Sziasztok!
Jobbulást minden babának és mamának!!!
(Én is dögrováson, fohászkodok, hogy Ricsi ne kapja el. Nagyon sajnálom,hogy nem tudtunk menni, de legközelebb...)
Mamy, ne aggódj, ha levonsz fél fokot, az max egy enyhe hőemelkedés. ilyenkor vagy adsz egy fél lázcsillapítót vagy nem.
Siba, Nektek is küldök gyógymanókat, szegénykém... Szerintem is add be az antibit... vagy esetleg beszélj egy másik dokival is. több szem.
Tündériek a bébik, szépek a mamák (SzKata, nagyon gyönyörűek a képek, kár, hogy nem nagyon látszol rajtuk. Petike édes!)
Marvin trendi kis cuccain besz@rtam, nagyon nagyfiús, vagány, megzabálnám. meg is mutattam páromnak.
ÁKata, nálunk szokott lenni börze, vettem én is kis Adidas széldzsekit meg ugyanilyen nájki felsőt, 1700 ft/darab
. tök újak voltak, majd megmutatom. Ja, csomó oltári szép rózsaszín Adidas cuccocska is volt, szintén ennyiért. Volt baby GAP is, csak sajna aprócska. nem tudsz eljönni körülnézni? (mondjuk ezzel az a gáz, hogy odamész azzal, hogy nem akarsz semmit venni és otthagysz egy tízest. persze ennyiért aztán ki lehet stafírungozni a bébiket, egy valag ruha kijön ebből.)
Évi, nagyon szuper a babaúszás, látszik, hogy Ricsikétek imádja a vízet!!! Szépek vagytok ám Ti is!
megyek, még vár rám kb 100 oldal a büntetőjogból. ma már végigszenvedtem 200-at, nagy élmény volt, folyó orral, tüszögve.
Jut eszembe: nyálkás-ködös időben csak egy rövid kör a ház körül az ajánlott! NEm csak a vírusok miatt, hanem ilyenkor a szennyező anyagok is nagyobb koncentrációban vannak jelen.
Kérünk ám fotókat a taliról!!!!!
puszi mindenkinek!
Krisz