Myra
Szegény Lilla, akkor neki se könnyű ez a taknyos időszak!
Sebinek egyből leszalad ->hörghurut -> hörgőtágító -> a beszippantóstól retteg (a babyhalertől) így marad a kanalas (ezt legalább gond nélkül lenyeli), de mégse gyógyszerezhetem napokig a gyereket 2 hetente?!
:(:(
Sebinek a keze most épp megint javul, de gyakorlatilag csak azokon a napokon, amikor itthon vagyunk, vagy VÉGIG kesztyűben van, amíg kint vagyunk. De pl. elment szombaton anyósékhoz, hogy tudjunk nyugodtan takarítani/szerelni, estére szétmarta a kezét - pedig most ki se vitték a kertbe! Én már csak arra tudok gondolni, hogy a kutya szőre-egyebe óhatatlan bekerül a házba, vagy pedig ennyit számítana, hogy anyós más vegyszereket használ?! Vagy az ezer éves játékok, amik még Zs. tesói gyerekkorából valók koszosak?! Mi a fenét csináljak? Fertőtlenítsek mindent végig odaát, mielőtt megyünk?! Vagy ne engedjem át?
Anyuéknál dettó, bár ott azért nem annyira vészes (anyu "enyhén" tisztaságmániás).
A mélypont az volt, amikor minden diéta ellenére megint rosszabbodott a háta - lassan beleőrülök, mert nemcsak az számít, hogy mit eszik, hanem hogy az a vmi honnan származik, mivel kezelték, mit látott, hogyan dolgozták fel (max. mirelit! mert minden mást a piacon veszek).
Szóval kész vagyok, ráadásul jön a karácsony, semmit nem ehet, de sokat fogunk vendégeskedni, amitől biztos megint rosszabb lesz majd a bőre!
:(:(
Lilla kiütéseibe bele fogsz őrülni, és akkor sem biztos, hogy megtudod, mitől vannak! Lehet vegyszer, kaja, bármi!!! És hogy szűröd ki?! És ha sikerült is, akkor vajon segítenek odabent, hogy elkerülje?! (ha elkerülhető egyáltalán...
)
Na most jól kipanaszkodtam magam! És téged is megvigasztaltalak...
És az a legrosszabb az egészben, hogy sokszor alig tudok segíteni neki. kenegetem, ami viszket, és ölöm magam, hogy már megint az én hibámból rosszabbodott (amikor nem tehetek róla, akkor is).