Új privát üzeneted érkezett!

én vagyok, de mennem kell pakolni a mosogatógépbe, meg vizet forralnom Roli tápijába + Zsolti szerintem most letámadja a gépet.
Azért vagyok ám.

KépKép
Kép
csikken

Na, akkor szép álmokat Mindenkinek!!!!! :P

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok!

Viola nevében köszönöm a névnapi üdvözleteket :)

Beolvasztottam a mikuláscsokikat forró csokinak, másra úgyse jók :shock: Most kortyoljuk apával. Vérré válik bennem :lol:
Amúgy jól vagyok, minden oké. Teljes erőbedobással lakást keresünk, ugyanis ahol most lakunk már igenerősen kicsi!
Úgyhogy abból állnak a napjaim, hogy lakásokat vadászaok, újságokban, neten és megyek nézni őket! Hát egyetlen egyet találtunk eddig amibe el tudnám képzelni az életünket! Silány a felhozatal :( Illetve a mérnökök akik tervezték, nem gondoltak 1-nél több gyerekre / család :shock: :evil:

Remélem mindenkivel minden oké, nem kiséreltem meg teljesen visszaolvasni bocsika :oops: Mindenkinek mennek a drukkok!++++++++++++
Purc után tesztelt valaki +at???????????

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Folyt.kov:

Bettike!
A merleg szerintem is jo jegy :wink: (gyerekben)

Snufi!
Koszi hogy drukkolsz nekem is! :) Nekem azert kene hogy minel elobb megjojjon,hogy tudjak menni a laparra!En is drukkolok neked jan.12-re!

Purc!
Orulok hogy jol vagytok!!
Remelem sikerul megoldani ezt a hule ugyet! :(

Kata!
Latom tul vagytok a PE-n!Drukk,drukk...

Robcsi!
Hat en nem vagyok nagyon kibekulve a bak jeggyel! :? De lehet hogy csak az az egy a kivetel! :)

Szirom!
Jobbulast kivanok nektek!Szegeny Miksa! :(

Szezso!
Huuha!Ugy latom holnapra kell neked sok ++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ceniko!
En is nagyon sok boldog nevnapot kivanok a pici lanyodnak!!
Sok sikert a lakas cserehez!!!

Eli!
Drukk az AFP-hez!

Probaltam mindenkihez szolni!Ha esetleg kimaradt valaki,bocsi!(nem tudom megnyitni a nevvsort :oops: )

JO EJSZAKAT MINDENKINEK!!!!
ancsa81

Sziasztok!

Enikő! Voltam olyan bunkó, hogy elfelejtettem Viola névnapját! Boldog névnapot tehát a kicsinek!
És mi van azzal a giccsdizájnos lakással?

Csikken! Ha az én tésztámat választod, akkor kössed föl a gatyót, mert majdnem izomlázam lett, mire begyúrtam :lol: Elég nehezen áll össze. Igaz, hogy nem folyékony volt a méz, hanem ikrás, de el akartam használni. Tavaly is kicsit törősnek tűnt a tészta, de szép lett végül, amint láttad. Nemzér, mer én csináltam, de tényleg szép lett :wink: És még annyit hozzátennék, hogy először puha, aztán baromira bekeményedik, de ha beteszed fémdobozba és mellé teszel egy szelet almát, akkor nagyon-nagyon klasszul megpuhul. Ez úgy tudom, minden mézesre érvényes.

Ancsa! Köszi, hogy segítettél mézes-ügyben!
És irtóra csini a fiad, olyan meleg mosolya van, hogy nem igaz :D

Snufikám, ne haragudj, el voltam foglalva a saját nyűgömmel :oops:

Szezso! Ugyanezt mondom neked is, nagyobb gondjaim voltak a kölyök betegsége miatt, hogy most elplattyanjak a 2 tized miatt. Érdekel persze nagyon is, de most Miksa a lényeg. Meg tényleg egy órával korábban mértem.

Zöldi! A kölyök ébresztett :wink:

Sonjus! Háát, elég érdekes a doki. És annyira jó a mester, hogy érdemes ezt bevállalni?
Azt miért kell igazolni, hogy élettársak vagytok?

Húú, kit hagytam ki? Pedig igyekeztem :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom: Semmi, nagyon gáz :( És panel :( Az elosztása teccet, meg a fekvése, és az ára is okés volt, de panel, elviszi a rezsi a fél fizunkat! Inkáb téglát és egyedi fűtéseset keresnénk. Hogy akkor kapcsoljam be a fűtést ha fázunk. most itt a panelba október 12-én belénk fagy a szar, október 16tól fűtenek mint állat nyitott ablaknál alszunk :shock: és persze fizetünk hogy fűtjük az utcát..... nagyon szar!
Mindenképp egyedi fűtéseset szeretnénk és újabb építésű (de használt) társasházi lakást!
Hogy van Miksa??????????????

Ancsa: Köszi :wink:

Jóéjt mindenkinek!Pusz:)

ceniko
Szeged

Ancsa elfelejtettem az előbb, pedig akartam írni. Hát ez a gyerek írtó csini :wink:

Ceni, Boldog névnapot Violának puszi neki. Sok sikert a lakásvásárláshoz. Majd azért leírnád akár priviben is atapasztalataidat? Mi is majd szreetnénk venni, ha minden igaz jövő karikor egyet. Már most nézegettem, de Tbányán is igen gyér volt a kínálat.

Szezso, honap teszt? Mennek a drukkok, ha esetleg holnap után, akkor is :wink:

Sok pluszt hozzon Jézuska a fa alá :roll:

Purc

Kép

Kép
purc

No, még a csillagjegyek: csatlakozom Ancsához, igen, a mérleg jó jegy :wink: Nemcsak a fiunk mérleg, hanem az uram is, és elég jó természet mindkettő. Miksa picinek irtóra nyugis volt, alig sírt és az elejétől átaludta az éjszakát. Volt vagy 1 hónapos, amikor mondtam a dokinak, hogy még sosem láttam a gyerek szemében könnyet, ő meg kérdezte, hogy sírt már? És rájöttünk, hogy nemigen. A nyugisság azt jelenti, hogy lelkileg nyugis volt, mert úgy egyébként két hetesen simán átmászott egyik vállamról a másikra. Ő általában nem pihengetett csak úgy... szóval olyan nem volt, hogy gyerekkel a kezemben üldögélek valahol nyugisan. Állandóan mocorgott. Illetve szopi közben pihengetett, sokszor egy órát is szopizott.
Ami engem illet, én szűz vagyok, és az is tuti jegy ám :lol: ha most lenne bébi, akkor vagy oroszlán vagy szűz, ugye?
Bak: hááát, nekem apám bak, és mit mondjak, elég kekec :roll: :lol:

Fa: a nagyot bírom én is. Amikor nem volt gyerkőc, akkor is nagy fánk volt :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Enikő! Köszi, azt hiszem jobban van Miksa. A délelőtt még elég nyűgin telt, de délutánra jobb kedve lett, és így már mindjárt más :wink: Még takis, de már nem 2 percenkétn törlöm az orrát, hanem fél óránként. Köhög is, de a fülére most nem panaszkodik. Ma keveset szívtam az orrát, mert már vérzik :roll: :cry: Csütörtökön megyünk vissza a doktorhoz, majd kiderül, mit lát a fülében.

Viszont csajok, azt nem mondtam még, hogy megvan a Bucka ajándéka, és ennek annyira örülök :lol: : Kisvakond, süni, nyuszi, kisegér és béka, egy vakondos hátizsák és egy parkolóház. Ma vette meg az uram, nézzétek: http://www.jatekfutar.hu/vakond.html
http://www.jatekfutar.hu/majorette.html (a sárga-fekete)

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Te Enikő, és miért nem vesztek inkább kertes házat? Azért a kölkeknek az az igazi. Bár Szegeden a városban gondolom nem olcsó. És valamelyik szomszéd falu? Építeni nem akartok?
Én úgy voltam vele, hogy a büdös életben nem jövök ki Bp-ről, mert milyen macera a bejárás, de aztán jött az uram, a második randin kihozott a telkére ide a szigetre, ez volt áprilisban, decemberben beköltöztünk a kész házba és ez volt 6 éve. És nem mennék sehová, pedig nincs nálunk betonút, meg vezetékes víz se (szivattyús a játék, de kristálytiszta a víz, itt van a vízbázis alattunk), és komppal közlekedünk, de imádjuk. És nagyon jófej emberek élnek itt.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt!

Ceni!
Violának sok boldog névnapot!

Szirom!
De jó, hogy Miksa már jobban van! :)

Én ritka sz.rul keltem. Tegnap már elaludtam a jobb lapockám, mára ez csak rosszabb lett, aztán a reggeli hőm láttán már felkelni sem volt kedvem, de dolgoznom kell. Alig tudok ülni :(

Tábla
Kép

Ennyit a hullámomról :(

Kép
sonjus

Kellemes hétközepét!

30-as felébredt.

Kreatív sörivók karácsonyfája:
Kép

Kép
zölddisznó

Sonjus! Nekem tegnap délután úgy megfájdult a jobb lapockám, hogy csak lassítva tudok mozogni! Basszus! Együtt aludtunk volna?

+ vesegörcsre ébredtem - 2 nospa+1 algopirin - aztán odébbgurult a kövem, és most már csak a szárnyam fáj.

Tök kripli vagyok!!!

Kép
zölddisznó

Zöldi!
Akkor hivatalosan is hikomat napnak nyilvánítom a mait!

Valaki kérdezte, csak elfelejtettem ki, hogy miért kell hivatalos papír az élettársi kapcsolatunkról, hát azért, mert inszemet és barátait csak ezzel csinálnak, vagy úgy, ha házasok vagyunk!
sonjus

Sonjus! Olcsóbbm ha feleségül vesz a Kedvesed! :lol:
Nekünk eddig sehol sem nézték a papírokat!

Kép
zölddisznó

Felkelni hétalvók!

Kép
zölddisznó

Ezt a variációt nem említettem otthon :)
sonjus

még a válóperi illeték is csak 11.500.- :lol:

...na, mentem dógozni!

Kép
zölddisznó

Nekem az anno csak 7.000.- volt :)
sonjus

Jó reggelt! :lol:

Jegyekhez visszatérve! Ugye én mérleg, a párom bak! A bakok tényleg kekecek, ezért kell melléjük egy nyugis mérleg, aki halál türelemmel imádja! :lol:

Nagyon tetszik a sörös fa!

Violának utólag is boldog névnapot! :oops:

Purc! Hogy kerültetek ki?

Kellemes napot! Nálunk ma van a karácsonyi ünnepség, meg gombavató a suliban, holnaptól sssssssssszzzzzzzzzzüüüüüüüünet!!!! :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

tegnapi vizsgámról:vizsgámról
Tanár késett 50 percet :twisted: Ezekután nem felelt meg neki, hogy ketten ülünk ott ahol 4 fő fér el, hanem a szélsőket előre ültette, közte engem is :twisted: így libasorban kellett ülnünk.
Aztán volt olyan kedves, hogy azt mondta, mindenki tegye el a puskáit, mert be néz a papír alá, a padba a segged alá :shock: Gondoltam ny..d kia seggem :lol: No és ez a tanár úgy adta le az anyagot, hogy felolvasta a könyvet. Remélem azért görbülni fog, de egy pár dolgot összekevertem, azaz ott volt a jó is, de olyat is írtam ami máshoz tartozott volna. Sebaj, válagoassa ki :lol:

Visszaolvasok

Kép
gaby25

Szezso? Szirom? Mai hő?

Sonjus! Szerinted? Hogy érzed?

Kép
bettike
Eger

Ikertesó! Rékával valami új kis sztori?

Kép
bettike
Eger

Na visszaolvasás megvolt, felét elfelejtettem :lol:

Zöldi
jókat röhögtem a melléütéseiden :lol: :lol: Amúgy nem iszok erős kávét, tejszínnel vagy tejcsivel iszom, és szeretem a capuccinot:)

Sonjus
Ez a doki story felháborító :twisted: Azt hiszik, hogy az embernek tengernyi ideje van :twisted:

Ceni
Utólag Violának boldog névnapot :)

Purc
sikerül intézni valamit biztosító ügyben, hogy ne kelljen kifizetni a sürgősségit?

Fenyőfa téma: nekem pár éve múfenyőm van, tökéletesen megfelele, majd ha lesz kis lurkó, akkor veszünk igazit :)

Csillagjegy: Párom is bak, és tényleg kekec, csak hát én nem mérleg vagyok hozzá hanem vizőntő, és sokszor én is kekec vagyok :lol: két dudás egy csárdában :? Ráadásul én tigris vagyok a kínaiban

Kép
gaby25

Bettike!
Így érzem: :?
sonjus

Én nem vagyok kekec!!!! Pedig bak vagyok!!!
Bár az asztrológusok azt mondják, sokat segít rajtam a vízöntő beütésem, mert január 20-án születtem :D
sonjus

Jó reggelt!

A kisvakondokat meg se néztétek :cry: Még én se láttam őket élőben, mert az uram csak délután ér haza :cry:

No, ennél azért jobban ébredtem, nem ment lejjebb a hőm :wink:

Sonjus! Azért még a piros vonal fölött van az!

Én kérdeztem az iratot. De milyen érdekes, az apasági nyilatkozatot például tök ingyen csinálták az önkormányzatnál (akkor még nem voltunk házasok :wink: ). Mondjuk azzal nem viccelnek a kórházak. Párom tesójáéknál például nem volt meg, mert a területileg illetékes hivatalba kell menni, és tiszta hó meg jég volt minden sokáig, ezért nem autózgattak 200 km-t pocakkal, erre megszült a csaj jóval korábban. Hiába volt apás szülés, a kissrácot a kórházban simán az anyja nevére írták, és amikor kijöttek, akkor tudták elintézni tripla utánajárással, hogy az apja a nevére vehesse. (És akkor már adtak neki egy második utónevet is, ha egyszer lúd, legyen kövér :lol: )

Szezso! gyere már lécci :wink:

Vakond! Te is :lol:

Na, szóval a hőm:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

rájöttem, lehet azért vagyok én is kekec néha, mert bak az aszcendensem :lol:

Kép
gaby25

Szirom! :oops: Bocsi!
Én is elfogadnék egy ilyen kis vakondot! :lol:

Kép
bettike
Eger

Gaby! Reméljük tényleg görbül! :wink:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Sonjus, hát elég gáz ez a doki. Szakmailag van annyira jó, hogy megéri nála maradni? Most akkor inszemezni fogtok?
A görbéd még mindig jó, a progiszinteddel tuti nincs baj. Lehet, hogy arra a nyilatkozatra nem is lesz szükség. :D

Szirom érted is nagyon izgulok, még 3 nap! :D

Gabi, kívánom, hogy görbüljön! Sok vizsgád van még? Most akkor ti ezt a hónapot kihagyjátok?

Zöldi nagyon jó ez a karácsonyfa :D Jobbulást!

Robcsi hívja Szezsot, Szezso jelentkezz!

Szilcsinek nem ma van a fotos vizsgája? Sok sikert hozzá, aztán jelentkezz!

Bettike milyen sztorit szeretnél, azt hogy a múlt héten a labellommal rajzolt csiga-bigákat az előszobafalra amíg én klotyón voltam, vagy hogy tegnap a Nivea kézkrémet használta hajbalzsamnak?

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi
mérem a hőmet most is, de ez a hónap nem olyan próbálkozós hónap igazán. :? aztán lehet így jön össze hogy nem számítok rá :lol:
Réka nagyon kreatív :lol:

Kép
gaby25

Jó reggelt!

Coca: köves vagy? bakker, az fájdalmas :shock: nem irigyellek.....

Sonjus: Én vízöntő vagyok teljesen (január 23) mégse segít rajtam :lol: Rettenetes természetem van :oops: :lol:

Szirom: De agyaltunk kertes házon is, csak az én párocskám, panelban nőtt fel, és ő aztán nem fog füvet nyírni, kerítést festeni, meg fát metszeni. Az is rám maradjon???
Aztán Szegeden 15-16 milláért max 1,5 szobás házat kapunk. Ha meg kiköltözünk Szeged mellé (ennyi pénzért már kapnánk megfelelő méretű házat), akkor 2 autó kell (azt fenntartani... :shock: ) főleg úgy hogy én még egy pár évig itthon óhajtok maradni a gyerekekkel.... 1 fizuból 2 autót fenntartani+ üzemanyagköltség....háááááát Meg a gyerekeknek majd suliba bejárni busszal, bérletet venni, akkor azon idegeskedni hazaérnek-e épen...ááááááááá. Szal Szeged mellé faluba nem, bár tervbe volt, de lebeszéltem magam!
Társasház előnyei: Bent van a városban,ovi, bölcsi, iskola, bolt minden egyrakáson! Saját zárt játszóteres udvar. Tehát magánház jellegű. Akkor ha valami bajom van -vagy valamelyik gyereknek, és történetesen a párom nincs otthon, akkor átkopogok a szomszédhoz a másik ajtón... A szüleim nem Magyarországon élnek, anyósom meg egy p*cs, szal segítségem nem sok..... Tehát ilyen szempontokat is figyelnem kell! Ráadául a párom is Szegeden a közelben, dolgozik, bicajjal ott van 5 perc alatt. Ha kint laknánk 1 órával előbb el kéne indulnia. Így is alig van itthon :shock: :evil: nemtom, jó lesz ez így nekünk.... :wink: :D

Szép napot!

ceniko
Szeged

Akkor egy tavaszi kép, itt popsikrémmel ápolta meg magát :D Kép

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi!
Tuti a csajod :lol:

Igen, úgy néz ki, a kivizsgálások után inszem lesz. Ha lesz! Bár úgy lenne, ahogy mondtad és nem is kellene már semmiféle papír és egyebek! Kicsit feladtam de próbálom tartani magam!
Az a gáz, hogy az ünnepek miatt a következő havi kivizsgálások ugrottak, így csak a január végivel lehet a vérvételeket indítani, így bármilyen beavatkozás csak március közepe táján lehetséges :( Ezért kicsit szomorú vagyok :cry:
sonjus

Robcsi! Na! Ilyenekre gondoltam! :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Értem Enikő a szempontokat! Mérlegelni kell tényleg, hogy mi a fontosabb. Mi is mindig megpróbálunk (24 ezres kompbérlet például), de mindig az a vége, hogy tök jó itt :wink: Mondjuk én szeretek füvet nyírni meg kertészkedni is, úgyhogy ez nem gond. Ovi meg suli van a faluban, méghozzá elég jó. Segítség viszont nekünk sincs, hiszen anyukám 150 km-re, az anyósom szegény pedig már nem él. Mondjuk ez nagyon behatárolj a mindennapokat, főleg az enyémeket. Ahová nem lehet gyerekkel menni, oda nem megyek és kész.

Robcsi! Irtó aranyos lehet Réka, de gondolom, hogy a guta kerülget ilyenkor :wink: Miksa alkoholos filccel rajzolta tele a falat, szerencsére épp a festés előtti héten.

Zöldi! neked jobbulást, kimaradtál az előbb!

Szezsóóóóóóó!!!!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Robcsi :lol: Amikor írtam, még nem láttam a képeket :lol: :lol: És te hol voltál addig, amíg ezt csinálta? :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Robcsi
Ház ez kész :lol: Naggggyon tuti képek :lol:

Kép
gaby25

Konyhában ebédet alkottam. Megtalálta a szekrényben a félretett popsikrémet és gondolta bekeni magát. Kb. 1 hét múlva tűnt el róla teljesen :D Egyébként imádja krémezni magát :D

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Úgy érzem sikeült teljesen kiesnem a csapatból rögtön az elején :cry: sajnos ez még január elejéig így is fog maradni, utána remélem tudok majd aktív tag lenni.
Egy görbét azért raknék fel, furán alakul. az eleje szép egyenletes szokott lenni. Bár az Eszteres terhes görbém is ilyen hullámosan indult.

Kép

Na most is eddig tudtam lenni :( visszaolvasok, de írni már nem tudok .. a lányom nagyon anyás lett.

De drukkolok mindig akinek kell, boldog névnapot Violának, meg boldog szülinapot áfonya Enikőjének!
Cuki a 4d-s baba!
szépek a görbék!
Ja, és csillagjegy. lányom nyilas. bak lett volna, de sietett :) nagyon kis nyugis volt, most hogy kitárult előtte a nagy világ, már akaratos és önálló akar lenni, de szerintem jó jegy.

judis

No, megtaláltam. Ilyen, ha a gyerek egyedül eszik, majd lenyalja a kanalát egyévesen :lol: Mondjuk mi már hagytuk, amikor láttuk, hogy mi lesz belőle, mert jót mulattunk :lol: . Asszem ez a nestlés bébiétel színe. Semmiből nem jön ki.
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Negatív lett az AFP-m, reggel írta sms-ben a védőnő. Úgyhogy genetikailag ok a baby. :lol:
Holnap megyek dokihoz.

Csillagjegy: én bak vagyok, a férjem meg skorpió. :D

Ceni!

Mi is társaházban lakunk, a belvárosban. Amennyibe ez az 58 m2-es lakás került, ennyiért vidéken 3 szintes gyönyörű családi házat kapnánk. De itt sokkal kényelmesebb..

Hogy vagy?

Robcsi! Szirom!

Hű, jó képek! Ezek a lurkók! :lol:

Kép
babancs

Babancs!
Gratulálok a jó eredményhez! Vigyázz magatokra! :)
sonjus

Szirom nagyon jól néz ki Miksa, valahol nekünk is van hasonló azt hiszen spenóttal :D

Babancs gratula a jó AFP-hez, akkor mostanában lesz uh is ugye?

Kép
Kép
robcsi03

Szirom: Én szivesebben élnék falun vagy a város szélén kertesben, de összeírtuk az érveket és ellenérveket (józan paraszti ésszel), a magánház kijebb vagy társasház bent között. És a társasház bent győzött... Egy bnőm lakik Szeged mellett egy faluban és 12 000 ft a havi bérlete...... és ha vagyunk 5en?????????????? Bakker!És akkor városi bérleted még nincs, mert ez csak a helyközi..... :shock:
Aztán egy ház fenntartása sokkal többe kerül mint egy lakásé. Nem akarom a fél fizetésünket rezsire költeni!
Így ha bent lakunk elég csak 1 autó, nem kell kettő. minden kéznél van, én nem szeretném ezt a kényelmet feladni!!!
Hja és én nagyon be lennék szarva ha pl éjjel valamelyik gyerekem a 3 közül rosszul lenne vagy valami....Főleg ha Dani éjszakás és egyedül vagyok velük otthon :shock: Akkor 25 kilómétert autózzak mindhárommal, a legközelebbi kórházig főleg télen hóba????????? :shock: áááááááááááááááááááááááááááááááá
Nemtom én ilyeneken agyaltam, lehet én vagyok a hülye :lol: Ha meg tásrarsháziba lakunk a városba (vagy akár panelba ) átkopogok a szomszédba lehívom vagy feldobom a csajokat (volt már rá példa hogy kellett!!!!!!!, de ugyanígy számíthatnak ők is rám, nyilván...) és sipirc a kórház amikor pl Bogi befulladt, Violát átdobtam a szomszédba!!!!Éjjel!Nem kellett őt is cígölni magammal....Nem beszélve arról, hogy ott voltunk 5 perc alatt az ügyeleten.....
de elhiszem, hogy Ti imádtok ott, végülis magyar viszonylatba az egy egzotikus hely ahol Ti éltek :)
Biztos gyönyörű lehet, lehet hogy ha látnám és egyszer kipróbálnám én se mennék már el onnan :) :wink:

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Zöldi, jobbulást! :arrow:

Gaby, remélem görbül! :wink:

Robcsi, Szirom: imádom a nagy kópé lurkókat. Az igazi rosszcsontokat!!!!! :D

Én is vizöntő vok, és saját bevallásom szerint is rettenetes természet! Mondjuk férjem is vízöntő, és neki meg nagyon jó természete van! Febr. 3.-án született, én 4.-én! Na, nem másnap, .... pár év eltelt.... :lol:

Cicuka? Eredmény? :o

Babancs, gratu!!! :D

Szezso, mikor tesztelsz? 8)

Na, pusssssssz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi, pedig tök jó lett volna elmondhattátok volna, hogy ti már a szülészeten egymás mellett feküdtetek :D

Kép
Kép
robcsi03

Szia LÁnyok!

A munkahelyemről írok sunyiban, mert mindenki látja a monitoromat :-D
Ezért nem tudok görbét sem tenni...De sajna ma reggelre megint zuhant 2 tizedet a tegnapi 37-ről...Szóval szerintem holnap megjön :-(

Köszi, hogy drukkoltok :-D persze amíg nem jön meg, picit reménykedek :-D

Olyan jól esik, hogy hiányoltatok :-D

Puszi, majd este v. honap reggel jelentkezem, mert ma megint céges vacsi lesz...

SzezsoKép
KépKép
szezso

sziasztok.

sonjus 1cn.elni nincs kedvem.

Kép
monyoka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?