Árpi!
Figy. Nem vagyok felháborodva egyáltalán. Nem tudom honnan gondolod. Mind1
Idézet1: Simizés, ölelgetés megvolt. Jah, azt nem írtam
Azért kapott volna cicit, mert nálam nem alszik el, ha turisztikázok vele.
Csak úgy leülni vele nem lehet, mert gyárilag mozgásérzékelő van benne, és nem gyere be, ha csak úgy szimplán ücsörgünk vele.
Idézet2: Igen. Nagyrészt szokás kérdése is, h mikor, miért kap cicit. És, valszeg függővé tenné a gyermeket, de ezt nem tudom, mert nincs benne tapasztalatom. Viszont a kirekeszti a másik szülőt, ezzel nem értek egyet. Tény, h apuka nem tudja megszoptatni, de pl most a férjem adott Alexnek enni, Ő fürdeti, este szinte csak Ő pátyolgatja. Szeretet, törődés, biztonságérzet kell a babának. Úgy bizony. Ezt akár szoptatás közben is meg tudja kapni, és szoptatáson kívül is.
;) Pótléknak nem nevezném, akármilyen szemszögből nézzük. Még nem kérdeztem a fiamat, de nem hinném, h pótléknak tekintene a kannácskáimra.
Fentebb írtam, h nem háborgok egyáltalán, csak próbáltam leírni a véleményem, még, ha nem volt rá senki kíváncsi. Szerintem nyugodtan írhattok a tavasziakhoz, senki nem fog letámadni. Könnyebb út, nem könnyebb út. Ha lehetne választanod, akkor Te nem a könnyebbet választanád?
Most utoljára: ha most azt írom, h sajnálom, h nektek nem adott meg, akkor az a baj, ha meg lenézném, és verném a mellem a büszkeségtől, h milyen ügyes vagyok, h szoptatok, akkor meg az lenne a baj. Tettem ilyet valaha is????
Jaj Julcsi!
Nem tudom miért szólítottalak meg, asszem az utoljára Téged olvastalak, és úgy bennem maradtál.
Persze, h találkoztunk személyesen is, és szó nem volt lenézésről, csúnyán nézésről, és egyéb negatív dolgokról. Tény, h alig tudtunk/tudtam beszélgetni, mert Alex nonstop anyázott, de ez ott sem volt probléma.
Csak most olyan hülyén érzem magam, mert próbáltam mindenkit „védeni”,. Benneteket is, és akik szoptatnak azokat is. De nem voltam túl egyértelmű ezek szerint.
Orvoshoz meg pláne nem akarok menni!
:P:P:P:P:P
Csók nektek, és tényleg nem írok semmit többet erről.
Pusza!
Jah, fenyőfa.
Nálunk eddig bejött, h 24-én délelőtt mentünk, és mintha olcsóbban is kaptunk volna fát. És még szépek is voltak. Csak egy tipp.
Szép estét!