Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!
Nem vagyok elveszve, csak leköt a kisfiam. Itt volt Anyukám pár napot, de mától kettesben telnek napjaink, amig Apa haza nem ér. Péter nagyon szeretnivaló, tündéri kisfiú, ha alszik 4 óránként, ha fent van 2 óránként követeli az élelmét. Egyelőre nagyon sírós éjszakáink nem voltak. Remélem ez így is marad.

Kizsó
Zabálni való Zsófi a keresztelőruciában. Ilyet készen lehet venni, vagy varrattad? Kipihented már magadat a sütés főzés után?

Tvera
Még nekem sincs ajándékom, de azt hiszem idén elmarad a nagy ajándékozás. A bátyám és sógorom gyerekeinek veszünk egy pár apróságot+édességet, felnötteknek semmi. Az utóbbi 3 hétben mással voltam elfoglalva, most meg a picivel nem szívesen mennék bevásárlóközpontokba.

Fura, hogy itthon vagyok, és nem kell mennem dolgozni :D
Tviky

Kép
tviky

Atan! Nagyon boldog szülinapot kívánok!!! :lol: :lol: :lol:

Kicsit elmaradtam: Minden ünneplőnek boldog szüli- és névnapot !!!!!!
steiff

Jiny!

Írtam privit, remélem megkapod, mert nem jelezte ki a gépem.

Zsu
nagyzsu

Sziasztok!

Kérdeztétek, hogy honnan van a Zsófi keresztelős ruhája: interneten rendeltem. Így lehet kérni, hogy hímezzék bele a nevet. Akit érdekel: bababirodalom.hu, előtte 3 w. :lol:

kizsó

Sziasztok!

Megnyugodtam,hogy nem csak én vagyok elkésve az ajándékok beszerzésével!

Vivi1!
Édes vagy ,de majd csak januárban lessz igazi pihim,szoktunk kapni 1-1 hét szabit!Alig várom!

Kizsó!
Nagyon szépek a lányok!

Kavicska!
Nekem pont a párom ajándékja van csak meg!Hónapok óta szeretne egy webkamerát,sikerült őt eddig mindíg lebeszélnem róla,mert már akkor tudtam majd karira megveszem neki.Amúgy ezzel jól megjártam mert a kolleganőm párját küldtem be vegye meg,mégiscsak jobban érthet hozzá mint én,erre nem felhívta a páromat és elmondta neki???? :evil: Pedig pontosan tudta hogy mekkora titokban tartottam eddig.Úgyhogy a párom sajna tudja........ :cry: Fucccs a meglepinek!Most agyalhatok megint valami titkos ajándékon!

Tviky!
Nektek van a világon a legnagyobb és a legcsodálatosabb karácsonyi ajándékotok!
Kell ennél nagyobb,szebb?
Ha belegondolok mennyire boldog ünnepetek lessz!
Lelki szemeim elött ez a karácsonyi kép jelent meg:kisfiatok egy mózeskosárban a karácsonyfa alatt!! :lol: :lol:

Holnap végre szabadnapos leszek!!
Pihenős programot csináltam magamnak:korábban kelek mintha munkába mennék,mert megyek a nőgyógyászomhoz,fél11-re fodrászhoz,utána kis csavargás és este buliba megyünk!Semmi időm nem lesz megint pihenni! :lol:
Majd szerdán! :lol:
tvera

Kép Kedves Nikinozso!
Boldog névnapot kíván kis családunk!

Kép
Kép
ggabszi

Ggabszi!

Neked is nagyon boldog névnapot! :D
Kép

kizsó

Köszönöm!

Kép
Kép
ggabszi

Kedves Nikinozsó! :) Kép

"Boldog névnapot!
Reggel szólt a rádió,
Várta minden hallgató,
Mit mond a hírolvasó.

Azt hogy tart a tűzszünet,
Meg hogy az ár emelkedett,
De lesz még új rendelet.

Egy kicsit később,
Az egyik hír után,
Valaki rólad is beszélt.

De az álmod,
Félig átölelt,
És nem figyeltél még.

Aztán jött a délelőtt,
A gyönyör beléd költözött,
A szomszéd úgy rád köszönt.

Aztán jött a sok barát,
És velük beszélgetted át,
Az érkező délutánt.

Hogy a névnapod,
Milyen jó dolog,
És hogy miért feletted el.

Hisz az ünnepek,
Nagyon fontosak,
És emlékezni kell.

Boldog névnapot!
Neked csak jót kívánhatok.
Az ünnep úgy szép,
Ahogy ránk talált,
Hisz együtt éljük át.

Hát kívánok neked,
Ablakodba fényeket,
A fényhez szép csendeket.

A csendhez tiszta vágyakat.
A vágyhoz mindig társakat.
Mindig jó társakat.

Mindig új hitet,
Múló bánatok után,
Ugye nem felejted el.

És ha kérhetünk,
Ugye lesz nekünk,
A szívedben hely.

Boldog névnapot!
Neked csak jót kívánhatok.
Az ünnep úgy szép,
Ahogy ránk talált,
Hisz, együtt éljük át.

Hát boldog névnapot!
Ma boldog mind, aki adhatott.
Ki hozzád eljött mit is mondana?
Boldog névnapot!

Napsi és családja

KépKép
napsugaracska

Gabszi és Árpádok!:) Kép

Atan! :) Kép

KépKép
napsugaracska

Gabika!

Nagyon boldog névnapot!

Kép

Timi & Imi
latimi

Kép

Kedves Nikinozsó! Boldog névnapot kívánok!

Kizsó: Gyönyörűek a csajok! :lol: :P

Lányok! Nagyon boldog vagyok, ma megrendeltük a kiságyat! Készül a babaszoba! :lol: :P :lol: Nagyon szép! Olyan jó lesz ha megérkezik és a gólya is felénk repül! :lol: :P

KépKép
ancsúr

Atan: Neked is nagyon boldog szülinapot kívánok így utólag is!
Kép

Gabszi: Neked meg boldog névnapot kívánok! :lol:

Kép

Jiny: Nagyon jó volt talizni veletek, képzeld vagy 22 óra volt mire hazaértünk. :shock: :roll: De ezt is muszáj volt megejteni, mármint a vásárlást, Renire elég nehéz gatyót kapni. :wink:

Nagyzsu: Nagyon örülök, hogy megismertelek benneteket, és lehet ám többször is talizni. :lol:

KépKép
ancsúr

Mindig kimarad valami :roll:

Kavicska: :lol: :P :lol: Ez a nézés engem is levenne a lábamról! :lol:

KépKép
ancsúr

Köszönöm szépen a névnapi köszöntéseket.
nikinozso

Kedves Gabika és Gabszi!

Nagyon boldog névnapot kívánok Nektek!
Kép

Kép
vivi1

Ancsúr!

Tényleg jó volt a tali. Örülök én is, hogy megismerhettelek téged és Jinyt is. Nagyon kedvesek voltatok és sokat jelentett az egész. Így azért teljesen más, mint csak fórumozgatni. Sőt még a férjem is az összes kérdésére megkapta a választ.:-) Úgyhogy legközelebb is összehozhatunk egy talit. Benne vagyok.
Minden jót!

Zsu
nagyzsu

Napsi:

Köszi a cd-t, tegnap este megkaptuk! :-) Kicsit meglepődtem...

A

KépKép
KépKép
marci_anyu

Sziasztok!

Régen jártam errefelé. Ennek azon egyszerű oka van, hogy elhatároztam, hogy végig olvasom mindkét topicot. 1 hónapomba tellett, és mostanra a végére is értem. Nos, sok szép, megható történetet olvashattam, sok szép fényképet láthattam. Csodálatos család vagytok mindannyian. Gratulálok! :lol:
Sajnos november 4-én eltörtem a lábam, méghozzá elég rendesen, két helyen is... majdnem megműtöttek, de szerencsére megúsztam. :(
Ebből az következett, hogy lemaradtunk a tanfolyamról, így majd csak valamikor a tavasszal lesz rá lehetőségünk, tehát veszítettünk fél évet. No de nem kesergünk, hiszen mi ez a félév a 19 éve tartó gyermektelenséghez képest.
Úgyhogy innentől kezdve előre és fel a fejjel! :P
kanga_mama

Sziasztok!

Már nincs időm írni, de egy naaaagy meglepi vár Rátok a Gólyahír fórumán!

Holnap jövök!
Puszi

Kép
vivi1

Vivi!

Hatalmas-hatalmas gratula!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
steiff

Vivi!

Hatalmas gratula!

Csodaszép karácsonyotok lesz! :lol: :lol: :lol:
tvera

Kép
tvera

Vivi, olvastam a jó hírt. Gratulálok! Most már igazán boldog karácsonyotok lesz :D :D :D :D :D

Kép
Kép
emike

Vivi!

Gratulálunk és nagyon sok boldogságot kívánunk nektek!

Jiny!

Ma megvettük a babakocsit.Sikerült választanunk. Két funkciós és nagyon klassz. Most szerelte össze párom. Ráadásul összefutottunk egy szegedi párral, akikkel anno együtt voltunk tanfolyamon. Ők is most viszik majd haza jövő héten a picit. Nagyon boldogok. Úgyhogy lassan összejön majd a Csongrád megyei kis csapat.
Minden jót!

Zsu
nagyzsu

Sziasztok!

Ildikóhoz hasonlóan már én is régen jártam erre, de olvaslak titeket.

Először is minden új babás családnak nagyon-nagyon sok örömet kívánok az új jövevényekhez. Olyan jó veletek együtt örülni. :D

A betegeknek jobbulást, sajnos minket sem került el. Habár eddig csak én vagyok benne. Grétának nem tudom miből van az immunrendszere, de eddig még nem volt beteg. Egyszer volt egy kis náthája és ennyi. Egyébként szépen fejlődik, ül magától (persze még néha eldől, de azért már ügyesen egyensúlyozik), minden dologért odakúszik-mászik, ami érdekli és csak azt akarja enni, amit mi. A narancsot és a citromot nem lehet kivenni a kezéből. Nagyon szereti a savanyú dolgokat. Viszont a tápit nagyon nem akarja enni. :( Este fürdés után eszi, de reggel annyit szenvedek mire egy kicsit megeszik belőle. Napközben már nem is adom neki. Próbáltam már más tápszert is, van valami ötletetek? Vagy lehet, hogy ez scak átmeneti? Talán a foga miatt van és inkább csak rágcsálni szeret, nem tudom.
Kedden költöztek haza sógoromék Amerikából, és egyenlőre még a mi házunkban laknak a földszinten. Úgyhogy most 12-en lakunk ebben a házban. :shock: :lol: Még meg kell szokniuk az itteni életet. Van egy 2 éves kislányuk, Grétával teljesen oda vannak egymásért. Azt hiszem, a kislányom nemsokára jobban beszél majd angolul, mint én.

Minden betegnek jobbulást kívánok és mindenkinek kellemes ünnepeket, ha addig már nem jönnék. Igyekszem azért még képeket feltenni.

obea
obea

Vivi: Most olvasom csak, Hatalmas gratula nektek! :lol: :P :lol:

KépKép
ancsúr

Lányok ma sincs sok időm, de mindenkinek köszönöm a kedves szavakat. Tvera babás képét látjátok? Úgy meglepődtem, a mi Szabolcskánk arca pont olyan, mint annak a babának a képen. :P

Amint lesz kép jövök!
Puszi

Kép
vivi1

Tviky! Ma találkoztam az alteregóddal!!!! Egy hölggyel ,aki dettó olyan volt mint,te- az alkata, az arca minden. Persze, ha van egy tesód fehérváron, akkor érthető a dolog ,ha nem akkor :shock: !!!
steiff

Kedves Nikinozso!
Nagyon szeretnék még 1 jelszót kérni, hogy a Gólyahír belső fórumába bejuthassak végre, mert az elsőt sajnos kitöröltem. (véletlenül)
Légyszíves írjatok, ha nem lehetséges, már olyan régóta kérem a golyahír-en is és itt is!
Köszönöm,
Ida

KépKép
idusamoja

Kedves Vivi!

GRATULÁLOK!!! Küldj majd fényképet, és ha időd engedi, a történetet is írd meg! :lol:

Puszi, Réce
réce

Vivi!

Tiszta szívből gratulálok.

Timi
latimi

Steif!

1 bátyám van, aki Nyíregyházán él :)

Én pedig 2 hete nem mozdultam ki itthonról :(

Ez rejtély marad :roll:

Tviky

Kép
tviky

Vivi!
Nagy gratula! Látod, milyen szép karácsonyotok lesz!!! :D
Kép

Puszi Mindenkinek!

Kép
kajla

Egy hétig nem volt internetünk, már elvonási tüneteim voltak. :twisted: :lol:

Vivi hatalmas gratula a kisfiatokhoz, így sokkal szebb lesz a karácsonyotok. Látod, látod nem volt sokáig üres a szép kis babaszobátok. Sok boldogságot kívánok nektek. :lol:
Kép

Steiff, Rolinak nagyon boldog szülinapot kívánok.
Kép

Jó éjszakát
Kép

Kép
Kép
atan

Sziasztok!

Vivi!

Most látom csak milyen szép egkésett Mikulás ajándékot,vagy előrehozott Karácsonyi ajándékot kaptatok!
szívből gratulálok Nektek!Sok boldogságot kívánok kisfiatokhoz!

Tviky!

Milyen a kismanó?Jól viselkedik?
Ugye azért nem bánod nagyon hogy be vagy zárva a 4 fal közé? :lol:

Egyébként biztos mindenkinek van alteregoja.Engem egyszer Pesten a saját apám élt látni,és amikor megszólított volna ,akkor látta,hogy ez csak valami nagyon hasonló,mint én vagyok. :lol:

Mi megkaptuk tegnap a vadonatúj anyakönyvi kivonatunkat.Holnap megyünk új TB kártyát gyártatni.Nekünk ez a karácsonyi ajándékunk.Tegnap örömünkben sírtunk amikor megláttuk a saját nevünket mint "anyja neve" "apja neve".....Nagyon jó érzés!

Tvera!
Kitartás mindjárt itt a karácsony és vége a nagy karácsonyi melónak!
Megy már a Jingle Bells fejből?Na jó nem is emlegetem...
Még mindig nagy a hajtás?

Én feladtam a célt,hogy karácsonyra mindenki kap valamit .Egyszerűen sem időm,sem pénzem az ajándékozásra.
Masnit kötünk a nyakunkba,és mi leszünk az ajándék.
De alig várom az első közös karácsonyunkat.

Most megyek,mert be kell fejeznem a főzést mielőtt Márkóci felébred!

Puszi mindenkinek!
Jó készülődést!
kavicska

Sziasztok!

Azt az infót kaptam, hogy a mai Kiskegyedben a Gólyahírről is olvashatunk.

Kép
vivi1

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a szülinapi jókívánságokat!!!!!
Egy nappal előbb ünnepeltünk, mert hétfőn elutaztunk Biáék intézetébe, már rég voltunk ott látogatóban. Picit szomorkodtak a gyerekek, mert már egy régi társukkal sem találkozhattak- persze ez amúgy nagyon jó hír, hiszen ez azt jelenti,hogy mind családba kerültek ilyen-olyan módon. A gondozóknál, ovonéniknél nagy sikert arattak mindketten, elkápráztatták őket. :wink: :wink: :wink:
Képzeljétek részt vettünk a baptisták által szervezett cipősdoboz akcióban, gyűjtöttünk játékokat, édességet stb. és bedobozoltuk a gyerekekkel. Mikor elvittük a gyűjtőhelyre kaptunk meghívót a gyerek karácsonyi ünnepségükre, ami szombaton volt. A gyerekek nagyon élvezték, pláne mikor kiderült, hogy kapnak ők is egy-egy "cipősdobozt" tele klassz ajándékokkal. :D :D
Olyan édes volt Norbi,mikor dobozoltuk az ajándékokat elmagyaráztam neki, hogy elviszik majd bácsik szegény gyerekeknek, hogy még több ajándékuk legyen. Miközben csomagoltam ők papírból vagdostak ki formákat,egyszercsak Norbi odahozott hozzám egyet és közölte, hogy ezt a szegény babának csinálta! Olyan édes volt, azt hittem rögtön megzabálom!(A baptistáknál is folyton a szegény babákat kereste.) :D :D :D
Ja és a végére pár fotó az ünnepeltről:

Koncentrálás a gyertyák elfújására:
Kép
Így merült bele az ajándékba:
Kép
Kép
steiff

Sziasztok!

Az ünnepekre elutazunk, azután pedig lassan költözünk, így most kívánok mindenkinek boldog karácsonyt és újévet! Remélem, találkozunk még!!!
Puszi

Kép
Kép

Kép
kajla

Sziasztok!

Gyors bekukk!Még mindíg hajtás van,bár ma itthon voltam de az elmaradt ajándékokat szereztem be!Ez sem túl pihentető! :lol:

Kajla!

Kellemes ünnepeket!Remélem még találkozunk! :lol: Kép
tvera

Ildikó!

Megkaptam az emailed,nagyon tetszik a levlapod.Szeretnék én is ilyen postafiókot,nagyon jó hogy színes és még zene is járhat hozzá.Hogy tudnék rá szert tenni?

Előre is köszi!
tvera

Jajjjjjj!mindíg elfelejtek valamit!

Kavicska!

Elég ha azt írom vicsorgok ha meghallom? :twisted:
Még 3 napot megyek dolgozni azt már fél lábbal is kibírom! :lol:
A családomat felkészítettem a karácsonyi eszem-iszom után nem vagyok hajlandó még a tányéromat sem elpakolni magam után :oops: ........
Azt mondták majd ők elteszik :) megérdemlem.
Gratulálok az"anyja neve-apja neve"papírhoz!TB kártya?Gondolom jó sokat álltatok sorba ahogy ismerem őket nem sietik el a dolgokat!Ezt magamból kiindulva írom mert a szeptemberi kezdetű betegácsimra sikerült 2!hónap múlva pénzt küldeniük.Ja és azóta egy kanyit sem kaptam!

Tviky!

Hogy telik a napotok otthon?Kisfiatok növöget?Ha tudsz küldj egy képet email-re!

Vivi!

Szabolcs hogy viselkedik?Gondolom a szád még mindíg a füledig ér örömödben,mit ahogy nekem is ha belegondolok mennyire boldogok lehettek!Kaphatok majd képet?
tvera

Tvera!
Szabolcska tündéri kisfiú, nem sírós, a doki néninek is naaaagyon tetszett. Szerencsések vagyunk, hogy ő a mi fiúnk!!!!
Küldj egy email címet és küldöm a képeket! :P

Kajla!
Keli küldött képet!
Boldog karácsonyt Nektek!
Kép

Karácsonyig még jövök, mindenkinek nagy puszi! :P

Kép
vivi1

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, lemásolnám, ha kölcsönbe tudna valaki adni nekünk bármilyen formában Teletubbies-t és/vagy Thomas mozdonyt. Ha angol, az sem baj, zeneanyag is jöhet, mindent szívesen veszek!!!
Illetve Lilim előre is köszöni szépen.
Napsi, még1x köszönjük a zeneovit, Lili nagyon szereti, őszintén hálás vagyok érte!
MarciLilianyunak is hála a képekért! Köszönöm!
Boldogságos ünnepeket, minden jót kívánunk Mindannyiotoknak:
idusa és családja
Kép

KépKép
idusamoja

Vivi!

Megírtam pü-ben az email címem.Amúgy a táblázatban benne van. :lol: Előre is köszi!Naaaagyooon kíííííváncsi vagyok! :lol: :lol:
tvera

Tvera! Mentek a képek! :P

Kép
vivi1

Ancsúr!

Jobbulást kívánok! Én is most kezdek kilábalni a megfázásból. Remélem te is hamar rendbejössz. Egyél sok narancsot és pihizz sokat. Már amennyit lehet így ünnepek előtt. Én is sokat álmodok a babánkról. Reggel felébredve olyan hiányérzetem támad. Nagyon várom már, hogy hozzánk is megérkezzen a gólya.Ha szomorú vagyok mindig arra gondolok, hogy minden nappal egyre közelebb kerül hozzánk. Pár kép a babaszobáról. A bútor elvileg sötétkék-bükk. Nem tudom hogy látszik majd. Már van jó pár kis játék is. De hát egyszerűen nem lehet ellenállni nekik. Nektek mikor érkezik a kiságy, amit megrendeltél?
Minden jót!

Zsu

Kép Kép Kép
nagyzsu

Nagyzsu! Végre képek!!! :) És a babakocsi????

Igaz mi nem vagyunk betegek, de annyi minden közbejött, hogy ezért nem tudtam írni. Szalad a lakás, ajándékok még sehol - csak a legfontosabb az én kicsi lányom- süti még egyáltalán nincs....

De mindettől függetlenül életünk legszebb karácsonya előtt állunk. :lol:

Mindenkinek nagyon boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk!!!

KépKép
jiny

"Egy fa gyökerei közöt lakott Kippkopp , a gesztenyefiú és Tipptopp, a gesztenyelány.
-Úgy szeretem ezt a kuckót!-szólt Kippkopp egy napon.
-Szép, szép....-sóhajtott Tipptopp-csak hiányzik belőle valami.
-Ugyan mi?
-Hát...egy gyerek.
-Ezen könnyen segíthetünk!-kiáltotta Kippkopp.
-Azt hiszem, éppen megérett a vadgesztenye!
Odasiettek a gesztenyefához, de csalódottan látták, hogy a fa alatt csak néhány tüskés, zöld gömböcske hever. A tegnapi vihar sodorta le őket a földre.
Tipptopp belekukucskált az egyikbe, és döbbenten suttogta:
-Kippkopp! Nézd! Mintha volna benne valaki!....Éppen ilyet szerettem volna!-örvendezett Tipptopp."

( Marék Veronika: Kippkopp gyerekei)

Kedves gesztenyebabások és gesztenyebabára várók!
Ezekkel a sorokkal szeretnék mindenkinek békés Karácsonyt és boldog, "gesztenyebabára-találós" Újévet kívánni mindenkinek!
Kívánom, hogy a szúrós, zöld gömböcskéből mindenkinél gyönyörű, kedves Kippikopik nevelődjenek és a várakozóknak, hogy ilyen hamar és könnyen találjanak rá arra a kis Kippikopira aki csak nekik született!
Szeretettel:
Gabszi

Kép
Kép
ggabszi

Kép

Mindenkinek kellemes ünnepeket , örömökben és babaesőben gazdag új esztendőt kívánok.

Timi
latimi

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?