hahó,
bíztató híreim vannak Marcit illetően.
De előbb, jajajajajajajajajajjj!!!! Mancs, hát tudtam, hogy mit felejtettem el!!!!! Jajajajajajajajajajj!!!!! Boldog Szülinapot! (tényleg kibírható a 3 x is...
) én már csak tudom a krisztusi korommal....
szóval Marci:
már alig jött most este takony a nóziból (pedig csak a Nasivint kapta, sterimárt most nem) az is átlátszó. 37,2 volt a hőemelkedése most este, szóval sehun a láz, amit a du-i 38 után estére vártam. Hurrá!! Holnap még jól gyógyulunk, és kedden meg már ihajcsuhaj lesz.
Még nem is írtam, de olyan egy barom, hülye anya vagyok, (valszeg miattam fázott meg) hogy iszonyú. Nem is értem hogy a túróba lehettem ilyen...
.... Na mindegy. A lényeg, hogy szombaton, amíg a bulira készültünk, takarítottunk, Marci is le-föl mászkált, és sikongatott a nagy rámolásban, és kimelegedett ő is, meg én is. És éreztem hogy nagyon-nagyon meleg van a lakásban, gondoltam MArci kap egy sapit, meg úgyis egy vastagabb pántos naci van rajta az majd védi a mellkasát, hátát és kinyitottam a fölső kisablakot (nekünk 2 ablak van egymás fölött mindkét szobában, alul nagy, fölül kicsi) szellőztetni. És közben tovább csináltuk a dolgunkat. Kb. fél órát volt nyitva az ablak, és MArcin sapi is volt, de ez nem volt elég. Pedig még eszembe volt, hogy adjak rá egy pulcsit is, de aztán elvetettem mert így is dög meleg volt a lakásban mindenhol. És ez a fél óra volt az, amikor szerintem megfázott. Bár az, hogy a torka fáj, azért gyanús, hogy lehet, hogy mégsem ettől....Lehet még, hogy a rendelőben szedte össze amikor az orthopedián voltunk. Na mindegy, azóta átkozom a hülye fejemet...
Legalább annyira haragszom magamra mint múltkor Ilba...
Mancs, ott lesz mindig parkolóhely tuti. A tali fél12- 12 környékén kezdődik, és addig tart, amíg ott maradunk. szerintem 3-fél4-ig kb. Legalábbis múltkor asszem valahogy így jöttünk el, nem?
Na megyek berámolom a mosogatógépet, és intézem a többi dóóóóódomat. Jóéjt nektek!
JA mégegy amit el akartam mesélni:
A buli de-jén Marcinak a kisszobában kellett aludni, mert áthoztuk a kiságyat, hogy legyen hely a másik szobában. És tök jól aludt!!!! Igaz a végén kilógott a feje az egyik odatett párnára, (sajna ezt a pozitúrát nem tudtam lekapni) de aludt így de több mint egy órát. (De mindig csak olyan 40 -45 perceket alszik általában)
Na szóval így (mindez legfőképp Gabinak....hátha nem volt még elég Marciból
)