Sziasztok!
Bubek, Tücsi,
Szupi volt a szülinapi buli, én is köszi a vendéglátást
Bocsi, hogy ott nem ettem tortákból /asssszem akkor én lettem volna a legmaszatosabb gyerek a társaságban/, de itthon bepótoltam, íme a fedhetetlen bizonyíték:
(azaz a tányérról már felfalódtak a nagyon fincsi sütemények
)
Ja, és bocs, ha kicsit passzív voltam, kicsit bátortalanul mozogtam még a társaságban, (pl. Julcsit és Petikét meg se "látogattam" közelről...
, persze lehet, hogy ezt az érintett gyerkőcök csöppet sem bánják
)
Vuka, bár Gabi már megköszönte, de én is köszönöm az Ikeás lámpabevásárlást.
Ma még szabin vagyok egy napot, voltunk lent sétálni (pontosabban Gabi bevásárolt, én meg Livivel játszóztam és sétáztam egyet). Bár Livi eddig is tudott az árnyékáról, most keltette fel annyira az érdeklődését, hogy el is játszadozzon vele
, pontosabban mutogatott neki (kérdezte, hogy "Bö?!?"), én meg elmagyarátzam Neki, hogy az az Ő árnyéka, még integettünk is az árnyék-Livinek (aki volt olyan kedves, és -hogy, hogy nem- visszaintegetett nekünk /hááámégjóóóhogy!
/). Aztán Livi el akarta őt kapni (ami persze nem sikerült), de legalább bekergette az árnyékát a bokrok közé, ahonnan végül én hoztam ki mindkettőjüket (azaz a real- és az árnyék-Livit)
Íme pár kép a folyamatról:
(aztán itt abba kellett hagyni a fotózást, mert Livi folytatta az utat a bokrok közé, úgyhogy utánavetettem magam, és kohiztam onnét, mielőtt totál begabalyodott volna ...
)
No, sziasztok, és mégegyszer köszi a bulit!!!
Üdv: Zoli