Na itt vagyok,
azt még Diának akartam: Köszi Marci nevében is.
Vuka, nagyon jók a képek!!! Marci nem vinne senkinek oda egy ilyen zacsit, csak ha előbb kirámolta, és jól megrágta ami benne van....
A szg-pel Marcinál is ue a helyzet, mi is úgy csináljuk, hogy kikapcs a monitor, és akkor azt gondolja nincs bekapcsolva. (Annak ellenére, hogy azért valamennyire zúg a gép is, és azt hallja)
Sasha, nagyon édesek a fiúk! És elfújta Dani a 2. gyertyát?
Mert az látom, hogy Gabié volt az első!
Nagyon sajnálom a holnapot!
Jó lett volna végre újra látni titeket!
Mancs, az jó, amit Natasa írt, mármint a Róna utca, de amit én tudok forgalomelekrülőt, az egy kicsit kacskaringósabb. De szerintem ügyin megoldod majd!!!
Marciról helyzetjelentés:
Hát, azért az orrát szívom, de mivel már hőemelkedést sem észlelek, és az étvágya is jó, így szerintem rendben lesz a holnap. Remélem. Adom neki a kalciumot, meg a nasivint, reggel és este, és kicsit nagyobb dózis (10 csepp) C vitamint. egyenlőre nem megyünk dokihoz, ha ennyire gyógyul (inkább maradunk a jó meleg szobában). Szerdán úgyis mindenképp menni kell az 1 éves státuszvizsgálat miatt. Majd akkor megnézi a dokinéni.
Csajok, annyi kaja lesz holnap, hogy mindenkinek legalább egy szeletet kell enni minden tortából, valamint mindenkinek kell hazavinni minimum ugyanennyit. MINIMUM!!!
Nem baj, jön Zoli is, egy férfiember csak többet eszik. És így legalább Gabiéknak duplaannyi sütit kell majd elvinni...
(Tücsi 3 tortát hoz, én egy túrótortát, és két kis jépatojtát is, és fincsi pogi is lesz. aki itt volt nyáron, az tudja melyik, az apósom féle)
Natasa, nagyon izgultam, hogy ne holnap költözzetek!
És tök jó, hogy jöttök!!
Jaaaj, úgy izgulok. Mindenki legyen holnap egészséges, és jó éhesen gyertek!!!!
Ma már többet nem biztos hogy jövök, mert sütni is kell majd, de csak akkor tudok, amikor Marci alszik majd du. Este meg túrótortát csinálok. Szal csak holnap találkozunk, ha valakinek valami infóra lenne szüksége, akkor hívjatok telefonon.
Búcsúzóul még egy kép szombatról...Apu és anyu egy "kicsikét" ajnározták Marcit, aki egész tűrhetően viselte mindezt...
:
Ja Cool, írtad hogy mennyiért meg mikor az ülés:
A mennyiért az kereken 0 azaz nulla forintért, de azt ki kell ám perkálnod!!!! (amikor kinövitek majd visszaadjátok, rendicsek?
)
Mikor: akkor amikor a bátyám lesz olyszíves és megveszi az ülésmagasítót a nagyobbik gyerkőcnek, így a kicsi megörökli a nagyobbik mostani ülését, és ennek következtében felszabadul a hőn áhított ülésünk. Majd szólok.