Új privát üzeneted érkezett!

Baba nem 72 órát akartál írni? Szerintem az reális, de a 72 nap nem hiszem.

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Görbémet küldöm!

Kép

Kép
kata05

robcsi

már én sem tudom :oops: majd utána nézek pontosabban!
Vendég

Gaby: a pajzsmirigy alul v. túlműködés okozhat peteérés problémákat és a kortizol is...

Kata: tényleg alakul a görbuszod :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

én elkezdtem elég rendesen görcsölni....elég gáz ilyen korán... dehát ilyen az én szerencsém, most aztán szilveszterre v. újévre esik majd a pé-m és nem tudok UH-s pé követésre menni :cry:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kérdés:
Igaz-e, hogy a forró fürdő, és a szauna rossz hatással van a spermiumok termékenyítőképességére. Ha igen, hány fokostól kell érteni a forró fürdőt? Mennyi idő alatt regenerálódnak a szauna után?
Válasz:
Igen, ez igaz, a kifejezett hőhatás nagyon ronthatja a spermaképet. Ez annyira így van, hogy nem kell ehhez extrém magas hőmérséklet, a hivatásos gépkocsivezetők gyakran rossz termékenyítő képessége is abból adódik, hogy a herék a folyamatos vezetés közben a lábak, és az ülés közötti melegben helyezkednek el. Ez persze akkor semmi gondot nem okoz, ha egy férfi spermaképe kifejezetten jó. Ha azonban (és ez nem ritka) eleve csökkent a spermaszám, akkor a meleg fürdők, a szaunázás már termékenyítő képtelenséget okozhat. A regeneráció heteket vesz igénybe. Én azt hiszem tehát, hogy, ha a gyermeknemzés éppen nem aktuális kérdés, akkor nem kell tartani a fürdőktől, szaunázástól, ha viszont babát terveznek, akkor nem árt óvatosnak lenni.
Dr. Ács Nándor

Kép
gaby25

nevezetesen a 45 fok fölötti ülőfürdőt vevő férfinél gyakorlatilag leáll a spermiumok mozgása egy időre.

Kép
gaby25

ez itt volt a babaneten:

a kifejezett hőhatás nagyon ronthatja a spermaképet. Ez annyira így van, hogy nem kell ehhez extrém magas hőmérséklet, a hivatásos gépkocsivezetők gyakran rossz termékenyítő képessége is abból adódik, hogy a herék a folyamatos vezetés közben a lábak, és az ülés közötti melegben helyezkednek el. Ez persze akkor semmi gondot nem okoz, ha egy férfi spermaképe kifejezetten jó. Ha azonban (és ez nem ritka) eleve csökkent a spermaszám, akkor a meleg fürdők, a szaunázás már termékenyítő képtelenséget okozhat. A regeneráció heteket vesz igénybe. Én azt hiszem tehát, hogy, ha a gyermeknemzés éppen nem aktuális kérdés, akkor nem kell tartani a fürdőktől, szaunázástól, ha viszont babát terveznek, akkor nem árt óvatosnak lenni.
Vendég

oká gaby ugyanazt találtuk! :) most láttam
Vendég

baba
megelőztelek az infóval, már ugyanezt bemásoltam :lol:

Kép
gaby25

:lol: :lol: :lol: :lol: több szem többet lát :lol: :lol: :lol: na meg néha ugyanazt :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szasztok!

Ancsa! Hát, képkeretekben nem vagyok túl jó. Majd agyalok, csak előbb elolvasom a mai termést.

Csajok! A 21. napi hormon is nagyon sokat elárul, pl progeszteron. Aztán meg ugye nézik a hormonok mennyiségének növekedését/csökkenését, és azt ugye a 3. napihoz viszonyítják. Úgyhogy kérjétek, ha nem küldenek automatikusan!

Köszia kreatív dícséreteket! Csak nehogy rájöjjetek, hogy csak azért rakom fel, hogy hízzon a májam...

Az én méhészem sezrint nem kell szünet! Mármint méhpempőileg. Más téren nem kérdeztem :lol:

Robcsi! Coca nagyon örül bébihíreknek!

Spermavizsgálódásrakészülők! A Kaáliban 12.000.- a vizsgálat, és minden kedden lehet menni.

Bettike! Az a lényeg, hogy ne ücsörögjön sokáig forró vízben. Sajnos az egy hétre is tönkre tudja tenni a srácokat. Az ókori Görögök is így védekeztek.

Kép
zölddisznó

Gabi én a saját férjemből indultam ki, aki egyrészt sokat is vezet, másrészt kedvenc elfoglaltsága este beleülni egy kád meleg vízbe. Úgy látszik, neki jó lehet a spermaképe.

Szezso, most visszanéztem a görbéd, a hőd nem esett. Neked le szokott esni mielőtt megjön? És kb. mennyinél szokott megjönni? Drukkolok, hogy baba miatt görcsöljön a pocid :D

Kata lehet, hogy beteszi 18-ára a vonalat?

Kép
Kép
robcsi03

Köszi csajok a forró fürdős hozzászólásokat! :lol:
Mivel nem mértem meg a víz hőfokát ezért nem tudom, hogy 45 fölötti volt-e vagy sem! :lol: Azt sem mértem, hogy apa meddig ült benne kb. 5-10 perc! Attól függ, hogy mi a sok!
Akkor most az a lényeg, hogy kb. vasárnap, hétfő legyen pé-m! Vagy mindegy, mert ha jó a spermaképe (amit szintén nem tudunk), akkor úgy is mindegy!
Tehát most ott vagyok, ahol eddig! Vagy sikerül a babó, vagy nem ebben a hónapban! Ugye 50-50%! Csatlakozom a csapatba! :lol: :lol:

Megnézem a Rómeó és Júliát mégegyszer! :lol: Tegnap már egyszer kisírtam magam rajta! :oops:

Kata! Hátha beteszi 18.-ra a pét! :wink:

Kép
bettike
Eger

Robcsi: le szokott esni, igen...szerintem szombat reggelre az az esés már jel volt :cry: ált. 36,7 körül szokott lenni, mikor megjön
köszi a drukkot azért.... :D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Robcsi: még nem is gratuláltam a kis foltocskához az UH képen és a dobogó szívecskéhez :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok csajok!!!
Csináltam az előbb mézeskalácsot, de nagyon irritáló szaga van, szóvl kuka...
Nincs valakinek egy olyan recije, ahol tényleg az a jó mézskalács illat lengi be a lakást?
Én úgy tudom, hogy a spermiumoknak rossz a meleg. Szóval csak óvatosan a meleg vízzel, szaunával, szoros nacóval.
Nekem meg szúr az egyik oldalam. Kiváncsi leszek fel megy e holnap a hőm.

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Nem kinevetni!!!
Az en kreativ gondolkodasom kb.a Marci szintjen van! :oops:
Kép Kép

De meg nem adtam fel!!!Probalkozom!!
ancsa81

Ancsa,
én még ilyet se! Szerintem tök jó lett!
És ne félj a lapartól (ezt már rég akartam neked írni) és ha kérdésed van róla csak bátran, akár priviben is!
Vendég

Hahó!

Csikken! Pár napja volt téma a mézes, akkor tettem is föl receptet meg képeket. Tavaly kipróbáltam, jó!

Ancsa! nekem is tecc :wink:

Gabi! Látod, mondtam én, hogy rossz a sok vezetés :wink: Ezekből a cikkekből kindulva pár nap zötykölődés a vezetőülésben épp elég ahhoz, hogy elrontsa apa spermaképét. Plusz cigizik, biztos lemegy egy-két sör, meg mielőtt ment a dokihoz, dobott egy forró zuhanyt, oszt kész is a vacak spermakép. Vigasztald ezzel, és a következő vizsgálatra ennek szellemében menjetek. Ne vezessen pár napig, kevés sör, kevés cigi és langyos vizes fürcsi. Mit szólsz? Kíváncsi vagyok, van-e különbség!

Szezsókám, ne plattyanj még el! Korai lenne még a mensi, nem?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Korán kelős szép jó reggelt!

Gaby! Azt olvastam, hogy a kávé is élénkíti a spermucik mozgását.

Azért ez übereli a tegnapi brutálmacskát, nem? Kép

Kép
zölddisznó

Tessék már felkelni hétalvók!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Coca: jelentem, én felkeltem!!! :lol: Kapok egy ötöst?

Ancsa: nagyon cukik lettek a képek!

Szirom: na jó, nem plattyanok le, a sorsom úgyis el van döntve, csak még engem nem értesített :D

A görbém :shock: visszamászott :shock: De visszanéztem, volt már ilyenem mensi előtt :(

Kép

Puszi Mindenkinek!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szirom
viszont genny is volt benne, az meg nem ezektől függ :? de arra most szedi a bogyót, januárban biztos jobb lesz az eredmény. Amúgy vizsgálat előtt nem nagyon vezetett, előtte lévő héten kedden ért haza, és pénteken kellett menni csak belföldre felpakolni, és kedden volt a vizsgálat. Igaz itthon is egész nap ül a gép előtt :? Lehet, hogy forró fürdő volt valamikor :? Sörözni nem igen szokott :wink:

coca
párom napi 3-4 kávét iszik :wink: amúgy azt olvastam, hogy a nőknél pont nem jó a sok kávé és én is iszok hármat :?

Kép
gaby25

21. napi hormonvizsgálaton a progit néznék, de most a doki szerint felesleges, mert apa nincs rendben :? de nekem nem szokott pecsételni menzi előtt, ami a progihiányra utalna, és szokott feszülni a cicim, ami a progitól van. Akkor elvileg gondolhatom azt, hogy valószínüleg rendben van?

Kép
gaby25

Jaj Szezso! Ez így még izgibb, mikor is nem kéne megjönnie?

Az én görbém szinte egyenes! :shock: Talán most már hat a sok e vitamin, meg képes vagyok csak a cickafark teát inni igaz csak este egy csészével! :shock:

Zöldi! Elmebeteg állattartók! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bakker, most nézem uram antibiotikumának leírásást, csökkenti a felszívódását a kalcium és a magnézium. Tegnap kapott kalcium-magnézim-cink tablettát, akkor ezzel most le kell állni :? Legalábbis nem egyidőben kell bevenni :roll:

Kép
gaby25

Zöldi tanárnéni! Elnézést! Elkéstem a felkelést! :oops:

Sonjus! Ma már nem érsz rá, hogy nem vagy itt?

Kép
bettike
Eger

Hahó!

Szezsókám, nagyon jó :lol:

Gabi! Mindig el kell olvasni a papírt a gyógyszerben!

Bettike! Gratula a teaiváshoz! :wink: Én napok óta nem ittam a teákat, elfelejtettem... :oops:

Nekem meg esett két tizedet, de igaz, hogy egy órával korábban mértem (keltettek ugye :wink: )
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Reggelt!

Szép görbék, senki ne aggódjon, még én sem aggódom pedig azért titkon vártam egy kis beágyikózási hőesést, de hát ez nem adatott meg :)
12-re megyek dokihoz, a párom most szólt, hogy jobb lesz, ha korábban indulok, mint gondoltam, mert áll a város! Az az igazság, hogy nagyon izgulok, de nem is igazán tudom, hogy miért?

Bocsi, hogy most nem írok konkrétan senkinek, de egy kicsit feszült vagyok :)

Azért Ancsának! Szerintem jó lett a képkeret :wink: Te csináltad és a kisfiad van rajta, ennél nem kell jobb szerintem! :)

Tábla
Kép

Görbe
Kép
sonjus

Sonjus! Mély levegő és lazíts! Drukkolok!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Sonjus, gondolunk Rád! :wink:

Mint tegnap írtam, bejelentkeztem január 12.-re dokihoz, férjem meg már most csütörtökön megy Gaby által javasolt magán kiskatona vizsgálatra! Remélem minden ok lesz!!!!! :)

Mindenkinek mennek a drukkok, de most legfőképpen Szezsónak, Monyókának, Ancsának, Sonjusnak és Sziromnak!!!!!!!!!!! *****************************************************

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Koszonom a dicsereteket! :oops: :)
Karacsonyi zene:
http://www.mesasoftware.com/images/merryxmas.swf
ancsa81

Sziasztok,
görbe:
Kép
Ami semmi bizakodásra nem ad okot ....
Nagyon ügyik vagytok ám és a görbék is jók!!!

És egy kis kép Roliról: :)
Kép

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

Csikken, ha holnap még feljebb megy, akkor szerintem beteszi a 22. napra a vonalat. Lehet, hogy hosszú ciklusnak nézel elébe :shock: Most nézem, hogy 32-35 naposak a ciklusaid, akkor simán belefér a 22. napi peteérés.

Kata veled mi van, feljebb ment?

Sonjus, remélem csak jót fog mondani a doki. Remélem jelentkezel utána. A görbéd továbbra is nagyon szupi.

Szirom jobban vagytok? Biztos csak azért alacsonyabb, mert korábban keltél :lol:

Monyóka, megjött?

Ancsa, nagyon ügyi vagy.

Bettike, orvoskérdést egyenlőre jegelem. A 12. heti uh-ra mindenképpen a régi orvosomhoz akarok menni, mert ő a megye legjobb uh-s dokija. Addigra meg lehet, hogy alakul is ez az orvosválasztósdis dolog :shock: Bár mivel ő már jövőre nem vállal szülést nála semmiképpen nem szülhetek, de majd kialakul.

Szezso, remélem most nem fog megjönni. :)

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Gabi! Írtad tegnap, hogy egyenletlen a görbéd. Akkor ehhez mit szóljak? Pedig a múlt havi olyan szép volt! Vagy itt a ciklus elején még nem számít? Kép

zsebi_baba

Hahó!

Hát csajok, ma viszont már feszült vagyok. Mensi előtti állatság szerintem... Jó, az se dob rajta, hogy még mindig nyűglődünk ezzel a vacak betegséggel, még mindig tele a fejünk, orr folyik... :roll: Miksa most már enni sem nagyon akar (kapja a Normaflor-t pedig), finoman szólva nincs jó kedve, én meg próbálok pakolászni, de amíg egyik helyen rendet csinálok, addig a másikon ő rendetlenséget... Kosárban, dobozban, ilyesmiben van néhány fajta játék a nappaliban is, a többi pedig fent a szobájában. A kedvenceit hoztam le, de most nem csinál velük mást, csak kiborogatja őket. És mivel ezek általában építőkockák, fa kastélyépítő, vasúti pálya, autók meg hasonlók, állandóan bokáig járok bennük. Ronda is, mert kupi van, meg rálépni se utolsó egy ilyenre. Az uram meg ma vásárol, intézkedik, éjjel pedig dolgozik, csak holnap jön. Aztán most már nyugiban marad az idén, azt mondja :lol:

Csikken! Szerintem is lehet most pé-d, ha feljebb megy. Csak akkor húzzatok ám bele :wink: Mézest megtaláltad?

Szép lett az üdvözlőlap, kissrác meg nagyon pöpec! :wink:

Sonjus! mennek a drukkjaim!

Zsebi! Szerintem nem késtél le semmiről!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziaszok!
Robcsi, nekem ma is 36,9 volt reggel a hőm! A ferty 18-ra beteszi a pé-t, de kizárt hogy akkor lett volna!

Kép
kata05

Sziasztok

Na ma taliztam az új dokimmal, egy tündér!

Levették a vért az AFP-re, meg teljes vérképre, meg ellenanyaszűrésre, pénteken kell majd kora du-tán hívnom, hogy mi lett az eredmény, illetve, hogy mikor találkozunk újra!

Remélem mindenki jól van, én most vasárnapig nem leszek, mert utazok anyuékhoz, párom pedig haza!

Puszi és vigyázzatok magatokra!

Melinda

Kép
elizabeth25

Enikő, Violának boldog névnapot kívánok!

Remélem jól vagytok olyan régen voltál. :shock:

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok! Úgy látom megint írni kell a hiányzást! :lol: :lol:
Hátha akkor mindenki megjelenik ismét!
Vagy csak névsorolvasás? Na kipróbálom! (Remélem nem maradt ki senki!)

NÉVSOROLVASÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bettike
Eger

Bettike 1.. jelen! Nem akarok a 13. lenni! :cry: :lol:
Kipróbáltam itt a munkahelyemen és tleg bejelöli 18-ra a pé-t.
Néha kihagyok betűket, mert merül az elem a billentyűzetben! :twisted:

Kép
kata05

A 13-as az szerencse szám! :lol: :lol: :lol: :lol: Szerintem!

Gaby! Vizsga?

Kép
bettike
Eger

Athiz! UH?

Mindig az elküld gombnál villan be valami! :oops:

Kép
bettike
Eger

22-es jelen!!!!!!!!

snufi

27.-es jelen :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nézzenek oda és még játszanak! :lol: :lol:
Zöldi tanárnéééééééééééénnnnnnnnnnniiiiiiiiiiii!
Tessék már megfegyelmezni őket!

Kép
bettike
Eger

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

snufi

21-es is :D

Kép
Kép
robcsi03

Szezso! Sajnálom, későn keltél. Nincs ötös. Ez csak négyes.
Miből is gondolod, hogy nem nyerő ez a hónapod?!

Na Gaby! Akkor Te most a kv-vedelést fogod csökkenteni, úgy döntöttem. Vagy átszoksz a capuccinora. Azt engedélyezem.

Bettike! Utlsó alkalom, hogy nem kapsz beírást! Aláírás: "a" 30-as.

Szirom! Apa keltett, vagy a kicsifiad? ...mondjuk mindkettő jó :oops:

Sonjus! Kép a hőhullámod!

Snufi! Ugye, milyen jó érzés, hogy haladnak a dolgaitok?

Bocsi Ancsa, megint elaludtam este. Szégyenlem is magam, de látom, megoldottad ügyesen!

Pipike! Nagyon édes a "nagyfiad"! Gratulálok hozzá (persze párodnak is)

Robcsi! Már csak 235 nap! De jóóóó!

Zsebi! Nyugi, nem számít, hogy most még gyökjel! :wink:

Kata! Kérünk görbét! Most!

Lizi! Drujjok péntekig, aztábn jól pihend ki magatokat!

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?