Új privát üzeneted érkezett!

Lola
ez nem jó hír!!!! tényleg csak egy kicsike esély maradt :( :( :( Ez az egész tényleg felfoghatatlan, hogy ha minden szuperül ment, akkor mi van??? Tudom, hogy nagyon kemény évetek volt (nekem 2 volt ilyen), és ünnepek idején meg mindent (örömöt, bánatot) duplán él át az ember............
Öntsetek erőt egymásba a párotokkal.

Zsuzsi
Táblázathoz
Nekem 12.en 600 fölött volt, az itt leírt max. 2,5xöse....
emma1976

Sziasztok lányok!

Nagyon köszönöm mindenkinek a drukkokat és az érdeklődést.Nagyon jól esik.Eddig nem tudtam írni mert nem volt gépem.A helyzet sokkal jobb mint csütörtökön volt.Elvileg most van 3 szép sejtecskénk!!!Remélem hétfőre is megmaradnak és tovább osztódnak mert ha minden oké holnap lesz a transzfer.

Lola!

Ne add fel!

Nagyon szorítok, hogy a teszt tévedjen és ott legyen a babu a hasadba!

Szép vasárnapot mindenkinek!
beu9

Lola!
Csak miattad jöttem, hogy mi a helyzet veled, ÉS NAGYONNAGYONNAGYON szorítok!!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

köszönöm mindenkinek a vigasztaló szavakat!
Emma!tényleg nagyon kevés esély maradt...
különben nekünk se csak ez az év volt szar...
az előtte lévő is.a méhenkívülimmel,a műtéttel,a kórházzal, a lábadozással,a sikertelen spontán próbákkal....szóval 2 éve kemény velem a sors.ez az év az orvosi segítséggel való próbák sora volt.
beu!
neked sok sikert a holnapi transzferhez!!!!!
lola29

Lola!

Nem is tudom mit mondjak! Nagyon szeretnem en is, hogy csak a teszt tevedjen! Legy erös addig is! Puszi

Beu!

Szoritok Neked nagyon holnapra!

Kép
Kép
jucmuc

Lola
Jaj, nem tudtam, hogy ilyeneken kellett keresztülmenned :(

Beu
A nap jó híre!!! Azt hittem már semmi fejlemény, azért nem jelentkezel... Holnapra drukkolok
emma1976

Lola!

Már korábban írtam, hogy én a 13. napon teszteltem és negatívnak láttam. Másnap 453 volt a HCG! Ne add fel idő előtt!!!!
szivvi

Szivvi, Emma,

mindkettőtöknek olyan magas a Hcg szintje. vagy az enyém nagyon alacsony? 14. nap 296.

most néztem meg, hogy időpontban Emma Te vagy a legközelebb hozzám :D
Azt te írtad, hogy zsíros a hajad?
Én minden nap megmosom, nagyon szendvedek, pedig amúgy nekem 1 hétig is kibírja a hajam.

Zsuzsi
zsuzsi73

Zsuzsi :D
egyáltalán nem volt alacson ya 14. napon.
Nekem a 11.en volt 85, az a 14. napra is max. csak olyan 300ig mehetett fel. (a hcg ca. 1.5-2 naponta duplázódik)
szóval ne aggódj!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsuzsi
A zsíros hajat Szivvi írta, nekem a bőröm lett az 5. héten tiszta patics, de csakegy hétig volt szörnyű, most már csak pár van.
A HCG szinteddel semmi probléma, ne aggódj! (mondom én, de én is sokkal többedt aggódom a kelleténél)
emma1976

Orsi!
Nem Zsuzsi aggódik, hanem Lola!!!

Lola :P
Ott van az a babó. Bíztasd csak és ne pityeregj!

Beu :P
Csak így tovább!

Angel :P
Kíváncsi vagyok, találkozunk-e 21-én! :wink:

Mindenkinek köszi a drukkokat! A legjobban csütörtökön lesz rá szükségem :roll:

Fanni
fanni73

Fanni :D
az előtte lévő hszban írta zsuzsi, hogy neki a 14. napon 296 volt. arra írtam.

Lolának sajna semmit sem tudok írni.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Zsuzsié pont 1 babányi :P
Te mennyi utrot kaptál a fagyibabásnál?
Fanni
fanni73

Fanni :D
3x2 ugyanúgy :D de én akkor duphastont kaptam. most meg a lombiknál megint utrot... nem értem én ezt :oops:

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszi Orsi :!:
Nekem csak 3x1-et kell... de azért remélem, megnézik majd a progiszintem :roll:
Én sem tudom, min múlik, hogy mit és mennyit kap az ember...
Fanni
fanni73

Sziasztok!

Lola, most neked írnék.
Nagyon-nagyon szurkolok, hogy sikerüljön!!!!!!!!!!! És remélem, amit most leírok, teljesen feleslegesen teszem.
Azt hiszem, mi valamenyien érzékenyebbek vagyunk az ünnepekre. Valahogy úgy vagyunk, hogy na majd addigra ajándékba...
Én is így vártam a 40. szülinapomat. És nem volt jó.
Ez nem egészen 1 hónapja történt. De ma már izgalommal készülök a következő lombikra és iygekszem mindent megtenni, hogy a körülmények optimálisak legyenek.
És boldogan várom a karácsonyt! Mert bár biztosan más érzés, ha a gyermekemnek készülök az ünnepet boldoggá varázsolni, de azért vannak körülöttem még olyanok, akik szeretnek és akiket szeretek. Akik, ha nem is mondják, de sejtik, mi zajlódik bennem, akik teljes szívvel szorítanak nekem és akik ezért duplán igyekeznek boldoggá tenni engem. És ettől szép a Karácsony!!!

Mereszt és Melcsi pedig bebizonyította, hogy az élet spontán produkálja a legváratlanabb fordulatokat :) :) :)
zsofian

Sziasztok!

Megvolt az UH, kb 10 tüszőm növekszik! :) Csütörtökön punkció! :D

Fanni,
te hányra mész? :)

A fagyishoz 3X1 duphastont kaptam. Ez gondolom nem olyan erős, mint az utro, természetes ciklusban elég! :)

Ja a progiszuri mellé Utrot is fogok kapni, ezen kicsit meglepődtem, azt hittem, akkor nem kell... :?
angel37

Szép számú tüsszencsed érik :P
Én még nem tudom, hányra megyek, mert reggel 9-kor kell telefonálni...
Te?

Beu :P
Megvannak az embrikék?

Lola :P
Hogy vagy ma?

Fanni
fanni73

Fanni,
tényleg, de hülye vagyok, a fagyisnál aznap derül ki :oops:

9-1/4 10-re megyünk, és ha jól emlékszem a múltkoriból, 2 órát még biztos ott leszek! Hátha befutsz! :P
angel37

Én úgy tippelem, hogy 11-et fognak mondani. 10-et biztos nem, mert addigra nem is biztos, hogy odaérek :)
Remélem, találkozunk :wink:
Fanni
fanni73

Fanni,
jó lenne! :)

Valszeg ott leszek tovább is, mert párom a "produkciója" után nem fog tudni ottmaradni, így meg kell majd várnom, míg visszajön értem! :wink:
angel37

Angel! :)
10 tüsző az nagyon szép! :lol: Ebből jó sok baba lehet!!! :lol:
Megy a drukk csütörtökre! :lol:
Én is kaptam a progi-szuri mellé utrot is (egyik jobb, mint a másik :roll: )! Remélem nálad is bejön!!! :wink:

Kép Kép
kismokus

Kismókus,

Köszi! :) Elég lesz 1 v. 2! :lol:

Szeretnék a nyomdokaidba lépni! :oops: Bízom most a progiszuriban! :) Az utroval nem nagyon szerettük egymást a múltkor... :roll:

Te be tudtad adni magadnak a szurit?
angel37

Angel! :)
Én minden nap elmentem az ügyeletre, és ott beadattam. Amikor meg feküdnöm kellett, akkor hétköznap a háziorvos jött, hétvégén meg kiküldte az ügyeletet, és ők adták be. Kicsit macerás volt, de izomba nem olyan egyszerű beadni, legjobb, ha asszisztens adja be (én azt tapasztaltam, hogy jobban szúrnak, mint az orvosok).

Kép Kép
kismokus

Sziasztok!

Szeretnék hozzátok csatlakozni! Most csütörtökön lesz az első inszemem és nagyon izgulok miatta :) jo tanácsokat, ötleteket szívesen fogadok :) Esetleg van valaki akinek szintén inszeme lesz? Én Krizsa dokihoz járok tünemény egy ember! Majd igyekszem elolvasni az elözö oldalakat hogy megtudjam ki hol tart baba ügyben. Szép napot nektek :)
Vendég

Pandácska,

üdv a csapatban. sajnos inszemmel kapcsolatban nem tudok segíteni, én lombikra jártam csak. nem is tudom, most jár-e valaki inszemre.
csütörtökön akkor már hárman lesztek a kaáliban, Fannival és Angellel.

Angel

a 10 tüsző szuper, nagyon drukkolok neked :D

Zsuzsi
zsuzsi73

Kismókus,
köszi a választ! :)
Pedig nem ártana megtanulnom... de max. bemegyek a Kaáliba, megoldom, ezen nem múljék! :wink:
A Pharmafutárnál a hölgy azt mondta, hogy sokan adják maguknak, ezen felbátorodtam, de persze tartok tőle :oops:

Van a topicon, aki magát szúrta ezzel :?:

Szia Pandácska!
Üdv itt! :)
Inszem-ügyben nem tudok segíteni, de drukk a csütörtökhöz, nagy nap lesz! :wink:

Zsuzsi,
köszi :D
angel37

Angel

szerintem ne kísérletezz azzal, hgoy magdat szúrod.
ezt én semmiképp nem adnám be magamnak. én az ügyeleten szoktam, vagy a barátnőmet kérem meg.

Zsuzsi
zsuzsi73

hát sziasztok!sajnos a realistáknak lett igazuk.HCG:4
úgyhogy ez már annyi.2 nega teszt után,gondoltam ma felmegyek vérvételre.
most se jött össze.tavasszal újrajátszunk!
köszönöm a drukkokat!
minden jót nektek,és a többiekknek azért szorítok!!!!!
most holnaptól belevetem magam a melóba,fel kell állni,és emeltfővel újrakezdeni!!!!!!
lola29

Lola,
nagyon sajnálom, hogy így végződött :(

Próbálj meg feltöltődni a tavaszi újrakezdésig! +++

Zsuzsi,
köszi!
Valahogy megoldom, hogy vki beadja, csak tuti, hogy lesz olyan, hogy magamra maradok vele :roll:
angel37

Zsu73,
Köszi :)

Angel37,
Köszi a szoritást szükségem is lesz rá :D
A 10 tüsződből itélve gondolom leszívás elött állsz majd én is szorítok érted :wink:

Lola,
Nagyon sajnálom :(
Vendég

Lola :cry: :cry: :cry:
fanni73

köszönöm lányok,már jobban vagyok!!!!!!
lola29

Lola!
Nagyon-nagyon sajnálom!

Pandácska!
Üdv közöttünk, sok sikert! Én is Krizsa dokihoz jártam, szerintem is nagyon kedves ember!!!

Kép Kép
kismokus

Sziasztok lányok!

Lola!

Nagyon sajnálom! :cry:

Angel!

Gratula a 10 tüszőhöz. Nagyon szép kezdett, ilyen szupi folytatást kívánok!
:D
Ma visszakaptam 3 szép embrikét!!!Remélem jól
érzik majd bennem magukat és szépen fejlődnek tovább!
beu9

Beu!
sok szerencsét a babócákhoz!!!!!!!
lola29

Beu

drukkolok :D

Lola

:cry:

Angel

miért maradsz magadra a szurival? az ügyeleten nem tudod beadatni?

Zsuzsi
zsuzsi73

sziasztok
Orsi!!
Van egy dévais ismerösöm, sajnos nem tudd felmenni a nettre mert valami baja van a gépnek....
Ezért én tudok csak írni...
Egy hete volt a beültetése, és ma reggel elég sok víz szerű folyadék jött ki belőle. Nem volt szaga stb. Szerited mi lehet????

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!

Melcsi!
Természetesen olvaslak benneteket és mindenkinek nagyon drukkolok.Írni már csak ritkán írok,mert most kilógok a sorból. :oops: Majd 1-2 év múlva....
Köszönjük szépen a jókívánságokat. :P

Angel!
Tényleg nagyon szép tüszikéid vannak.Szorítok!!!

Lola!
Örülök,hogy már kicsit jobban vagy.Tényleg gondolj a jövő évre,ami sok-sok szerencsét hoz majd.
mereszt

SZiasztok!

Pandácska,
köszi :)
Igen, holnapután punkció! :wink:

Beu,
drukk, hogy jól megtapadjanak a picik! :D
És köszi! :)

Zsuzsi,
Okés, megoldom majd! :)

Mereszt,
Köszi neked is! :)
Dóri baba jól van? :wink:
angel37

Kagyló :)
nem tudom, lehetett valamilyen folyás. szerintem nagy jelentőséget ne tulajdonítson neki.

Orsi
KépKépKép
icsilya

tegnap visszadobták a javaslatot a feladónak!!
csomó hiányosságot találtak benne, így most nulláról indulhat újból a lombikcsökkentés minden kérdése. /csak hogy világos legyen: azt dobták vissza , ami a legutóbbi ülésen született, hogy kettő legyen stb..../
remélhetőleg ünnepek alatt-előtt ezzel nem fog már senki foglalkozni, csak januárban.
Egy null nekünk.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ez így karácsony előtt jó hír
harcimokus

Harcika!

Ez aztán a jó hír, köszönjük szépen, hogy megosztottad velünk :P

Fanni
fanni73

Harcimókus,

Köszönjük a szuper infót! :D
angel37

Harcika
Ez végre egy jó hír! :D

Angel
Húha, és ha csütörtök punkció, akkor karácsonykor et?
emma1976

Kép de örülök! Köszi Harcos a híreket. 28-án leszel?

Kép
zölddisznó

Lanyok!

Kepzeljetek megvan a cisztas fibrozis eredmenyünk, mindkettönknek negativ! Holnap reggel megyünk a kromoszoma eredmenyert!

Angel!

Gratula a tüszöcskekhez, csütörtökre drukk!

Pandacska!

Sajnos az inszemhez en sem ertek, de nagyon drukkolok Neked csütörtökre!

Beu!

Nagyon szoritok az embrikeidnek!

Lola!

Irtam Neked a masik topikra is, nagyon-nagyon sajnalom!

Harcimokus!

Annyira de annyira örülök! Itt obegattam a gep elött! Köszönjük szepen a jo hirt! Kép

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Lányok!

Köszi a drukkokat!

Harci!

Köszi a jó hírt! :D

A beülti után volt valakinek hasfeszülése?
beu9

Panda!

Üdv itt közöttünk!
Nem tudom pontosan mire vagy kíváncsi? Ha tudok segítek, egy-kettôn már voltam.
Ne izgulj!! Fizikailag semmiség az egész, lelkileg kicsit nehezebb a két hét várakozás miatt. A legjobbat akkor teszed szerintem, ha nem magadra figyelsz, hanem a kedvesedre (na ez nekem még nem nagyon megy :D ).
Szorítok!
Remélem pár hét múlva gratulálhatunk :wink:

Lona
lona1

Angel! Szurkolok Neked nagyon! Mutasd nekem az utuat... :wink:

Pandácska! Megy a drukk Neked is!

Lola! :cry: Őszintén sajnálom!Ez olyan igazságtalanság!!! Sok sikert a következőhöz!A hozzáállásod már félsiker!!!

Beu! Babaragacsok mennek.........................................................................................!!!

Harci! Ez aztán jó hír! Júúújjj,de jó!
andrea23

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?