Laga
Köszi, megkaptam. Enyhült a problémám
Azért, hogy teljes legyen, még az én autómban ki kellett cserélni a fékbetéteket kedden. De azért a mondeo elég nagy probléma volt.
Remélem nem fogja elolvasni az ember, de én egy mp3 lejátszót szeretnék neki venni. Mivel metrózik a munkahelyére, már próbálta a Dorináét elkérni, de ő nem adta oda neki, mert ő is használja. Úgyhogy biztos örülne egy ilyen szerkentyűnek.
Nikcsi
Nem azért jár Peti a heti munkán kívül még hétvégén éjszakázni, mert nem tud aludni. De hagyjuk!
Még szülni is úgy mentünk, hogy éjfél magasságában ért haza tv felvételről, aludt 2 órát és ébresztettem. Ráadásul a tv felvételért egy fillért sem fizetnek, azt tudják be reklámnak.
Már lassan egy éve nem volt egy közös hétvégénk, mert vagy pénteken vagy szombaton dolgozik, olyankor pedig másnap 10-ig alszik és elmegy már délután 2-3 körül. Sajnos lemondani egy bulit nem szerencsés, mert nem biztos, hogy újra őket fogják hívni.
De ez itt a reklám helye, ha valakinek (céges buli, esküvő, szülinap, stb.) kétszemélyes vagy egyszemélyes zenekarra van szüksége . . .
Cas
A vaterán megvettem a Thomas 26 részét DVD-n, szerintem holnap vagy hétfőn megkapom. Ha gondolod és át tudod másolni, arra két percre kölcsönadom, hogy meglegyen Sebinek is. Mostanában nagyon vacakol a gépem, megpróbálom átmásolni neked, de 99%, hogy nem fog menni. Sajnos több időre nem tudom odaadni, mert nálunk Thomas lázban ég Sára. Ezért kell csináltatnom egy biztonsági másolatot is, mert a Rollie-t is megharapta és egy kicsit akadozik a dvd. Olyankor pedig . . .
Vasárnaptól szerdáig Agárdon leszünk utána oda tudom adni.
A kéményt pedig nem tudom, de ha gondolod beiratkozom egy gyorstalpaló OKJ-s kéményseprő tanfolyamra. A műkövesen már gondolkodtam, mikor a kerítésre akartunk csináltatni fedlapot. Mivel olyan árakon dolgoznak és olyan határidőre, hogy nekem is megérné.