Sziasztok!
Mindenekelőtt köszönöm a reggeli levelemre adott válaszokat, most már csak boldogulok. Cserébe egy infó, amit már múlt héten elfelejtettem mondani: A Fókusz könyváruházban a Rákóczy úton minden nap nyitástól 11 óráig minden könyvre (kivéve tankönyvek, szótárak) 20 százalékos kedvezményt adnak dec. végéig. Pénteken jól bevásároltam (főleg magamnak
) , így egy jó adag vámpíros könyv az egyik oka annak, hogy hanyagolom a netet. Na meg a net is hanyagolt ma, kb 10 napja van kábelnetünk, ebből nagyjából minden munkanap jöttek a házba és szerelték. Jobb esetben csak net nem volt, többnyire tv sem.
Adósságba maradtam válaszokkal, a kiságyról:
Gabus, te kérdezted, Benedek ágya gyárilag ilyen, picurkorában is le volt szerelve a rács felső része, s a felemelt matraccal oda volt tolva a nagyágy mellé, amikor már tudott forogni, frankón ki is gurult hozzám. Jó megoldás volt, csak Leventénél már nem fért oda a nagyágy mellé a kiságy, mert közben a dolgozószoba bútorzata beköltözöt a hálóba, abból lett Benedek szobája.
Cool, azt hiszem te meg a takarókra, plédekre kérdeztél: ennek két oka van, az egyik tényleg a melegítés, Benedek szobája egy jégverem a többihez képest. Az a baj, hogy az elsőn lakunk, alattunk nincs senki, ráadásul a kisszoba alatt egy árkádszerűség van, vagyis télen alulról is nagyon hül. Ráadásul ott a legnagyobb az ablak/beltér arány. Szeretnék majd a szőnyeghez illő, egész falat betöltő falvédőt felrakni, még nem találtam ilyet. Nagyon szemezek a patchwork falvédőkkel, csakhát az áruk.... A másik ok, hogy Benedek takarómániás, a múlt héten is vettem Leventének egy bébitakarót, de Bee addig hisztizett, míg az övé lett. Annyi plédet, takarót begyűjtött magának, hogy alig fér el tőlük.
S akkor jöjjenek a rossz hírek: mi biztos, hogy nem megyünk holnap szülinapozni. Még mindig vírusos alapon taknyol Levente, s szegénynek ehhez még 2 foga is jön, totál le van lombozva, egész nap csak az ölemben lenne. Benedek már jobban van, de a hétvégére én is kidöltem nátha+torokfájással. Így inkább bevásárlás címszóval a tömegeket fogom fertőzni, nem titeket.
Megyek, áztatom egy kicsit magam, bár Baboo biztos ébredni fog.
Kormi