neki rossz, hihi Ez vicc volt.

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok!

Coca, ne haragudj rám! Állj még velem szóba! Naaaaaa :cry:

Ceni, Violának és neked Boldog névnapot!

Ancsa, ja kicsit későn de volt pé, habár érzésem szerint előbb! Köszi na drukkot! Aranyosak a képek! Jó képű lesz!!!!!

Áfi, kicsi lányodnak Boldog névnapot!

Szilcsi, veled vagyok, nagyon drukkolok!!!!!!

Bettike, nem tom honnan szedtem hogy szabin vagy! Nekem már csak egy nap, jelenleg 6 oldali munkaundorom van!!!!!!!!!!

Snufi, katonavizsgálathoz ddddrrrrrrrrruuukkk!

Szirom, szép a görbéd és gyönyörű szemei vannak a fiadnak!

Monyóka, sajnálom!

Robcsi, jól nézhetett ki a lányod! :lol:

Görbét este rakok!

Kép
kata05

Purc! Ja! Akkor egész egyszerűen ment a kiköltözés! :lol:

Monyoka! Mit is lehet ilyenkor írni? :cry: :cry: :cry:

Szilcsi!+++++++++++++++++++++++

Azért jöttem, hogy mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánjak! Jelentkezem majd karácsony valamelyik napján kb.! Addig gyúrok a pé-re és közben a babára is! :wink:
Mindenki szépen díszítse fel a fát! :lol: Meg süssön finomat! És persze próbáljon meg pihenni közben! Remélem sok szép fényképre jövök vissza!

S betűs hármas! Drukkolok! Sok zebrát szeretnék látni a fa alatt! :lol:

És egyébként is mindenkinek sikerüljön minden, amit a héten szeretne!

Kép
bettike
Eger

Bettike te hova mész?

Ceni, Áfi bocsi, szóval gyorsan olvastam el a hozzászólásokat, és azt hittem Enikő nap van ma! Áfi lányodnak Boldog szülinapot!

Kép
kata05

Jah! Bettike! Te hova mész???? :shock:

snufi

Sziasztok!

Először is Monyókának! Nagyon-nagyon sajnálom :cry: És rendesen megjött?
Mikor mész vérvételre? Szerintem is ott lesz a bibi.

Áfi! Nagyon boldog szülinapot Enikőnek! Isten éltesse! :lol:

Purc! és te is dolgozol kint?

Szilcsi! mennek a drukkok ezerrel! :wink:

Szezso! Óóóó :evil:

Babancs! Gratula az AFP-hez!

Enikő! Igazad van, értem én :wink: Az orvos (mi van, ha rohanni kell) dolgon mi is eszeltünk, de szerencsére nem volt még gáz. Egyszer volt rosszul éjjel Miksa nagyon, de a dokink felvette hajnali 4-kor a telefont és levezényelte telcsin. Azóta még jobban megbízom benne. Tavasszal az árvízkor volt még beteg Miksa, akor be voltunk zárva a szigetre vagy 1,5 hétig. A doki meg a saját falujában ült szintén bezárva és távgyógyított telefonon. Ezek azért benne vannak a pakliban. Oszt mégis jó :lol:

Februári kép, erre járunk a boltba:
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Most olvasom milyen kedvesek vagytok!
Mindenkinek nagyon köszönöm Enikő nevében is a köszöntéseket!!! Délután oltást kapott szegény ünnepelt, de észre se vette, kicsit se sírt. Délelött tortát sütöttem neki, nemsokára jön a mama is köszönteni, szóval szülinap a javából! :)
Enikő,
utólag bár, de boldog névnapot Violának! :)
Vendég

Halihó!!!

Megvan a vizsgám, és január 1-től véglegesítenek a melóhelyen!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszönöm mindenkinek a drukkokat!

Monyoka, nagyon sajnálom, ami veled történt! Iszkiri el dokihoz, kivizsgálnak és meglátod, következő hónapban sikerülni fog! Fel a fejjel!

Kata, neked volt pé-d, igaz? Miért nem rakja be a tickered a dpo-t?? Jó neked, legalább pé volt, nekem az se.

Lehetek én a békaseggealattjárógörbe tulajdonosa? :cry: Lehet, hogy csak a vizsga miatti idegeskedés miatt nem volt pé???

Áfonya, kicsilányodnak boldog szülinapot!!! :lol:

Majd megpróbálok szépen lassan visszakapcsolódni ide... :shock: Annyit írtok, hogy az valami brutális! 8)

Kép

Kép
szilcsi

Szilcsi Kép

KépKép
Kép
csikken

Szia Csikken!

Köszönöm! :lol:

Lépek is haza, dolog van ezermillió... :roll: :wink:

Kép
szilcsi

Szilcsi, ez az gratula!!

Görbe:

Kép

Kép
kata05

Szilcsi: Gratula :wink: :lol:

Szirom: Hol is laktok pontosan? Mármint helyileg??? Jöhet priviben is :)

ceniko
Szeged

Köszönöm az AFP-hez a grat-okat.
Az UH a 20. héten lesz csak. :( Úgyhogy még várat magára, hogy megtudjuk, ki lakozik (kisfiú, kislány) odabent. :D

Kép
babancs

...na, mire tudok jönni, mindenki alszik. :cry:

Kép
zölddisznó

Szilcsi gratula, nagyon ügyi vagy.

Babancs neked is az AFP-hez, huuh tök király, hogy minden rendben van.

Szirom , tutkó helyen laktok, ha van képed a környékről én szívesen venném , ha feltennéd, tök kíváncsi vagyok :wink:
Én is dolgozok, csak 4 órában ilyen aszisztensi munka, nem nagy szám, de épp elég, mert mikor hazajövök nyomhatom tovább itthon a vállakozásunkat. És biza este 8-9-re már nagyon kivagyok...
mennek a drukkok mindenkinek.

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok!

Szilcsi, GRATU!!!

No, én holnap csak du./este tudok jönni, tudjátok, holnap délelőtt 9,30-ra megyünk kiskatona vizsgálatra! :oops: Kérlek gondoljatok Ránk! Utána még a városban maradunk vásárolni,.... de amint hazaérek, jelentkezek! Már az eredménnyel!

Szép álmokat!

snufi

Jó reggelt!

Snufiragondolás indul!

Na, ebből mi lesz?!
Kép

És görgém:
Kép

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Coca, csak érted vagyok ilyen korán itt! De legközelebb délután leszek csak!

Görbe:

Kép

Szóval görbém nem sziporkázik, de legalább jelölt pé-t!

Senkinek nincs mostanában babás tünete? Már kezdem hiányolni! :lol:

Kép
kata05

Jó reggelt!

Coca: nagyon hideg lehet felétek :lol:

Snufi: gondolok egy jó nagy számra pl. 80 millió :lol:

Monyoka: fájt érted a szívem, mikor tegnap olvastam a tesztet, meg az 1.cn.!!! Szerintem valami egyszerű probléma lehet csak, amit gyorsan orvosolnak és jöhet is Kismonyi!! :lol:

Szilcsi: én is gratula!!!

Rólam: szerintem ma 1. cn...Itt a görbe, azt hiszem egyértelmű:
Kép

Szirom, Sonjus! Drukkolok, hogy a 3 S-betűsből 2-nek sikerüljön, ha már nekem nem jött össze!!! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kata: na látod, görbe megemberelte magát! :lol:

Mindjárt egy csomóan pé után lesznek (ahogy Te is :wink: úgyhogy nemsokára jönnek a babaás tünetek!! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kata! Megbocsátom minden bűnödet! Gyújtok máglyát görbéd alá.

Szezsó! Kitartááááááás!
Spórolok a gázzal, azért hülök ennyire :lol:

Na pá, megyek egy kicsit dolgozni. Ma du. lesz a tanári Karácsony - este vidáman jövök!

Pussssz!

Kép
zölddisznó

Halihó!

Szilcsi!
Ügyi vagy nagyon :) Gratulálok!!!

Snufiragondoláshoz csatlakozom!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kata görbe ALAKUL!!! :)

Áfi!
Enikőnek boldog szülinapot :)

Tábla
Kép

Háát tegnap este elkezdtem pecsételni :( illetve valami olyasmi. Ma reggel is még itt tartok, bár a hőm visszament :shock: de az előző hónapban is 36,9 volt mikor megjött.
Kis barnás cucc, egy-két pötty alvadt vér. BOCSI :oops:
Mivel nem tudom, hogy most mi is van velem, nincs tickerem és a táblából is kivettem magam.
Ez a nap egy örökkévalóság lesz :(
Tegnap este végiggondoltam a dolgokat és úgy döntöttem, hogy akkor most egy kicsit leállok mindennel. Se hőmérő, se babanet (azért szerintem az utóbbi nehezebb lesz :) , olvasgatni bizti fogok, mert érdekel, hogy kivel mi van! )
Így a 21-22. hónap sikertelen próbálkozásai után úgy érzem elég volt. Ha elindul a klinikai beavatkozás, akkor a követhetőség miatt azért majd hőmérőzőm újra (ez február vége felé lesz)
A táblát szívesen átadnám valakinek aki exel-ben és paint-ben kicsit járatos, mert alakítgatni kell, meg kicsinyíteni stb.
Várom a jelentkezőket :)

MINDENKINEK MILLIÓ PUSZIT KÜLDÖK!!!
A pocaklakóknak is kérem átadni :)
Holnap azért még jövök, hogy jó sok minden jót kívánjak nektek Karácsonyra és az új évre!!!!

Kép

na azért még egy görbét rakok :) jelezvén, hogy valamicske kis remény még maradt bennem :)
Kép
sonjus

Monyóka!
Ne haragudj, annyira el voltam foglalva a saját nyomorommal, hogy neked nem is írtam!
Nagyon sajnálom, hogy így alakult a dolog. A hátamon futkos a hideg a gondolattól, hogy a teszt pozitívat mutat, aztán meg megjön! :evil: Kitartást kívánok! Hátha tényleg csak egy kis hormon bibi van, amit gyogyival gyorsan helyrehoznak!
Drukkkkolok nagyon!!!
sonjus

jó reggelt

Monyoka
nem szép a férjedtől hogy ilyeneket mond, főleg hogy nem hajlandó elmenni kiskatona vizsgálatra :? :evil:

Szilcsi
gratulálok :D Kép

Sonjus
drukkolok, hogy elmúljon a pecsételé, és ne miki jöjjön, hanem baba Kép Ki csinálná ezt a szép táblát , ha nem jönnél a babanetre :? :wink: szóval csiribu csiribá, pocakos leszel

Kép
gaby25

hőjelentés
Kép

Kép
gaby25

Sziasztok!

Sonjus, nagyon remélem, hogy ez a pecsételés csak a baba jele. Azt mondtad, hogy neked 13 napos szokott lenni a luterális fázisod. Akkor elvileg szombaton nem kell megjönnie ugye? Ez még akár a beágyazódástól is lehet. Nagyon drukkolok.
Ja, és a görbéd akkor is jó. Egyébként amikor babás lettem én ugyanennyire meg voltam győződve róla, hogy nem sikerült mint te.

Monyóka, neked is kívánom, hogy hamar rendbe tudják tenni a hormonjaid és ha beköltözik kismonyó a pocidba szépen ott is maradjon 9 hónapig.

Snufi, drukk a kiskatonavizsihez.

Bettike mi ez a lelépés?

Szilcsi örülök, hogy sikerült a vizsgád :D

Coca, már-már durva ez a trió :D

Szezso :(

Szirom gyere gyorsan a görbéddel!

Rólam annyit, hogy tegnap megfogtam az első rókát :( Lesz ez még így se :D

Gabi, görbe?

Kép
Kép
robcsi03

Hahó!

Csak egy gyors görbére van időm, megyünk a dokihoz időre, és meg vagyunk csúszva már megint :roll:

Kép .

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,én is vagyok, de megyek is nagyiékhoz Rolival.
Sonjus, drukkolok, hogy baba legyen és nem szeretnénk ha elmennél. Te mint fő táblafelelős :) De persze ezt neked kell érezni, ha úgy gondolod, hogy kicsit kell hogy távol légy akkor majd visszatértsz :) :) Én is egyszer már kiregisztráltam magamat, de ezt a babanetet nem lehet csak úgy otthagyni. SZóval fél év után visszataláltam :) :)
Görbe: (Ja ferti betette a PÉM)
Kép

TÉnyleg az lenne a kérdésem, hogy én nagyon későn fekszem le (kb 12 körül) És éjelente iszonyat aktívan mozgolodok, amire óránként fel is kelek, aztán visszaalszok. Szóval nekem tuti nincs meg a 3 óra folyamatos alvás. Ez gáz a görbe szempontjából?
Csikken

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

Coca, jó érzés hogy megbocsátottál nekem!

Csikken szép a görbéd, csak így tovább!

Szezso, sajnálom, hogy kezd megjönni! :cry:

Sonjus, remélem visszatartod mikit! Ha mégse sikerül azért gyere januárban is mert hiányozni fogsz! :wink:

Szirom, naggyon jó a görbéd! 24-én teszt? Vagy előbb?

Robcsi, nem jó a róka, de én is elkapnám már! :lol:

Többiek????????????

Én ma nagyon gyengének érzem magam minden végtagomban, nem tom mi van velem! És a méhem is szúr ha begörnyedek vagy leguggolok, nem kellemes érzés! De mensinek még azért korai lenne! :cry:

Kép
kata05

sziasztok.

mindenkinek koszonom a vigasztalo szavakat.tegnap kibuktam egy kicsit.
holnap ha minden osszejon megyek vervetelre.

sonjus ne menj el.

Kép
monyoka

Monyóka de jó hogy jelentkeztél! Drukkolok a holnapi vérvételhez!

Kép
kata05

Hahó!

Monyóka! Próbáljuk benned tartani a lelket, jó? És szerencse a szerencsétlenségben, hogy holnap még belefért ez a vérvétel. Drukkolok, hogy kiderüljön, hogy valami egyszerűen orvosolható gond van, és mielőbb babás légy!

Kata! beágyazódás? :wink:
23-án vagy 24-én tesztelek. 24-én akartam, csak akkor már itt lesz a családom, aztán lehet, hogy nyugisabb lenne 23-án. Már ha érdemes :wink: Nekem nincs annál rosszabb érzés, mint ha itt áll a teszt, és még a tesztelésig se jutok el. De túl korán sem akarok, mert a múltkor nagyon rosszul sült el. Nem mondom, hogy nem fordult meg ma a fejemben azért :wink:

Sonjus! Nagyon hiányoznál, ne menj el kérlek!
És nem rossz a görbéd :wink:

Szezso! Hááát, tényleg nem valami biztató, de olyan rossz ezt így leírni :cry:

Zöldi! Jó mulatást! :lol:

Robcsi! Küldd ide azt a rókát :lol: Bár én MIksával nem hánytam, csak émelyegtem a 14-15. hétig. De már azt is bírnám :wink:

Csikken! Szépen felment!
Szerintem nem baj, én úgy értelmeztem a játékszabályokat, hogy 3 óra pihenés. Szóval a felkelés zavarna nagyon be, nem az ébredés. Szerintem. De lehet, hogy más mást mond.
Én se fekszem éjfél előtt különben :wink:

Gabi! Most kéne hajrázni! :wink:

Akinek nem írtam, az jelentkezzen :wink:

Még annyi, hogy voltunk doktornál, Miksa füle nagyon sokat javult. Még be kell szedni a gyógyszert és a jövő hétvégén újra megnézi a doktor. De a következő hasonló betegségnél orrmandula repül valszeg :?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, ha az orrmandulát kivetetted akkor a garatot is, azt javaslom! Míg kicsi jobban viseli az ilyen műtétet, később semmire nem fog emlékezni, de állítólag felnőtt korban borzalmas a mandula műtét!
Csináld akkor 23-án mert én nagyon kíváncsi vagyok! :oops:

Kép
kata05

Szirom: Az orrmandula műtét nem vészes ám, és minél kisebb a gyerek annál jobban viseli!
nekem 20 éves korombe vették ki a manduláimat, azt hittem ottmaradok. Iszonyatosan fájt a szülés bolhafing volt hozzá képest! 2 hétig nem bírtam nyelni, beszélni, rettenetesen fáj! Hja és nem altattak, hanem ébren vették ki ááááááááááááááááááááááááááááá :shock: :evil:
Úgyhogy ha már most felmerül, hogy esetleg jobb lenne kivenni, akkor sztem ne halogasd ez jobb nem lesz, csak rosszabb! És sok gyereknek utána minden ilyen "füles", "torokfájásos" panasza megszünik!
tehát hajrá tessék kivetetni és többé nem lesz füles gond :wink:

Sonjus: Ne menj eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel!!!!! Én nem irogatok mostanában ide túl sokat, mert nagyon pörög a topik és nincs időm folyamatosan olvasni, de azért minden nap benézek, hogy kivel mivan! Tessék nem elkámpicsorodni és nem feladni!!! Ez parancs!!!!!!!!!

Mindenkinek mennek a szurkok!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++

ceniko
Szeged

Sziasztok!

megjöttünk, hál Istennek jó hírekkel!!!! :lol: 28millió/ml - azt írja, hogy 20 ml től normális! A többit meg nem nagyon értem..... de a vége, a lényeg: jó nezőképességre utaló lelet!!!! (se gyull. se mozgásos baj, stb.) !!!!!
Bár én úgy tudtam több, mint 20 millió a normális, mindegy. (TI???)
Manuálisan is megvizsgálta,.... úgy is minden ok!!!!!

Éjszaka alig aludtam, úgy izgultam (ő is), meg odafele az autóban is! Odaértünk, kicsit várni kellett. :twisted: Behívták, és a váróban megszólalt a kedvenc számunk!!! :D Akkor elöntött a nyugalom, biztos voltam benne, hogy minden ok lesz! És így is lett!!!!!! :P

Köszi a drukkokat Csajok, később majd jövök!!!!!

snufi

Ezt találtam:

Amikor 1960-ban a WHO 80 millió/ml-ben határozta meg a normál spermiogrammban a spermaszámot, akkor ma ez a szám már mindössze 20 millió/ml. Sajnos az esetek mintegy 10%-ában semmilyen okot nem lehet kimutatni a meddőség hátterében: ez az ismeretlen eredetű meddőség.

snufi

Snufi, grat ez tök jó hír!

Kép
kata05

Gratula, Snufi! Akkor most megnyugodhat a férjed, örültök nagyon, ugye? :lol: (Először azt írtam, hogy mint majom farkának, de aztán kitöröltem, de kár lett volna kihagyni ezt a poént, úgyhogy zárójelben csak megjegyzem :lol: )

Kata, Enikő! Én ezt így nem szeretném eldönteni a doktorok helyett, hogy kivetessem a másikat is. Ha kell, akkor persze, de én nem kérek külön semmit.
Az orrmandula állítólag nem vészes, de a garat a kicsiknél is az. Lehet, hogy elfelejti, meg gyorsabban gyógyul, mint egy felnőtt, de azért megviseli őket. Nekem 12 évesen vették ki (altatás nélkül, ahogyan Enikőnek, és egyébként épp Szegeden, a Rókusban :wink: ), és mi tagadás, sz.r volt. Aznap még igen vacakul voltam, meg utána is csak lassan javult. Viszont én nem hánytam. De amit láttam a kicsiktől, az csúnya volt. Gyerekkórteremben voltam, én voltam a legnagyobb, meg ott volt az egyik gyerek anyukája. És olyan 5-6 3 év körüli kicsi. Rácsos ágyba tették le őket a műtét után, és kivétel nélkül vért hánytak ébredéskor, és nem is keveset, és nagyon megviselte őket. Szóval én magam nem fogom erőltetni. De úgyis mindent töviről hegyire át szoktunk beszélni a doktorral, és ez a gégésszel sem lesz másként, ha arra kerül a sor. Kérdéshegyeim szoktak lenni :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Nagyon örülünk a férjemmel, mert végül is a nőgyógyászom elküldött minket UH-ra..ÉS KIDERÜLT A BABA NEME! KISFIÚ! :lol: :lol:
Ugye én nagyon kisfiúra vágytam..így Domonkos lesz. Vagy Domonkos Attila (apósom után Attila is). Nagyon boldog mind2 család. A jóslat is bevált, meg a kínai fogamzásnaptár is fiút jósolt.
Az UH-s orvos és foghegyről megkérdezte, hogy tudjuk-e már a baba nemét. Mondtuk, még nem. Erre nem mondott semmit, majd félve megkérdeztem, hogy a doktor úr látja? Na akkor mondta, hogy persze - kisfiú.
A férjem annyira örül, holnap elvisz vacsizni a kedvenc helyünkre.

Kép
babancs

Babancs! Óriási gratula a kiscsávóhoz! :lol: és nagyon-nagyon szép a név! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?