Sziasztok!
Kriszi!
Hát ezért nem semmi.
Pont együtt írtunk, azonnal akartam is válaszolni, de mennem kellett, mert ma Katica a változatosság kedvéért egy olyan fűszertartót tört el, ami 8 mm vastag üvegből van, gyakorlatilag törhetetlennek hittem.
Jelentem nem az!
Szóval érdekes családjaink vannak.
Sokszor gondolkozom rajta, hogy vajon miért alakul így egy-egy ember jelleme.
Én is kötekedős vagyok, vagyis inkább visszamondogatós, de a békességet mindennél jobban szeretem.
Ilyenkor annyira kíváncsi lennék rá, hogy nekem milyen lesz a viszonyom a lányaimmal.
Sajnos előttem nincs túl sok jó példa. MEg hát tanultuk is pszichológiából, hogy ez természetes folyamat, hogy az anya és a lány nem fér meg egy háztartásban túl sokáig veszekedés, zsörtölődés aztán duzzogás nélkül.
Nálunk anyukám mindig éreztette velem, hogy ő az úr a háznál, én csak egy kisgyerek vagyok. Azon túl, hogy elhalmozott a szeretetével, mivel csak én voltam neki, amikor nagyobb lettem, többször összezördültünk.
Aztán amikor elkerültem otthonról, mintha elfújta volna a szél, azóta minden szép és jó volt, amíg édesapám be nem került újra a képbe.
Jó lenne tudni, hogy mennyire leszek anyjuk és mennyire barátnőjük. Azt is remélem, hogy ez a kiabálós korszakom is lezárul majd, ha kicsit több eszük lesz, és megértik, hogyha épp körbe nyaltam a lakást, akkor ne keressenek az Isten háta mögött valahol egy kekszet, amit szétmorzsolhatnak a nappaliban.
Piros!
A lányaim tök jól elvannak nélkülem.
Szerencsére ők kis koruk óta szocializálva vannak, és pláne ha együtt lehetnek, olyan helyen ahol más gyerekek is vannak, akkor semmi gond.
Sőt, lehet, hogyha nagyon megelégelem őket délelőtt, akkor átviszem őket hozzátok
Enikő!
Szerintem a szilveszter nagyon jó ötlet!
Én sem vagyok egy olyan anyuka, aki állandóan csüng a gyerekein, és ha Neked ez feltöltődés, hogy tovább tudd csinálni a jövő évet is bedilizés nélkül a 3 gyerek mellett, akkor menjetek Isten hírével!!!
Andi!
Mi egyenlőre nem tudjuk a szilveszter egyébként.
Ádáz módon meghivattam magunkat (persze nem direkt) a legjobb barátnőmhöz, aki itt lakik pár száz méterre, de még nem beszéltünk meg semmi.
Bailey"s lesz, mert elkérte a receptjét tőlem.
Én is csinálok
Vettem a tescoban karamellás sürített tejet, szerintem az tök jó lesz bele.
Én is vettem beiglit. És tescosat.
Bár én még tuti jövök, de azért mindenkinek sok boldogásot kívánok az ünnepekre.
Enikő!
Ha gondolod, nézd meg a honlapon a decemberi akciót:
www.bugyortudor.hu Akciók és Iker-akció.
És most leszögezem, hogy természetesen tiszteletben tartom, hogy hol szerzed be a pelenkát, mindössze erre az egy alkalomra gondoltam még dec 31-ig! Számlát is tudok adni, hiszen normális vállalkozásról van szó.
Bocs, hogy itt írtam lányok, de a privát üzeneteim nem mennek el!
Puszi: Bogi