Jóestét!
Nyuszko,
dejó, gratula, hogy minden rendben, na és hogy csaj lesz, ahhoz mégjobban!!!:D
Na és nevel? APa örült??
Andi,
Hogy miért Kunka? Mert Kun a vezetékneve, és hogy a Marciból, hogy lett ka? hát azt én sem tudom, de ő nevezte el így magát, persze hallgat a Marci névre is, ő így mutatkozik be mindekinek! Apának már tudja a nevét, az enyémmel még bajlódik!:D
Nekem két éve apuék balesete volt egy életre szóló tanulság, főleg, hogy én szállíttattam haza a kocsit, és pakoltam ki, tele vérnyommal és egyebekkel, akkor halt meg az élettársa, bár én több mint 17 éve vezetek, és 11 éve van saját autóm, de amióta Marci megvan, sokkal óvatosabb vagyok, de persze nem csak rajtam múlik a dolog, mert sokan vagyunk egyszerre az úton!
Sajnálom, hogy apátoknak nem az igazi a mukája, remélem alakulnakmajd a dolgaitok! Én is rettegek a 23 ezres GYestől, ezért szerintem ha Liló 2 éves lesz, akkor megyek vissza dolgozni! Vagy nem???!!:D
Juc,
ne parázz, a lányok sokkal hamarabb beszélnek, na meg a második gyerkőcök is, mert ott a nagy, akitól gyorsabban tanul, mint tőlünk!
Olyan jó nektek, hogy együtt lesztek, én utoljára 2002-ben karácsonyoztam öcsémékkel, párizsban, de akkor meg apu hiányzott, szóval mi már régen nem lehetünk együtt. Na meg nekem anyum miatt olyan fájó is a karácsony, sokáig nem szerettem, 19-én lesz 20 éve, hogy meghalt, hihetetlen, hogy ennyi év eltelt már nélküle, azért mennyivel más lenne minden, ha ő is élne!
Hú, ma voltunk az itteni Árkádban, Marci meg volt kergülve, mert tele van törpékkel, na meg vonattal, és voltunk a játékbltban is, láttuk a Thomas vonatot is, de neki a favonat jön be most ezerrel, ordítás volt, amikor kijöttünk, csak kicsit volt ciki???!!!
Térképet majd küldök, de kérhetsz apától egy GPS-t is karácsonyra!:)
Timka,
Ikeába mi is elmegyünk szerintem még a jövő héten egy kicsit, mert egy-két apróság még kellene, de ha sokan lesznek akkor inkább kihagoym a bacik miatt, mert Liló még elég kicsike!
HOgy sikeült a mai kiruccanásotok???
Legközelebb szólj, ha Fannira kell vigyázni, akkor úgy szervezem, hogy otthon legyünk, közel vagyunk, csak eldobod, olyan mindegy már, hogy kettő vagy három gyerek kiabál!!!:) Ja ez az ajánlat érvényes a szüléskor is!:D
Évi,
remélem nem lesz komoly sértődés, én is féltem, hogy mit szólnak anyósomék, hogy nem ide jövünk először, de nagoyn jól fogadták, és megértik, hogy keresztanyám miatt aki az ünnepek alatt is dolgozik, csak 26-án tud a család a Dédinél összeröffenni, neki ez lesz az ajándék. Sajnos már nem sok ilyen nap lesz, ezért igyekszünk kihasználni minden alkalmat!
Rajzfolmből, nekünk a Dörmögőék jöttek be, vagyis az bábfilm, de egyszerre max 2 rész. most kaptunk kölcsön a szomszédból apa átírta őket, majd elmesélem a többi, mennyire jön be MArcinak!
Körkérdés:
1. ok, akkor januárban találkozunk!!!
2. Ki mikor díszíti fel a fát? gyerekkel vagy nélküle? ötlet? tapasztaltak hogy csináljátok? Mondjuk nem Lilóra gondoltam,mint aki akasztgatja a díszeket, de Marci úton-útfélen kész kraácsonyfákat lát, és azt is, ahogy az emberk, vagy ma a törpék díszítették, ezek után próbáljam meg beetetni, hogy azt a jézuska vagy a Mikulás, vagy kinél mi van hozza?
3. Tényleg kinél mi van? hogy fog ez zajlani? Ki hozza az ajándékokat?
Hülye vagyok, hogy ilyeneket kérdezek? De már csak egy hét van!!! Segítség!!!!!!!!!!!!!:D