Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!!

Köszönjük a köszöntést!! El se hiszem, Enéh maholnap 1 éves lesz, Gerynek még egy hónapja van...... úúúgy rohan az idő.

Nekünk is szarak most az éjszakák, jobbanmondva az elalvás megy nehezen..... :? :? Nagyon meleg van, és Gery nem bír elaludni olyankor, forgolódik és hisztizik amint kimennék a szobából. Most éjszaka meg már jól lehűtöttem a szobát, el is aludt pikk-pakk mint rég, erre éjszaka olyan 1 körül felkelt, NÁTHÁS!!!! :cry: :cry: Alig kapott az orrán levegőt, de persze a cumijától meg nem szívesen vált meg, ahogy tudtam töröltem a noziját majd nagy nehezen visszaaludt, akkor már ment a levegő az orron és a cumi is. Aludt tovább reggelig. Úgyhogy ma vettem két orsszívót is, meg kap C-vitamin cseooet, ezután minden nap, meg narancslével itatom. Remélem hamar elmúlik!!!

Amúgy mára fejeztem be az összes kariajándék megvásárlását, nálunk is van új mobil a karifa alatt!!! :lol: :lol: Úgy látszik ez a menőőő...... :lol:

A sz.gép szaraxik, megérett egy format C-re. Úgyhogy email is alig megy, ha valaki írt volna, nem kaptam. RITA!!!!!! Nagyon el vagy tűnve!!!! A köszöntést még megkaptam emailben, de aztán semmi. A válasz levelem megkaptad???
Sancsi neked is igyekszem írni!!
Amúgy nálatok is nem lehet, hogy melege van Enéhnek és azért alszik Ő is most nehezebben? Próbálj esetleg hűvösebbet csinálni, hátha bejön. :lol:

Etterke! A pöttyök lehetnek attól is, ha túl sok savas gyümölcsöt kap esetleg Rékus, mint pl a narancs. Az étel allergia meg 1-2 hét mire kijön, úgyhogy azért nem árt említeni a dokinak, nem e mégiscsak a glutén a bűnös??!!! Bár azért nem hiszem. De Gerynek is voltak ilyen apró pöttyök a szája körül is, akkor ismét sterileztem a cumiját, és valószinű a fogzás miatt volt. Akkor még a popsiján is szoktak pöttyök lenni. Én semmit sem kentem rá, elmúlik! :lol: :lol: :lol:

Beuci!!
Látom csak sikerült a kicsinyités! Nagyon édik vagytok!!!!! Ha gondolod nekem is küldheted, akartam mondani, hogy felteszem ide, de látom mégis boldogulsz!!!!! :lol: :lol: :lol:

No asszem ennyit akartam.
Mindjárt itt a karácsony!!!
Én már várom azért. Főleg, hogy András is itthon lesz 2 hétig!!!!! Addig még ezt a qrva délutános hetet kell kibírni és juhhééééé!!! :lol: :lol: :lol:

Na pusza mindekinek!!!!!

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Ja és még ami lemaradt!

Enéh tök ügyes!!!! Gery is lassan de biztosan egyre ügyesebb. A lakást már körbejárja a falak, bútorok mentén, meg persze ha fogjuk a kezét. :lol: :lol: :lol:

Kérdés főleg fiús anyukáknak!!!!!!!

Hogy álltok fütyi témával? Bocsi, de most így jutott ezsembe. Szóval mikor legutóbb a dokinál jártunk, mondta, hogy ez semmi, alig lehet Gery bőrét visszahúzni, és hogy minden este huzogassam neki vissza a bőrt. Hogy 2 éves korára teljesen fel kell lazulni a ott a bőrnek. Csajok! Rita, Mölli!! Nálatok milyen a helyzet?? Én hiába húzom alig hagyja, és nem tudom annyira visszahúzni, hogy látszódjon a makkja!!!!! Nem akarom, hogy majd fel kelljen esetleg vágni neki!!!!!!! :? :? :cry:
Mondjuk 2 éves koráig még igencsak sok idő van, meg inkább azt hallom, hogy 1 éves korig nem is kell nagyon a kukijukhoz nyúlni a gyerekeknek, na de azért már kezdek parázni kicsit, hogy mi van ha mégis szűkülete van Gerynek............ :o
Segítsetek!!!

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!
[color=brown]
Sudi köszi a választ. Most már egész elmúlt a kipirosodás, a fene tudja mitől volt :roll: A szárazságra jó volt a neogranormon.

Mi is az utolsó kariajándékok lázában égünk...

Beuci: Nagyon édes Dominik! Milyen picike! Ha visszanézem Réka képeit, akkor ő is olyan pinduri volt. Használd ki az időt, mert olyan gyorsan nőnek! Réka már az állással kacérkodik és nem akarom hogy már álljon, mert utána meg már megy és szalad.....
Nagyon ügyi, hogy 4 óránként eszik. Éjjel egyszer kel vagy többször? Jó baba?
[/color]

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Sudi!
Enéh is náthás, ezért nem aludt éjjel. Folyamatosan szívom az orrát, mégis mindig tele van.
Amúgy az ő szobájában olyan 20 fok van, nem hiszem hogy az sok lenne.
Ajándék!
Én már le is cserélem az ajimat. :?
Valahogy nem jön be a samsung, maradok motorola.
Mondjuk Sanyának kéne még vennem valamit, milyen az hogy azt mondom neki, hogy az ajiddal már rég játszol?
Én már nem xarakszom a sz.géppel, lecseréljük egy laptopra, csak türelmesen kell várnom. Lekopogom, most nincs vele gondom, úgyhogy várok.

Beuci!

Nagyon aranyos a pici fiad!
Éjszakázás! Volt benne részem rendesen.
Az első pár hónap: este 8-tól hajnal 2, fél3, 3-ig ment az üvöltés. Kapott enni, inni, de semmi nem volt jó, csak az, ha a "vállunkra dobva" sétálgattunk vele a szobába. Miután ez elmúlt, jött a délután-esti üvöltés. Akkor meg csak az alkarunkon tartva ringatva volt jó. Persze ehhez jött még a hasfájós korszak is.
Szerencsére elmúlt, nem szeretném a majdnem 10 kilós gyerekemet újra az alkaromon tartva ringatni. Így is a bal karom sokkal vastagabb volt, mint a jobb.
Egy dokkmunkás megirigyelte volna! :?

Nah! Megyek eszem valamit. Ma még csak 1 fél tábla csokit ettem. Jó fogyókúra mi? :oops:

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Sancsi, Rita!!!
Az igért recept. Most leírom ide, így más is kedvet akphat ehhez az egyzserű, gyors és fincsi ételhez!!!!! :lol:

Zsályás pulykaragu

Hozzávalók :
1 póréhagyma
40 dkg pulyka vagy csirkemell
10 dkg császárszalonna
2 db kaliforniai paprika (zöld,piros, így szép színes az étel)
2 szál friss zsálya (helyettesíthetjük petrezsejemmel, Én ezt tettem!)
2 ek olaj
ételízesítő
feketebors
2 dl tejszín
2 ek liszt

Elkészítés :
A pórét megmossuk, karikára vágjuk. A pulykahúst falatnyi darabokra, a szalonnát kockára vágjuk. A paprikát is megmossuk, kisebb daraboklra vágjuk. Forró olajban megfuttatjuk a szalonnát és a póréhagymát. Rátesszük a pulykahúst, delikáttal és borssal ízesítjük, majd készre pároljuk. Mielőtt elkészül, hozzáadjuk a paprikát és a zsályát (vagy petrezsejmet).
A tejszínből és a lisztből habarást készítünk (összekeverjük) és basűrítjük vele az ételt.
Kész is, Én krumplipürét csináltam hozzá köretnek.
Jó étvágyat hozzá, aki kipróbálja!!!! :lol: :lol: :lol:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!

Eloszor is Jocinak es Gerynek boldog hofordulot!!!! Bocsi a kesessert.

Sudi, nekunk a dokibacsi azt ajanlotta hogy Petike futyijen huzzogassuk neha a bort, ugyhogy ez apa feladata a furcsinel :D :D Nem csinalja minden nap de hetente kb 3,4x. En mindig sikitozok hogy biztos nem jo neki hagyja mar, de Peti nem is torodik vele, hat ezert ferfi munka ez :oops: :oops: :lol: :lol:

En most varok meg a kanalazassal, ugyanis a banannak is fintorogtunk sot meg a tapszernek is ha kanallal kapja, igy ugy dontottem hogy meg varunk 1 honapot, hiszen nem vagyunk lekesve meg semmirol :roll: :roll: Eroltetni nem szeretnem.

Mi is majdnem keszenvagyunk a karacsonyi vasarlassal, mar csak a csomagolas van hatra. :)

Na most mennem kell egy kicsit tegyek-vegyek itthon

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

SZiasztok!

Sudi este írok!

Tomi most nem akar aludni.

Rita & Tomi
Kép
ritike

Hű, Sudi, ez jól hangzik, azt hiszem kipróbálom csüti, mert van itthon minden hozzá és utazás előtt jó lenne lenullázni a hűtőt, hogy ne menjen benne tönkre semmi 3 hét alatt. Én is petrezselymet teszek bele inkább, az is van a fagyóban!

Rékának sem jön össze ma az alvás, pedig mindennapra van valami dolgom :(

Holnap uszi, azután még utolsó ajcsi vásárlás. majd még jövök!

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Sancsi!
Te adsz valami gyógyszert Enéhnek? Vagy csak szívod az orrát és annyi? Mondjuk Gerynek ennyire nem folyik az orra, igazából nem is zavarja, azért az éjszakától tartok kicsit. :? :?

Andrea!
Nekem is azt mondta a doki, hogy csinálja az apuka, csak nálunk úgy 3 hetente jön ki esetleg úgy, hogy itt van a párom a fürdés ideje alatt, szóval rám marad ez a feladat ( mint minden más... :roll: :wink: ). Ez nem is baj, csak mondom kicsit félek, nehogy szűkület legyen.

Mi van egyik baba sem akar aludni? Rita kitartás!!! FOGACSKA???? :wink: :wink:

Azt mondtam, hogy már bevezettem Gerynek a natur joghurtot is? Meg a kalács most a sláger, abból is a fahéjjas és a kakaós!! IMÁDJA!!!! Így már azért lesz mit a szülinapi tortájába rakni!!!
A tápszerébe is szoktam rakni egy nagyon kevés fahéjas porcukrot, így sokkal szívesebben eszi. EGYE!! Úgyis olyan kis sovi a lelkem!! :lol: :lol: :lol:
Én annak örülök, ha valamit simán bele tudok nyomni a kis szájába. :lol:

Ja Sancsi!! Nekem volt egy oszitársam, aki állitólag úgy fogyott le, hogy csak csokit evett ha megéhezett!!!! :lol: :lol: :lol:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!

Sudi!
Nekem az elöző megfázásnál a doki nasivin orcseppet és sinupret cseppet ajánlott Enéhnek, pedig akkor nem is volt ennyire taknyos, úgyhogy most is ezt kapja-kapná. Azért írom hogy kapná, mert csak a sinupretet adom neki, ugyanis az orcseppelés nem akar összejönni, mert Enéh amint meglátja hogy közelítek az orra felé, elkezd üvölteni.
De ettől függetlenül, jókedvű, és folyamatosan huncutkodik.

Enéh aludt!!!! :lol: :lol: :lol: Másfél órát bírt a lelkem! Nembaj, ennek is örülök!
Kíváncsi vagyok mi lesz este. Remélem fog aludni a csajszim. Ráadásul most Sanya sincs itthon.

Hmmmmm.... Csak csoki? A füge belefér? mert azt ettem "ebédre".

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sudi, Sancsi: Remélem megfázott babáitok jobban vannak!

Sudi: Ákosnak "részlegesen lehet csak bőrét visszahúzni, apjával fürdik mindig, ő próbálta, én nem is merem. :(

Képzeljétek, Ákos hétvégén kiütéses lett, kiderült a gyulladt torkára kapott szirupra allergiás, mehettünk ügyeletre. Amúgy szerencsére minden bajából kilábalt már.

Edithről tudtok valamit, miért nem bír írni? Olyan furcsa, mindig annyi időt töltött itt, most meg. Bocsi, nem kíváncsiskodni szeretnék, csak őszintén remélem semmi probléma nincs náluk.

Hát ez a december szörnyű feszült tempóban telt. Lassan már leállunk munkákkal. Megint fogytam néhány kilót a nagy hajtásaban, már őszi gatyáim is lötyögnek. Már nagyon várom a karácsonyt, egyrészt maga az ünnep, másrészt a pihenés miatt.

Puszi Mindenkinek

Kép
mölli

Sziasztok!

Jocinak boldog hófordulót kívánok!

Most nem pörgök ezerrel, mégis valahogy el vagyok veszve megint a teendőkkel. De talán holnapra már csak a mindenhol felporszívózás, és felmosás marad, a többivel nagyjából végeztem + a szokásos napi főzés, mosogatás, mosás ilyenek. Ez is elég lenne bőven magában.
Az ajándékok nagy részét becsomagoltam.

Nudli kérdés!

Minden doki más, a miénkről azt hallottam, hogy megrántja a kukacot, hát mi most megúsztuk, mikor legutóbb voltunk, - abból gondolom, hogy azt akarta, mert meg akarta nézni, de Tomi bekakilt, mire odaértünk, erre közölte, hogy akkor nem, nehogy elfertőzze. :roll: :? :?: . Akkor arra készülhetett gondolom. Már előre félek, így most egy hónapra megmenekültünk :D
Nálunk is Norbi szokta morzsolgatni fürdéskor a Kismanó nudliját, csak a csücskét, gondoltuk ettől hátha lazul valamit, de felhúzni nem tudstuk, egyszer próbáltuk, többet nem kísérleteztünk.

Sudi, én is pont ma vettem joghurtot, hogy kipróbáljuk. Tettél bele valamit, vagy csak üresen adtad? Ízlett Gerynek? Jó ötlet a kalács.

Eszter, holnap kipróbálom azt a gombás finomságot, de csak úgy magában egytálételnek. Mmmm. Biztos fini lesz. Ma csináltam volna, ha Tomi aludt volna... :roll:

Jó éjt

Rita & Tomi
Kép
ritike

Beuci, gratulálok a kisfiadhoz, nagyon aranyos!

Rita & Tomi
Kép
ritike

Itt egy bizalomgerjesztő muffin recept, a szomszéd topicban írták, de nagyon jól hangzik, ki fogom próbálni:

10 dkg csoki
3 tojás
15 dkg cukor
10 dkg liszt
7,5 dkg vaj
1 csomag vaníliás cukor
2 teáskanál sütőpor
25 dkg túró
Tejföl

Elkészítés:
a csokit feldarabolod apró darabokra (én katica ét tortabevonót szoktam), és hozzáadod a liszthez és a sütőporhoz. egy másik tálban összekevered a tojásokat a puha vagy felolvasztott vajat és a cukrot, és habosra kevered majd hozzáadod a tejfölös vaniliáscukros túrót (olyan palacsintatöltelék állagúra kell kikeverni). aztán minden összekeversz, és raksz muffinpapírt a muffinsütőbe, mert különben elég nehéz kivenni sőt az olvadt csoki miatt lehetetlen nekem legalábbis, és 180 fokon sütöd (a recept szerint fél órán keresztül) de nekem tovább tartott. de látni a szinén, hogy mikor jó!

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok, Lányok!

Megvagyok, ne aggódjatok! :) De azért mindenkinek köszönöm azt, hogy gondoltatok rám, és aggódtatok (akár itt, akár mailben). Nincs semmi baj. Tényleg.

Mölli, furcsa, hogy azt írjod, hogy eddig annyi időt töltöttem itt, de a másnál több hozzászólás nem jelent feltétlenül plusz időt. Mert nem ültem le a géphez és akkor itt voltam órákig!

Egy "kisregény"-hez sem kell 10-15 percnél több. NAponta 2x félórát kb, vagy 5-6x 10 perceket szoktam itttölteni, amit most kiiktattam, és képzeljétek .... ugyanott voltam a munkámban, mint hogyha neteztem volna. Szóval, annyit mondhatok, hogy emiatt az egy óra miatt, mert annyit szerintem mindenki eltölt a neten (akár fórum, akár email, akár blog legyen az) kár kihagyni a netezést. Krisztának a naplóját most is írtam, mert azt semmiképp nem hagynám abba.

Szóval, itt vagyok. Legfennebb ezután nem hagyom a gépet, hogy menjen, és nem kukkantok be óránként-kétóránként, és nem is válaszolok rögtön, hanem csak egyszer naponta. És az ezután is főleg a reggel lesz, mert Ilyenkor ébrdeés után Kriszta még jól elvan magában itt mellettem, amikor meg alszik, amúgy is másra szoktam kihasználni az időt általában.

Minden hófordulós babánakkívánok boldog hófordulót utólag is! :)

A betegeskedőknek nagyon gyors gyógyulást! Lányok, nem próbálkoztok a gyerkőcöknél a homeopátiás szerekkel? Gyógyszerek, de mégsem azok, mert természetes (növényi, állati és ásványi) eredetűek. Jól hatnak egy-egy egyszerűbb (mint most az esetetekben) betegség lefolyásában. Persze, nem a tüdőgyulladás gyógyítására alkalmasak, de pl. nagyon jól kiegészíthetik az antibiotikumos kezelést is. Krisztának tegnapelőtt fejeztem be egy 6 naoos megelőző kúrát, Oscillococcinummal. Immunerősítő, de nátha esetén is lehet szedni. (Apósomat 3 nap alatt helyrehozta. )A napokban kapok egy füzetet Magyarországról ezekről, és majd még írok, ha valakit érdekel, de addig is utána lehet nézni a www.boiron.hu, illetve a www. bebilap.hu oldalakon és persze, máshol is.

Kriszta sokat fejlődött, minden naop kitalál valami újat. Tud táj-táj-t (pá-pá) inteni és tapsi-tapsizni, persze, ha akar. :roll: A lóg a lába lóga nagy sláger lett, van úgy, hogy mondom neki, tapsi-tapsi, és máris lógatja a lábát. :lol: :lol: :lol: (ebből látszik, hogy ő maga a felhívást érzékeli és nem a mondóka értelmét, ami normális is, egy ekkora babánál.) A nevét is érti, de szerintem ezt is a hangsúlyból, mert a Violára ugyanúgy reagál, mint a Krisztára, pedigaz előzőt ritkábban használjuk. (Különben pont tegnap volt Viola napja! :oops: )
Mászik ezerrel, mindenben megkapaszkodik és feláll, a székben is, és elég jól reagál még a NEM-re is. :roll: Kíváncsi vagyok meddig. :)

Na, rólunk kb. ennyi. Még van dolgom, a függönyöket ki kell még vasalnom és feltennem, a Kriszta szobájába még meg is kell varrni, mert tegnap vettem újat. Csak vasárnapra lesz kész. :( Ajándékok megvannak, csak be kell csomagolni.

Legyetek jók, és kellemes, havazós napot nektek! (Itt esik az eső. :( )

Jó újra itt lenni köztetek, nagyon hiányoztatok! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Mi megint éjszakáztunk! :?
Remélem hamar elmúlik.
Szerintem akkor is felkelt volna Enéh, ha nem náthás. Ezt mostanában nátha nélkül is produkálja.

Rita!
Jól hangzik ez a muffin recept.
Lementem a receptet, és majd nyudgíja éveimben megsütöm. :?
Mostanság nincs kedvem sütögetni.

Edith!
Én anno probáltam a homeos bogyeszokat, nem sok sikerrel.
Enéh kapott kamillát, hátha attól nem üvölt annyit, én meg szedtem tejserkentőt, meg még valmit a kisebesedett mellemre.
A mellem helyrejött, de szerintem az annélkül is helyre jött volna, tejem nem lett több, viszont jól égett a gyomrom tőle.
Olyan füzetecském nekem is van, majd előkeresem.
Azért lehet kipróbálok valami okosságot, hátha segít.

jaj!
Rita, vagy bárki, aki már kiváltotta az agyhártya elleni oltást!
Azt akartam még kérdezni, hogy a patikákban van raktáron, vagy várni kell rá? (még mindig nem váltottuk ki). Igaz, még van rá 8 napunk! Holnap akarom, csak nem tudom hogy bemegyek és egyből megkapom?

nah! Megyek, felrakom Enéh ebédjét!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sancsi! Én rögtön megkaptam, szerintem van.

Edit, örülök, hogy előkerültél és nincs semmi baj. De miért tűntél el? Úgy búcsúztál, mintha legalábbis el kellett volna költöznöd otthonról. Mindenkire frászt hoztál.Azért örülök, hogy minden rendben.

Rita & Tomi
Kép
ritike

Edith: Hál'Isten, hogy minden oké. Bocsi, nem megbántani akartalak, hogy sokat vagy itt, inkább úgy kellett volna írnom, hogy valmi űr keletkezett a hozzászólásaid nélkül..... Pillanatig nem gondoltam, hogy egész nap net előtt ülsz, tényleg elnézést kérek! Inkább én vagyok az, aki kevesebbet tudok írni újabban. Bizony Ákos naplójára is alig volt időm idáig. ("Manuálisat" írok, nem blogot) Lényeg, hogy írtál megint! Nem értettük a nagy búcsúzkodást és megijedtünk.
Amúgy Kriszta nagyon aranyos, hogy már ennyi mindent csinál, tündéri! Úgy irígylem lányos anyukákat emiatt, lányok még beszélni is hamarabb szoktak.

Sancsi: Agyhártyagyulladás elleni oltás nálunk kapható volt, úgy emlékszem bárányhimlő ellenire kellett várni. Mert azokat egyszerre kapta Ákos.

Kép
mölli

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket! Sajnos reggel ki kellett próbálnunk a porszívós orrszívót, mert már megint szörcsögött Joci orra, féltem egy kicsit, hogy nem fog neki tetszeni a dolog, de jól viselte. Azóta nem kellett megismételni, szerencsére látszólag semmi baja.

Edith: Örülök, hogy visszataláltál hozzánk! :D Nagyon édes lehet Kriszta a felsorolt új atrakciói alapján!

Sudi: Joci fitymáját én nagyon ritkán megpróbálom hátrahúzni, de sohasem erőltetem és nem is járok túl nagy sikerrel. Állítólag 1 éves korában lesz a gyerekorvosnál egy erre is kiterjedő "állapotfelmérés". :roll:

Mölli: Örülök, hogy Ákoskád meggyógyult! Ez a gyógyszerallergia olyan alattomos és veszélyes dolog! :evil:

Beuci: Mégegyszer gratulálok a kisfiadhoz, nagyon szép baba! :D

Az ajándékok és az ünnepi ételek hozzávalóinak a megvásárlásával még sehogysem állunk, mert tegnap estig a férjem bátyjánál volt az autónk kölcsönben, úgyhogy a sorbanállás a pénztáraknál és a tömgnyomor még várat magára! :lol: Úgy néz ki, holnap délután megyünk. (Egyébként sohasem szoktuk utolsó percre hagyni, de most így alakult.)
Ezzel el is köszönök, holnap reggel érkezik anyósom és ezért most még el kell végeznem az utolsó simításokat a fogadásához. Egyébként ma valahogy nagyon rossz a hangulatom, a mensesem is megjött az előbb, szóval kész katasztrófa! :roll:

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Az előbb hallottam a hírekben, hogy mostantól megvásárolható a gyógyszertárakban a három oltásból álló méhnyakrák elleni védőoltás, összesen "potom" 100 ezer forintért! :o Azért kerül ilyen sokba, mert az egészségbiztosító nem támogatja! :evil: Kíványcsi lennék, hányan engedhetik majd meg maguknak ezt a "luxust"!

Most már tényleg megyek, csak az előbb elfelejtettem ezt leírni!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!!!

Jocinak is boldog hófordulót!!!! :lol: :lol: :lol:
Hát nem olcsó ez a védőoltás, na de lagalább a rákszűrés ingyenes. Aki becsülettel elmegy legalább évente (ÉN IS ), annak szerintem nincs is rá szüksége. Vagyis, nekem ha lenne most fölös 100ezrem, ami nincs, Én akkor se biztos, hogy megvenném. De minden esetre jó, hogy ezt is kifejlesztették.

Nekünk most jó volt az éjszaka, bár este a füri után beadtam Gerynek egy lázcsillapitó kúpot. Melegnek éreztem, de nem hagyta, hogy megmérjem, így biztosra mentem. Hát az orrszívótól nincs elájulva, sőt olyan patáliát csap, ha csak közeledek már az orrához, hogy hihetetlen!

Edit, Én sem értem miért kellett úgy elköszönnöd, mintha valami kisebb tragédia történt volna?!? A lényeg, hogy nincs semmi baj.

Sancsi jó, hogy írod ezt a szuri dolgot. Erre Én sem gondoltam, de akkor remélhetőleg van minden gyógyszertárban, nem kell várni rá! Én is majd január első hetében veszem meg.
Tegnap András leformázta a gépet, már szarakodott a net is. Most minden pöpi! :-))

Na mentem............ :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja köszi a "fütyis" hozzászólásokat, kicsit megnyugodtam, hogy mások is itt tartanak, ahol mi. Nálunk apa még nem is csinált ilyet. Én minden este rendületlenül próbálkozom........ profi leszek!!! :P :P :twisted: :lol: :lol:

Na tényleg mentem!

Sudi És

Kép
Kép
sudi

JA és ami lemaradt!!!

Tettem fel új képeket Gery honlapjára, a 11. hónaphoz!! :-)))

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!

Enéh elaludt!
Hát a mai napunk kritikán aluli! Tiszta hiszti a lányom (mikor nem),semmi se jó neki.
Nemrég sikerült letennem aludni, azt is úgy, hogy előtte benyomott másfél deci narancslét.
Legalább alszik. Remélem anyám nem kelti fel.
Qrváranincs tekintettel arra, hogy az a xerencsétlen 1 éves aludna. Csapkodja a szoba-mikró ajtót, üvölteti a tv-t, stb..., és ha szólni merünk, akkor ő van megsértődve, hogy már megint baxogatjuk.
Olyan nagy kérés hogy legyen kicsit csendesebb? Szerintem nem, és mikor mondjuk neki, közli hogy ő nem hangos. Persze! mert süket, de fülészetre nem hajlandó elmenni.
És a másik! Közölte hogy ő már öreg, ő nem változik! Hát jó! Akkor én sem!
Persze ma is kidobott minket. Mondtam neki, hogy amint tudunk megyünk. Most 1000el lakást keresünk.

Köszi az oltásosinfót!

Mölli!
Te már most beadattad a bárányhimlő ellenit? És egyszerre beadták? Nekem azt mondtaa dokinő, hogy azt olyan 18 (vagy15) hónapos kora körül adja be.

Ami azt illeti, én sem adnék ki 100ezret egy méhnyakrák elleni oltásra, főleg úgy, ahogy Sudi, én is minden évben megyek vizsgálatra.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Úgy látszik valami van a levegőben! Tomi sem alszik, most is itt toligálom a lábammal. Aludt háromnegyed órát, oszt jóvan :D :evil:

Pedig erre a hétre beosztottam asz alvásidejét simán, amivel még Karácsonyig végezni akarok? Dehát így????

Már meséltem, tologattam, kint voltunk vagy fél órát a szörnyűnagy hidegben, de semmi. Este is tök későn feküdt le, mondjuk későn is kelt ma.

Szerencsére ő éjszaka alszik.

"Sorstársak...." :D

Rita & Tomi
Kép
ritike

Nos Gerynek is kimaradt a mai délutáni alvás!!!! :shock: Igaz reggeli után még visszafektettem és 11-ig alukált a lelkem...... :roll: :wink:
De jól bírja a gyűrődést, remélem éjszaka jól fog durmolni!!
Most igazából a nemrég készült kedvenc képeimet szeretném megmutizni!!!! Ezek még a honlapra nem kerültek fel, de muszály megmutatnom!!!! :-))))) :

Kép Kép Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sancsi: Mindkét oltást dokinénink javasolta és azt is szintén ő, hogy egyszerre adja be, ő úgy szokta. Dehát épp ez az ami miatt nem veszek ilyen dolgokat "szentírásnak" : minden doki mindenre mást mond. Amúgy én pl. nem is tudtam, hogy van már bárányhimlő elleni védőoltás. Előző védőnőnk (költözés előtti) még agyhártyagyulladás elleniről is le akart beszélni.... Szerintem jobb a biztonság.

Cs-né Kati: Én ilyet, hogy akármilyen fajta-féle rák ellen van védőoltás nem is hallottam! De érdekes!

Jó éjt mIndenkinek!

Kép
mölli

Sziasztok!

Mölli, tudom, hogy nem akartál megbántani és nem is bántódtam meg. :) Csak annyira kétértelmű volt az egész! :P :P :P

Sudi, baj volt, tragédia szerencsére nem. Nem jókedvemben írtam olyan szomorú sorokat, nehogy azt hidd, de szerencsére sikerült túllenni rajta. :)

Beuci, köszöntelek itt a babázóban! NAgyon szép a kicsi fiad! Büszke is lehetsz rá! :) A férjed még otthon van vagy már egyedül kell boldogulnod? Csak bízz magadban, és meglátod, szépen kialakul egy jó házirend! :) És persze, bízz a fiadban, mert ő lesz az, aki kialakítja! :wink:

CS. Kati, na, nem irigyellek most Anyós miatt, ha vagy 2 hétig fog boldogítani. Az én anyósom is felhúzta tegnap a cukromat. Megvettem Krisztának a függönyt és ő meg is varrta. De hiába mondtam neki, hogy milyen hosszúra szeretném. Rámhagyta, hogy úgy lesz, közben meg az ő eredeti javaslata szerint csinálta. Egy tenyérnyivel hosszabbra. Szét tudnék robbanni az idegtől, pedig már aludtam egyet rá. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Csak az vigasztal, hogy Krisztának, amikor mutattam ma reggel, nagyon tetszett, hangosan nevetett a macikáknak. Megmutatom majd nektek is, mert szerintem szép, csak még próbálom beállítani úgy, ahogy én szerettem volna.

Sudi, tök édi Gery, a kis DJ. :lol: :lol: :lol: :lol: Megnézem a többi képet is a honlapon! :)

Etterke, olvastam, hogy később indultok haza. Nem tudom, benézel-e még, de kívánok nektek nagyon jó, biztonságos utat, és egy gyönyörű karácsonyt a nagy családdal. :)

Andrea, azt hiszem, írtad, hogy Peti nem fogadja el a kiskanalat és vársz még vele. Szerintem is várhatsz még, de én amondó vagyok, hogy semmiképpen ne egy hónapot hagyjál ki, mert akkor a legelejéről kezdheted. Néhány nap után próbálkozz újra, minél többször találkozik vele, annál inkább megszokja. És adhatod szerintem a kezébe játéknak, közbe-közbe. Nem naphosszat, de néhány percet. A szemét nem szúrja ki, ne félj! :) Mist mindenképpen a tápszer az étkezések alapja Petikénél, tehát gondolom, eddig sem készítettél nagy adagokat. Szerintem nem kell siettetni a kaják kiváltását más étellel. Kriszta 6 hónapos múlt, mire egyik étkezését sikerült kiváltani. Eleinte olyan hamar megéhezett a szilárd kaja után, hogy csak. Most viszont már általában csak reggel és este kap tejet. NApközben csak akkor, ha valahova megyünk. VAgy ha semmiképpen sem akar elaludni.

Panaszkodtatok tegnap, hogy nem alszanak a babák. Háááát, képzeljétek, Kriszta reggel 10-től fél 2-ig aludt!!!!!! :shock: Ki voltam akadva, 1 után már állandóan néztem be hozzá, hoyg jól van? Ilyen sokat kisbaba kora óta em aludt!

NA, most megyek! :) Lehet, hogy ma még benézek! :)

(Itt még mindig esős az idő, bár most nem esik, de hatalmas fekete tócsák vannak mindenfelé, ollllyan csúúúúúúnya! :( )

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Csak egy percre ugrottam be, anyósom bármelyik pillanatban megérkezhet, a sógorom ment érte autóval a buszhoz, mivel ő Pesten lakik és a busz is oda érkezik. Várhatóan 1 kerek hónapig marad, amit felerészt nálunk tölt majd. Nem tudom, mennyire lesz mostanában időm jönni, ezért ezúton kívánok mindnyájatoknak nagyon boldog, békés Karácsonyt!

Edith: A lényeg, hogy Krisztának tetszik a függöny! :D Ha végképp nem bírod nézni, hogy hosszabb, mint szeretted volna, vidd el valakihez, aki átszabja. Vagy félsz, hogy anyósod megsértődik, ha meglátja? De tudod mit, inkább legyen kicsit hosszabb, mint túl rövid! :roll: :)

Sudi: Nagyon édes Gery! :D A második kép különösen tetszik.

Most el is köszönök, igyekszem benézni!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Halihó!!!

CsKati! Hú 1 hónapi látogatás! Nem semmi. Képzeljétek nálunk meg pont elmegy anyósom a két ünnep közt!!! 25-én megy és csak 1-én jön haza!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Mondjuk mindegy, mert azért mi sem nagyon leszünk itthon, megyünk mindenfelé rokonokhoz.

Örülök, hogy tetszenek a képek Geryről!! :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek a szaloncukor teljesen kiment a fejemből! Mondjuk biztos azért mert Én nem is szeretem, de ha ma nem szól anyósom róla, akkor szerintem nem is vettünk volna idén az tuti! :oops: :oops: :oops: Ma amúgy is lementem a boltba, és vettem két csomaggal, csak a díszités kedvéért. :lol: :lol: :lol:

Puszika

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!!

Előszöris Beucinak szeretnék gartuálni Dominik fiához,nagyon édes a kisfiad és oylan törékeny,istenem a Mira milyen régen volt ilyen csöpp.Örömmel üdvözöllek egyben az anyukák között!

Sudi:Köszönöm a képeket tünemény a kisfad,az a vigyori kis pofija zabálnivaló!:-)Egyben boldog hófordulót is!!

Sancsi:BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ENÉHNEK!!!

Edit:Örülök,hogy mégsem tüntél el a fórumról igaz keveset nézek be mostanában hozzátok,de hiányoztál volna.

Puszilok mindenkit!

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28

Tomi!!!
Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk!!!!!
Sok puszi Neked!!!!!!!

(Rita remélem jókor köszöntök!!! Ezt a névnapot tartjátok???)

Sudi És

Kép
Kép
sudi

TOMI BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNOK NEKED!!!!

puszika

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28

Sziasztok!

Sudi: Nagyon édes Gery!

Rita: Boldog névnapot Tominak! Most tartjátok? A férjem márciusban :roll:

Sancsi: Boldog szülinapot enéhnek! Tyű, már egy éves!

Csak elbúcsúzni szeretnék tőletek egy kis időre, mert holnap utazunk Magyarországra és a következő napokat a családdal töltöm, illetve ritkán leszek net közelben! Ha tudok jelentkezem!

BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT ÉS SZERENCSÉS ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!!

Kép
Kép
etterke

Halihó Kati!!!!

A kis Miráról nem kaphatnánk pár képet?????????? Mi van veletek? Hogy vagytok?? Mzujs!! Egy pár mondatot írhatál magatokról is!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Etterke Nektek nagyon jó utat, vigyázzatok egymásra és persze nagyon Kellemes Ünnepeket Nektek!! Érezzétek nagyon jól magatokat Mo-on!!!! Vagyis itthon!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Enéh nem 28-án született?????? :shock: :shock: :shock: Én így emlékszem!!! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!

Sudi!
Jól emlékszel!

De az is mindjárt itt van! 1 hét! Nem semmi! Hogy elszaladt ez az 1 év!

Mivel mi holnap elutazuk, és csak jövő héten jövünk haza, ezúton szeretnék mindenkinek boldog karácsonyt, sok beiglit, és pár felszedett kilót :lol: :lol: :lol: :lol: kívánni!

Kép Kép Kép

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket, aranyosak vagytok! Viszont tényleg csak március 7-én ünnepeljük Tomi névnapját, mert ez túl közel van a Karácsonyhoz.
Etterke jó utat nektek hazafelé, Sancsi nektek is!
CsKati, neked kellemes "anyósozást" :D :roll: (Csak viccelődöm)
DKati, Te meg nézz be sűrűbben, hiányolunk ám!

Én nem ígérem, hogy benézek már Karácsonyig, (írni) - olvasni biztos. Az előkészületek miatt, meg Tomi nem alvása miatt :roll:
Remélem mindenkinek klasszul telik a karácsonyi készülődés, minimális bolti tolongással, kapkodással.

Ja, igen, és az egyik régi motoros fórumozónak Zsaninak a kisfiának
szombaton lesz az első szülinapja: Boldog szülinapot Robin!

Egyébként pedig Kép mindenkinek felejthetetlen, békés, nagyon boldog Karácsonyt kívánok én is. Az első Karácsonyunk a szemünk fényével! :D Aztán majd jövünk...

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok!

Nagyon búcsúzkodós itt a hangulat ám! :wink: :wink: :wink:

Én mit kívánhatnék még mindenkinek? Mindent elmondtatok előttem! :P :P :P Az utazóknak jó utat, szerencsés megérkezést, a sürgölődőknek további jó munkát, és mindenkinek nagyon kellemes, (betegségmentes) Karácsonyt, boldog új évet kívánok. Természetesen, a szülinaposoknak (Enéh, Robin, esetleg mások is) boldog szülinapot, névnaposoknak boldog névnapot kívánok, és mindenkinek főleg azt, hogy erőben egészségben találkozzunk a jövő évben is itt! :)

D.KAti, jó, hogy írsz, tényleg ritkán nézel be, de nagyon hiányzol, régen te is naponta tartottad a frontot :roll: ezért rossz, hogy most csak 2-3 hetente írsz egyszer. :( Írj magatokról is, miket csinál már Mirácska? Biztos Apuci szeme fénye és ... nemcsak az övé... :D

Én is még pörgök ezerrel. MA akarom a fürdőszobát véglegesre sikálni, és az IStván szobájába kell még feltennem a függönyt, csak még valami plusz munkát igényel, azért nincs kész.
A Kriszta függönyét tegnap újravarrattam egy varrónővel, így most tökéletes. Továbbra is hangosan nevet a maciknak! :) Az este ki is díszítettem Kriszta szobáját, hogy karásonyoi legyen a hangulat. Az is nagyon tetszik neki.

NA, megyek is bevetni az ágyakat! :)

Legyetek jók, és aki tud, még nézzen be! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

JA, és ez az előbb lemaradt. :oops:

Kép .

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Csak eszembe jutott, hogy Robin szülinapja is közeleg...

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!! ZSANI ÍRJ!!!!

Kép
Kép
etterke

Mi is mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánunk!!
Mindenki érezze magát nagyon jól, szeressétek egymást és a gyermekeiteket, hosz Ők a leganygobb ajándékok a Világon!!!! :lol: :lol: :lol:

Sok puszi mindenkinek!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Még ez lemaradt!!!!
Kép :lol: :lol: :lol: :lol:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!

Most van egy pár percem, gyorsan beugrottam, hogy elmondjam, minden rendben, anyósom tisztára odavan Jociért, egész nap babusgatja. (Úgy látszik be akarja pótolni az elmúlt 7 hónapot! :twisted: :lol: ) Egyébként szerencsére nem okoskodik, annak ellenére, hogy arra számítottam, ugyan néha kérdez ezt-azt, meg elmeséli, hogy annak idején ő mit hogyan csinált a gyerekeivel, de nem kioktató szándékkal. Szóval végülis jól megvagyunk. Még csak holnap megyünk bevásárolni és még fenyőfánk sincsen. Sudi! Mi a néhány hete vásárolt szaloncukrot már régen felzabáltuk, úgyhogy most vehetünk helyette másikat! :roll: :oops: :) Kár volt ilyen korán megvennünk!

Edith: És mit fog szólni anyósod a függönyhöz!? :? :wink: Jól emlékszem, hogy korábban Happy márkájú pelenkát emlegettél, hogy te azt használsz? Mert azt hozott anyósom Jocinak és tényleg olyasmi, mint a Pampers.

Kati: Jó, hogy benéztél! Én is kíváncsi lennék már Mirácskád legfrissebb képeire! :D

Etterke: Remélem jól utaztatok! :)

Most el is köszönök, eljött a fürdetés ideje!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Kellemes Karácsonyt kivánunk mindenkinek!!!!!!!!!!!!
Puszi
Betty & Léna

betty30

Sziasztok!

Edith azt hiszem meg nem irtam azota miota ujre visszajottel. Orulok hogy ismet olvasgathatom soraidat :lol: :lol: :lol: Kriszta nagyon ugyes es okos kislany!! Kivancsi vagyok mar arra a fuggonyre. Mikor lesz kep?? :oops: :oops:

Etterke: Remelem jol utaztatok es erezzetek jol magatokat.

Sudi: Nagyon edi a kis Gery. Mar jo hamar kivalasztotta a foglalkozasat :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

CsKati: Orulok hogy ilyen jo hireket irsz anyosodrol :!: :!: Legyen egy nagyon kellemes idotok vele hisz ujra visszamegy es ki tudja mikor jon (amilyen gyakran szeret utazni) :wink:

Remelem minden baba mar meggyogyult es izgulva varjak a karacsonyt :P :P :roll: :roll: :lol: :lol: A Petike mar nagyon figyeli a becsomagolt ajandekokat, le nem veszi a szemet roluk. Kepzeljetek mai ujdonsaga, amikor oltoztettem nagyon kiabalt igy hat egy kicsit ultettem ugy hogy a hona alatt fogtam erre rogton felnyomta magat, allt es ahogy fogtam a hona alatt 3 lepest megtett. Na jo, azt tudom hogy ez nem a jarassal kapcsolatban van. Ha hasrafektetem mar a kis popojat probalja felfele nyomkodni :lol: :D Na meg az est fenypontja a cumi jatek. Kiveszi a cumikat es o akarja visszatenni. Mar eleg jol beletalal a szajaba csak meg azt nem tudja hogy ott el kell engedni es persze kiveszi, na ezzel sokszor ugy felhergeli magat hogy csak :roll: :roll:

Most en is elkoszonok es mindenkinek

Bekes, Boldog Karacsont kivanok

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Sziasztok.

Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!

Megvagyunk,bolondok háza van,de az ünnepek után mesélek.

Karácsony másnapját az új nővéreméknél töltjük,remélem jó lesz.

Kellemes naopt!!!

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Mandasz Kriszta: Pont gondoltam Rád, hogy biztos Nektekis sok melótok van most, nálunk is őrültekháza volt így karácsonykor munka terén.

Képzeljétek Ákos 2x hányt éjjel! De utána semmi baja nem volt. Persze én egész éjjel azt hallgattam, hogy nem öklendezik-e így most jó fáradt vagyok. Olyan ideges voltam, nem szokott hányni, nem is evett semmi szokatlant: husi, főzelék, gyümölcs, semmi újdonság. Lakásunk egy mocsok. Férjem meg oyan rendes, hogy takarít! Látta rajtam, hogy fáradt vagyok, meg nyúzott és kihozott Ákossal minket Törökbálintra, hogy pihenjünk picit. Hiába erősködtem, hogy inkább Ákos maradjon csak itt, anyám meg hugom vigyáznak rá. :D Még mindig itt vagyunk.

Ha nem tudnék már benézni:

[img]Kellemes%20Karácsonyi%20Ünnepeket%20Mindenkinek![/img]

Kép
mölli

Jó reggelt, mindenkinek! :)

Gyorsan nélhány kép, és rohantam is!

Egyik délután Kriszta így aludt :shock: :shock: :shock: :

Kép :D

A legújabb attrakció: nyelv kiöltése és hanggal való mozgatása. Olyan édi közben! :lol: :lol: :lol: :P :P :P

Kép :D

És a függöny:

Kép .

Nem lett túl jó a kép, mert nem tudta bevenni a gép, és hiába volt nappal, úgyis sötét lett. No, de sebaj, itt vannak a macikák közelről:

Kép :)

Szép estét majd mindenkinek! :) És gazdag angyaljárást! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánunk nektek és szeretteiteknek!!!!

Edith nagyon jó,hogy újra itt vagy...
Szép a függöny és amint látom gyönyörű a kilátás...ezt eddig nem is mesélted!!!!!

Szeretlek mindannyiótokat,ás köszönöm,hogy vagytok,még ha ritkábban is írok..
remélem karácsony alkalmából ezt megbocsájtjátok...
puszika

puszika Emőke és Krisztián

Kép

Kép
emoke1

Sziasztok!
Ez úton szeretnék tőletek elnézést kérni,amiért eltűntünk,de sok minden közbejött,meg új gépünk lett,egy darabig nem is gépeztem.
Lilike jól van,nagyon ügyes már,forgolászik hasára meg vissza,éjjel alszik reggelig,nem hisztizik már a babakocsiban,most kezd kicsit nyüglődni az idegenekkel,nagyon anyás,ha eltűnök előle és addig mást lát akkor sír.
Tápszert váltottunk már egy párat,mert nagyon szorulásos,sajnos segítenem kell neki,volt hogy egy marékkal szedtem ki belőle.
Eszi a főzelékeket,gyümölcsöt stb de még időnként nem akar kakilni.
5-én viszem a szívével kontrollra,már tiszta idegbeteg vagyok emiatt.
Most nem írok litániát,pedig tudnék mesélni nektek,olyan régen jártam itt és nem is tudom hogyan foglak benneteket visszaolvasni,de örömmel láttam hogy Beuci is itt van már DOMINIKKAL :P
Hol tudom elolvasni a történeteteket,most visszalépek az oldalra ahol a képeiteket láthatom.
Remélem minden rendesen zajlott és minden rendben veletek.

BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDANNYIOTOKNAK ÉS A BABÁKNAK IS :!:
Remélem gyakrabban tudok jönni hozzátok,úgy ahogy régen.
Sok puszi mindenkinek és remélem nem haragszatok rám :roll:

[url=https://babafalva.hu]Kép[/url/]

[url=https://lilypie.com]Kép[url]
ESZTER ÉS LILIÁNA
berta eszter

Jó reggelt mindenkinek,látom most én vagyok az első :)
Gondolom mindenki készülődik ma vagy utaztok a szülőkhöz,mi anyuékhoz megyünk,tegnap az apósnál ebédeltünk.
Holnap megyünk Bécsbe,Adventra,már előre félek mert a Lilire anyuék vigyáznak és már nem nagyon van el másokkal,sőt anyuéknál nem is alszik a kiságyban.
Ma sem maradunk sokat,mert ott sosem alszik és tiszta nyügi,de ha hazaérünk már egyből alszik az itteni kiságyában.
Na megyek én is,megetetem magunkat :)
További szép napot mindenkinek :wink:

[url=https://babafalva.hu]Kép[/url/]

[url=https://lilypie.com]Kép[url]
ESZTER ÉS LILIÁNA
berta eszter

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?