Sziasztok,
Én is jósokára néztem be, mert általában pangás van!De most látom van itt élet
Kórházak: SOTEI.-ről én csak jót tudok mondani!Nekem nem egy barátnőm szült ott, és mindenki dícsérte.Igaz, hogy túlzsúfoltsága miatt előfordul, hogy nincs hely a baba mellett a szülészeten, és amíg megürül egy ágy adig a nőgyógyira fektetnek valakit, de erről senki sem tehet.Viszont az is tény, hogy NIc,PIc van, tehát ha bármi van a babáddal azonnal hhelyben el tudják látni, úgy hogy vele lehetsz és nem kell külön fizetned, vagy naponta bejárnod, hogy pl. szoptathasd!Szóval szakmailag, és felszereltségileg a toppon van!Nem úgy mint Szt. Imre!Én pl. arról azon kívül, hogy tök szépen felújították nem túl sok jót hallottam!
Ami nálam pl. döntő, hogy EDA-t nem lehet kérni!!!!És még egy-két alapvető dolog így be van szabályozva!Nekem ez nem annyira jönne be!De ízlések és pofonok, mindenki végülis ott szül ahol szimpi neki!
Viszont az igaz, hogy aki júli-1.-ig megszül oda megy ahova akar, és nem kell fizetni a választott orvosért sem!
Szerintem Kata, te meg az ikrekkel tuti a kiírt időpont előtt kerülsz még be, tehát mehetsz nyugodtan a Szt. Imrébe
Gyerekorvos: Én is ezerrel a Szárayt ajánlom, nagyon szupi a nő!És valóba emléxik a gyerkőcök nevére, sőt nálunk soxor még arra is, hogy mi volt a bajunk amikor utoljára ott jártunk
Pedig szerencs ritkán vagyunk betegek!(kopp,kopp)
Ovi:Mi is voltunk beiratkozni, ide az újba mert itt lakunk, de majd meglátjuk mi lesz, mert rentgetegen voltak szerintem!
Beusa,
aranyos vagy, hát mit mondjak, igen elég kalandos így a nagyobb mellett az újabb terhesség!nekem az elsőnél olyan szupi terhességem volt, semmi bajom nem volt, tudtam tök jókat aludni, nem fájt soha semmim, stb.Hát most minden bajom van, és jóval fáradtabb is vagyok, ugye rohangálok a nagyobb után közbe azon jár az eszem, hogy de jó lenne otthon pihenni!
Sajna, az az egy biztos, hogy aki az első babáját várja használja ki a békés terhességet, mert többet ilyen nem lesz!Az tuti